FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre azt mondod hogy az olasz média manipulálva van a Ferrari által, kilóra megvesz újságírókat, és nyomást gyakorol a szavazatok meghamisításra.
Mondod mindezeket egy link, vagy bármiféle tény közlése nélkül.
..és engem szoktál vádolni elfogultsággal...
Én elhiszem hogy te ezt elhiszed, csak nem tudom magadat hogy gyõzted meg ha egy kibeba tény nincs az egész mögött, és semmit nem tudsz mutatni amin legalább elgondolkozhatnék...semmit csak ez a sok én mondom ha nem akarod nem hiszed, de egyébként mások is mondták...
Leveszed hogy ez mennyire semmi? Ennyi erõvel én is mondhatnám hogy teszem azt Bruno Senna valójában Szigeti Etelka néven született Furkótelepen (létezõ hely) többen mondták és én is hiszem ha te meg nem hiszed el te vagy a hülye...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Schumacher igazi nagy baja az, hogy nem olyan az autók felépítése, amik passzolnának a stílusához. kövezzetek meg, de én megvagyok most az idõmérõs eredményével elégedve (annak ellenére, hogy ismét kikapott Rosbergtõl 3 tizeddel).
Remélem megint ügyesen rajtol, és nagyot alakít! <#whatever>#whatever>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
pár éve nem állítják le esõ miatt elötte igen.
F1-nek is volt nem olyan rég futama amit leállítotak egy idõre a nagy esõ miatt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az Ferrarinak megvan a kerete és az emberei, hogy a sajtót úgy formálják ami neki kedvezõ olyan újságírókkal mint Pino Allievi aki kilóra megvan véve.
Gondolom ezek a nevek neked semmit nem mondanak.
De végül is tényleg nincs értelme errõl beszélni, higgy amit akarsz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szóval ez a szemre elég ritmustalan..vagy inkább széttördelt ritmusú pályán kell meglehetõsen precízen és azon belül keményen menni. Komolyan mondom már csak pár törés kellene az aszfalt felületén..lehetõleg féktávokon, és kész.
Nem egyszerû..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ennyi, ha Klien megveri akkor jövõre eláshatja magát.
Massával mi lesz?:S
Megy a Ferraritól?😞
I met God. She's black
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
tudom a tükrözõdések zavaróak lehetnek, de sztem kivitelezhetõ az esõ, remélem engedni fogják úgy...amúgy sztem száraz futamon lesz az esõben én reménykedem titokban xD
Egyébként le a kalappal az F1 elõtt..én eddig palánkos pályák szintjén az amcsi formula sorozatot keményebbnek ítéltem, de ezek a srácok brutális nagyot vezettek ezen a pályán is, ami pedig felér egy kõkemény CC-s pálya szintjével.
Jó kutya pálya, és mégis nagyon jól levezették, Alonso köre bitang besikerült.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Egyebkent meglepodtem Koba nagyon jo... mert ugye azert ne mondjuk azt Nick-re hogy kihagyott sokat mert agyon tesztelte a Toyota/Pirellit jo persze mas a gumi de nagyon jo Koba!!