FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÛTÕS az ovi megen<#mf1>#mf1>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
szélcsatornájuk sem volt 2001-ben mig a reynardnak igen ezért aztán a CART betíltotta a kasztni fejlesztést.. :p
ha fémet épitenek be manapság a F1-ben a kasztniba lehet azóta sincs szélcsatornájuk 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
😄DD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na ott a kavicságyba vagy 4-5 autó bent ragadt Hamival együtt, de õt visszarakták daruval a pályára o_O
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erõviszonyok terén. "
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Most néztem be itt elõször ide az f1s fórumba sgn, azt szeretném kérdezni ez a 2009s összefoglaló honnan van ?😄 Nagyobb felbontásba nem lehet megnézni valahol?
Schumacher
Alonso
Massa
Rosberg
Button
Hamilton sajnos nem ér célba mert az utolsó körben a kavicságyba ragad <#banplz>#banplz>
Én
Én
Én
Én
Én
Én
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. csak viccelek. sztem felesleges latolgatni az esélyeket emberek, elsõ futam, jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erõviszonyok terén.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Alonso
Hamilton
Rosberg
Button
ez lesz szerintem az elsõ öt!
sjúmáher majd az elsõ 5-6 futam után gyûjtött 10 ponttal el fog gondolkodni azon,hogy érdemes-e még jobban kiröhögtetnie magát 😊 érdekes szezon elé nézünk az biztos!!!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
egyébként HAM for teh win! õ fog nyerni majd meglássátok😊)
Dobogó sztem:
Hamilton
Schumacher
Rosberg
vagy ennek valamelyik permutációja 😊
respect to the man in the ice cream van
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
javult még 1mp😄
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Azt tudtam hogy a BMW kiszállt, de ez olyan érdekes. 😄
Így nincsenek benne az F1-ben de mégis 😄 Így is mutatják magukat.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |