FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Csak mostanság valamiért a mekláren ebben nagyon jó.
Amúgy az A1 ringes esetre emlékszem, hogy élõben néztem, és azelõtt is néztem már az F1-et.
Nem tudom, hogy miota nezed az F1-et, de altalaban a hatranyba kerulo csapat vesz eszre dolgokat.
Jelentettek fel az utobbi 10 evben mar mindenkit, mindenert...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Csak valamiért mindig a mekláren vesz észre mindent elsõként. Áh, nem gyanús, fõleg az elmúlt pár év történései után😄
Merik.. Azthiszem megvan mekkora elhajlas lehet adott terhelesnel.. Es hatarerteken bellul vannak.. Lehet, hogy a vegelemek csinalnak olyan terhelest menet kozben aero trukkel, ami nagyobb mint a vizsgalati terheles, es akkor mar lehajlanak a szarnyvegek... Elobb-utobb majd rajonnek, es akkor megtudjuk mi a valosag..<#vigyor2>

Count Adyn
tiszta ovi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

az elsõ szárny fontosabb hogy flexi-e mert minnél közelebb van a földhöz annál kevesebb levegõ kevereg a kocsi hasa alatt .. egyébként jó kérdés ha tényleg mérték magának aszárnyak a hajlékonyságát a versenybírók és nem hajlékony akkor mitõl van mégis lejjeb a rb és a ferrarié?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kabel15
McLaren lenyilatkozta hogyha nem tiltják be akkor õk is csinálnak majd. És akkor csúnya világ lesz <#mf1> ALÁZZUK LE A FERRARIT!!!!!!!!

BattleTag: kabel15#2672

Mert nekik nincs... 😊 Amugy az elso szarnyak tenyleg viccesek, es az nem rezges.. A rezges ellenseg, instabilla teszi a kocsit, vagyis kerulik..

Freedom88
Amig nem találta ki vmelyik csapat senki nem vette észre...

T.T.

bardocz
Persze, ez egyértelmû, nem lehetnek atommerevek ezek a kocsi. De az látszik, hogy flexibilis. Az elsõszárnyak viszont inkább a rezgéstõl mozognak.
Amikor a Ferrarinak felxibilis elsõ szárnya volt, az is szabályosnak minõsült elõtte.
Amúgy csak nekem furcsa, hogy megint a McLarennek tûnt fel elsõként ez a dolog?
Altalaban ezek az elemek az adott erohatar felett elmozdulnak, ez ellen akkor lehetne tenni, ha 12mm felett acelbol lennenek ezek az autok.

Meg kell keresni a szabalykonyvben, ott le van irva, hogy adott G vagy Pa (nem tudom miben adjak meg) mellett hany mm-t lenghet ki egy elem es milyen iranyban.

A heten megvizsgaltak a RBR es Ferrari szarnyait es szabalyosnak talaltak oket, tehat a szabalykonyvben leirtaknak megfeleloen elvegeztek egy terheleses vizsgalatot, ahol adott erovel, adott teruletre hato nyomassal az adott elem hatarerteken belul mozgott el.

Ezek az autok nem olyan merevek, mint egy Panzer4, az elemek lehet onmagukban nem, de egymashoz kepest elmozdulnak egy bizonyos hatarertek felett.
Nem fogom, nem tudom eldonteni, hogy mi a szabalyos, de olyan nincs, hogy ne legyen elmozdulas reszegysegek kozott.

Nem érdekes, hogy csak a vízszintes elemek mozdulnak ?, cápa uszony vége meg majd leszakad.
bardocz
Nade nem csak a szárnynak kéne billennie, hanem az egész kocsinak, a hátralógó bizbasszal együtt, de az amint látszik nem billen.
bardocz
Ááá, nem flexibilis cseppet sem😄
Az elso sazarnyakrol van szo, nem a hatsokrol.. Ez ami itt latszik, ez inkabb a kigyorsitaskor hatra billen, fekezeskor elore billen a kocsi.. A 2 vegallapotot sikerult egy kepre rakni.. Az elso szarnyak viszot tenyleg erdekesen jatszanak neha...

Norbi1990
Szemmel látható, hogy a Ferrari és a Red Bull szárnyai lifegnek miközben a Mekié meg nem.
Én Barrichellonak a kocsiján is észrevettem, hogy így el deformálódik mikor a célegyenes utáni féktávon fékezett
Egy kis adalék a hajlékony redbull szárnyakhoz:
kabel15
Neki ez olyan mint a drog. Nem bír leálni. De ez érthetõ.

volt neki eddig is pénze, nem hinném, hogy azért tért vissza...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ha meg jövõre is szar lesz,akkor majd 2011-es év uccsó futamán megveregi a vállát az egyik Virgines,hogy nem baj májkül,legalább pénzed megint lesz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

majd jövõre...peches éve van, ráadásul még 1-2 futamon gyenge volt amit be is ismert.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magnum PI
Aki azt várja, hogy Suminak idõ kell még, az téved. Nem lesz jobb most is jó. (talán sikerül jövõre olyan gépet tervezni ami jobban illeszkedik a stilusához). VISZONT: Sumi 41 éves...40....1. Rosberg meg 25 és mindeki tudja, hogy tehetséges. Szerintem az hogy Sumi ilyen öregen is tudja tartani a lépést vele, az elég elismerésre méltó. Azért 15 év rohadt sokat számít. Én amugy a helyében nem jöttem volna vissza. Szerintem abba bízott hogy a Merci lesz megint olyan jó hogy összehozzon egy vb címet de hát nem.

ez van...nyílván a fejlesztések elmaradása miatt van így...amúgy pedig az sem véletlen, hogy most Petrov elverte Kubit és ott volt a 10 között a másik Renaultval holott nem szokott ott lenni...hidd el nem rossz a Renault itt

MaSzKa
Rosberg felérhet a dobogóra, ha elõl valaki elbaltázza

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Totti5
Hány év kell neki? Igen Rosberg 5 ami kiváló.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
jajj,hagyjátok már sumit,idõ kell neki hogy szokja a gépet,végülis még csak augusztus lesz holnap,ez még nem nagy idõ...Jah,hogy Rosberg meg 5. lett? értem...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MaSzKa
Most legalább jobban felkészültek a kommentátorok, mint általában.

Piros pont nekik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Jaja, láttam, ezért is vagyok szomorú. De ha Sutil esik ki, az sem jó.
ez egy pöppet kellemetlen lehetett

alonso szarból várat épít

kabel15
Csalóknak áll a világ! Ugye FERRARI ugye REDBULL? <#levele>

desigo
Elsõ három kapott jaffát <#nyes>
Button-nak kellemetlen, de Schumachernek vegtelenul kinos lehet ez a szituacio.

Es ne felejtsuk el, hogy Nico Hulkenberg is vegre rendesen elverte Barrichellot...

desigo
Petrov 7
Kubica 8

korrekt

Vettel ma úgy ment mint annó Schumi
legjobb autóval hibátlanul
Norbi1990
Petrov megverte Kubicát <#taps>
desigo
Vettel arc lenne ha már kiszállna és levenné bukót...
Norbi1990
Ez a uccso szektor brutális volt. Nagyon elkapta a kigyorsításokon a kocsi hátulját.
Totti5
Pázmeg Vettel ott már a gázon áll amikor a többiek még csak összeszedik az ótót.... elképesztõ ez az RB.

desigo
ennyi

Vettel 1:18.773
nearo
Sõt, mielõtt megkérdeznéd, nem Alguersuarira gondoltam, õ sem világbajnok.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Csalonzó <#ravasz1>
nearo
nem csak õ spanyol a mezõnyben 😛

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

De La Rosa 9., nem?

desigo
Vettelnek feldobják lágy gumit és megy egy 1:18-ast a végére
Norbi1990
Feltartotta Senna a uccsó körében azért esett ki Koba, viszont ha õ bejut akkor Sutil esik ki.
Feltartottak.

desigo
Kobát feltartotta valamelyik GP2-es xD
nearo
azért a spanyol ott van harmadik helyen

Totti5
Csak Sumi. Meki nem jó most, és pont annyival van elõrébb Hami mint amennyivel szokott Button elõtt.

Sumi meg egyszerûen csiga. Mindenki az autóra fogja, de Rosberg tud vele menni, ha szar lenne akkor õ sem tudna.

desigo
McLaren azt csinálta mint sokszor a Ferrari
nagy vagányan kivártak a végére ami nem jött be
viszont Petrov,Kubica javul fel