182274
  • nonicks
    a Vettel és Webber esetet nem értem, mi az a tűz ott?
  • N o N a m e
  • sKeezo
    szegény csávó :D pedig próbálta kikerülni
  • IXEMGabeo
    meg kellene kérni Gyulát, adjon egy Walkie Talkit és majd ő tájékoztat, hogy most akkor lesz futam vagy nem, amikor alszol felvillan egy hang, hogy "itt Gyuszi vétel" felébredsz bemondod neki, hogy anyádat ébreszgesd ő bemondja mégse lesz futam és akkor visszaaludhatsz kikapcsolva a Walkie Talkidat:D:D:D természetesen ez egy bármilyen távolságot bemérő kis eszköz lenne
  • Norbi1990
    Egyébként már csak azt kéne megoldani valahogy, hogy ha nem lesz futam akkor ne kelljünk fel 8kor :D
  • IXEMGabeo
    az kemény...és mily logikus xD
  • Freedom88
    ha hétfőn lesz, akkor a világ GDP-je esni fog nagyon...hirtelen mindenki erősen náthás lesz egy napig.
  • Dietrich
    mai nap crashe monzából..

• IXEMGabeo
    nyád xD
  • Norbi1990
    Én látni fogom az a lényeg :DDDDDDDDDDDDD
  • WNW
    Majd Koreaban bepotoljak, es kettot futnak...:)
  • IXEMGabeo
    fasza akkor azt nem látja a legtöbbünk aki dolgozik vagy suliba jár mire hazaérsz meg már tudod az eredményt...
  • Norbi1990
    Max Hétfőn meglesz tartva.
  • IXEMGabeo
    gyerekek remélem meglesz tartva holnap az időmérő és a futam, nehogy már neee...állítólag még most is esik az eső Japánban:O
  • Minstrel
    ez olyan Bear Grylls-es
  • IXEMGabeo
    bele se merek gondolni Koreában mi lesz és jövőre Indiában xD

hallottatok valamit az új orosz nagydíj terveiről?
  • IXEMGabeo
    elhiszem, tényleg embertelen volt...mondták is talán a 2009-es Malajziai nagydíj a 2004-es Suzuka volt ilyen, és még a 2007-es Fuji a 2003-as Brazíl nagydíjon láttam ekkora esőzéseket:D hiába a Trópusi monszun éghajlat az üt Japán, Malajzia, Brazília féle országokban, ott közel az egyenlítőnél...ne csodálkozzunk a Tájfunon se, ez benne van szóval én megértem a vezetőséget, hogy nem engedte versenyezni a pilótákat előfordul, de majd akkor hajnalban lesz egy edzés, amire nem kelek fel, és reggel 8-kor kapásból futam? nem lesz picit erőltetett ez a pilótáknak?:D
  • kabel15
    Ezek nagyon betegek. Szerintem jövőre már elektromos hajókat hoznak és azzal fognak versenyt rendezni
    Egyébként érdekelne valaki egy Vodafon McLaren Mercedes 2010es póló?
    Kép. Érdeklődni PÜ ben.
  • Ulvar
    Ez tényleg durván nézett már ki, pedig én is ezt szoktam mondani esőnél de ez durva volt ahogy kinézett. Belement az SC az ívbe vagy bármely kanyar ki be járatnál féktávnál és vagy hatalmas fröccsenés a tócsából vagy megcsúszás volt amit megfogott.
  • IXEMGabeo
    *******tudna menni egy kört****
  • IXEMGabeo
    lol, egyik ismerősöm érdeklődik felháborodva, hogy hogyhogy nem tartották meg az edzést, elvégre F1-es pilóták nem kislányok, hogy félnek egy kis esőtől:D:D nem akartam neki mondani, hogy ez nem F1, hanem vizícsónak verseny már xD,

meghogy nyílván Spa-ban nem lenne probléma az eső, de itt baromira lejt a pálya az egyik részen, ráadásul kicsik a bukóterek logikusan ezért is halasztották el...és még sötétedett is, de azért én megnéztem volna mit tudnak:D értem én, hogy biztonság kell, aquapléééning van, meg a gumik már nem tudják kiszorítani a vizet, de ettől függetlenül aki ügyes az akár 5-el haladva is lehetne menni egy kört...
  • IXEMGabeo
    milyen komolyat lazultak a pilóták és a szerelők:D
  • madmanic
    de legalább rekord rizstermés várható..

• RelakS
    mivan?
    Japóknál annyi eső esik, hogy unják magukat a csapatok?
  • WNW
    Tudod, ha egy elkezd kocsit epiteni, mind kocsit epeit... Ha hajot, hajot.. Ha valaki veletlenul urhajot kezdene, 2 heten bellul a Tau Cetin lennenk..
  • Alexease
    A tengeralatjarozashoz nem volt eleg mely a viz... Talan majd holnap:D
  • LeventeV
    glock meg di grassi pokerezett :P
  • nearo
    Baszki, mindenki hajózott? Nem talált ki valaki valami mást? :D
  • passatgt
    Heidfeld szerint az eleje egy picit túlkormányzott, de a mérnöke nem látja a telemetrián
  • passatgt
    Bruno Senna verdája
  • passatgt
  • passatgt
  • LaszloLedzenyi
    kizárt hogy ez idén megismétlődjön szerintem Alonso megy Pole-ból de legrosszab esetbe is 2. helyről indul vettel mögül
  • passatgt
    mondjuk a redbull se gyötörte meg magát:
  • passatgt
    "Érdekesség, hogy a 2004-ben egy tájfun miatt hasonlóan vasárnapra áthelyezett időmérő szintén október 10-ére esett, akkor Schumacher szerezte meg a pole-t"

• LaszloLedzenyi
    olyan renós
  • WNW
    Mit mondjak.. A Reanult eleg trabantos hajot alkotott.. Gondolom az osszes tervezomernok otthon mar a jovo evi kocsit butykoli, nem volt jelen a szellemi kapacitas...
  • passatgt
    hát ez gagyi a sauberéhez képest
  • Gaba9
  • desigo