FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Kimi <#zavart1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Raikonnen.
allock

#hhwnd

allock
te azt nem bírnád ki hisz
állandóan te hozod fel kimit, így szar úgy szar, bána stb.
öngól

#hhwnd

Nightt
Nem lehetne bannolni a forumbol valahogy?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Freedom88
idióta....

T.T.

Firerock
oké
többet nem rakok be Raikonnenrõl videót és egy rossz szót nem fogok rá szólni
HA!!!!!
SOHA TÖBBÉ NEM LESZ KIEJTVE A NEVE AMÍG NEM A FORMULA-1-BEN VERSENYEZ!

áll az alku?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

TomSolberg
Én meg voltam a Hungaroringi pályanapon Májusba, és akkorát motorfékeztem, hogy a dugattyú beleért a szelepekbe.

ÁjjLe BoBBi
te meg egy saját vérében forgó tajtékos hulladék nem más.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

passatgt
nyomorék vagy

Nohab
Ezzel azt akarom kifejezni, hogy csak a monitor mögött mer fikázni.

Engem az nem érdekel, hogy te mit mersz és mit nem.
TomSolberg
Nemtom mi a bajotok Kimi-vel. Sok pénze van, jelenleg õ kapja a legtöbb pénzt a Ferraritól (közbe nem is versenyzik, csak végkielégítés), és fussa neki rallyra. Ha annyi pénzt kapnék aminek a negyedébõl kijönne a rally, akkor énis egybõl versenytempóval kezdenék, ha kiesik az az õ baja. Már megmutatta, az F1-be, hogy ha AKAR tud gyorsan is menni, de ha elmegy a kedve az egésztõl, akkor szuvenír joga. Én kifejezetten utálom Kimit a stílusa miatt, de emiatt nem helyes fikázni õt.

fifi
" Nyilvános szórakozóhelyen biztos nem mernéd ezt megtenni."
ez meg hogy a pélóba jön ide?

mellesleg én meg merném tenni, na akkor mi van???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nohab
Meg folyton becsmérelsz egy pilótát egy olyan topikban, ahol elég sok rajongója van, de ezt te nagyon is jól tudod... Mi ez ha nem szándékos vitakeltés?
Most viszonylagos nyugalom van, de te ezt meg akarod szüntetni. Tegnapi linked nem hozta el a várt sikert, ezért most belinkeltél egy nem idetartozó videót.
Elég egyszerû ember vagy, hogy neked ez jelenti az örömöt. Szapulni más kedvencét következmények nélkül. Nyilvános szórakozóhelyen biztos nem mernéd ezt megtenni.
A válasszal ne is vergõdj, nem fogok rá reagálni.
Freedom88
Melyik topicba linkelted be? Mert ez az Forma1 topic, a Te videód meg rallyról szól. Mindkét kategóriában 4 kerékkel nyomják a földet a kocsik, csak totál más minden. Csak ez a probléma. Érted? vagy lerajzoljuk?

T.T.

Nightt
En ezt mar javasoltam...

Firerock
flame?
tudod te ezt mire használják?
belinkeltem egy videót és kész...

bardocz
Bannerba ki kéne írni, hogy 13 éves gyerkõcök hsz-eire inkább ne reagáljunk. Aztán csak megunják.
figyi.. az én hátamon tényleg ma született bárányt lehet vágni, de nem bírom megállni, hogy nagy tisztelettel meg ne kérdezzem: nem unod a flémelést baszd meg?

F1 hez hozzá nem szóltál hetek óta offolsz, flémelsz, Kimit fikázod..

Aztán ha beesik valami hasonló amõba akkor oldalakon át a baromságot kell olvasni...

Nem baszogatni akarlak, csak tájékozódom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock

szerencsétlen_😄

tökmind1 inkább pilóta párti vagyok, mint csapat...jelenleg maximum a Merci GP az egyetlen csapat, mely számomra szimpi a többiek nem érdekelnek...de az tény, hogy egyetlen becsületes csapat nincsen, amelyik az, a pedig az életbe nem lesz világbajnok mivel a pénzé és a kiskapuké a fõszerep manapság...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Ki tudja mi folyik a háttérben gyerekek... olyan dolgokat nem tudunk hogy az kész, õk csak reklámot szereznek az elõször bulvárként felkapott hírbõl majd késõbb jelentik be hogy tényleg addig meg mindenki hogy tényleg tényleg tényleg??? Biztosan van már megállapodás mindenrõl. Pénz beszél kutya ugat.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pff és elfelejtik Webber mennyit tett a csapat sikeréért 2007 óta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kabel15
1. Mark Webber 220 pont
2. Fernando Alonso 206 pont
3. Sebastian Vettel 206 pont
4. Lewis Hamilton 192 pont
5. Jenson Button 189 pont
De nem rá építenek 😄

BattleTag: kabel15#2672

bardocz
Az logikus hogy az aktualis vb eselyesre epiitenek.
Totti5
Hamarosan? ha nem lenne a kifúrás akkor simán ott maradhatna még évekig. Persze gáz a Vettelre nézve hogy közel van olyan gyors, ráadásul megbízhatóbb, és ezzel túlságosan is kitölti a vízhordó szerepét...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mersant
teljesen logikus hogy nem 1 olyan emberre epitenek aki hamarosan visszavonul...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
Horner kijelentette hogy Vettel a csókos a csapatnál... ezt így most. Jó fejek. Remélem Webber VB lesz és a pofájukba röhög és otthagyja ezeket év végén.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kabel15
Már megint ez a redbull <#falbav><#falbav>

BattleTag: kabel15#2672

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

desigo
enjoy
MaSzKa
Massa-ról volt szó akkor nem?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kifli
budapestet emlegetik 😄
kifli
nézem 😊
MaSzKa

MaSzKa
2010. október 22. péntek
1. szabadedzés: 03:00 - 04:30
2. szabadedzés: 07:00 - 08:30
2010. október 23. szombat
3. szabadedzés: 04:00 - 05:00
Idõmérõ edzés: 07:00 ~ 08:00
2010. október 24. vasárnap
Futam: 08:00 ~ 10:00

Hol lehet nézni most a szabadedzést?

ScarY MAN
hanem a flamekeltés 😄 ...jogos...aha... minek kell szapulni a másikat? annyira gyerekes....

...

Firerock
najó
de most nem is azon van a hangsúly

kifli
schumi is tört már kocsit rajtrácsra menet
Firerock
öcskös
ahhoz a csicskához el kéne jutni a verseny végéig,de õ a "rajtrácsra" se tud felállni mert az a szerencsétlen nem tud kanyarodni sem

Pirellire emlékeztem, de most nézem, ott van a Goodyear az orrán...<#zavart1><#taps><#idiota><#idiota><#idiota><#gonosz3>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

mcmoha
Goodyear gumijuk volt, vagy nem?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A gumit valóban nem is említettem, a Pirelli nem fejlszetett egy csapat kedvéért.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

mcmoha
Szerintem se volt rosz az 1976-os valtozat, harmadik es negyedik hely egyeniben es konstruktori harmadikok. Ugyanannyi pontjuk volt (88) mint a masodik McLarennek.
Majdnem mindenhol azt irjak, hogy a Goodyear szivatta meg a Tyrrellt, mert nem fejlesztettek a nekik szukseges kismeretu elso abroncsokat, mivel a "gumihaboruval" voltak elfoglalva. Persze az 1977-es konstrukcio se volt mar olyan jo mint az elozo evi es Jody Scheckter is elment a csapattol.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Azért ez enyhe túlzás. A legelsõ 6 kerekû Tyrrell kifejezetten jó gép volt, abszolút pariban volt a többi géppel, sõt ha jól tudom kettõs gyõzelmet is szereztek,csak aztán jövõre rossz irányba mentek el vele és inkább hagyták a francba. 😄 A Williams 6 kerekûje is nagyon jó gép lett volna, csak mire elkészültek, már betiltották.

Palinko
értem. de érdekes színfot volt jó hogy kísérleteztek ezzel is 😊
kellene neki egy csicska, aki megnyeri helyette a versenyeket es felreall a vegen😊

vagy csak lopott adatokat kellene neki kuldeni, hogy merre van a kanyar?😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Lehet hogy õ ezt szeretné. Nem a rivalda fényben tündökölni. Sose volt az a nagy fényben úszó személyiség. Legalábbis látszatra hogy belül milyen azt csak õ tudhatja.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Falcon83
Hajrá kimi csak így tovább 😄. Azért vicces lesz, hogy egyik évrõl a másikra a legtöbbet keresõ autóversenyzõbõl egy munkanélküli lesz, aki a kutyának sem kell.

Falcon83
Alig lehetett kanyarodni vele, de az egyenesekben elég sokat hozott a kisebb légellenállás meg a nagyobb tapadás miatt. De egy akkori jól megépített négykerekût nem tudott volna megverni.