FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennél jobb motor nincs az F1-ben
1500ccm 1500LE
BMW F1 Turbo
amikor lángol az schöne :D Hitler által kifejlesztetett Basf Nehézbenzinjével mentek
szétmarja a bõrt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az ambiciózus Stefan GP az utolsó döfést adhatja a 2010-es Formula-1-es világbajnokságra nevezõ Camposnak.
A német Auto Motor und Sport és a finn Turun Sanomat értesülése szerint, annak ellenére, hogy az A1 vezetõje, Tony Teixeira fel akarja vásárolni a Campost, elképzelhetõ, a spanyol csapat nem áll rajthoz az idei évben.
Mivel a Campos, az autót gyártó Dallarával szemben nem teljesítette fizetési költelezettségeit, az olasz vállalat a Campos autójának jogait a Stefan GP-nek adhatja el.
Ez azt jelentheti, hogy ha a Campos ki is fizeti lejárt kötelezettségeit, beleértve a motorgyártó, Cosworth számláját is, nem lesz autója 2010-re.
A Stefan GP azonban nem akarja használni a jelenlegi Campos/Dallara karosszériát, mivel megvásárolta a Toyota 2010-es csomagját.
A csapat pilótája Kazuki Nakajima és Ralf Schumacher lehet, habár Jacques Villeneuve-öt is összehozták a Stefan GP-vel már.
Ennek fényében Bruno Senna bemutatkozása veszélybe került, a brazil pilóta szerdán be is ismerte, hogy a Campos "remélhetõleg a közeljövõben" megkezdi téli tesztelését.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A saját hõstetteimet nem emlegetem fel, de a hugim miatt muszáj ellenkeznem. Briliáns csaj, sirály jó humorral, bitang jó természettel, és jó csaj..az összes haverom szerint :)
De már van férje, és egy csodálatos kislánya. :)
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szóval ennyit errõl :).
http://gaborszantai.co.uk/
A Vörös még annál is jobb mondjuk... :). (mostani tapasztalat).
en meg megtehetem, hogy valogassak, sajnalom, ha Neked mindegy<#gonosz1>#gonosz1>
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Wiki..:)
"Nico Rosberg (Wiesbaden, 1985. június 27. – ) német-finn kettõs állampolgársággal rendelkezõ autóversenyzõ.
Jelenleg a Formula–1-es Mercedes csapat tagja. Nico az 1982-es Formula–1-es világbajnok, Keke Rosberg fia. Édesanyja német és õ maga is német színekben versenyez. Monacóban él és ott is nõtt fel. Finnül szinte egyáltalán nem beszél."
Ráadásul ha jól tudom Keke-ben is túlteng a német vér.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Heidfeld aláírt a Mercedeshez
A Mercedes GP Petronas csapat ma bejelentette, hogy Nick Heidfeld a csapat hivatalos teszt- és tartalékpilótája lesz a 2010-es évben. Nickkel így teljes a Mercedes GP Petronas pilótafelállása, a két versenypilóta Michael Schumacher és Nico Rosberg lesz.
Ez amolyan Red Bull féle laza csapat lesz.
Kiváncsi vagyok mit tudnak majd, mert ez a pasi, amihez hozzáért, az arannyá változik.
A medve nem játék.