FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Vége az A1GP sorozatnak 😞((((( :'( RIP!! :'(

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
Ez a Ferrari az utolsó futamon Renault-al volt egy szinten gondolom ezért.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Az F1 Racinggel mi van? Megszünt?
nearo
Nem tudom ez minek kellett a végére. Kedvelem Räikkönent, de ezen a futamon semmit nem mutatott.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Black Ghost
Vagy mégsem?

Caubet a tárgyalást megelõzõen a L'Équipe címû lapnak elmondta: "A versenyzõket már leszerzõdtettük, a költségvetést megszavaztuk, és neveztünk a bajnokságba. A 2010-es évad megkezdõdött."
atomboy
A Renault is fontolja a kilepest...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

"No persze abban a McLarenben nem Heikki ült... "

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
"A többiek nem igazán tudtak labdába rúgni az idényt összességében uraló Red Bullok és Brawnok mellett, így ez a verseny az év frappáns befejezése lett; észrevétlenül is bravúrosat talán Kimi Räikkönen nyújtott még a középmezõnyben, tartva Heikki Kovalainen tempóját - egy silány Ferrarival nem volt ez gyenge produkció a futamot kis híján megnyerõ McLaran ellen."

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Nagyon jol ir ez a Farkas Péter; Tetszik a stilusa.<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey

A medve nem játék.

Dietrich
az arabok csapatokat akarnak indítani a F1-ben, MotoGP-ben és az Indylights-ban (gondolom késõbb az Indycarban)
jelenleg versenyzõjük nincs még, dehogy pénzük lesz rá az biztos..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Bridge még nem õk 1 év mûlva..

Pirelli says no to overpriced F1

(GMM)

As was suggested earlier on Wednesday, Pirelli has rejected suggestions it might enter the race to become F1's new supplier of control tires.

With the Japanese supplier Bridgestone not willing to stay in formula one beyond its 2010 contract, the sport's other recent tire brands Goodyear and Michelin played down reports they might consider taking over the role as official supplier.

Now the Milan based Pirelli company has followed suit.

"Pirelli's previous position on F1 hasn't changed," a spokeswoman is quoted as saying by the Reuters news agency.

"Pirelli prefers to develop tires for racing that will also be used on the road," she added.

Amid the FIA's last tender, Kumho and Yokohama were also mentioned as possibly interested in F1.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sumi
Jacek
Ertem tehat ma 2009-ben ne fogjunk semmibe mert az nullaerteku!! te se vallalkozzal mert hova, gyoker nelkul!

Azert ez igy nem lesz jo.. A Toyota kiszallasaval, a japanok szepen eltunnek az F1-bol, ami csokkenti az ottani erdeklodest az F1 utan, ami a Japan piac elereset gyengiti, azaz ezzel csokken az ottani cegek erdeklodese a reklamozas iranyaban, illetve ez hatassal lesz azokra a japanon kivuli cegekre is, amik eddig az F1-en keresztul utaztak az ottani vasarlokra... Azaz az egesz F1 piaci erteke csokken.. Arrol nem is beszelve, hogy senki altal nem ismert, szinvonal nelkuli toltelekekkel lesz tele a rajtracs.. 1-2 kiscsapat meg elmegy szep, regi hagyomanyokkal, mint a Minardi/Sauber, de egyre tobb a gyoker nelkuli csapatocska, akik az se biztos, hogy elindulnak, vagy 1-nel tobb evet birnak ki... Nem lesz ez igy jo...

Ulvar
Már korábban is volt errõl szó, petíciót írjátok alá és kész.

Bandee1987
Le kéne õket pénzelni és nem lenne itt gond.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Néhány Ferrarijuk biztos hogy van :]

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Black Ghost
Veszlyben a Belga Nagydíj?

"A helyi bíróság ugyanis, a pálya körüli lakosság zajra vonatkozó panaszai miatt, 2026-ig megvonta a történelmi pálya mûködési engedélyét."

Hát a fasz kivan, 1000 éve vannak itt futamok eddig miért nem zavarta õket.
passatgt
pénzben azért nem mindegy, hogy 100 ft vagy 40 ft😊

Bandee1987
Araboknál qrvára nincs válság, olajra szüksége van a világnak. Najó, lehet hogy tényleg van egy kis válság náluk, ez abban derül ki, hogy nem 5 ferrari áll a garázsban, csak 2....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tenkenorman
Kicsit késve írok de a hétvégi nagydíjról annyi a véleményem hogy az arabok indent megtudtak venni, gyönyörû pályát építettek de izgalom nem sok volt a versenyben. Volt, de nem annyi... Ennek ellenére (pofátlanul) gyönyörû pálya ebben a nagy válságban...

http://www.tenke.hu

Forever DTM, es F1....

Totti5
Mondjuk ez nem meglepõ, WRCbõl szinte azonnal távozott a Suzuki és a Subaru.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Vagyis Japán kiszállt a Forma 1bõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
REMÉLEM TI NEM VAGYTOK ENNYIRE BUTÁK!

egy illetõ formula.hu hszek közt:Honda,BMW,TOYOTA,... Reanult,..... helyettük jönnek
egyenmotorokkal szerelt mondva csinált ratyi csapatok 😄DD

Teljesen jó ennyi erõvel lehet a neve formula 4 is...

Válaszom: 2002 óta van Ferrarin kívül teljesen gyári csapatok...fiam
hány éves voltál ekkor? 😊 És az elõtt is Forma 1 nek hívták és
privát csapatok versenyeztek a bajnokságban

Lásd 1991 Honda Marlboro Mclaren vs. Canon Williams Team.

Mióta bejöttek a gyári csapatok azóta csökken az F1 színvonala.
😊 Magyarul most voltunk Formula 4 (mert Abu Dhabiban a GP2
ezerszer jobb versenyt produkált mint az F1) és ezek után
remélhetõleg megyünk az F1 irányába 😊. Abban viszont igazad van
hogy több motor szállító kéne mint régen a Judd, Yamaha
stb...tehát ilyen polcról szedhetõ motorok 😊. Sokkal
változatosabb és izgibb lenne minden.

VÁLASZ RÁ EZ A LÉNYEG:
Mondandóm lényege az volt amit talán kezdtél kapisgálni utolsó
elõtti mondatoddal.

Legyenek nagy gyártók és azok versengjenek.
Toyota,BMW,Honda,Renault ezek kellenek az F1-be,vagy talán neked
jobban bejön az amikor egy csapat minden évben tulajdonost vált
és változik a neve???
lásd: jordan,midland,spyker,arrows,bar, ez miért jó neked?

Az meg,hogy én hol voltam 2002 elõtt az rám tartozik.

Ki gondolkodik még így? 😊))) Aki így gondolkodik tudja meg hangosan kacagok az ilyen felfogású embereken 😊.

ja és a válaszom rá 😊

Úgy látszik nem érted a dolgok lényegét. Neked az fontos mi
egy csapat neve? Mind1 buta vagy nem számít. Neked az lett volna
a legjobb ha kettészakad a sport lesz 5 gyártó 15 kocsival és
uccu neki.

Szóval akkor nem kell McLaren, nem kell Williams, Nem kell Red
Bull, Nem kell Brawn GP, se Force India....Õõõõõõ BUTA VAGY!!!!
😊))) NAGYON NAGYON!

Dietrich
egyébként a F1 javulása csak akkor lesz ha a gyártók kivonulnak belõle..
eddig a Honda,BMW,Toyota megtette..most már csak a merci meg a renaulton a sor..ferrari a kezdetek óta van õk maradhatnak amig sumák a versenyzõk tanácsadója..azóta nem nyernek 😉

Dietrich

Ulvar
1, Hát ha elmegy akkor az F1 sem lenne már F1. Ezek a gyári csapatok 2002 óta jöttek be (újra). 2002 Toyota, Renault, 2006 Honda, BMW. Ennyi.

2, Monaco egy tradicionális pálya, ezek az "utcai" pályák amúgy épített pályák...DE HA Adelaide lenne az Ausztrál nagydíj, meg visszamennénk Amcsiba Detorit vagy Phoenix utcáira akkor azt mondanám azok utcai pályák. Ennyi 😊.

nearo
Szóval nem kellenek a gyári csapatok, de a Ferrari azért maradjon? Meg "le az utcai pályákkal", de azért monaco maradhatna... érdekes 😊
Mondjuk én is így gondolom... 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Komolyan mondom olyanok vagytok, mint két óvodás, akik azon vitatkoznak, hogy kinek az apukája erõsebb...

Ulvar
Világos, csak nem túl gyors a felfogásom 😊). (meg a szemem is rossz már, tudod hogy van ez 😊 )

Ulvar
Ferrari nem fog kiszállni...1950 óta folyamatosan itt van szerinted kiszállna? 😊. amikor 20 éven keresztül kalap kaki volt a verda sem szálltak ki. Szerintem akkor motor szállítóként sem maradnának meg... Ráadásul valljuk be (és nem csak azért mert Ferraris vagyok), ha Ferrari kilépne vinné magával a szurkolók 1/3-át...A McLaren is régóta bent van, és õket a botrányuk után ezért nem zárták el a sporttól egy évre mert tudták hogy a másik 1/3ad szurkoló veszne el akkor...

Jacek
cossi motorszallito! meki persze hogy nem gyari! azert volt vigyor utanna😄

En miattam a Renault-val egyutt Ferrari (nehogy mar kivetelezzunk) is elmehet es akkor mar nem lesz tobb gyari csapat, persze motorszallitokent maradhatnak... pl. Red Bull - Ferrari...

Ulvar
Akkor ilyen alapon a Cosworth is az, mármint fél gyártó lesz 3-4 csapatnál 😊, de ez hülyeség, a Mercinek 40%os a tulajdon joga, tehát még nem is fél! 😊. De ilyen nincs hogy fél gyári. Vagy gyári vagy privát. McLaren születése óta nem gyári 😊.

Mikor lesznek polcról leszedhetõ motorok újra!? 😊. (Yamaha, Judd, Lambo)

Ulvar
Ferrari után kedvenc csapatom volt a Toyota...Van is egy óriás poszter Trulliról (2006os). Sajnálom hogy Kobayashi nem ITT folytatja pályafutását, minden estere van rá lehetõség hogy más új vagy régi csapatnál bevegyék. Nem származása nem pénze, hanem tudása miatt.

Viszont marhára örülök hogy 3 gyári csapat elment 1 év alatt!!! Már csak az FIA háza táján mindenki fejében rendet rakni meg kirúgni a fél brigádod meg még a Renault lehúzza a rolót és kész! Újra lesz F1 😊.

Jacek
2.5 gyarto maradt(Meci az fel😊 mehet meg a renault is a retekbe!! vissza meg csak motorszallitokent engednem oket!!

Jacek
En nem sajnalom a Toyotat, sajat idiotasaguk miatt jutottak ide!! nem voltak hajlandoak ugy mukodni mint egy F1-es csapat, a sajat kitalalt modszeruk (ami mukodott rallyban) miatt jutottak ide!!

Nem a vegen kell folebredni(hogy kene Kimi) hanem amikor 500m-at szortak el akkor sem szerzodtettek top pilotat es eg top tervezot! ha megteszik minima 1vb tuti lenne mar😊

Mersant
sosem voltam toyota rajongo de sajnalom hogy kileptek, foleg Kobayashi miatt...😞 remelem valamelyik uj istalo leszerzodteti

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Show must go on...

Ezt komolyan nem hiszem el, lassan jogi F1-et kell rendezni😊

Kit--Kat
1.
2.
Sajnos nem találtam meg a Japán Gp-rõl a felvételt ahol Kimi a 3. helyért aztózta körbe Coulthardot, de talán még emlékszel rá.

Neked lehet ugyanannyit ér a középmezõnyben elõzgetni mint az élmezõnyben, vagy kiahszbálni azt, hogy az elõttem lévõk nem figyelnek, de nekem más errõl a véleményem.

Ezt csak a poén kedvéért.

és még van 130 napotok gyalázni egymást... <#awink>

R.I.P. toyota, talán Kobayashi talál magának egy kóbor ülést valahol..

Elég meggyõzõ volt <#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Nem, neked van igazad 😊 ...tényleg sok már belõlem is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

oke, vegulis igazad van, ha az egyik hulye, akkor Te meg mar miert is maradnal le...

b-type
Milyen feszültség van? De most komolyan...vagy nem lehet Kimi-rõl beszélgetni? ...vagy úgy gondolod hogy te le idiótázhatod a dumánkat.

Én miért nem idiótázok?
..vagy "Viszont popó nyaló Massa még f*szát is örömmel fogadta"

Gondolod a fenti idézet fényében hogy nincs miért vitába szállni?!
...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
bizony-bizony...pont uannyit ér. 😊 Az elõzés nehézségét nem a pozíció határozza meg, hanem a két autó teljesítménye, és az adott pályaszakasz.
Kifékezés és kifékezés közt is különbség van, milyen sebességrõl történik, egyenes szakaszon vagy már kanyaríven történik a kifékezés, volt-e terhelésváltás..stb.
Egyáltalán az elõzés tervezett volt (teszem azt egy Monza-i célvégi kifékezés), vagy a versenyzõ hirtelen meglátta a lehetõséget és kihasználta.

ezekért mind nem jár pont, és mégis ezek határozzák meg hogy egy elõzés mennyire trükkös.

a.carkey
Tök mindegy. Szájkarate. Kiminek tökösebbnek kellett volna lenni, hatalmas nyelvvel Schumacher és Domenicali seggében/futam/hétvégére jutó összes médiaidõ, aztán lenyilatkozni olyan marhaságokat, hogy nekem kellett volna a VB címet nyerni, majd ugyanabban az interjúban ezt cáfolni is, aztán kórhába került társamat kb. 80 tévécsatorna jelenlétében meglátogatni, mert különben el sem hiszik. (Sõt, ha Schumachert nem büntetik meg, nem motorosrendõrökkel érkezik, meg rajta lohol a média, a kutya fasza se tudja, hogy Massánál járt a kórházban.)

Ha Kimi így tett volna, nem õ megy el, talán még azok után sem, hogy Massa megsérült.

A medve nem játék.