182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Annak a csapatnak van a legnagyobb esélye a VB címre aki a legjobban használja ki a FIA szabályiban megtalálható a kiskapukat.
Ez szerintem nem tesz jó a sportnak és a nézettségnek sem. -
a Ferrari legelőször is kifogja hegyezni a szárny széleit, nehogy még egyszer megússzon a Lajos egy ilyen Alonso manővert
-
Ferrari építhet már bármit erre a kocsira
-
-
madmanic #109094 a kulcsmondat: "a McLaren és a Ferrari is megkezdte a szárny megépítését."
Ha elkészülnek meglátjuk mekkora előnyt jelentett a redbullnak a szárny.
Egyébként a retardált FIA a hibás, évek óta nem képesek egyértelmű, pontos szabályokat alkotni, kihasználható kiskapuk nélkül...
Ugyanez volt a dupla diffúzornál.. agyhalott banda.. -
az egész csapatban őt ismerem el egyedül... -
newey egy pöcs:) -
madmanic #109091 hol kell aláírni? -
ha valaki legálisan talál olyan megoldást,amivel jócskán a mezőny elé tud kerülni,az nálam zseniális húzás mintsem csalás...a csalás az,ha valaki olyat húz,amivel lényegesen könnyebb az autója,és mindezt a szabályokon túl csinálja. na az csalás,de amit newey ezzel a szárnyas cuccal húzott,az az ő képességeit mutatja -
én meg azt hogy az FIA 2000 óta a legidiótább szervezet amióta autósport létezik. -
vinc3nt #109088 akkor felteszem a kérdést mi alapján döntöd el hogyha egy csapat kihasznál egy jó kiskaput hogy zseniális vagy csaló csapat? kettősmérce -
Én az FIA butaságát ismerem el :). -
nem mozog,csak úgy tűnik,ha mozogna,be lenne tiltva :) -
G_ArchAngel #109085 Az FIA ismét szabályosnak minősítette a Red Bull szárnyát
Mai hír a motorsportal.hu-ról, így remélem befejezzük a RBR szárnyának felemlegetését és elfogadjuk Newey zsenialitását:) -
vinc3nt #109084 Elhiheted cseppet sem izgat a Redbull orra csak mint példát hoztam fel hogy akinek csalás volt a Renault 2vb címe lássa hogy más csapatok is alkalmaznak jelenleg is kiskapukat.Ilyen az F1 így kell szeretni az újításokról, kiskapuk kereséséről szól. Ráadásul ezt a csalás mizériát sem értem, szerintem sokaknak fáj hogy a Renault ekkora sikereket ért el és gyanúsnak tartották hogy ilyen jók pedig ez a csapat a szemetek előtt vált világbajnok csapattá 2003ban és 2004ben csak 1-1 győzelmet könyvelhettek el maguknak de már akkor látszott bennük a potenciál. Elhiheted megérdemelt volt az a 2 vb cím. -
G_ArchAngel #109083 A RBR orra szabalyos, hiaba vergodsz ezen, a FIA es a tobbi csapat szerint is. A jelenlegi mereseknek megfelel es ez volt az elvaras, a forumozok kivansagait es okos meglatasait batran leszarhatjak. -
G_ArchAngel #109082 Nem tudsz olvasni?
Emlitettem en valahol, hogy nem volt szabalyos? Arra vilagitottam ra, hogy a peldaid kozott a dupla tank volt a kakukktojas. -
vinc3nt #109081 addig szabályos volt éppen úgy ment át a teszten mint ahogy most a redbull orra ami elvileg mozgó aerodinamikai elem... ezen kellene elgondolkozni. -
vinc3nt #109080 és szerinted a renault lengéscsillapítója mi ha nem ügyes megoldás kiskapú? -
madmanic #109079 no meg a ferka szerelők is tüsténkedtek a kiszerelésén...
mielőtt odaérnek a FIA ellenőrök.. -
G_ArchAngel #109078 Amiket felsoroltal nem jo peldak, mivel mindegyik ugyes megoldas volt, mondhatni kiskapu. Kiveve a Honda tankja, mert oket tenylegesen elmeszeltek szabalytalansagert. -
vinc3nt #109077 1 nem is volt benn végig a kocsiban 2 és nélküle is nyertek :D
3 ha nem értesz hozzá nézzél pokemont 4 szerinted az idei redbull hajlékony első szárnya mi a f@sz? szerinted a 2009-es brawn diffúzra mi a f@sz?
szerinted a 2005-ös Bar Honda dupla tankja mi a f@sz? tudod hogy mi a f@sz? az hogy itt nem kis pénzekről van szó folyton keresik a kiskapukat, ilyen minden csapatnál előfordult még a BMW-nél is
ne legyél már buta...
-
jajistenem -
Évad felénél pattant ki a fejükből hogy szabálytalan ami eddig szabályos volt... csalásról szó nincs és akkor sem volt. -
Csalásgyanús Ellensúlyos lengéscsillapítókkal nem volt nehéz VB címet szerezni. -
mert gazdagék ezalatt költöztek ki (építettek palotát maguknak)
az én döntésem az lenne, hogy a pálya a semmi közepén épült anno tetszettek volna máshol palotát építeni. most kussti van vagy költözz el bazdmeg ;) -
no para, kell a fasznak az ország legnagyobb "export cikke" -
áhhhh hibátlan -
vinc3nt #109070 kameraállások
-
Szabi1991 #109069 tiltsák ki az embereket is a földről, több kárt okoztunk mind az összes eddigi katasztrófa egyben az elmúlt pármillió évben... -
Tiltsák be Budapestet is mert szennyezi Mogyoródot
-
Védegylet/LMP kombo. Mit vártatok? :9 -
Szabi1991 #109066 majd az új formula autók csak KERS-el mehetnek, egy körbe 6,6mp-et gyorsulhatnak, a többit lendületből kell menni, mert az csendes
-
Szerintem az a 10 idős/nyugdíjas akinek bárhogy magyarázol valamit sohasem győzöd meg, hogy az jó :D -
math fail -
ha 100-ból 1 nyavajog akkor azt mondom oké, de így.. -
kb 1000 emberből 10 nyavajgott? nem csoda hogy mentek is a kukába. -
Ne csak a címet olvasd el.
Ott van szépen elírva, hogy az elmúlt években folyamatosan érkeztek bejelentések csak telibeszarta mindenki.
-
De akkor eddig miért volt kuss? Miért nem háborogtak?
Ugyebár nem változott semmi,még az autók sem hangosabbak!
-
G_ArchAngel #109059 kommenteket olvassatok el: azokat zavarja, akik nem kapnak az adobol, a mogyorodiakat nem...