FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
http://www.youtube.com/v/Yv2aX58lx2Q&hl

ennél jobb motor nincs az F1-ben

1500ccm 1500LE

BMW F1 Turbo

amikor lángol az schöne :D Hitler által kifejlesztetett Basf Nehézbenzinjével mentek
szétmarja a bõrt

http://www.youtube.com/v/pCdJYocXlwg&hl

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ulvar
Csak vigyázz ne hogy le essen az állad :)...

http://www.youtube.com/v/fZMPDCNyQxE

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Én a 12 hengeres Subaru-boxxert akarom meghallgatni, amivel 90-ben indultak, de semmi hanganyagot nem találtam, nem csoda, hisz egy futamra sem volt elég jó a kocsi, és nem futották meg a 107%-ot.
Ulvar
Vagy V12 V16os csoda F1 motorokat :). Brabham..

bardocz
Vagy 3600 lovas dragstert.
MaSzKa
nem hallottál akkor még élõben F1 V10-est :D

Nem tudom milyen lesz a Cosworth motor, de a hangja allat...: Vruuuuuuuuuuuuu, vraaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm....

Black Ghost

Bandee1987
Megnyugtató számomra, hogy a Ferrari jól szerepelt a teszteken, illetve megbízhatóan mûködött, ez bizakodásra ad okot számomra.<#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Black Ghost
A Stefan GP véget vethet a Campos álmainak.

Az ambiciózus Stefan GP az utolsó döfést adhatja a 2010-es Formula-1-es világbajnokságra nevezõ Camposnak.

A német Auto Motor und Sport és a finn Turun Sanomat értesülése szerint, annak ellenére, hogy az A1 vezetõje, Tony Teixeira fel akarja vásárolni a Campost, elképzelhetõ, a spanyol csapat nem áll rajthoz az idei évben.

Mivel a Campos, az autót gyártó Dallarával szemben nem teljesítette fizetési költelezettségeit, az olasz vállalat a Campos autójának jogait a Stefan GP-nek adhatja el.

Ez azt jelentheti, hogy ha a Campos ki is fizeti lejárt kötelezettségeit, beleértve a motorgyártó, Cosworth számláját is, nem lesz autója 2010-re.

A Stefan GP azonban nem akarja használni a jelenlegi Campos/Dallara karosszériát, mivel megvásárolta a Toyota 2010-es csomagját.

A csapat pilótája Kazuki Nakajima és Ralf Schumacher lehet, habár Jacques Villeneuve-öt is összehozták a Stefan GP-vel már.

Ennek fényében Bruno Senna bemutatkozása veszélybe került, a brazil pilóta szerdán be is ismerte, hogy a Campos "remélhetõleg a közeljövõben" megkezdi téli tesztelését.
Legend Killer
1ébként egyet értek, õ egy cukorfalat, õ a nyerõ<#love11>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
én mindet :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
fúúúúúúúúúúhhhhhhhhh!!!!<#eljen><#worship><#worship><#love11><#love11><#hawaii>

Jacek
az eredeti szokenek is lehet sotetebb a haja tove:) paromnak is sotet a haja tove, pedig also reszeken is szoke:)

Máté94
A jobb elsõt kérem!^^
bardocz
Itt vannak a szobámban, BP XI. ker....<#idiota>
Máté94
Neveket.
Carmen,Natasch,Maria de Vilotta de a többi ki és hol lehet õket látni?:D
bardocz
Ja, hajuk tövét befestik feketére.
passatgt

Amugy is, a szokek tobbsege nem is szoke, csak alcazza magat...<#csodalk>

b-type
off:
A saját hõstetteimet nem emlegetem fel, de a hugim miatt muszáj ellenkeznem. Briliáns csaj, sirály jó humorral, bitang jó természettel, és jó csaj..az összes haverom szerint :)
De már van férje, és egy csodálatos kislánya. :)
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

és nem mindegy? neked úgy se fog senki ilyet rajzolni

Ulvar
nincs nyomtatója :D. Ezt képrõl rajzolta le amit neten talált.

MaSzKa
gondolom a netrõl nyomtatta az alapot

Legend Killer
szép<#eljen> és aranyos tõle.

Máté94
Még nem láttam nõt aki autót volt képes rajzolni mármint túl menni a 2D-n.<#wow1><#wow2>
Ulvar
Hogy a vitát lezárjam és még témába is tartozzon. Az asszonytól kaptam 20. születésnapomra ezt!

Szóval ennyit errõl :).

Legend Killer
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Legend Killer
nos, erre mondják, hogy ízlések dolga. lehet a balsors eddig csak ilyen szõkéket dobott eléd, de sztem ez a hölgy is nagyon aranyos és édes a képen. az élet meg csak úgy sugárzik belõle.

Máté94
Ne arról vitázzatok,hogy ki tud mibél kisebb fasszal több nõt kielégíteni hanem Ferrai vs McLaren flamet akarok látni!:D
Jacek
azert ez egy kicsit eros volt:D

Peppus
utána jöttek a pasik? :D

passatgt
<#vigyor3>

15 eves koromig tobbel, mint Te egesz eletedben almodban leszel...

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
hehe, van ellen példa :). Volt csajom hosszú szõke volt, ÉS nimfomán :). A részleteket inkább nem mondom...

A Vörös még annál is jobb mondjuk... :). (mostani tapasztalat).

Peppus
Ez akkora baromság, voltál már csajjal? :D

Nem mindegy..?! Mosogason, takaritson, meg fozzon jol, aztan adsz neki egy kis hajfesteket, es kesz....<#buck>

nem, egyszeruen nincs bennuk elet... ha ranezel egy barna vagy fekete, netalan voros csajra, akkor bennuk latsz tuzet, vadsagot, a szokek meg olyan... hidegek es semmilyenek?

Legend Killer
nem minden szõke hülye.

Legend Killer
vinnémacsajt<#eljen><#puszi><#love11><#hawaii>.

Legend Killer
hallgattátok a bumerángot reggel, hogy hogyan oltották briatorét benne? :D

jajo, mert a szoke3.14csak nem jonnek be, akkor mar vidam vagyok?

en meg megtehetem, hogy valogassak, sajnalom, ha Neked mindegy<#gonosz1>

Kit--Kat
Azért mert az apjában is van német vér.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
<#eljen><#eplus2>

passatgt

Miert 2 nemet anyja van..?!<#vigyor4>
Wiki..:)
"Nico Rosberg (Wiesbaden, 1985. június 27. – ) német-finn kettõs állampolgársággal rendelkezõ autóversenyzõ.

Jelenleg a Formula–1-es Mercedes csapat tagja. Nico az 1982-es Formula–1-es világbajnok, Keke Rosberg fia. Édesanyja német és õ maga is német színekben versenyez. Monacóban él és ott is nõtt fel. Finnül szinte egyáltalán nem beszél."

Kit--Kat
Az északi népeket is 100%-osan árjának tekintették a németek.
Ráadásul ha jól tudom Keke-ben is túlteng a német vér.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Nick karrierje kezd egy Martin Brundle nevü taghoz hasonlítani ..., de az is lehet, hogy pár hónap múlva irányt vált, és egyszercsak Mika Hakkinen karrierjét kezdi majd másolni.

A medve nem játék.

Ulvar
Totális német uralom...ez nagyon ária csapatnak tûnne...ha nem lenne ott Rosberg :D.

Heidfeld aláírt a Mercedeshez
A Mercedes GP Petronas csapat ma bejelentette, hogy Nick Heidfeld a csapat hivatalos teszt- és tartalékpilótája lesz a 2010-es évben. Nickkel így teljes a Mercedes GP Petronas pilótafelállása, a két versenypilóta Michael Schumacher és Nico Rosberg lesz.

a.carkey
Közben rájöttem ... :D

Ez amolyan Red Bull féle laza csapat lesz.

Kiváncsi vagyok mit tudnak majd, mert ez a pasi, amihez hozzáért, az arannyá változik.

A medve nem játék.