FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
"Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendõ szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot."

Mit égne szegényke ha tényleg ezt tennék az F1 meg szépen eltûnne. <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

úgy legyen!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

[Jakuza]
NS:

"F1: sajtóhírek szerint párhuzamos bajnokság szerveződik
Spanyol sajtóinformációk szerint a Formula-1 hagyományos csapatai, melyek a költségvetési plafon bevezetése miatt vitában állnak a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA), mostantól saját bajnokság létrehozásán munkálkodnak.
Az As és a Marca arról írt, hogy „a Formula-1 elsüllyed” és a csapatokat tömörítő szervezet, „a FOTA már egy új sorozat beindításán fáradozik”, mivel a tradicionális konstruktőrök úgy ítélik meg, hogy nincs esély kompromisszumos megoldásra, Max Mosley FIA-elnök ugyanis egyre inkább ragaszkodik a költségvetési limithez.

Az As úgy tudja: az új bajnokságban nyolc csapat indulna, egyenként három versenyzővel, Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola pedig máris jelezte érdeklődését. A cikk szerzője még hozzáteszi, hogy olyan kiváló pilóták, mint a spanyol Fernando Alonso, a brit Lewis Hamilton vagy a finn Kimi Räikkönen támogatják a konstruktőröket.

A Formula-1-ben jelenleg szereplő csapatok valamennyien leadták a nevezésüket a következő idényre, de feltétellel. A FOTA azt kérte az FIA-tól, hogy jövő péntekig dőljön el minden lényeges kérdés, leginkább úgy, hogy 2010-ben maradjanak érvényben az idei szabályok, s a Max Mosley által „megálmodott” 40 millió fontos költségvetési limitet csak alapos egyeztetések után vezessék be 2011-ben.

Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendő szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot.

A 2010-es idényre a jelenlegiek mellett kilenc további alakulat is jelentkezett. Az indulók listája jövő pénteken válik véglegessé."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hmm.. akarcsak az f1ben.. ebben a temaban is szamit azert a suly😄😛
ennyiben modositanam az alabbi kriteriumokat😄

Mind1,ebben a korban még a mennyiség számit,a minõség az ráér 4X felett,tehát akinek van két lába és szája,na meg persze nem bajuszos,azt hanyatt kell dönteni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Én is így gondolom pontosan.

Hát mem is tudom az angol nõk leszámítva azt a 10et aki a kirakatban van, elég vészesek😄
Vagy neked pont kirakatosakat kell fotózni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Massa nem rossz,de a tudása nagy részét tanulta,össze sem lehet hasonlítani Kimivel,akinek a vérében van..
Hát ha meg is dugod õket,akkor biztos😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Akkor lehet en nem tartom Massat rossznak mostanaban?
Mindegyik sracnak megvan a maga Achilles-ina, szerencsere egyik sem hibatlan, mert akkor meg ennel is unalmasabbak lennenek a versenyek...

(holnap lesz az elso alkalom hosszu evek ota, hogy nem latom eloben a versenyt... remelem az a ket csaj akit fotoznom kell, feledtetni tudjak😄)

http://gaborszantai.co.uk/

Egyébbként itt csak az a helyzet,hogy ha Kimi veri Massa-t az nem meglepõ,hiszen egy sokkal jobb kvalitású pilótáról beszélünk,a csoda az amikor forditva van..

Most is megemeltem,vagy túl messze vagy és nem látod

Erdekes, mikor forditva volt, akkor Massa elott konnyeden emelgetted a virtualis kalapot...

Ezért mondtam,hogy 2-3-5-6 kilõkkal nem érdemes számolni,mert az nem külömbség,ez adódhat ezekbõl a jelentéktelen apróságokból is..
A 10 kiló az ami ténylegesen már üzemanyag többletre utal...

Ja és van aki visz piát magával az idõmérõn,van aki nem,vagy visz de nem issza meg,ezt sem ismerhetjük,de ez is lehet 2 kiló eltérés is akár..

Ezért mondtam,hogy 3-4 kiló nem mérvadó,mert 610-615 közé állitják be az autókat verseny elõtt üres tankal..
Kérdés,hogy ki mennyit izzad,mennyit iszik,mennyire koptatja a gumikat,na és persze mennyi benyát fogyaszt,mert itt is vannak külömbségek,van aki már a levezetõ kört sem tudja teljesíteni,van akinél meg marad 5 liter..Tehát eltérõ,nem ismerhetjük a pontos adatot..

passatgt
akkor vegyük úgy, hogy 615 a minimum súly, ua a helyzet😊

Te nem hiszed,én meg tudom ,hogy 5-10 kilóval fölé mennek,mert ha nem igy lenne versenyen végén DQ!

Végül is,tényleg meg kell hajolnunk,az a több ezredes külömbség amivel agyon alázta Massa-t,meg az a embertelen 4 kiló külömbség! Hát tényleg, le a kalappal

passatgt
egy alap autó 440 kg kb, ehhez jön a versenyzõ, kamerák, stb...

605 kg-t csak balansszal tudják elérni, ezért nem hiszem hogy bárki is fölé menne

Látod még ahoz is ostoba vagy,hogy az egyik állításoddal,ne vágd agyon a másikat..
A 605 kilós súlyhatárról volt szó,amire én azt válaszoltam,nem tudjuk kinél mennyi a ráhagyás,vagyis 5-6 kiló eltérések simán lehetnek..
Ugye te azt fejtegetted,605 felett az mind benzin,mire én megpróbáltam egyszerü szavakkal megértetni veled (mint a hülyegyerekeknek az oviban)ez miért nincs igy..
Több szót nem érdemel a téma sem,meg te sem...<#idiota>

desigo

Lenne egy ötletem vegyenek fel olyan overált amit fel lehet tölteni olyan gázzal ami könnyebb a levegõnél és akkor több balaszt súlyt használhatnak 😊
All Right reserved.
Copyright 2009
Kit--Kat
Ne is várd tõlük. Amúgy ez a világ rendje, a tavalyi volt a szenzáció amikor is Kimit háttérbe szorították a fejlesztésekkel. Ezek a mostaniak a papírforma dolgok. Arra vagyok kíváncsi megérjük-e, hogy Kimi lesz a könnyebb egy idõmérõn. Bár végül is így sem rossz összességében.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Erdekes;;;
Kimi iden nehezebb autoval jobban megy, mint Massa, de senki nem emliti - mikor tavaly gyengebb volt, mindenki jott a "szerencstlen alkoholista, kiegett, vonuljon vissza" szoveggel...

A minimum 605 kiló az üres tankkal versenyzõvel, balansz súlyal, italal, Kersel stb
a gumik,itt kb 4kiló az amit a pályán hagynak, <-ez kb egyforma minden autónál, nesze neked alapvetõ tényezõ...
Az izzadást meg nemhinném, hogy ki tudják számolni, hogy ki mennyit fog izzadni 😊
azt is irhattam volna, hogy nagyon tudományosan megmagyaráztad az állításod, de ettõl még hülyeség.
hmm..
3om alapvetõ dolog..az egyik a gumik,itt kb 4kiló az amit a pályán hagynak,aztán a versenyzõk 2-3 % ot kiizzadnak,(itt lényeges a saját súlyúk,meg,hogy ki mennyire izzad)aztán az italuk ami szintén kb 2 kiló..
Ezek csak az alap dolgok és akkor még nem beszéltem a ballance súlyokról,amit szintén nem lehet a minimum 605 kilóba behatárólni,mert itt is a versenyzõk súlya a mérvadó..
Szóval ha az összetett dolgokat kihaggyuk,akkor is a 3 alapvetõ tényezõ,8-10 kiló +-t mutat és ha ezt nem haggyák rá,a verseny végén nem tudnak annyi szemetet összeszedni a gumikkal,hogy ne legyen kizárás a súlyhatát miatt..
Na tömören ennyi..

passatgt
légyszi magyarázd el, mert én sem értem😊

Szerintem te vagy eltévedve...
szerinted...nem fogom mégegyszer részletezni,még a gyengébbek kedvéért sem..

Már mér lenne az, az autóknak pilótával együtt 605kg-nak kell lennie ami az fölött van az benzin.
Semennyit..az elsõ 4,2 körön belül jön ki..
10 kilón belül,nem is érdemes számolgatni,hiszen azt nem tudjuk hol,mennyi a ráhagyás és itt még a pilóták súlya is befolyásoló tényezõ..
Ebbe még az is benne van,hogy Bari elõbb jön ki,mint Vettel,sõt akár még Webber is...

vagy ha csak a kocsit mérik akkor fail :_D

kb button 6 kilóval nehezebb mint vettel 😄

passatgt
6😊

passatgt
nincs 13-as f1-be😊

ki tudja mennyit fog számítani az az 5 kiló

elég hányadék dokumentum formázás szempontjábol 😊))

13-mas kimarad babonábol? 😛

..::IBM X32::..

passatgt
01                McLaren Mercedes                       Lewis Hamilton                      696.5*

02                McLaren Mercedes                       Heikki Kovalainen                   665.0*

03                Ferrari                                         Felipe Massa                          654.0

04                Ferrari                                         Kimi Räikkönen                       658.0

05                BMW Sauber                                Robert Kubica                         664.0

06                BMW Sauber                                Nick Heidfeld                         681.5*

07                Renault                                        Fernando Alonso                     644.5

08                Renault                                        Nelson Piquet                        689.6*

09                Toyota                                         Jarno Trulli                             652.0

10                Toyota                                         Timo Glock                           689.0*

11                STR Ferrari                                  Sébastien Bourdais                701.0*

12                STR Ferrari                                  Sébastien Buemi                    686.5*

14                RBR Renault                                Mark Webber                         656.0

15                RBR Renault                                Sebastian Vettel                     649.5

16                Williams Toyota                            Nico Rosberg                          660.0

17                Williams Toyota                            Kazuki Nakajima                    680.4*

20                Force India Mercedes                   Adrian Sutil                            668.5*

21                Force India Mercedes                   Giancarlo Fisichella                688.5*

22                Brawn Mercedes                          Jenson Button                         655.5

23                Brawn Mercedes                          Rubens Barrichello                  652.5

..::IBM X32::..

passatgt
nem úgy van, hogy idõmérõ után 2 órával adják ki súlyokat?

Minstrel
akkor alhatok egy jó vasárnap délután megint, nem igaz, hogy vagy esõ kell vagy az égbõl potyogó autók, hogy egy kicsit érdekesebb legyen egy F-1 futam

http://topgearhungary.blogspot.com/

dobogo megint fix:/ valszeg uncsi verseny lesz.
sztem a red bullok konnyebbek meg a ferrarinal is.En szurkolok vettelnek h legalabb raboljon par pontot.

Kit--Kat
Hát jó reménykedni lehet amúgy nem emlékszem pontosan, de Schumi nem az SC miatt veszítette el a gyõzelmi esélyeit?

kirol
Én meg nem, mert akkor nem láttam felül a kör számlálóját, oldalt meg a helyezéseket.

De ez akkor is az õ pályája,tök mind1 honnan indul,ezaz egyetlen vonalvezetés,amit még Suminál is jobban érzett..

Kit--Kat
Massa még életében nem tudott dobogón szerepelni, ha nem az elsõ három hely valamelyikérõl indult, ezen egyszerû statisztikai adat alapján hagytam ki.

passatgt
remélem igazatok lesz😊

Kit--Kat
Szerintem sem lesz számottevõ különbség.

Hár Vettelben mindenképpen és ha már Ferka,akkor viszont inkább Massa,de már inkább nem jósólok elõre,mert akkor a kis "Sumi"-nak mindig bebaszott valami..

megkajáltad gyuszkó szövegét látom..
Ekkora súlykülömbség biztos,hogy nincs,sõt még az sem tuti,hogy Vettel könnyebb mint Button..

Kit--Kat
Én mindig átállítottam régi képméretre, vagy nagyítottra F1 alatt.