FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
nem nem olyan errrosss😄

Minstrel
de azért szakadt ki, mert nehéz volt 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Punker
ugye hogy bírja 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A motornak semmi baja nem lett, csak a helyzete valtozott meg.

http://gaborszantai.co.uk/

Minstrel
Mert nem F-1 motort kellett volna tenni a szegény kis Megane-ba <#eplus2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Mar egyszer leirtam, nekem mas bajom nem volt a Megane-ommal, csak a motor szakadt ki, mikor ket tartobak egyidoben letort es szetverte a feltengelyt😊

Nightt
Erdekes, h a renault motorok birjak a legjobban...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
en csak a VB eselyeseket neztem, Webbernek meg van 2 uj, Alonsonak egy sem.

A szabaly egyertelmuen egy vicc😄

Punker
többi csapat se áll jobban sokkal, vicc az a szabály.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
ez eddig nem volt tema, bennem mar folmerult😊 Webber jol all!!!!

ki hany motort hasznalt fol eddig!!!!

Ferka kemeny hogy mar nincs uj moci bunti nelkul es 5 vagy 4 verseny van hatra😊 de lehet hogy jon valami uj szabaly😄😄😄😄😄

Falcon83
Ezen én is felsírtam.

Ulvar
"csúcskategória" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<#banplz>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Firerock
nemlenne rossz két Magyar a csúcskategóriában

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Falcon83
Azt írta az index fórumán, hogy szeretné, ha összejönne a pénz WTCC-re.

Ulvar
vagy mint micselics csapattársa...

bakkerman
most dobbantott azért egy szépet Wéber,hátha jövõre láthatnénk 1-2 WTCC futamon is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Wéber:
köszönöm a gratulációkat!😊

Kár, hogy a sóderban végzõdött, de a lényegen nem változtat, néha van ez így. Aminek legalább ennyire örülök, hogy három év alatt két zengõs Eb-gyõzelem született, teljesen felnõtt a csapat a SUNRED mellé - vagy olykor már elé is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Michelisz Norbert
Csalódott vagyok, sajnálom, hogy így alakult.

Tamas Pal Kiss
Végre itthon, ezután a felejthetõ futam után..Csalódottság és balszerencse de még egy hétvége hátra van!! Köszönöm mindenkinek a szurkolást és fõleg a magyaroknak, akik kitartóan szurkoltak a hideg idõ ellenére is! 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

passatgt
meg kell nyerni aztán lesz ami lesz😊

Dietrich
elúszni látszik sajna..

"Sajnos a Tomi a masodik versenyen, az elso korben elozes kozben balesetet szenvedett. 12. helyrol rajtolt, de mar az elejen a 10. helyre furta be magat majd tovabbra is elozni probalt de annyira szoros volt a mezony, hogy osszeakadt az Alex Lynn-nel, majd letort az elso szarny es a kerekfelfuggesztes eltort igy mar nem tudta folytatni a versenyt...😞😞😞"

"Sajnos igy Blomqvist es Williamson akkora elonyre tett szert, hogy Tominak a kovetkezo versenyen (Brands Hatch, oktober 8-9) legalabb 2 elso helyet kene szereznie valamint Blomqvist es Williamson max az 5. helyen kellene hogy vegezzen."

Falcon83
Asszem KPT elbúcsúzhat a bajnoki címtõl. Talán egy jó utolsó futammal a harmadik helyet még meg tudja tartani.

Jelenlegi állás:
Tom Blomqvist 436
Lewis Williamson 427
Tamás Pál Kiss 408
Will Stevens 395

És már csak a brands hatch-i duplaforduló van hátra.

Csak mert jo szivem van es latom 'olvass es ertelmezz'-bol csak szuloi nyomasra engedtek at:

Egy ex F1-es pilota esetleges visszateresrol volt szo egy F1-es csapathoz.

Volt ebben a topikban joparszor OFF, az sem zavart senkit, ez sem. Ha tovabbra is ertetlenkedsz, akkor operacios rendszertol fuggoen bal vagy jobb felsoben be tudod zarni az ablakot.

Firerock
énis így gondolom,rohadul semmi köze jelenleg az F1-hez
mennyetek a rally topikba nyalni a popsiját

Jaja, de igy sem ment volna, csak elkezdett hisztizni, hogy O F1 bajnok es az egyik csapattarsa falnak csapta az autojat, a masik meg inkabb elengedte...<#idiota>

Dietrich
az is volt csak az streamen 😊
szóval egyidõben 3 verseny volt

nearo
Szálljatok már le kimirõl... kezd picit unalmas lenni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szóval akkor dömperek ellen nyert?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Ja valami sokadrangú kis helyi rallit, amin egy komoly induló sem volt, és a technikák sem voltak éppen a legújabbak. De azért szép eredmény tõle, és gratula neki.

Firerock
igen
egy ovis versenyen...

gyerekek úgy hallottam Raikkonen megnyerte élete 1. rally-s futamát, grat neki...

b-type
na aki néz minket az röhög...helyesen: superleague
nem szoktam kijavítani az elgépelést, de ez egy jó sorozat hátha valaki rákeres. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
bsszus...már belém raktad az ideget, hogy tényleg Superleauge futam vna 😊))
F2+Renault 3.5 series megy az euro'-n

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
ilyen is ritkán van a jurón..
egyiken F2 a másikon Superlegue verseny..nem tenisz nem sakk nem valamilyen ökörség..ow 😉

Dietrich
ajajj..KPT csak 6. lett az elsõ futamán..viszont az elenfelei meg 1-2 helyen végeztek. Így Blomqvist vezet 4 ponttal mögötte van KPT a 2. futam elött.
Blomqvist a 2. hely KPT a 12. helyrõl rajtol.
Ez a hajó elúszni látszik..

b-type
off:
..és mindenki másnak 😊
úgy hogy csalnak 😄DDD ...a franc tudja hogyan, de Iannone-nak bõdület nagy kanyarsebessége van, sokkal jobb mint bárkinek...pedig a mezõny le3gnagyobb ásza Elias (szvsz), aki szintén tud egy s mást a kanyarokról 😊)

passatgt
örülök neki, végre talán megtalálja a beállításokat, viszont azt még mindig nem értem, hogy a csapattársa hogy tud neki több mint 10 secet adni😊

b-type
milyen bulvárhír???!
motorsport.com
"Kimi Raikkonen's manager has confirmed he contacted Renault about the 2007 world champion returning to Formula One next season.
Earlier this week, the reports did not reveal whether it was his management team or the Finn himself who approached team boss Eric Boullier about being Robert Kubica's 2011 teammate.

"It's true, I spoke with Boullier," Steve Robertson told the Finnish newspaper Turun Sanomat.
...
Said Robertson: "We want to explore all the possible options for next year. Kimi and I asked Renault what is the situation."
"

Dietrich
Talma 3. lett...idei elsõ dobogó helyezése.
Na már csak norbinak és Kiss Pál Tamásnak kellene jó eredményt elérni 😊

nekem így tv-n keresztül nem tûnik túl szimpatikusnak de amit csinál és ahogy az elõtt le a kalappal 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

az érvelésed logikus .. de ezt egy bulvárhírre alapozod ami lehet csak pr 😊 nemhinném hogy bele tudnánk látni abba hogy mi megy a háttérben

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

<#worship>

Dietrich
Wéber a seat bajnok..2009 után ismét magyar nyerte a bajnokságot.

b-type
Nem bizony, mivel mint írtam...Kimi-nek nincs kézenfekvõ oka arra hogy az F1-be küldje a menedzserét, hiszen õ rally-zni akart, amikor a mezõnybe érkezett azt nyilatkozta hogy jól érzi magát, sokkal jobb a hangulat (ez valszeg így is van), F1-t nem néz..stb-stb.
Rakd mellé hogy az egyik legjobb technikában ül most a rally-ban.

Szóval miért hatalmazná fel a menedzserét a Renault-val való tárgyalásra, ha minden babakék?
Mert nem minden babakék...és ennek egy oka lehet, mivel az RB vezetése jövõre is az idei felállással képzeli el az F1-s csapatukat, így biztos hogy nem a Citroen döntött úgy hogy nem ad Kimi-nek autót...mert akkor az RB csak hogy megtartsa Kimi-t megoldást keresne.
De az hgoy a Renault-val tárgyal, az az mondja hogy kihátrál a Red Bull..vagy legalábbis komoly veszélye van hogy kihátrál a Red Bull Kimi mögül...vagy már eldöntött, vagy feltétele van a hátralévõ rally futamokon..passz.

De ez olyan következtetés ami adja magát.

"mert én a rally-ban jóval tovább tartom a tanulóidõt"
hmm de ez még nem tartott vissza attól hogy olyan messzemenõ következtetést vonjál le egy 'kimi visszatér az f1-be' bulvárhír és az idei eredménye alapján hogy a rb kivonul kimi mögül 😊)

Ulvar
google a barátod.

Sébastien Ogier.

És ki a f.sz ez az Ogier?
Fõleg, hogy ennyit beszéltek róla.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

b-type
Nem, és nem is akartam reálisnak beállítani, de csapattársak a Red Bull támogatott 'ifi' csapatnál...az összehasonlítás adott volt.
Ogier azért lett újonc, mert én a rally-ban jóval tovább tartom a tanulóidõt, nincsenek begyakorolt-tudott pályák, nincs sok minden ami a pályaautózásban van.
Ez az én hibám, ez nem alapigazság csak nem gondoltam hogy ennyire ez lesz a lényeg, aztán meg oda jutunk hogy teszem azt Szabó Gergõ egyedik (direkt) WRC szezonját húzza idén csak mert hála az égnek ki tudta juttatni az N-s Mitsu'-ját a norvég helyszínre.
Szerencsés hazai rallisaink valójában sokadik szezont megjárt WRC menõk..
..és itt kicsit eldõlt a dolog...pláne ha a sületlenséget még oktatólag erõltetik, mert arra van ész.
Ne vedd magadra, mert akkor úgy mondanám, ezt csak általánosságban értem.

Szal vágom mire vagy érzékeny, és nem is mondom hogy az összehasonlítás Kimi-vel jó vagy reális...egyszerûen adott.
Kimi tudta ezt amikor belevágott, tudta hogy jó autója lesz, és szvsz tudta azt is hogy Ogier ki...senki nem várja tõle hogy megverje, vagy dobogón álljon...igazából nekem nincs is nagy bajom az eddigi szezonjával. De el tudom képzelni hogy a Red Bull-nál nem erre akarnak költeni, mert sok pénz ez a technika.
Lehet hogy ha kisebb kategóriában kezd akkor olcsóbb, és a szponzor is elnézõbb, de ez az egyik legjobb autó.
Nem akarom bántani, csak kimondom amit gondolok, és az tény hogy nem mint Kimi rajongó gondolkodom.

Jacek
aham ezt tudom, de most ez mi lesz turbo? azt gondolom sima purutty difik(nem activ) mint az S2000-ben?

Kit--Kat
Én is eléggé kiszerettem belõle. Nem tudom mennyire követed azóta, de jövõre megint érdemes lesz nézni. 1600-as autók lesznek és a mini személyében a BMW biztos, a VW még csak lehet, érkezik jövõre a WRC-be.

b typefree: Értsd meg abszurdum volt amit írtál. Olyan mintha Loeb beülne egy F1-es autóba jövõre és azt írnád, hogy ennyivel meg ennyivel veri a csapattársa aki újonc, a tavalyi év volt az elsõ teljes idénye, elõtte péntekenként tesztpilóta volt a csapatnál és a Forma 3000-ben versenyzett csak. Ráadásul csak 10 éves kora óta pályaautózik, de ez nem számít.
Most vonatkoztass el a rajkó utálatodtól. Ez így szerinted reális összehasonlítás volt a részedrõl?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"