FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
egyetértek <#worship>

dixitque deus fiat lux

végre csak az a probléma alig alig fognak körözni sztem nem tudják befejezni...örülök ha már 20 kört tudnak menni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magnumrolcsi
Mi pénztõl estek volna el ha nem tartják meg!

Ulvar
Nem akarom az indulatokat gerjeszteni, de valakik tudnak (tudtak!?) vizen járni (nem csak rá gondolok).

http://www.youtube.com/v/Lha_ZqWxCJA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

és a tv nézõkkel mi van? futamot akarnak, másnap meg munkanap van, ha megtartják megint... hidd el rosszabb körülmények is voltak mégis versenyeztek, de azért ez túlzás ez a biztonságra törekvés mostmár azt érzem ez az esõs futamok kárára megy...tökmind1 a helyszín esõ esõ, itt elsõsorban mondjuk az a problémájuk h nem tudják az átfolyásokat, de ettõl lenne pont izgalmasabb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fifi
1. ezért nem kell egy csütörtökre összeszegelt pályán vasárnap futamot tartani... mert az látszik, hogy a szervezõk fosnak, de nagyon...

2. ezek a fürdõs kurvák mire kapják a fizetésüket? mit rinyálnak? takarodjanak versenyezni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ulvar
"kötelezõ a vizes gumi használata" Nem mondják? Tényleg? Azt hittem Hard gumin kiállás nélkül megcsinálják....

Walter Csaba nagy okosságot mondott az elõbb: ültessék be azokba a tisztítókba a VB esélyeseket és adják neki :D

Magnumrolcsi
Szerintem egy kis ablakban, vagy ahogy a reklámot adják, lehetne Tom & Jerry. :))

Shiwo
10 perc alatt leérnek azok a lassú tisztítógépek ? :D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ulvar
És akik el is mentek? Vissza fizetik nekik? :) ááá....

TommyC
<#eljen><#worship>

dixitque deus fiat lux

Ulvar
azt olvastam ki hogy beer (sör). Kérsz?xD.

tudom te nem szereted, ha kicsúsznak, ha hibázgatnak picit, ha kicsit számít, hogy ki vezeti az oly könnyen vezethetõ autókat, ámde esõben kijönne a pilóta tudás és a taktikai érzék...2003-as Brazíl nagydíj 100x rosszabb volt, de legalább egy jó ideig elengedték õket, volt baleset dögivel, dehát ez benne van...az a gond, h ezt megcsinálták Japánban is ugyanúgy fostak, de ez már azért túlzás, hogy itt is verik a nyálukat hogy nem... esõs futamok pedig kellenek egy vb-be, mindig is voltak, de mostmár kételkedem h ezek után lesznek...mindig csak a kifogás, és a nézõk sem ezért fizetnek akik kimentek a helyszínre

Ezt ugy nevezik bohockodas.. Tessek elrajtolni, aztan aki beer, az nagy kiraly..:)

Ulvar
Ez nem a pilóták hibája hanem a szervezeté, elkurvították a pilótákat. Ha kicsit tökösebbek lennének nem lenne gáz ÉS NAGYOBB TAPASZTALATUK LENNE A PILÓTÁKNAK ESÕ IDEJÉN (szerintem).

Illetve csak hozná, elvégre esõbe már "nem biztonságos" versenyezni. Érdekes módon 50 évig mégis tudtak esõbe is vezetni a pilóták...

a.carkey
De még ott hozták. :D

Mindegy, régóta nem követem. Még két ilyen verseny, és a F1et is leszarom, mert ez már nem F1.

A medve nem játék.

Ulvar
Ezt nézzétek meg...1 nappal a futam elõtt kaparták fel a betont az új pályán ami indycarban az elsõ futam volt :D:D (rendes utcai pálya legalább Sao Pauloban).

Figyeljétek a port ott is azon egy részen amiért felkaparták a betonyt (azért kellett mert annyira csúszott az egyenesben a verda hogy nem lehetett rajta menni hiába tartottad egyenesbe mint a taknyon úgy csúsztál).

akkor is SC mögött kezdtek de elrajtoltak legalább...balesetek vannak? na és...túlélték, Senna korszakában még nagyobb volt a kockázat...

LeventeV
de sajnos az f1-be mar szinte csak az eso hozza az izgalmakat :(

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ulvar
CART már nincs :P Tudom szõrszálhasogatás. :)

(amúgy se Nascarban se IndyCarban nincs verseny ha esik)

a.carkey
Végre megmagyarázta Wéber, hogy Zollner mekkora baromságot mondott ismét ...

A medve nem játék.

Magnum PI
Pont most mondtam barátnõmnek, miért nincs valami takarítógép amivel leseprik vagy felszívják a vizet a pályáról futam elõtt és utána már tisztán tudnák tartani a versenyzõk. Úgy néz ki meghallották, de azért én nem erre gondoltam :D. Igazán kifejleszthetnének valami durva munkagépet erre a célra ha már ennyire nem merik elengedni az esõs futamokat :S

Ulvar
Hát én megértem Alonso félelmét
http://www.youtube.com/v/0Ts07b7uo7E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

De igazából ha annyira biztonságosak az autók és biztonságos tempóban tudnak haladni a pilóták miért nem engedik? Még se annyira biztonságos? Akkor hagyjuk az egészet, ne rendezzenek ilyen futamot hanem menjenek oválozni :). Azt úgyis teljesen csak szárazon lehet végezni.

atila4
LOL

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

LOOOL a tisztítókocsik versenye! :D

LOL pályatisztító xD

a.carkey
Vagy hozzanak egy szabályt, mint Cartban oválon, hogy ha esik, nincs verseny, és akkor senkinek semmi problémája a dologgal. De ezek a gibbonok csak felveszik a zsét, a baszott unalmas versenyeket produkálnak, és ha egy elõzés van, máris sírnak, hogy felken a falra (Rubens), szabálytalan (összes többi majom).

A medve nem játék.

ilyen alapon nem adnék nekik ekkore fizetést a sok fürdõs kurvának...Alonso és Button mi a francot panaszkodnak amikor számtalan esõs futamon vannak túl...most lett kib elegem ebbõl...még Japánban elment, mert szinte vizicsónak idõ volt, de ez még nem annyira gáz, csak ismeretlen még a pálya és félnek a szervezõk, de könyörgöm ez van akkor legyen verseny

mflex
Régen ilyen nem volt, úgy viselkednek, mint valami szûz kurva primadonnák.

What about the forests?

Tíz évvel ezelõtt még ilyenkor lazán elindultak. Ott vannak a monszun gumik meg a tehetségük, mutassák meg akkor, hogy õk F1-es pilóták.

hamár milliokat fizetnek nekik, akkor tessék versenyezni esõbe akármilyen új pálya akármilyen körülmények...régebben nem volt ilyen, hogy fosunk az esõtõl itt valami nagy gáz van gyerekek...

ez szánalmas bazdmeg Japánban még elment, de mostmár ez túlzás amit a pilóták csinálnak...kb minden esõs futamon nehezen lehetett látni, a szervezõk is elmehetnek a p*csába...nem hiszem el, hogy itt kell szarozni az esõ miatt

Punker
szeretni fogom a koreai nagydíjat, biztos ez lesz a legnézettebb a szezonban.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Shiwo
ha el se indul a verseny, úgy is emlékezetes marad az elsõ kóreai nagydíj -.-

2 óráig még szakad az esõ letelik az idõlimit és vége a versenynek!

és 2013 ra jönnének az 1.6os 4hengeres motorok? mit akarnak csinálni a királykategoríából? gokartokat?
eddig nem úgy volt hogy a forma 1bõl lesték el az utcai autók a technikákat? lassan fordítva lesz sokkal fejlettebbek mára a közúti autók!

sz@ar lett lesz ez az F1
MR ME
na eddig jó :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
<#eljen><#vigyor>

Ulvar
esõ van....ilyenkor nem számít ki mikor hányat cserél...

Ulvar
Én legalább megtudtam nézni a történelem leggyorsabb túraautóival futó V8 bajnokság történelmi futamát ^^. Ezek bazze...úgy mennek....áhhh nagy volt :D. Nick Heidfeldé a leggyorsabb kör F1be....2. körbe futotta xDDDDD.

kabel15
Ha a rajtrácson kereket cserélnek akkor az kerék cserének számít? <#conf>
Szóval nem kell még 1x?

BattleTag: kabel15#2672

rucinho
Nesze neked Korea! Börni a király!<#mf1>

zene egyenlõ élet

gman906
2 órás idõlimi, na az FFFFFFUUUUUUUU

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

passatgt
bezzeg ha valami gp2-es verseny lenne már három verseny lement volna...

Tuti nem lesz itt már újraindítás. Most várakoznak, aztán már túl sötét lesz, vagy letelik az az idõkorlát oszt szevasz. Simán törölni kellett volna ezt az egész szánalmas pályát az idei naptárból.

Shiwo
ha ezt tudom, alszok még egy fél órát - órát

atila4
Nem nagyon lesz ma verseny xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

passatgt

matthias92
én már az vagyok. nemigaz :S