FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
racingarena.hu | gokartsopron.hu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Verstappen ment egy kicsit egy régebbi redbullal.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.03.04. 21:39:43
Isten nem bottal, hanem VMware.
Bizonyítani nehéz lesz, hogy kapott adatok alapján 'fejlesztették'. De ha azt nézed a Dallara is a Ferrari szélcsatornáját használva fejleszt a Haas-nak, és hát a Haas általában qvára hasonlít is az előző évi Ferrari-ra..valahogy :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2019-ben már a Mercedes szélcsatornáját használták, lemásolták a sasszét, így ha az idei motor hűtésigényére tudták tervezni, akkor ezt az évet úgy tudják futni hogy rengeteg energiájuk marad(hat) a fontosabb 2021-s indulásra, úgy hogy az autójuk tisztességgel tudja hozni a pontokat.
Hosszabb távon nem támogatnám, de erre az évre szerintem nagyon józan döntés volt.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.04. 08:24:00
Ennél mélyebben nagyon már nem lehetnek.
Williams The Film
A Béna.
A legfiatalabbat meg egyeltalán nem érdekli a motorsport.
Tök mindegy melyik csapatról beszélünk, nyerni csak gyári támogatással lehet.
Óriási felháborodás volt a gyárban 2017 végén amikor Stroll papa előjött azzal az ötlettel amit aztán a Racing Pointnál valósított meg.
Mivel a williams a motoron kívűl mindent magának fejleszt így rengeteg embertől kellett volna megválni ha elkezdik a merci felfüggesztést, BBW-t GBV-t meg kormányművet használni. nagyjából 150 ember munkahelye szünt volna meg egyik napról a másikra.
Ezt csapatként nem merték meglépni mert B csapatként soha nem fognak nyerni. (emlékezzünk Bakura ahol a merci elvette Strolltól a 2.helyet 2017-ben)
Az egyetlen lehetőségük az ha kivárják amig valamelyik nagy gyártó be akar szállni az F1-be és betársul hozzájuk.
Addig marad a középmezőny ha épp el nem cseszik a fejlesztést.
A Béna.
Nincs szabályozva az üzemanyagmennyiség (a befecskendezett menyiség ,nem a tankban lévő).
Majd Melbournben kiderül.
A Béna.
Ez van most:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.03. 10:30:48
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Összesen 6 darab kormány van egy szezonra.
Sajnálom és nagyra tartom Kubicát de azzal a kézzel neki esélye sem volt. A jobb kezét konkrétan tépőzár tartotta a kormányon.
Ami a fotokon látható a monza képen a Kubica kormány van a másikon meg a sima. Ezek a képek nem a garáyzban készültek hanem a pit-stop gyakorlás közben. Arról ahogy kubica beszállt az autóba és ahogy a keze volt a kormányon azt tilos volt fotózni.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.03.02. 23:45:24
A Béna.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hátha a Haas olyan szar lesz, vagy Magnussen és Grosjean megint kiütik egymást párszor, Renault-nál sem a végtelen pénzcsap a fejlesztésekre lesz jellemző idén szerintem a Nissanos botrány miatt, szóval akár még érdekes is lehet a szezon a Williams szempontjából idén.
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
A Béna.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kubica nyilván tesztpilóta....ugye?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.26. 13:40:01
Akkor már télleg csak a leszbi női pilcsi hiányzik a cirkuszból.