FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2., Mas a szemelyiseguk: Kimi nem tud banni a sajtoval es sajnos a sajto egy fontos koldokzsinor a kozonseghez. Michael hasznalta a sajtot, de nem mindig jott ki jol belole, ezert is utaltak meg sokan. Rossi ebbol a szempontbol sokkal tehetsegesebb. Jobban vegiggondolva, ha Kimihez hasonloan inkabb kussolt volna Michael, akkor lehet O lett volna a kedvenc pilotam az elmult evekben, mert a palyan nagyszeru ember volt.
3., Ferraris unneplesek Massanal sincsenek igazan, pedig O mar regi butordarab es nem rossz pilota. Megkockaztatom, hogy Alonsonal sem lesznek, ha nem jonnek a sikerek. Siker nelkul kicsit furcsa lenne unnepelni.
4. Alonso sem tudott unnepelni, ha azt tette, akkor csak megtobben megutaltak. Valahogy neki sem ment ez soha igazan.
Az utobbi evekbol MS felugrasai maradtak meg bennem, Barrichello kisse tulzott unneplesei es Kimi autoforgatasa. Ennyi. Nincs tobb pozitiv pelda.
Igazad van, Kimi tenyleg nem illik bele ebbe a csapatba, de a legnagyobb baj, hogy Domenicali sem. Ha Alonso nem lesz az elmezony kozeleben, akkor az elcseszett csapatvezetesnek koszonheti majd elsosorban.
http://gaborszantai.co.uk/
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nos, ezek után fogták, és elküldték azt a Kimit, aki az utóbbi öt évben VB címet nyert nekik, és idén is az eddigi egyetlen gyõzelmüket szállította, sorban dobogóra tudott kerülni még ezzel a szarral is. Jövõre kizárhatták volna azt a faktort is, hogy nem teljesít jól tele tankkal az idõmérõn, mert már tankolás sem lesz amivel elqurhatnák az idõmérõjét. De õk nem. Szerinted megbukott, de azért erdemes azon elgondolkodni, hogy vajon tavaly Monzában miért adtak el 9x annyi Ferraris relikviát, mint Massásat ...
Csak gratulálni tudok nekik! Sok sikert Alonsohoz, és remélem tényleg bejön a számításuk!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ennyi van a cikkben, és mint csapatfõnöknek az az érdeke hogy a legjobb összeállítást szerepeltese.
Vzz én nem vágom mit lehet ezen ennyit összemagyarázni, Kimi-t elküldték mert nem vált be, nem jó a Ferrari-ba...kifizettek neki két valag pénzt csak adja át a helyét Alonso-nak.
Kudarc? Az hát.
MS-t nem küldték volna el senki kedvéért, 3 banknyi pénzért sem. Kimi-t pedig azért hozták hogy MS helyét átvéve vezesse a Ferrari-t.
Nem vált be.
Nem volt semmiféle elnyomás meg a fönök kifúrta..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A medve nem játék.
De akkor már nem, ha kiderül, hogy Kimi elnyomós évében már nem az ült ott, aki oda csábította, azaz Jean Todt.
Az a Domenicali ült ott, aki az élharcosa volt Kimi elküldésnéek, sõt az egyetlen ember aki ezen dolgott.
Nos így nem érdekes.
Itt a cikk, ha érdekel, olvasgasd el, nem Szujó Zotyó írta, vagy Ferrarifan88, James Alen, az ITV szakkomentátora, aki most is ott vanújságíróként Japánban, és a cikk friss mint a tej.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
😞(((((((((. (de gyönyörû a minardi festése). Éljen Martini!!!
Amúgy még mindig kurvára hiányzik a régi F1.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Érdekes elgondolás lenne, hogy valakit odacsábítunk MS helyére a mezõny legnagyobb gázsijáért, hogy aztán elnyomjuk.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(Azért megnéztem volna azért egy Kimi-Massa csatát csapaton belül úgy, hogy azonos súllyal mennek idõmérõn és versenyen is ...)
A medve nem játék.
Gondolod hogy Jean Todt mint FIA elnök hatással lesz a Ferrari-n belüli csapatsorrendre?
Alonso-val erõs lesz a Ferrari, Massa ha jobb lesz mint Alonso akkor azt saját magának köszönheti. De Alonso véleményem szerint biztos hogy nagyon erõs lesz.
epp ez igaz Hamltonra is, Kimire is - ki nem szarja le, hogy 1 ponton mult, a masik 19 pilota el lett verve es kesz...
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
Pontosabban mivel már felnõtt így, mint egy majom. (Azóta hívjuk menyasszonyommal Majomzónak)
Egy világbajnok nem viselkedhet így.
Ezért mondtam, hogy nem érdemelte meg.
Nem érdemelte meg, mert nem volt elég felnõtt, hogy világbajnok legyen.
De megérdemli az esélyt, hogy bizonyíthassa, hogy az õt ért dolgok hatására megváltozott.
Massa jó pilóta és, ha nem lesz csapatsorrend (reméljük nem lesz) akkor teremthet olyan helyzetet bõven amiben Alonso régen hisztizett.
Menyasszonyommal máig azon nevetünk, ha eszünkbe jut amikor elkezdett hisztizni, hogy gyorsabb vagyok, de nem enged el mit csináljak.<#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szerintem jó választás, bár Vettelnek én is jobban örültem volna.
Enzo miért is forogna a sírjában?
Neki is lényegtelen lenne, hogy ki szállítja a gyõzelmeket vagy pontokat.
Az tény, hogy Alonso régen egy utálatos majom volt (Nem érdemelte meg, hogy világbajnok legyen olyan korán, de nem volt igazi konkurenciája így az lett), de szerintem felnõtt és beérett.
A Ferrarihoz tényleg kéne egy emblematikus figura aki kemény kézzel fogná a csapatot, mert mostanában amatõr hibákat vétenek.
No de ez már egy másik téma.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kicsit bántotta a szemem, köszi, hogy javítottad 😊
Ale Alonso! poppe fan club™
miért is?
Vettel RedBull nevelés, hülyék lennének elereszteni és a csapat is gyõzelemre képes, csak még nem állt össze minden, majd jövõre újra próbálkozhatnak.
Te már tudtad ezt év elején?
Jah, hogy számodra is az elmúlt 2 hónap alatt kezdett bizonyossá válni, akkor meg mirõl beszélünk?!
Vettel javítva, nagyon bántotta szemed?
Ennél nagyobb gondom ne legyen az életben, mint ez a hiba.
What about the forests?
Szerintem meg a fiatal Vettel gyereknek kellett volna ott versenyezni.
A f1 nem sport, hanem üzlet? Hát pont ezzel van a baj, nagy pénzek forognak ide-oda, erre mit látunk, hogy már egy kurva box kiállás is tök unalmas, a versenyrõl nem is beszélve.
Engem már kezd nem érdekelni az egész, remélem, hogy legalább Massa felépül és még motiváltabb lesz, bár nem tenném erre a nyakam :s
What about the forests?
Ez kicsit vicces mondat😊
Minden évben a legjobb csapatok harcolnak a VB címért, az h jelenleg ezeket pl nem Ferrarinak, vagy Renaultnak hívják az más kérdés. 😊