FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1., Nem kellene mar szobrot emelni a nemetnek? Nagy resze volt a sikerben, de nem akarkik alltak mellette...
2., Mas a szemelyiseguk: Kimi nem tud banni a sajtoval es sajnos a sajto egy fontos koldokzsinor a kozonseghez. Michael hasznalta a sajtot, de nem mindig jott ki jol belole, ezert is utaltak meg sokan. Rossi ebbol a szempontbol sokkal tehetsegesebb. Jobban vegiggondolva, ha Kimihez hasonloan inkabb kussolt volna Michael, akkor lehet O lett volna a kedvenc pilotam az elmult evekben, mert a palyan nagyszeru ember volt.
3., Ferraris unneplesek Massanal sincsenek igazan, pedig O mar regi butordarab es nem rossz pilota. Megkockaztatom, hogy Alonsonal sem lesznek, ha nem jonnek a sikerek. Siker nelkul kicsit furcsa lenne unnepelni.
4. Alonso sem tudott unnepelni, ha azt tette, akkor csak megtobben megutaltak. Valahogy neki sem ment ez soha igazan.

Az utobbi evekbol MS felugrasai maradtak meg bennem, Barrichello kisse tulzott unneplesei es Kimi autoforgatasa. Ennyi. Nincs tobb pozitiv pelda.

Igazad van, Kimi tenyleg nem illik bele ebbe a csapatba, de a legnagyobb baj, hogy Domenicali sem. Ha Alonso nem lesz az elmezony kozeleben, akkor az elcseszett csapatvezetesnek koszonheti majd elsosorban.

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Nagy ez egy qrva jó megfogalmazás. Kár, hogy a szerelmes srácok nem fogják felfogni hatalmas gyûlöletükben. <#eljen><#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Peppus
Schumi nemcsak kitõnõ pilóta volt, hanem egy igazi egyéniség is.Tudott hatni a rajongókra, aki ha kellett sírt, vagy ha nyert ugrált a dobogón mint egy gyerek. Kitudta fejezni magát a nyilatkozatok alkalmával is, és egy igazi legenda vált belõle a Ferrarinál,akiért odáig voltak a rajongók. A Csapaton belül is megértette magát a szerelõkkel, a vezetõk is elvoltak ájulva tõle, olyan volt az egész mint egy nagy család. Sajnos véget ért a pályafutása, és kellett keresni egy olyan pilótát aki kiemelkedõen tehetséges, és beleillik a csapatba. Kimi tényleg az egyik legjobb pilóta volt, más választásuk nem is nagyon lehetett volna, igaz nem volt egy Showman. Sajnos bármennyire is jó versenyzõ, nem tudott Schumi nyomdokaiba lépni. Schumi után egy szürke,zárkózott csodagyerek volt, aki nem illett és nem illik bele egy olyan csapatba, aminek mindene a tûzrõl, a vadságról, az Olasz mentalitásról szól. A Csapat is kezdett szétesni, a családi idill is véget ért. Szóval én úgy érzem, hogy Kimi egy hatalmas egyéniség, de nem a Ferrari vérkeringésébe való. Schumi távozásával valami megszûnt a csapatnál, nincs meg az a pezsgés,és a lelkesedés sem olyan mint régen. Hol vannak a nagy Ferraris ünneplések, ami Schumi idejében azért mindig megvolt.. Ott van Rossi a MotoGP-ben, milyen õrûlt már a srác, és miket mûvel, na szerintem ezek hiányoznak a csapatnál, és ezért kellett Mennie Kiminek. Kell egy igazán nagy egyéniség oda, és Alonso sokkal jobban illik erre a szerepre mint Kimi.

b-type
Nem csak a vezetõség, vagy személy szerint Domenicali.
Kimi igen hátul szerepel a listán..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Lassan túlkéne lépni már ezen az értetlenkedésen. Nem Kimi tehetségével volt baja a Ferrarinak hanem mással, ami ha jobb akkor Kimi mégjobb, de nem jött ki a csapattal úgy ahogy mondjuk Massa, vagy ahogy várták, leglábbis ezt lehet a mondandójukból kiolvasni. Ha pedig a Ferrari vezetõsége Alonsoban többet lát mint Kimiben akkor a szíve joguk, õk tudják õk beszélik le...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
mecki már 1x bizónyította hogy benyal tövig haminek, bár azóta már más a csapatfõnök
kifli
nem vált be? mitvártak? akármit tesznek alá azzal nyerni tud? ígyis összehozott egy vb címet, folyamat tette a dolgát, elég jó helyeken végzett a kocsihoz képest, mit kelett volna még tennie?
a.carkey
Nézd, van egy nyak és hátfájós Schumacherjük, van egy Genéjük, akit még Badoerrel szemben sem részesítettek elõnyben, vagy egy Badoerjük, akit a saját médiagyáruk tett nevetségessé, pedig csak segíteni akart. Aztán ott van Fisco, aki már volt Alonsoval és sok sikerélménye nem fûzõdik Alonsohoz. Végül ott van Felipe Massa, aki a PR-osok szerint remekül gokartozik, de, hogy F1es autót tud-e majd vezetni szétbontott és megtoldott koponyacsontokkal, na az még a jövõ zenéje.

Nos, ezek után fogták, és elküldték azt a Kimit, aki az utóbbi öt évben VB címet nyert nekik, és idén is az eddigi egyetlen gyõzelmüket szállította, sorban dobogóra tudott kerülni még ezzel a szarral is. Jövõre kizárhatták volna azt a faktort is, hogy nem teljesít jól tele tankkal az idõmérõn, mert már tankolás sem lesz amivel elqurhatnák az idõmérõjét. De õk nem. Szerinted megbukott, de azért erdemes azon elgondolkodni, hogy vajon tavaly Monzában miért adtak el 9x annyi Ferraris relikviát, mint Massásat ...

Csak gratulálni tudok nekik! Sok sikert Alonsohoz, és remélem tényleg bejön a számításuk!

A medve nem játék.

a.carkey
Három éve még azt mondta, hogy Kimi szellemisége illik legjobban a Ferrarihoz. Sok sikert nekik!

A medve nem játék.

b-type
Nem, Domenicali nem azért nyomult hogy Kimi elmenjen, hanem hogy Alonso odajöjjön.
Ennyi van a cikkben, és mint csapatfõnöknek az az érdeke hogy a legjobb összeállítást szerepeltese.

Vzz én nem vágom mit lehet ezen ennyit összemagyarázni, Kimi-t elküldték mert nem vált be, nem jó a Ferrari-ba...kifizettek neki két valag pénzt csak adja át a helyét Alonso-nak.
Kudarc? Az hát.
MS-t nem küldték volna el senki kedvéért, 3 banknyi pénzért sem. Kimi-t pedig azért hozták hogy MS helyét átvéve vezesse a Ferrari-t.
Nem vált be.
Nem volt semmiféle elnyomás meg a fönök kifúrta..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Jaj, Istenem! Annyira fárasztó vagy, hogy egy leütést sem érdemelsz ..., így kapod a szokásost:

A medve nem játék.

desigo
"Alonso és Massa remek csapatot alkot majd"

nah ezt azért kétlem...
Totti5

desigo
Peppus
Jajj neee.. Ezért is utálom már Kimit, mert mindig mindenki megakarja magyarázni, hogy õ tulajdonképpen nem is volt béna, csakháát.. és jönnek a hülye összeesküvés elméletek.. Ez már olyan nevetséges. Már elõre látom, hogy ha esetleg a Mekinél köt ki, és mondjuk elveri Hamiltont, akkor õ az atyaúristen, és a kis majom nigger meg mekkora szar. De ha esetleg Kimi gyengébb lesz, akkor az a szemét Meki, Hamilton seggét nyalja, direkt nem engedik nyerni, meg a szokásos szar szövegek..

Kit--Kat
Érdekes ja.
De akkor már nem, ha kiderül, hogy Kimi elnyomós évében már nem az ült ott, aki oda csábította, azaz Jean Todt.
Az a Domenicali ült ott, aki az élharcosa volt Kimi elküldésnéek, sõt az egyetlen ember aki ezen dolgott.
Nos így nem érdekes.
Itt a cikk, ha érdekel, olvasgasd el, nem Szujó Zotyó írta, vagy Ferrarifan88, James Alen, az ITV szakkomentátora, aki most is ott vanújságíróként Japánban, és a cikk friss mint a tej.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Nem tudom. Le is cserélt párat, mégis teletankoltatta mindenki. Aztán ahogy Massa kiesett, érdekes, de azonnal nem tankolták tele, és jöttek a dobogók, és még nyert is. Hogy mik vannak!?

A medve nem játék.

Ulvar

😞(((((((((. (de gyönyörû a minardi festése). Éljen Martini!!!

Amúgy még mindig kurvára hiányzik a régi F1.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Aham, megálmodták hogy milyen benzin mennyiséggel kell mennie, neki pedig ugy kellett ha tetszik ha nem, csak akkor minek voltak mellette mérnökök akivel beállította és kidolgozta a taktikákat?

a.carkey
Ok. Nem volt. Az autóját nyomták el: folyamatosan tökig tankolták.

A medve nem játék.

b-type
Még mielõtt kész tényként kezelnéd: Kimi nem volt elnyomva. 😊
Érdekes elgondolás lenne, hogy valakit odacsábítunk MS helyére a mezõny legnagyobb gázsijáért, hogy aztán elnyomjuk.

Kit--Kat
Nem-nem! Pont így volt szép, Kimi még két feladott versenyes hátránnyal is megverte Hamiltont, 6 futamgyõzelemmel. Egyértelmûen Kimi érdemelte, még ha nem is tudsz beletörõdni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Reméljük nem lesz csapatsorrend semmilyen nyomás hatására. Viszont nagyon valószínû, hogy idõközben ki fog alakulni (logikus). Az elején izgi lesz az biztos.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
Aha, ok. Majd ha Massa elveri Alonsot, akkor gondolkodj el ezen amit írtál. 😊 (Bár marha nagy mákja van, hisz jövõre már nincs tankolás, így buherálási lehetõségek is csökkennek - nagyobb súly idõmérõn, buta taktikák, elvitt tankolócsõ, stb.), de még kaphat régebbi fejlesztésû autót õ is ...

(Azért megnéztem volna azért egy Kimi-Massa csatát csapaton belül úgy, hogy azonos súllyal mennek idõmérõn és versenyen is ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Glock, utolsó kanyar? Rémlik még? 😄

A medve nem játék.

b-type
Miket nem tudsz összegondolni 😊
Gondolod hogy Jean Todt mint FIA elnök hatással lesz a Ferrari-n belüli csapatsorrendre?
Alonso-val erõs lesz a Ferrari, Massa ha jobb lesz mint Alonso akkor azt saját magának köszönheti. De Alonso véleményem szerint biztos hogy nagyon erõs lesz.

szvsz kurvara mindegy, hogy Alonso azert lett VB, mert folyamatosan loholt Kimi nyomaban, tudva, hogy ugyis ki fog esni - ezzel mar meg is tett mindent ellentetben Fisicoval - vagy azert mert rendes csataban gyozte le MS-t, akkor is ket VB van a neve mellett...
epp ez igaz Hamltonra is, Kimire is - ki nem szarja le, hogy 1 ponton mult, a masik 19 pilota el lett verve es kesz...

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Hamiltonnál mi nem volt egyértelmû? bár igaz 2007ben 2 futammal a vége elõtt meg kellett volna nyernie a VBt...

a.carkey
Egyébként az még a Renaultnál volt.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért egyértelmûbben nyerte a VBt, mint Kimi vagy Hamilton ...

A medve nem játék.

a.carkey
Kiminek meg 2011ig volt. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Azt mondjuk nem értem, hogy egy év Mclarennél töltött év után miért megy még egyszer egy olyan csapathoz, ahol nem lesz NO1 és NO2 pilótastátusz, és ahol a jövendõbeli FIA elnök kisfia a saját jövendõ csapattársa menedzsere. Na mindegy. Hamilton - szerintem - egy idõ után egyszerûbben (le)kezelhetõ eset lehetett volna a számára, mint Massa lesz. De aki mazohista, az ugye vágyik egy újabb ungabungára. Simán a Brawnhoz kellett volna mennie a Ferrari helyett.

A medve nem játék.

Magic Boy
Azért nem érdemelte meg, mert úgy viselkedett, mint egy hisztis óvodás.
Pontosabban mivel már felnõtt így, mint egy majom. (Azóta hívjuk menyasszonyommal Majomzónak)
Egy világbajnok nem viselkedhet így.
Ezért mondtam, hogy nem érdemelte meg.
Nem érdemelte meg, mert nem volt elég felnõtt, hogy világbajnok legyen.
De megérdemli az esélyt, hogy bizonyíthassa, hogy az õt ért dolgok hatására megváltozott.
Massa jó pilóta és, ha nem lesz csapatsorrend (reméljük nem lesz) akkor teremthet olyan helyzetet bõven amiben Alonso régen hisztizett.
Menyasszonyommal máig azon nevetünk, ha eszünkbe jut amikor elkezdett hisztizni, hogy gyorsabb vagyok, de nem enged el mit csináljak.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Máté94
Haminak 2012-ig szerzõdése van!
mi lesz akkor ha a ferrarinak majd Hamilton kell jövõre mert massácska nem teljesít jól?!<#eplus2>

Objektíven nézve Alonso jobb pilóta, de azért reménykedni csak szabad 😊

Massa maximum az idõmérõn verheti majd el néha,versenyben Alonso jobb,fõleg esõben 😛(SZERINTEM)

Nem oly régen hisztizett végig egy évet és olyanokat csinált amit egy durcás gyerek se tenne meg, megfelelõ neveltetés esetén. Remélni tudom csak, hogy Massa top formában lesz, elkeni a száját és Alo meg ugyanott folytatja ahol a Mekinél abbahagyta. Mihelyst nem õ az elsõ ki fog jönni belõle a szemét (SZERINTEM).

Kit--Kat
Volt konkurenciája csak õ folyamatosan elfüstölt.

Totti5
Hamilton tényleg nem érdemelte meg, azért nem az elsõ évében hanem a 2. ban szerezte meg😄DD

Ulvar
WTF? 4. évében szerezte meg a VB címet. 2001 Minardi, 2002 Reanult tesztpilóta, majd 2003-2006-ig Reanult. Ebbõl 05-06 VB. Hamilton az aki nem érdemelte meg ilyen korán, de ez csak szerintem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Magic Boy
Alonso: Kapott pár pofont az F1-ben, megtanult küzdeni és szerintem felnõtt.
Szerintem jó választás, bár Vettelnek én is jobban örültem volna.

Enzo miért is forogna a sírjában?
Neki is lényegtelen lenne, hogy ki szállítja a gyõzelmeket vagy pontokat.

Az tény, hogy Alonso régen egy utálatos majom volt (Nem érdemelte meg, hogy világbajnok legyen olyan korán, de nem volt igazi konkurenciája így az lett), de szerintem felnõtt és beérett.

A Ferrarihoz tényleg kéne egy emblematikus figura aki kemény kézzel fogná a csapatot, mert mostanában amatõr hibákat vétenek.
No de ez már egy másik téma.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zsutyesz
Azért elég régóta benne volt már a levegõben ez a dolog, nem volt túl meglepõ szerintem.

Kicsit bántotta a szemem, köszi, hogy javítottad 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Totti5
"Enzo forog a sírjában, nem mellesleg már az egész bandát kirúgta volna a picsába!"

miért is?

Vettel RedBull nevelés, hülyék lennének elereszteni és a csapat is gyõzelemre képes, csak még nem állt össze minden, majd jövõre újra próbálkozhatnak.

mflex
Nem mondod, hogy csak én vagyok az egyetlen, ez nekem új!
Te már tudtad ezt év elején?
Jah, hogy számodra is az elmúlt 2 hónap alatt kezdett bizonyossá válni, akkor meg mirõl beszélünk?!
Vettel javítva, nagyon bántotta szemed?
Ennél nagyobb gondom ne legyen az életben, mint ez a hiba.

What about the forests?

zsutyesz
Szerintem az F1-nézõk/rajongók táborában te vagy az egyetlen, aki nem gondolta, hogy Alonso a Ferrarihoz tart. (Vettel pedig szimpla V-vel írja a nevét...)

mflex
Hánynom kell az egésztõl, bár írogattam mostanában, hogy Alonso jól megy, meg próbál küzdeni, de hogy õ a Ferrariba üljön, álmomban sem gondoltam volna. Enzo forog a sírjában, nem mellesleg már az egész bandát kirúgta volna a picsába!
Szerintem meg a fiatal Vettel gyereknek kellett volna ott versenyezni.
A f1 nem sport, hanem üzlet? Hát pont ezzel van a baj, nagy pénzek forognak ide-oda, erre mit látunk, hogy már egy kurva box kiállás is tök unalmas, a versenyrõl nem is beszélve.
Engem már kezd nem érdekelni az egész, remélem, hogy legalább Massa felépül és még motiváltabb lesz, bár nem tenném erre a nyakam :s

What about the forests?

ladarevolution
"idén egy furcsa szezont élünk, nem a legjobb csapatok harcolnak a világbajnoki címért"

Ez kicsit vicces mondat😊
Minden évben a legjobb csapatok harcolnak a VB címért, az h jelenleg ezeket pl nem Ferrarinak, vagy Renaultnak hívják az más kérdés. 😊

zsutyesz

zsutyesz
2003-ban majdnem világbajnok lett a mekivel, mirõl beszélsz?