FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

menne a propaganda LH egy csiter :DDDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sippie
belenyúlnának a programba, kapna catch-up-ot, jobb tapadást, kigyorsítást, stb :D
b-type
Nem valószínű hogy benne lenne, Schumacher-t is el lehetett volna verni, vagy akár Kimi-t.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

És azt hogy gondolod, Hamilton kap egy kör előnyt? Esetleg csak ő használhatja a kers/drs rendszert? Az első 5-be se lenne bent az ciki lenne így ilyet még poén szinten se hagynának megtörténni <#nevetes1>

racingarena.hu | gokartsopron.hu

passatgt
Ha tényleg marad el valamelyik futam, liberty media helyében ezt simán megpróbálnám. Szimulátorozni mindegyik versenyző tud. Nyilván nem számítana pont vagy ilyesmi, de lényegében ugyanúgy megoldható lenne a teljes futamhétvége, maradna közvetítés stb... :)

Ez esetben Verstappen , Lando elsőssor <#buck>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

maffioso
Azok eddig is ilyenek voltak szerintem.

\"If in doubt, flat out!\"

nearo
Érdekes ez, hogy Zandvoort kapcsán két döntött kanyarról beszélnek, de az alapján a néhány felvétel alapján, ami van, sokkal több néz ki kisebb-nagyobb mértékben döntöttnek. Igazából a pálya középső részén van 3-4 sík kanyar, a többi mind dől befelé valamennyire, nem?
Verstappen ment egy kicsit egy régebbi redbullal.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sure
Ok, de az F1-ben az előző évi kocsi technikai dokumentációja már archívum, nem fejlesztés ;)
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.03.04. 21:39:43

Isten nem bottal, hanem VMware.

b-type
elvileg fejlesztési területről konkrét adat nem vándorolhat egyik csapattól a másikhoz. Egyébként lehet látszólag egyforma, az nem tilos.
Bizonyítani nehéz lesz, hogy kapott adatok alapján 'fejlesztették'. De ha azt nézed a Dallara is a Ferrari szélcsatornáját használva fejleszt a Haas-nak, és hát a Haas általában qvára hasonlít is az előző évi Ferrari-ra..valahogy :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sure
Hogy van ez egyébként definiálva, hogy mennyire egyezhetnek meg két különböző csapat autói? Vagy egyáltalán, ha egy topcsapat odaadja egy az egyben az előző évi autóját a fiókcsapatának, mert ők úgyis másikat fejlesztettek közben, az szabályellenes? Vagy mi ez a nagy felhördülés a Racing Pointon?

b-type
Pedig nagyon észszerű amit a Force India (RP) csinál, erre az egy évre nyilván.
2019-ben már a Mercedes szélcsatornáját használták, lemásolták a sasszét, így ha az idei motor hűtésigényére tudták tervezni, akkor ezt az évet úgy tudják futni hogy rengeteg energiájuk marad(hat) a fontosabb 2021-s indulásra, úgy hogy az autójuk tisztességgel tudja hozni a pontokat.
Hosszabb távon nem támogatnám, de erre az évre szerintem nagyon józan döntés volt.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.04. 08:24:00

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amennyire én tudom Jonathant eléggé érzékenyen érintette, hogy nem őt választotta az öreg.

Ennél mélyebben nagyon már nem lehetnek.
Egyébként készült egy nagyon jó film az öregről pár éve, érdemes megnézni ha valaki még nem látta:
Williams The Film

A Béna.

Claire csak egy arc. Azért van ő, mert az idősebb testvérét nem érdekli a modern autóversenyzés.
A legfiatalabbat meg egyeltalán nem érdekli a motorsport.
Tök mindegy melyik csapatról beszélünk, nyerni csak gyári támogatással lehet.
Óriási felháborodás volt a gyárban 2017 végén amikor Stroll papa előjött azzal az ötlettel amit aztán a Racing Pointnál valósított meg.
Mivel a williams a motoron kívűl mindent magának fejleszt így rengeteg embertől kellett volna megválni ha elkezdik a merci felfüggesztést, BBW-t GBV-t meg kormányművet használni. nagyjából 150 ember munkahelye szünt volna meg egyik napról a másikra.
Ezt csapatként nem merték meglépni mert B csapatként soha nem fognak nyerni. (emlékezzünk Bakura ahol a merci elvette Strolltól a 2.helyet 2017-ben)
Az egyetlen lehetőségük az ha kivárják amig valamelyik nagy gyártó be akar szállni az F1-be és betársul hozzájuk.
Addig marad a középmezőny ha épp el nem cseszik a fejlesztést.

A Béna.

Teszten mért időre nem adunk ott mindenki tud gyorsan menni.
Nincs szabályozva az üzemanyagmennyiség (a befecskendezett menyiség ,nem a tankban lévő).
Majd Melbournben kiderül.

A Béna.

AnuluWork

Ez van most:

//www.youtube.com/embed/-hG3wf95Ivs

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.03. 10:30:48

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kubicának 2 db kormánya volt kész a 2018as tesztre a bal oldalra áthelyezett gombokkal. Egy 3. félkész volt.
Összesen 6 darab kormány van egy szezonra.

Sajnálom és nagyra tartom Kubicát de azzal a kézzel neki esélye sem volt. A jobb kezét konkrétan tépőzár tartotta a kormányon.
Ami a fotokon látható a monza képen a Kubica kormány van a másikon meg a sima. Ezek a képek nem a garáyzban készültek hanem a pit-stop gyakorlás közben. Arról ahogy kubica beszállt az autóba és ahogy a keze volt a kormányon azt tilos volt fotózni.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.03.02. 23:45:24

A Béna.

Williams azota gyenge miota szakitottak a BMW-vel...elvetve egy egy jo szezonjuk volt, betalalt konstrukcio, amit pl egy Maldonado nem tudott kihasznalni, illetve a leszalloagban levo Massa es Bottas sem tudtak nyerni pedig legalabb lehetett volna egy gyozelmuk 2014-ben, illetve Frank tartotta a lelket a csapatban mig nem a kevesbe vezetokepes lanya atvette a csapat iranyitasat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez regi cikk es az idei teszt koridok alapjan nem biztos, hogy utolsok lesznek...idei konstrukcio mar most sokkal jobb, mint a tavalyi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sure
Adjunk nekik azért egy esélyt, várjuk ki legalább az első futamot ;) (már ha túléli egyáltalán az F1 meg az emberiség a tomboló epidémiát)

Hátha a Haas olyan szar lesz, vagy Magnussen és Grosjean megint kiütik egymást párszor, Renault-nál sem a végtelen pénzcsap a fejlesztésekre lesz jellemző idén szerintem a Nissanos botrány miatt, szóval akár még érdekes is lehet a szezon a Williams szempontjából idén.

maffioso
Nem állítottam, hogy sikertelenek voltak. Olvass viszont beszámolókat a vállalaton belülről. Szépen lassan felette őket a mérgezett légkör. 2020-ban ez már nem működik és változtatni kellene.

AnuluWork
A 90es? Nyertek 5 vébét.

AnuluWork
Nem ez a baj! A Williams volt anno az első, aki amikor eljött, hogy kiszállnak a dohánygyártók, szépen dobta az összes dohányos céget aki hirdetett náluk, és bár pár évre lekötöttek pár egyéb céget, pl. az Allianzt és a Petrobrast, mint főszponzort, ill. a BMW amikor beszállt még valahogy működtette a csapatot, de amint kiszálltak a jól fizető cégek, na azóta nincs megállás, nincs győzelem. Baromi mákjuk volt a Mercedes okán. Ha nem akarják kiiktatni a németek a Red Bullt, akkor nem a Williams kapja a motort és már rég lehúzhatták volna a rolót. Most lélegeztetőn tartják őket, de hogy minek?! Ahogy a Tyrrell kiesett, a Brabham kiesett, sok keresnivalója Frank nélkül a Williamsnek sincs a F1ben. El kellene engedni őket, és helyükre valaki más beszállhatna. Szerintem, idén se lesznek sehol.

maffioso
Nem kizárt, hogy itt nem Claire a ludas. Patrick Head-del amit Frank Williams művelt a 90-es és 2000-es években az valami katasztrófa volt management szempontból. Abból a despotikus rendszerből talpraállni nem 1-2 év sajnos.

Nem tudom Williams mikor adja oda a másik gyerekének a stafétát. Szerintem a lánya már éppen eléggé leszerepelt.
Elképesztő állapotok vannak a Williamsnél ilyen hogy "meglesz időre?", " -aha" mégsem készül el... mint amikor általános iskolában a gyerekek elfelejtik a házit. És nem fogadnak el külső segítséget mert "függetlenek" akarnak maradni, saját makacsságuknak köszönhető hogy kibérelték az utolsó helyet tavaly, és szerintem idén is.

AnuluWork

Ez nem így volt. Kubicának a 2018as tesztre kész volt a kormánya ezt garantálom neked.

A Béna.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

rendes :) hulkenberget váltja a Renault-nál.

lac coo
Az FIA bejelenti, hogy átfogó vizsgálatnak vetette alá a Ferrari motoregységét, és megegyezett a csapattal. A megállapodás részletei a felek között maradnak. Az FIA és a Ferrari több technikai kérdésben is egyezségre jutott, amelyek javítani fogják a Forma-1-es motorok ellenőrzését a következő szezonokban, illetve segítik az FIA más szabályozással kapcsolatos feladatait. Mindemellett a szervezet károsanyag-kibocsátás terén folytatott és környezetkímélő üzemanyagok felkutatásában végzett munkáját is megkönnyítik.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok Srácok, kicsit lemaradtam: Ocon most "rendes" pilóta vagy tesztpilóta a Renault -nál?
Kubica nyilván tesztpilóta....ugye?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

ha ilyen szoros szezon lenne elfogadnam...legutobb 2012 volt effele

sure
A WIlliams mindenesetre biztató, annyira jó őket nem a lista legvégén látni, remélem, a szezonban is így marad! Én nagyon drukkolok nekik, a tavalyi szezonjuk szerintem nagyrészt azon a pár teszten, amin el se indultak, bukott annyira csúful el.

mcmoha

//www.youtube.com/embed/7pFbDng3NPc

Ferka, RP, Williams es az Alpha Tauri sok kort megtettek bravo

mcmoha

Ferrari motor az élen? <#hehe>

mcmoha

mcmoha
//www.youtube.com/embed/uMCOL5pss6k

AnuluWork

AnuluWork
Huh, Kubica az első egy 1.16.942-es idővel. A Williams 9 hónap alatt csinálta meg számára a kormányt, az Alfa azonnal. Érdekes. Ők a második csapat akik bementek 1.17 alá.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.26. 13:40:01

sure
Ok, akkor ez pont beleesett a "nem emlékszem"-be, fekakártya előhúzás is kipippantva, még ha úgymond vicc is akart lenni a részéről (de legalább nem működött - se a vicc, se a kártya)

Akkor már télleg csak a leszbi női pilcsi hiányzik a cirkuszból.