FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit égne szegényke ha tényleg ezt tennék az F1 meg szépen eltûnne. <#vigyor3>#vigyor3>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"F1: sajtóhírek szerint párhuzamos bajnokság szerveződik
Spanyol sajtóinformációk szerint a Formula-1 hagyományos csapatai, melyek a költségvetési plafon bevezetése miatt vitában állnak a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA), mostantól saját bajnokság létrehozásán munkálkodnak.
Az As és a Marca arról írt, hogy „a Formula-1 elsüllyed” és a csapatokat tömörítő szervezet, „a FOTA már egy új sorozat beindításán fáradozik”, mivel a tradicionális konstruktőrök úgy ítélik meg, hogy nincs esély kompromisszumos megoldásra, Max Mosley FIA-elnök ugyanis egyre inkább ragaszkodik a költségvetési limithez.
Az As úgy tudja: az új bajnokságban nyolc csapat indulna, egyenként három versenyzővel, Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola pedig máris jelezte érdeklődését. A cikk szerzője még hozzáteszi, hogy olyan kiváló pilóták, mint a spanyol Fernando Alonso, a brit Lewis Hamilton vagy a finn Kimi Räikkönen támogatják a konstruktőröket.
A Formula-1-ben jelenleg szereplő csapatok valamennyien leadták a nevezésüket a következő idényre, de feltétellel. A FOTA azt kérte az FIA-tól, hogy jövő péntekig dőljön el minden lényeges kérdés, leginkább úgy, hogy 2010-ben maradjanak érvényben az idei szabályok, s a Max Mosley által „megálmodott” 40 millió fontos költségvetési limitet csak alapos egyeztetések után vezessék be 2011-ben.
Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendő szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot.
A 2010-es idényre a jelenlegiek mellett kilenc további alakulat is jelentkezett. Az indulók listája jövő pénteken válik véglegessé."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ennyiben modositanam az alabbi kriteriumokat😄
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hát mem is tudom az angol nõk leszámítva azt a 10et aki a kirakatban van, elég vészesek😄
Vagy neked pont kirakatosakat kell fotózni?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hát ha meg is dugod õket,akkor biztos😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mindegyik sracnak megvan a maga Achilles-ina, szerencsere egyik sem hibatlan, mert akkor meg ennel is unalmasabbak lennenek a versenyek...
(holnap lesz az elso alkalom hosszu evek ota, hogy nem latom eloben a versenyt... remelem az a ket csaj akit fotoznom kell, feledtetni tudjak😄)
http://gaborszantai.co.uk/
A 10 kiló az ami ténylegesen már üzemanyag többletre utal...
Kérdés,hogy ki mennyit izzad,mennyit iszik,mennyire koptatja a gumikat,na és persze mennyi benyát fogyaszt,mert itt is vannak külömbségek,van aki már a levezetõ kört sem tudja teljesíteni,van akinél meg marad 5 liter..Tehát eltérõ,nem ismerhetjük a pontos adatot..
605 kg-t csak balansszal tudják elérni, ezért nem hiszem hogy bárki is fölé menne
A 605 kilós súlyhatárról volt szó,amire én azt válaszoltam,nem tudjuk kinél mennyi a ráhagyás,vagyis 5-6 kiló eltérések simán lehetnek..
Ugye te azt fejtegetted,605 felett az mind benzin,mire én megpróbáltam egyszerü szavakkal megértetni veled (mint a hülyegyerekeknek az oviban)ez miért nincs igy..
Több szót nem érdemel a téma sem,meg te sem...<#idiota>#idiota>
All Right reserved.
Copyright 2009
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kimi iden nehezebb autoval jobban megy, mint Massa, de senki nem emliti - mikor tavaly gyengebb volt, mindenki jott a "szerencstlen alkoholista, kiegett, vonuljon vissza" szoveggel...
a gumik,itt kb 4kiló az amit a pályán hagynak, <-ez kb egyforma minden autónál, nesze neked alapvetõ tényezõ...
Az izzadást meg nemhinném, hogy ki tudják számolni, hogy ki mennyit fog izzadni 😊
azt is irhattam volna, hogy nagyon tudományosan megmagyaráztad az állításod, de ettõl még hülyeség.
3om alapvetõ dolog..az egyik a gumik,itt kb 4kiló az amit a pályán hagynak,aztán a versenyzõk 2-3 % ot kiizzadnak,(itt lényeges a saját súlyúk,meg,hogy ki mennyire izzad)aztán az italuk ami szintén kb 2 kiló..
Ezek csak az alap dolgok és akkor még nem beszéltem a ballance súlyokról,amit szintén nem lehet a minimum 605 kilóba behatárólni,mert itt is a versenyzõk súlya a mérvadó..
Szóval ha az összetett dolgokat kihaggyuk,akkor is a 3 alapvetõ tényezõ,8-10 kiló +-t mutat és ha ezt nem haggyák rá,a verseny végén nem tudnak annyi szemetet összeszedni a gumikkal,hogy ne legyen kizárás a súlyhatát miatt..
Na tömören ennyi..
10 kilón belül,nem is érdemes számolgatni,hiszen azt nem tudjuk hol,mennyi a ráhagyás és itt még a pilóták súlya is befolyásoló tényezõ..
Ebbe még az is benne van,hogy Bari elõbb jön ki,mint Vettel,sõt akár még Webber is...
13-mas kimarad babonábol? 😛
..::IBM X32::..
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 665.0*
03 Ferrari Felipe Massa 654.0
04 Ferrari Kimi Räikkönen 658.0
05 BMW Sauber Robert Kubica 664.0
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 681.5*
07 Renault Fernando Alonso 644.5
08 Renault Nelson Piquet 689.6*
09 Toyota Jarno Trulli 652.0
10 Toyota Timo Glock 689.0*
11 STR Ferrari Sébastien Bourdais 701.0*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 686.5*
14 RBR Renault Mark Webber 656.0
15 RBR Renault Sebastian Vettel 649.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 660.0
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 680.4*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 668.5*
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 688.5*
22 Brawn Mercedes Jenson Button 655.5
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 652.5
..::IBM X32::..
http://topgearhungary.blogspot.com/
sztem a red bullok konnyebbek meg a ferrarinal is.En szurkolok vettelnek h legalabb raboljon par pontot.
Ekkora súlykülömbség biztos,hogy nincs,sõt még az sem tuti,hogy Vettel könnyebb mint Button..