182279
  • Totti5
    Csak teknóban ( DRS és Kers nélkül ) az akkori és a mai autók közt ég és föld a különbség, így a viselkedésük is teljesen más.
  • G_ArchAngel #115931
    A dolgok valtoznak, biztos, hogy ferfiasabb, hosiesebb es latvanyosabb lenne a haborukat is megvivni talpig pancelban, lohaton, karddal, pajzzsal, de azok az idok is elmultak, ezek is...

• Dietrich
    ugyehogyugye...mindenféle kers,drs és hasonló baromságok nélkül..
  • gercse
    Látszik, hogy Irvine kedvenc pályája, Suzukában mindig jól tolta
  • G_ArchAngel #115928
    2013-ra igerte a nyertes autot, 2012-ben csak a dobogo a cel.
  • Ulvar
    Ugyan már....ezek kezdők! NA DE VETTEL! xDDDD Ezek nem versenyautók, ezek gokartok... :DDDD.
  • szabii98
    Hát ez a Ferrarit tekintve lazán megoldható, és mivel csak a második helyet kell elfoglalni Vettel mögött, ezért valszeg meg is lesz neki.

Bahrein tippek? Mintha Brawn aztmondta volna, a '12es autó ütőképes lesz. Mondjuk az ideire is ezt mondta.
  • RatBaG #115925
  • RatBaG #115924
    omg, milyen előzések

• pedobear
    Ami a Senna-filmből hiányzik
  • Totti5
    :)))))))
  • desigo
  • Dietrich
    mennyi is ennek a csapatnak a költségvetése? :ppp
  • Palinko
    mindent lehet csak .... sokáig tart :D vagy egy jó kis nascar kanna :D
  • Totti5
    Szmájli a végén!

Tudod ott van a csúcshiperszuper több milliós berendezés amikor ez a művelet egyszerű mint az 1x1.
  • tmp
    kannával azokat nem lehet megtölteni.
  • IXEMGabeo
    jézusmária erre aztán álmomba nem gondoltam volna
  • Totti5
    "Bejöttünk, megpróbáltuk feltölteni az autót, de gond volt a rendszerrel, így nem sikerült," mondta Hamilton. "Egyre csak fogyott és fogyott az idő, de a srácok nem tudtak elegendő üzemanyagot juttatni az autóba, és a végén sajnos már nem tudtunk kimenni mégegyszer."

Ilyenkor hol van egy jó öreg kanna?:D
  • IXEMGabeo
    mikor volt példa utoljára ilyenre? időmérő edzésen? nincs erről adat?:)
  • G_ArchAngel #115913
    Az megvan, hogy sorokat foglalnak el az elso tizben vegzett csapatok?
    1. Red Bull
    2. McLaren
    3. Ferrari
    4. Mercedes
    5. Force India
  • Dietrich
    akkor még rosszabb volt..pl. a 1,5 évig vagy tovább is sumáknak még csak műszaki hibája sem volt birkának meg minden 3. futamon..
    Gyulám mit összevinnyogott ma is, hogy 5 futammal a vége elött..Sumák már a Francia nagydíjon bajnok lett..évekig volt az ami idén van csak..
  • IXEMGabeo
    ás nem csak a topikról, hanem a sok kis pöcsről, akik a motorsportalon így megy úgy szidták Vettelt, tudom láttam is. De megmutatta a múltkor h tud előzni
  • szabii98
    Most nem rólad van szó, hanem úgy az egész topicról. :D
  • IXEMGabeo
    senki nem "ízélt" csak szeretném a Mercit feljebb tudni
  • IXEMGabeo
    nekem nem gond h a Red Bull elől van, csak én azt szeretném, ha a Merci is elől lenne ezért gázak a mostani szabályok. Nem tudnak feljebb jönni teszttilalom miatt úgy érzem... Ha valami az érdekeid szolgálná te is azt kívánnád h legyen valami változás haha:D unalmas h a Merci mindig csak a 4. legjobb csapat holott 2009-es elődnek a VB cím is összejött
  • Palinko
    én ferrari szurkoló vagyok szal akkor nem izélnék ha alonso csinálná ugyanezt. kettős mérce csak leszarom :D
  • szabii98
    Itt izéltok a Red Bull meg Vettel sikerei miatt. Emberek, 10 éve is ez volt Sumival, nem? Körülbelül a helyzet ugyanaz, csak akkor még nem volt ennyire elterjedt internet mint most.
  • Totti5
    Azért még nem kell a kardba a dőlni, mert az RB megnyeri a 2. VB címét. Oké, az 2006 után mindig más nyert, ahhoz képest hatalmas visszaesés tapasztalható:)

""Sajnos"" amíg Vettel hozzáteszi azt a pluszt és hiba nélkül megy az autója, a taktikája, és ő maga is addig nem lesz nagy változás, ő minden versenyen esélyes lesz. A többieknek nagyobb beleszólásuk lehetne, csak hát Alonso és Hamilton, meg Button is estek keltek egész évben, így pedig nehéz bármit is elérni, mert pontokra megy a játék.
  • IXEMGabeo
    ilyen állandó szabályok mellett látod h még a Mclaren se tud mit csinálni a Red Bullal...ugyanaz a helyzet, mint tavaly, talán csak a Ferrari gyengébb a tavalyi önmagához képest, de a Merci is gyengébb, mert még dobogójuk se volt idén
  • IXEMGabeo
    ez egyáltalán nem biztos a Saubernél is megvan az infrastruktúra a Mexikói háttér is, szóval szorosan odaérhetnének a 4 nagy mögé mivel Peter Sauber is a régi érában mindig ott tudta tartani a Saubert a pontszerző helyeken...

egyébként ebben mi lenne a rossz? 5-6 sec? régen is megvolt ez a különbség
  • Totti5
    Építsenek olyan autót ami gyors...
  • bakkerman
    a teszttilalom eltörlésével annyit érnének el,hogy a pénzes csapatok(RB,ferrari,meki,merci) közel azonos szinten lenne(ami jó),de a HRT,sauber,renault stb... kis csapatok meg azon spórolnának megint,így nőne a különbség az élmezőny és a "nép" között. a Lotus meg akár fel is jöhetne Sauber szintre,jövőre fel is fognak szerintem
  • IXEMGabeo
    ezt nem tudni, annyi fix h Schuminak nagyon feküdne hisz ő ebben a tesztelős érában tudott a legjobban érvényesülni...beül és megteszi a maga kilométereit több ideje lenne visszajelzéseket adnia, Alonso is jó volt ebben a Renault korszakban, tehát nem tartanám kizártnak. Az is lehet, hogy Neweyék mégjobbak lennének akkor:)
  • Palinko
    jah jó volna egy teszt tilalom eltörlés látnánk merci ferrari csatát első helyekért, meg red bull mclarent a 4 től lefele.
  • IXEMGabeo
    jó lenne, hamár nem lenne Teszttilalom...jövőre remélem már hosszabb lesz a tesztszezon nem úgy volt h Jean Todt engedélyt adott ennek? mert így semmi változás nem lesz, a Merci max eléri a Ferrari szintjét ami nem jó:S győzelemért kellene harcolni...Mercihez kellett volna menjen Sam Michaelnek...
  • bakkerman
    na akkor vettel világbajnok,várhatjuk a 2012-es szezont,ami természetesen megint csak nyár elejéig lesz szoros.
  • Totti5
    Igazából szoros lett, persze Vettel megint odatette az ő kis 3 tizedét, de mögötte elég szoros. Hamilton, ha kijött volna minden bizonnyal Bejött volna 2.nak.
  • IXEMGabeo
    valószínűsítettem h megvolt az oka...ja neki volt egy defektje is a Q2-ben...
  • nearo
    na wtf? ennyire uncsi volt az időmérő?
  • G_ArchAngel #115893
    Hamilton igy is minuszban van, ment volna, de verenyre nem maradt volna lagy gumi.