FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
állandóan te hozod fel kimit, így szar úgy szar, bána stb.
öngól
#hhwnd
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
többet nem rakok be Raikonnenrõl videót és egy rossz szót nem fogok rá szólni
HA!!!!!
SOHA TÖBBÉ NEM LESZ KIEJTVE A NEVE AMÍG NEM A FORMULA-1-BEN VERSENYEZ!
áll az alku?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Engem az nem érdekel, hogy te mit mersz és mit nem.
ez meg hogy a pélóba jön ide?
mellesleg én meg merném tenni, na akkor mi van???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Most viszonylagos nyugalom van, de te ezt meg akarod szüntetni. Tegnapi linked nem hozta el a várt sikert, ezért most belinkeltél egy nem idetartozó videót.
Elég egyszerû ember vagy, hogy neked ez jelenti az örömöt. Szapulni más kedvencét következmények nélkül. Nyilvános szórakozóhelyen biztos nem mernéd ezt megtenni.
A válasszal ne is vergõdj, nem fogok rá reagálni.
T.T.
tudod te ezt mire használják?
belinkeltem egy videót és kész...
F1 hez hozzá nem szóltál hetek óta offolsz, flémelsz, Kimit fikázod..
Aztán ha beesik valami hasonló amõba akkor oldalakon át a baromságot kell olvasni...
Nem baszogatni akarlak, csak tájékozódom..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2. Fernando Alonso 206 pont
3. Sebastian Vettel 206 pont
4. Lewis Hamilton 192 pont
5. Jenson Button 189 pont
De nem rá építenek 😄
BattleTag: kabel15#2672
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
1. szabadedzés: 03:00 - 04:30
2. szabadedzés: 07:00 - 08:30
2010. október 23. szombat
3. szabadedzés: 04:00 - 05:00
Idõmérõ edzés: 07:00 ~ 08:00
2010. október 24. vasárnap
Futam: 08:00 ~ 10:00
Hol lehet nézni most a szabadedzést?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
...
de most nem is azon van a hangsúly
ahhoz a csicskához el kéne jutni a verseny végéig,de õ a "rajtrácsra" se tud felállni mert az a szerencsétlen nem tud kanyarodni sem
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Majdnem mindenhol azt irjak, hogy a Goodyear szivatta meg a Tyrrellt, mert nem fejlesztettek a nekik szukseges kismeretu elso abroncsokat, mivel a "gumihaboruval" voltak elfoglalva. Persze az 1977-es konstrukcio se volt mar olyan jo mint az elozo evi es Jody Scheckter is elment a csapattol.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
vagy csak lopott adatokat kellene neki kuldeni, hogy merre van a kanyar?😊))
http://gaborszantai.co.uk/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC