182279
  • Freedom88
    jelenleg senkit nem érdekel ki pótolja. Legyen olyan állapotban, hogy legalább elkezdődjön vmi féle rehabilitáció. És mindene megmaradjon.

Aztán majd lehet gondolkozni a pótlásán.
  • Falcon83
    Ezt mondták legutóbb, az orvosok nem rohangálnak ki 5 percenként nyilatkozgatni, a színvonalas pletykalapok viszont minden percben mást mondanak. Annyi boztos hogy szar állapotban van a karja. A műtét végeredményét meg a sajtótájékoztatón tudjuk meg. Addig kár ezeken a kamuhíreken csámcsogni, meg idegeskedni.
    Amúgy állítólag valami cső miatt sérült meg ami beszúródott a pilótafülkébe.
  • IXEMGabeo
    kezdjünk el logikázni. Mennyi lehet a felépülési idő? a 2011-es szezonban vajon visszatérhet e, vagy pedig maximum a szezon végére?

ki lehet a beugró? csak Senna, vagy esetleg egy tapasztaltabb pilótát kerítenek Heidfeld személyében? netán gyorsan elhappolják Hülkenberget a Force Indiától?
  • lolSL
    azt se lehet biztosan tudni mert ha egy rtl-es faszfej mondja.. való világ lol
  • Falcon83
    Mindenhonnan jönnek az infók hogy épp mijét vágják le. Annyit lehet biztosan tudni, hogy eltört a felkarja, az alkarja és a kézfeje roncsolódott. Jelenleg operálják. A többi meg csak kamu.
  • Totti5
    Szujó Zoltán
    KUBICA UPDATE 2.: eltört a felkarja, az alkarja és a kézfeje roncsolódott. Jelenleg operálják, a műtét után tudnak biztosabbat (forrás: lengyel kollega, aki egy olasz újságírótól tudja). Életveszélyben szerencsére nincs és nem is volt.
  • passatgt
    0:25-nél ahol a pedáloknak kéne lennie, picit hiányzik az autó:
  • Totti5
    Polsat said Pietra Ligure town’s site reports Kubica had his entire forearm amputated. :(((
  • Dietrich
    Suregons are reportedly considering amputation of #RobertKubica's hand after a rally crash in Italy. Is it he end of the Pole's career?

Szóval van egy belső vérzése amit leakarnak állítani (vagy már leállították) és van a kéz sérülése ami nagyon súlyos.
    a CNN megirta tényként de aztán kiveték a hírből.
    Szerintem a rossz forditások miatt írnak hol láb hol kar amputálást.
  • TommyC
    köszönöm
  • passatgt
    "We just had words with Mauro Moreno and Corrado Bonato, the crew that tried to help Kubica just a minute after the crash (Kubica started with number 4, Moreno with 5): as lons as they are drivers and not medics, their account is sadly creepy. The driver was trapped inside his crashed car (it took almost an hour to extricate him) and the armco, Bonato said, “was passing through his foot”."
  • Dietrich
    All we know is that Robert’s life is not in danger," "However, he has very severe injuries to his left hand and left leg, but we don’t know anything more about it."
  • madmanic
    a cnn.com on nem látok ilyet..
  • Dietrich
    menj neki egy templom falának és megtudod
  • Dietrich
    tess

de ők is állandóan updatelik
  • chalezlopez
    Ehh bazz, ez nem jó hír...
  • Forza Italia
    eddig arról volt szó h 2 kor mondanak valamit, most már 4 kor. Nem valami biztató :S:S
  • Falcon83
    Elhalasztották a sajtótájékoztatót, mert komplikációk léptek fel és még most is műtik. Először a belsővérzést próbálják elállítani, utána műtik a karját. Egyelőre még nem tudni hogy mi lesz.
  • passatgt
    csak 4-kor ondanak valamit hivatalosan
  • passatgt
  • passatgt
  • IXEMGabeo
    ja én megfogadtam f1-liveot nem olvasok
  • freestyle666
    hogy üthette meg magát ennyire????
  • Máté94
    Azt írták az jól van.
  • bardocz
    Navigátornak semmi baja, azt írták.
  • passatgt
    amúgy érdeks, hogy az első ajtónak nincs semmi baja, és a hátsón keresztül szedték ki ezek szerint

amúgy a navigátorval mi van, arról nincs valami hír?
  • Falcon83
    2 órakor kiderül hogy mi is a helyzet. Addig én nem foglalkozok ezekkel a hírekkel. 5 percenként mást mondanak.
  • bardocz
    Hát reméljük :\
  • TommyC
    én nem találom ezt a hírt
  • Dietrich
    azért ez már egészen más hír mint a kamu oldal szerinti láb amputálás.
    Hivatalos még mindig nincs..azt kell megvárni és lehet csak a haját kell levágni..
  • freestyle666
    neeeem!
    nem létezik egyszerűen nem tudom felfogni!!!!!
    nem hiszem el!
  • freestyle666
    Nekem nem tűnik vészesnek, a direktszűrőt lekapnám róla, biztos ér pár ezret.
  • IXEMGabeo
    nemár:(
  • Dietrich
    A CNN szerint, amputálni kellett Kubica jobb karját.
  • passatgt
  • Falcon83
    Ja csak kisalkesz általában még a bemelegítésnél kistempónál árokba ment, itt azért kicsit komolyabb bukásról van szó. De remélem, hogy tényleg csak felfújják egy kicsit az ügyet, bár a képek nem túl bíztatóak.
  • desigo
    Nem túl biztatóak a képek de azért ne kezdjétek temetni.
    Kimi milyen szerencsés volt,hogy az eddig totálkárra tört rally autóiból egy karcolás nélkül mászott ki mindig.
    Remélem semmi maradandó baja nem lesz Kubicának !
  • Peter1
  • Peter1
    http://img651.imageshack.us/img651/7140/normal14d.jpg

Itt a kép az autóról.
  • Szabi1991