FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õt nem tolják,csak daruval emelik vissza..
ÛTÕS az ovi megen<#mf1>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jacek
azert van fem be epitve bazze!!! mert miutan folmondtak a szerzodest nem csinaltak tovabb az autot amikor ujra indult gyorsan kellett valami!!!

Dietrich
egyen kasztninál nem kényszerülnek versenyre ha már elnyerték a tendert..nekik ez a jó megoldás nem a F1..
szélcsatornájuk sem volt 2001-ben mig a reynardnak igen ezért aztán a CART betíltotta a kasztni fejlesztést.. :p
ha fémet épitenek be manapság a F1-ben a kasztniba lehet azóta sincs szélcsatornájuk 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Csak ezeknek lesz pénze fejleszteni :\
Dietrich
Rosberg: I am very sorry that happened today. My contract is very important for me.

😄DD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Psszt.. A mai helyezesek nem sokat jelentenek.. A Ferrarisok eleg hosszu etapokat mentek, Alonso meg csatakat is vivogatott uldozessel, elozessel.. Holnap delelott, meg az idomero... Akkor mar tudni fogjuk, hogy 1-2 koron ki a leggyorsabb.. A versenyen meg azt fogjuk megtudni, versenytavon ki a leggyorsabb..

Legend Killer
<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

pzoli00
Az "ezüst nyilak" gyorsabbak mint a "fekete lovak" és erõfölényben is vannak 4 vs 2 [#taps. De ez a "BMW Sauber Ferrari" név ez üt mindent! <#nevetes1>

Norbi1990
Az mindegy, hogy szerzett-e pontot, de akkor se lehetett volna visszarakni.
Totti5
Mert neki ment a motorja... amúgy kár ezen lovagolni, semmi elõnye nem lett belõle mert nem szerzett pontot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
De visszarakták õt is még 2007-ben asszem, az esõs Nürburgringi versenyen amikor majdnem a mezõny fele kicsúszott az elsõ kanyarba 😄
Na ott a kavicságyba vagy 4-5 autó bent ragadt Hamival együtt, de õt visszarakták daruval a pályára o_O
Freedom88
2007 Nürn....Hamiltont géppel tették vissza a pályára. Úgylátszik ez már felejtõs.

T.T.

Nightt
Ja es nem mind1, h kozepesen vagy nagyon kopott gumival kell versenyezni, a kulonbseg sok tized lehet!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

jah,mert sajnos õt nem tolják VISSZA pályára a pályabírók mint a fritz-et

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Norbi1990
De nem muszáj nekik a leggyorsabbnak lenniük, mivel a versenyen a puhább gumi sokkal tovább kibírja így lehet,hogy a puha gumikat többször rakják fel rájuk a verseny alatt, míg a többiek a keményebb keverékûvel lassabbak lehetnek. Nem tudom hogy idõben mennyi a különbség, de biztos van pár tized vagy talán másodperc.
Totti5
Attól hogy kíméletesebb még nem féletétlen jelenti hogy gyorsabbak is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nah.... Meg el nem felejtem... Vicces a McLaren lyuk a pilotafulken, es levego a hatso szarnyra labhajtassal projekte.. Illetve olvastam par napja a Bridgestone ertekeleset a kocsik gumihasznalatarol.. A 4 nagy csapat nagyjabol hasonloan hasznalja a gumikat, viszont a Sauber allitolag nagyon kimeletes... Elkepzelheto, hogy ugyan az idomeron emiatt nem lesznek olyan utosek, de verseny kozben jobban tudjak hasznalni a puha gumikat, illetve trukkozhetnek a kerekcserek szamaval..

sith7
ott a pont

"jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erõviszonyok terén. "

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Sziasztok!
Most néztem be itt elõször ide az f1s fórumba sgn, azt szeretném kérdezni ez a 2009s összefoglaló honnan van ?😄 Nagyobb felbontásba nem lehet megnézni valahol?

Dark Angel 666
Szerintem:
Schumacher
Alonso
Massa
Rosberg
Button
Hamilton sajnos nem ér célba mert az utolsó körben a kavicságyba ragad <#banplz>

Legend Killer
Én
Én
Én
Én
Én
Én
Én

<#idiota><#hehe>. csak viccelek. sztem felesleges latolgatni az esélyeket emberek, elsõ futam, jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erõviszonyok terén.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Vettel
Alonso
Hamilton
Rosberg
Button
ez lesz szerintem az elsõ öt!
sjúmáher majd az elsõ 5-6 futam után gyûjtött 10 ponttal el fog gondolkodni azon,hogy érdemes-e még jobban kiröhögtetnie magát 😊 érdekes szezon elé nézünk az biztos!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Nos, itt korabban valaki benazta Sennat.. Hat ezzel a kocsival meg egyenesen menni is kihivas... Egy sima iven nem lehetet rajtatartani, jobbra-balra elcsuszkal a gep magatol, szinte nincs tapadasa.. Kigyorsitasnal is neztem, nem lehet neki gazt adni, mert mar dobja is el a feneket, pedig nem is iven probalt gyorsitani... Hat ezzel meg lesz dolguk... Viszont a vegen szepen megfogta.. Es igen, csak 1 kocsijuk van, a masik meg nincs kesz...

Ulvar
Lehet hogy igazad van de azt ne felejtsd hogy 2 héttel ezelõtt fizették ki a kasznit ráadásul meg is szívatták a Hispániát mer a felfüggesztés Fém és nem Karbon az +20 kg ráadásul az Aerot marhára nem tesztelték most próbálták ki elõször...változni fognak majd a dolgok...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

cement
fél másodperccel egy szabadedzésen... az semmi, bármi lehet

egyébként HAM for teh win! õ fog nyerni majd meglássátok😊)

Dobogó sztem:

Hamilton
Schumacher
Rosberg

vagy ennek valamelyik permutációja 😊

respect to the man in the ice cream van

Nightt
Arra nem fogadnek. Roseberg megverte elegge.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Nem nevesebb, mint pl a Virgine? Ok, h nem F1, de kurva regota OW karosszeriakat gyartanak.

ez annyira szar amúgy, hogy balra-lefelé kell olvasni
Dark Angel 666
Valamiért azt érzem hogy vasárnap Schumi fog nyerni 😊

Ulvar
Neves? Aszondja: F1ben sose volt jó, A1GP egyen kasztni, IndyCar egyen kasztni, meg Atlantic egyen kasztni...

Nightt
Valoszinuleg nem a telitankos beallitasokon dolgozott, azert nem lassabb 4 mp-cel Vettelnel😊

Ja Brawn effektus........

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Baz inkább engedték volna az a másik új csapatot a Stefán Gp-t,toyota fejlesztés ,na és a kis kanadai is viszatért volna,biztos jobbak lennének ,mint a jaguár ,virgin,meg a Hispán.
cement
mondtam hogy ne írjátok le a shoemakert

respect to the man in the ice cream van

merci uralom😄
javult még 1mp😄

mflex

What about the forests?

fekete0012
Rosberg nyerte az edzést

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Nightt
Ja, nem gondoltam volna, h egy ilyen neves karosszeria epito ilyen szart fog csinalni... Szegyen, h a Virgine csak szamitogeppel tervezett autoja sokkal jobb.

Ulvar
Még jó hogy a jobb hátsó tartó csavar esett ki! 😊.

desigo
betolhatnák kb a vízbe...
VRolee94
Nah a végén megállt a Spanyol járgány. Am elhagyott valami anyaszerû dolgot.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Nightt
Es raadasul most annak is szarra ment a jobb elso felfuggesztese fektavon... Szegeny Senna...

Ez a Dallara elég szar lett..
VRolee94
4 Merci motoros autó az élen. Erõs még mindig az a Merci.

vaze Sennáéknak egy autó van ,vagy mi??
desigo
Webber nem túl jó...
VRolee94
Jah, oké köszi a felvilágosítást.
Azt tudtam hogy a BMW kiszállt, de ez olyan érdekes. 😄
Így nincsenek benne az F1-ben de mégis 😄 Így is mutatják magukat.

Egy kis részeredmény a második szabadedzésrõl :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Freedom88
BMW már nem szállít motorokat, csak a név megmaradt, anyagi okok miatt

T.T.