FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropo.. Klien mar iden ult a kocsiban penteken 1x, vagy 2x, ha jol emlekszem... Heidfeld 1 eve a Toyota tesztet kiveve nem, raadasul a 2009-es Toyota teljessen mas felepitesu kocsi, mint az idei gepek.. A gumikrol nem is beszelve... Es akkor meg ott van az a kerdes, hogy Koba-Senna viszonylatban hogy is allunk.. Azt tudjuk nagyjabol, hogy Koba jo.. Sennanal nincs viszonyitasi alap, komoly ismert versenyzovel meg nem volt parban... Szoval jelen pillanatban nem lehet senkit elmeszelni, se megdicserni.. Az ev vegeig kiderul, ki mire megy...

Oooo, miert a kis Senna nem Enrique Iglesias inkognitoban...??? <#guluszem1><#wilting><#buck>

Totti5
Az a fél közel 1 év.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
De ember csak gondold végig mit csinálsz, írom hogy Kubica-t szerették volna az olaszok, erre írod hogy olyan nem volt a tifosik mindig Kimi-t akarták, erre linkelek egy szavazást ahol 30valahányezren leszavaztak, és ott Alonso-Kubica-Massa-Kimi a sorrend egetverõ különbséggel egyébként.
Erre azt mondod hogy az olasz média manipulálva van a Ferrari által, kilóra megvesz újságírókat, és nyomást gyakorol a szavazatok meghamisításra.
Mondod mindezeket egy link, vagy bármiféle tény közlése nélkül.

..és engem szoktál vádolni elfogultsággal...

Én elhiszem hogy te ezt elhiszed, csak nem tudom magadat hogy gyõzted meg ha egy kibeba tény nincs az egész mögött, és semmit nem tudsz mutatni amin legalább elgondolkozhatnék...semmit csak ez a sok én mondom ha nem akarod nem hiszed, de egyébként mások is mondták...

Leveszed hogy ez mennyire semmi? Ennyi erõvel én is mondhatnám hogy teszem azt Bruno Senna valójában Szigeti Etelka néven született Furkótelepen (létezõ hely) többen mondták és én is hiszem ha te meg nem hiszed el te vagy a hülye...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

matthias92
alatt*

matthias92
elképzelhetõ. ugyanis míg Schumacher három évet kihagyott ( ha jól számoltam ), Heidfeld csak fél évet. és azalat a fél év alatt is ült autóban.
Schumacher igazi nagy baja az, hogy nem olyan az autók felépítése, amik passzolnának a stílusához. kövezzetek meg, de én megvagyok most az idõmérõs eredményével elégedve (annak ellenére, hogy ismét kikapott Rosbergtõl 3 tizeddel).
Remélem megint ügyesen rajtol, és nagyot alakít! <#whatever>

mûszaki hiba miatt feladta a küzdelmet nem nyert volna😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
3 éve Nüburgringen is félbeszakították a versenyt amikor Winkelhock vezetett aki egyedüliként esõse gumival startolt. Aztán amikor alábbhagyott az esõ újraindították. Gyönyörû lett volna, ha leintik a versenyt és õ nyer.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Heidi fiú varázsolni fog az esõben figyeld meg, mint 2 éve SPa-ban😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
fél nap és nem lesz itt ilyen mosolygás xD

2009 Malaysia...de azt elvileg a sötétedés miatt is leállították..még Webber intézkedett, hogy tegyék meg, mert már alig láttak valamit...maga az esõ miatt amúgy baromság leállítani sztem:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az eleg kemeny lenne, ha Heidfeldnek 1-2 futam eleg lenne, mikozben Schumachernek eddig sem sikerult igazan...

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
volt de ahhoz nagyon kell esni..
pár éve nem állítják le esõ miatt elötte igen.

F1-nek is volt nem olyan rég futama amit leállítotak egy idõre a nagy esõ miatt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Kit--Kat
Ezt nem én találtam ki, hiába jössz ezzel. Leo Turini és Heikki Kulta akik szintén F1-es szakújságírók is ezt mondták. És egyéb utalásokat is találtam más helyeken.
Az Ferrarinak megvan a kerete és az emberei, hogy a sajtót úgy formálják ami neki kedvezõ olyan újságírókkal mint Pino Allievi aki kilóra megvan véve.
Gondolom ezek a nevek neked semmit nem mondanak.

De végül is tényleg nincs értelme errõl beszélni, higgy amit akarsz.

Ulvar
Katar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

volt már olyan h leállították...

Ulvar

Dietrich
<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
+lesz

Dietrich
off
mi veled F1 közvetités? :p

Januártól fizetõs lesz az RTL Klub mûsora

b-type
Kemény pálya...eléggé töri a ritmust így képernyõn nézve is, és a rázókövek azok egy halál mind...kicsit nagyobbat dob, és már fal..a gumi a levegõben nem tapad 😊))
Szóval ez a szemre elég ritmustalan..vagy inkább széttördelt ritmusú pályán kell meglehetõsen precízen és azon belül keményen menni. Komolyan mondom már csak pár törés kellene az aszfalt felületén..lehetõleg féktávokon, és kész.
Nem egyszerû..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
moto gp-t sem állítják le hanem átszállnak esõgumival szerelt motorra..

Dietrich
Dallas? <#fejvakaras>

nonicks
a kamera mozgásoktól plusz a reflektoról pedig tisztára epilepszia rohamot kap az ember

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Falcon83
Jaja, Detroit, Long Beach, Las Vegas, milyen jók is voltak azok. Na ott tényleg kihívás volt vezetni, mert igazi szûk utcai pályák voltak, nem ezek a "körberakunk a kikötõben egy nyomvonalat szalagkorláttal aztán kész az utcai pálya" elven készült förmedvények.

Ulvar
Egy szóval. Jellegtelen. Nem is igazán utcai pálya. Monaco, Dallas, Detroit stb...ezek utcai pályák, mert körbe kerítették fallal és kész az aszfalt utcai. max ráhúztak egy réteget.

Falcon83
Nekem nem jönnek be ezek a kamu utcai pályák. Semmi ritmus, unalmas, lassú.

Totti5
Elég kemény pálya, nincs túl nagy ritmusa és a kanyarok, ívek is kacifántosak, a fal pedig senkit sem kímél😊

Totti5
Klien biztos megveri, ez nem lesz kérdés.

Totti5
Hülkembergbe is van tehetség és jövõ.

szabii98
<#eljen>
Ennyi, ha Klien megveri akkor jövõre eláshatja magát.
Massával mi lesz?:S
Megy a Ferraritól?😞

I met God. She's black

Totti5
Senna lésõn kezdte, nem is ért el világraszóló sikereket sehol sem, és a neve/pénze a meglévõ ( nem túl kimagasló ) tehetésge mellett a javára vált hogy bekerüljön az F1be. Ki fog innen kopni ahogy Petrov is. Egyedül Koba az az újonc akinek sikerült villanatani a tehtségébõl és jó pár évre ülést vásárolni, mert jó, persze hogy mennyire lesz jó és lesz e jobb, az a jövõ kérdése.

ebben mi az érdekes? Sennának semmi keresni valója az F1 ben..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Falcon83
Egy érdekes adat:

22. Klien HRT-Cosworth 1:52.946
23. Senna HRT-Cosworth 1:54.174

LaszloLedzenyi
Alonsoooooooooooooo

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ne állítsák le elvileg az nem moto GP...
tudom a tükrözõdések zavaróak lehetnek, de sztem kivitelezhetõ az esõ, remélem engedni fogják úgy...amúgy sztem száraz futamon lesz az esõben én reménykedem titokban xD

Ulvar
lefogják állítani a versenyt... villanyfényes versenynél esõ ... áhh necces...még így is csúszott a pálya, hogy elméletileg felszáradt.

és mi van az esõvel? nem feltétlen elõzgésre gondoltam, a rajtnál egyébként az lehet, mert 3 eléggé erõszakos srác van ott elõl úgyhogy én ebbõl ütközést jósolok aztán a többit meglátjuk úgy ahogy mondtad...

Ulvar
ádáz csata...aha...ki rajtol jót, kinek fogy el hamarabb a gumija kinél csinálják leggyorsabban a pitet. Elõzés nem lesz.

Kobának tényleg nagy grat és persze Barrichellonak is, ma õ náluk láttam úgymond csoda teljesítmény az autójukhoz képest...Schumitól se rossz ez attól függetlenül h életébe elõször ment itt Szingapúrban. holnap ádáz csata várható majd Alonso, Vettel és Ham között Webberre leszek kíváncsi mennyit fog taktikázni neki most az lesz a fõ szempont h minél kevesebb pontot veszítsen a vb pontversenyben mögötte haladóktól

b-type
Koba' már kiderült hogy jó (Glock helyett a másik Toyo'-ban), míg Senna igazán nem lett megmérve hogy mennyire jó is...elõfordulhat hogy elég egyszerûen verhetõ.

b-type
hát agyon nem tesztelte, mivel nemrég lett rá egyáltalán lehetõsége...amíg a Merdedes-nél volt addig nem tesztelte.

Egyébként le a kalappal az F1 elõtt..én eddig palánkos pályák szintjén az amcsi formula sorozatot keményebbnek ítéltem, de ezek a srácok brutális nagyot vezettek ezen a pályán is, ami pedig felér egy kõkemény CC-s pálya szintjével.
Jó kutya pálya, és mégis nagyon jól levezették, Alonso köre bitang besikerült.

Jacek
Klien/Senna?😊

Totti5
1-2 napot tesztelt Nick egy teljesen más autóval és gumival, ami annyit ért hogy visszarázódjon... azt hitted egybõl meg fogja verni Kobát? kell 1-2 futam mire belerázódik és a kocsit is kitapasztalja, meg a gumikat.

Massa azert iden minden pechet osszegyujt, amit lehet... Bar, ha raknak be uj motort, most soroljak vissza 10 helyet, ha tudjak...<#ravasz1>

Jacek
na jo, azert rozsinal sokkal jobb lesz😊

Ha ez így marad, akkor de la Rosa potyán repült...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Jacek
Jol meg azt mondtam😊

Jacek
Olyan 289562938765x jobb mint az ostoba lacika😊 aki alltalaban hattal ul a kepernyonek😊

Egyebkent meglepodtem Koba nagyon jo... mert ugye azert ne mondjuk azt Nick-re hogy kihagyott sokat mert agyon tesztelte a Toyota/Pirellit jo persze mas a gumi de nagyon jo Koba!!

Ulvar
Miért? Javítja Gyula hülyeségeit és tudja mi folyik a pályán nem úgy mint Gyula... tökéletes figura ide.