FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval az ilyen elszólásokat "nagyon köszönöm".
ezt a bannert aki látogatja a fórumot tudja, hogy még õsszel készítettem, volt dolgom azóta elég. gondoltam majd frissítem az elsõ futam után. majdnem fél évvel ezelõtt még elég jól belõttem azért a kezdést 😊
szóval bekaphatjátok
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De hát V10 és szélárnyék mindenek elõtt!!! Ez is igaz!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De ettõl függetlenül is elég jól sikerült.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Valódi gyõztes: Hááát... Sutil meglepetés lehet, de Massa szerintem...õ nagyon vágja a pályát.
amúgy nemtom. majd kiderül.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://www.twitch.tv/hegii
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Javítom: 2000-2003/4. Régebbrõl nem tudok nyilatkozni,akkor még nem néztem az F1-et.
Hungaroringen VB cím? Oké hogy frankó rekord de unalmas volt...kész 2005 is az volt mert ott is mindenbe bele szólt az FIA és a szabályzata...(lásd nincs kerék csere).

Mission Impossible 2010: PRO Class
De látom most gyülekeztek ellenem. Nem akarok senkivel összeveszni,csak 1 személyes megjegyzés volt.
nagyd ki azt a szót a mondataidból, hogy "rég"
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
Mert hogy 2000-2003 ig NAGYJÁBÓL! igazad van!
2000-2006-os idõszakra gondolok "haver" 😊
Csak ez a "nincs tankolás"-os dolog nagyon nem tetszik. Jövõre már az lesz,hogy nincs gumicsere? <#wow3>#wow3>
Tavaly is volt pár hülye lépése az FIA-nak,amin már akkor ki voltunk (voltam) bukva,de ez.....
Persze lehet,hogy csak én gondolom úgy,hogy ez NEM tesz jót ennek a sportnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
jaszy: jelenleg a monitorom,de amúgy a TV-ben szoktam nézni az F1-et. <#wow3>#wow3>
Oké,lehet nekem esni,de aki nem ért velem egyet abban,hogy régen jobb volt az F1,az szóljon.
Hat reszemrol kicsit szar igy nezni, hogy nincs meg konkretan akinek szurkolok..majd talan kialakul.
q3 kifejezetten szar volt sztem. keves az a tiz perc foleg ilyen hosszu palyan. uj csapatok egyelore feleslegesek. Oket alapbol kikene vagni es inkabb csinalni ket normalis etapot, vagy a regi 1 oras felalas kene.
FIA azt mondja h kellenek az uj csapatok es kozben meg megcsinal egy olyat, hogy nem lehet tesztelni. Csorikaim eselytelenek igy.
Jo lesz majd mikor 10 koronkent mennek a lekorozesek😄
Remelem a holnapi verseny kitesz magaert.
Vettel alatt meg úgy is szét megy a Renault motor.😄DD
Michael Schumacher7dik!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Czolner meg mondja folyton, h ennyire és ennyire van lemaradva Rosbergtõl. ÉS? 😛 kit érdekel 😛. elsõ idõmérõje és elsõ versenye Michaelnek, bele kell rázódnia és én akkor is örülök ennek a7dik helynek még, ha ennyire is van lemaradva Rosbergtõl, mert engem nem zavar, majd belejön. Vagy nem, de Michaelnek nem is kell már bizonyítania, hiszen a múltban rengeteget bizonyított és tett le az asztalra és a Forma1ért is sokat tett<#eljen>#eljen>.
Ferrari!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii> Szép teljesítmény, kíváncsian várom mi lesz.
Vettel meg király, ügyes volt, elsõ lett, gratulálok neki, jó arc volt már tavaly is számomra<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Jöttek be az autók, mindenkinek kiírtak egy nagy számot, de onnan nem lehet követni h ki hányadik; beért mindenki és kb azzal voltam tisztában h ki az elsõ;
az új dizájn naon menõ, de azért nem szeretném ha egy notival kéne a TV elõtt ülni h a live-timeing-ról kövessem h ki hányadik...
dixitque deus fiat lux
aztán verseny elõtt fullra töltik õket kb 200 literrel
Ha csak annyira érdekelt az F1 hogy ránéztél a bannerra akkor olyan sok dologról nem maradhattál le.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem vagyok true F1 fanatic, inkább csak felületes nézõ, de ez az új szabályrendszer nagyon gyík lett.
A tankolási + gumi limit miatt kifejezetten szar nézni ezeket a meghosszított, megdagadt autókat.
Mintha virgonc hondák helyett lomha A8-asokat látnék.
Ennek mi értelme volt? Könyörgöm ez nem a Le Mans, hanem az F1! Hova akarnak spórolni??
Engedélyezzék a korlátlan tankolást, gumicserét, és nyomják ki az autók szemét a gennybe 😄
Én harcot szeretnék látni, félelmetes sebeséggekkel, nempedig stratégiai játékot.
egyelõre dontlájk ez a season.