FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nagyon jó reklám volt Eninek
ott se tankolok az életben...
Solten
Csernobil. Meg tuzet is okad b+...

Saor Alba

LaszloLedzenyi
szaros agip logo, biztos a Herendi már ciki. <#levele>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Norbi1990
6 lábú kutya <#banplz>
Solten
En nem neztem konkretan mi a fene volt, lehet, de itt irtak hogy szponzor cucc: link 😊

Saor Alba

bardocz
Boxért is kijárt volna egy bünti, szóval jó ez így.
LaszloLedzenyi
megérdemelt,a boxbahajtásért meg se bütették,

Go Alonso!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ez jó a vastagbetûs szabályokat meg lehet szegni(hamilton) de az ilyen eldugott safetycaros f*sokat egybõl büntetik, ez kicsit vicces szerintem, nem Vettelnek szurkolok nem azért mondom, csak egyre több hülyeségért kapnak büntetést mikor mások az egyértemlû dolgokat megússzák.
Nem szeretem Vettelt, de valahogy most en is tulzasnak erzem ezt a buntetest - erthetoen van kiakadva...

http://gaborszantai.co.uk/

mit okád? 😮 b+ ennyire pénzbeszél kutyaugat???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kíváncsi voltam mikor veszi észre ezt a két 'szak'kommentátor 😊 gyula egy nagy barom a szabóból többet néztem ki eddig de az is lehet hogy csak a hujje húzta le a saját szintjére 😞(<#levele>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

agip logo. ill most eni kiirva.

Volt egy szep szoke csaj, tobbi max jo csaj...

Mi az az ENI? Nem Agip az? Valamirol lemaradtam?😊

Amit MS csinalt, talan elfogadhato, ha nem fal mellett mennek, igy ellenben durva volt - egyelore vizsgalat alatt...

Webber apja eleg szimpatikus - amugy miota divat apukakat kuldeni nyilatkozni? Massa, Hamilton, Vutton, Hamilton, Webber apja mindig a kamerak korul olalkodik😊

http://gaborszantai.co.uk/

ScarY MAN
én is azt néztem, de tüzet okád 😄 ...

...

nem aranyszarvas az? 😊

Máté94
Üssön már meg valakit 😄DD
AntiHero
Igénytelen volt a "kupa". pedig eddig szépek voltak még meg is jegyezték a versenyzõk. Erre most egy gagyi szart kapnak

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Mert az😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Solten
Ez a mutans kutya nem az Agip volt? Most meg Eni? Na lol keremszepen.

Saor Alba

FSpofon
mi ez a spagettikutya amit adtak omg
webber baromira örülhet hogy kiteheti a polcra egy benzinkút logóját

tavaly pedig szép porcelán tálakat intéztek

Arab money

desigo
még szerencse,hogy amikor Marlboro magyar nagydíj volt nem egy vasból készült cigit kaptak a dobogósok <#nyes>
Máté94
Vettel mint valami kiskamasz xd
Solten
Mikor atvette a serleget (vagy mit), mint egy durcas kisgyerek.. LOLOLOL 😄DDDDDDDDDDD

Van meg mit fejlodnie karakterileg...

Saor Alba

Máté94
Én is csodálkozom :o
desigo
fúúúj gagyi szánalmas szponzor szemét minõségi porcelán helyett <#levele><#levele><#levele>
Totti5
Jajj de ronda ez a kupa😞((( hol van a szép porcelán?

Solten
Hornerhez.

Saor Alba

Totti5
De a szabály az szabály, ezt is tudnia kell. Szándékos volt, mert ha Alonsot figyelte akkor is elõre gondolkozott...

sumi
1 pont az 1 pont...

Totti5
A kupát kihez fogja hozzávágni?😄DDDDD

desigo
gondolom õ tudja,hogy semmi szándékos feltartást nem akart
Vuhaha, Vettel megint ugy csinal, mint egy ovis, akitol elvettek a nyalokat...

Totti5
Hát ezért nem lesz VB, ennyire nem kell hisztis kishülyének lennie...

Solten
Klassz hogy valaki mindig hisztizik a dobogon... 😊)

Saor Alba

Totti5
tragédia volt amit mûvelt

Totti5
Vettel be van sértõdve😄😄

RelakS
szomorú? 😄 Mintha upset-et mondtak volna, az meg dühös 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

desigo
Button ma nem sokmindent csinált...
Solten
Azt mondtam volna hogy: huhha... uristen.

<#alien>

Saor Alba

Legalább vitt egy kis izgalmat bele,így kell csinálni...

Totti5
Ha az élen csinálja Alonso Hamilton akkor szó szó, de van egy határ amit nem kellene feszegetni, viszont 1 pontért, úgy hogy teljesen esélytelen Sumi, ilyet csinálni simán csak parasztság és idén ez már vagy a 4. ilyen esete volt.

kivancsi vagyok amugy mit mondtal volna akkor, ha felkeni barit a falra(nem sokon mult) es valami komolyabb baj tortent volna.

ez nem faszacsavosag volt. itt a faszacsavo bari volt, hogy belement ebbe a helyzetbe. schumacher siman csak egy tirpak "ki ha en nem" ember. eszement es eletveszelyes amit csinal, nem eloszor.

Máté94
Szar volt😊
Tikal
inkább azért mert jó gép volt alatta évekig... meg lehet nézni hol van most, hogy csak egy átlag kocsija van, ez van, technikai sport 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LordVenom
Valamire rájöttem ebben az idényben...ha nincs baleset,vagy valami szabálytalanság,akkor a futamok 95%-a kurva unalmas...ez a sok elektronika,szabály agyonütötte az autóversenyzés lényegét...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Solten
MS foleg azert tobbszoros vilagbajnok mert nem egy puhapocs. Lajos is hasonloan tirpak, Webber is. Jol csinaljak.

Saor Alba

desigo
Koba 14 hely up <#nyes>
ot se szerettem, ahogy webbert se azis ugyanilyen gyoker.

Solten
Nem sok hianyzott...

Saor Alba