FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsere nekem qrvara mindegy ki nyeri...
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy Hami szépen leverte azt a kis pöcköt, ezért volt annyi ideig sárga zászlózás xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mindegy, büntetést sztem sem kellett adni ezért
az igaz, hogy kicsit nem figyeltük, de volt egy eset Lewis és Massa között...nem szeretnék állást foglalni, úgyis már sokat szidtam Lewist...az esetnél ki volt a hibás? én nem érzem azt ezúttal, hogy itt bárkinek is büntetést kelljen adni...felesleges vita
Lewis és a McLaren faszok voltak, a tutira játszottak, majdnem ráfáztak. A z igazsághoz hozzátartozik, hogy nem engedtek a McLarenben motort cserélni, pedig volt egy tartalék még, de a szabály olyan hülyén volt, hogy muszáj 2 futamot egymás után letolni pedig ugye ez már a cserélhetõs idõszak volt. Mindenesetre a többieknek pont úgy jött ki, hogy friss motorja volt, ezért óvatoskodott Hamster.
Nem volt egy jó éve Hamiltonnak, de jó helyre került az a cím, azért Hamilton egy klasszis, a Meki meg az év nagy részében kis lemaradásban volt a Ferrarihoz képest.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
lényegre visszatérve igen fájdalmas volt, hogy Hamilton végén bemakkolta a címet Brazíliában, mert ott alibizett, Vettel is szépen leelõzte az 5x gyengébb STR-rel...még, ha pisztollyal kényszerítettek volna, akkor se szurkoltam volna Hamiltonnak és nem érdemelte meg a 2008-as címet...ilyen alapon akkor oly mind1, mert sokan azt mondják a 2007-es volt az övé, dehát azt szintén önhibából szúrta el a 2 futammal a vége elõtt...
ilyen alapon én Webberre s azt mondom, hogy Koreában szúrta el, és, ha holnap nem jön fel a 2. helyig számára elúszott a vb cím, és akkor nem érdemli meg mégsem...
Az elõtte lévõ posztban nem szapultam, leírtam milyen körülmények között kellett menni Massának 2008-ban.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindenesetre Massa számára megvolt a segítség 2008-ban mind a csapat (Kimi félreállításával) mind a FIA részérõl. Gondolom azzal számoltak, hogy ilyen körülmények között az erõs Ferrarival õ is behúzza. Nem így lett, örülök, hogy bukott rajta a Ferrari, Massát sajnálom kicsit, bár nem Vb matéria a címet nem érdemelne a tudására. (szvsz)
ezutan a Ferrari persze, hogy az eselyesebb pilotat tamogatta...
Az más kérdés, hogy ráfejlesztett autóval sem tudott mindig olyan gyors lenni mint Kimi...
Most meg õ van a fasz rossz végén és látható õ mennyire képes így kellemetlen körülmények között a csapattársához képest teljesíteni...
Alonso világbajnok, ha:
- nyer vagy második
- harmadik vagy negyedik, és Webber nem nyer
- ötödik, és Vettel vagy Webber nem nyer
- hatodik, Webber legfeljebb harmadik, és Vettel nem nyer
- hetedik vagy nyolcadik, Webber nem dobogós, és Vettel nem nyer
- kilencedik, Webber legfeljebb ötödik, és Vettel legfeljebb harmadik
- tizedik, Webber legfeljebb hatodik, és Vettel nem dobogós
- nem szerez pontot, és Webber legfeljebb hatodik, Vettel legfeljebb harmadik, Hamilton nem nyer
Webber világbajnok, ha:
- nyer, és Alonso nem második
- második, Alonso legfeljebb hatodik, Vettel pedig nem nyer
- harmadik, Alonso legfeljebb hetedik, Vettel pedig nem nyer
- negyedik, Alonso legfeljebb kilencedik, Vettel pedig nem nyer
- ötödik, Alonso legfeljebb tizedik, Vettel pedig legfeljebb harmadik
Vettel világbajnok, ha:
- nyer, és Alonso legfeljebb ötödik
- második, Alonso legfeljebb kilencedik, Webber pedig legfeljebb ötödik
Hamilton világbajnok, ha:
- nyer, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik
Pontegyenlõség esetén a gyõzelmek, második, harmadik, negyedik helyek száma rangsorol, és így tovább.
valaki megmondaná,hogy most kinek hanyadik helyen kell végeznie h bajnok legyen?
nem szoktam követni az f1-et de most hallottam a reklámban h még 4en versenyben vannak és megnézném holnap a futamot de kivi lennék a fent említett kérdés válaszára 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
BattleTag: kabel15#2672
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amikor megnyerte hamilton a vb-t, már nem is tudom mikor, akkor is kb az utolsó elõtti körbe esett ki elõle valaki, és így nyerte meg! Szóval ezért még bejöhet! Csak nagyon kicsit az esély rá...!
Hala Madrid
Hajrá Hami! 😊
Hala Madrid
mert ha nyerne is hami, alonso kiesne, akkor is webber már valószínûleg 3. helyet hozná és webber lenne vb, szal hamilton nyugodtan kiautózhatja magát holnap.
Persze én Alonso vb gyõzelmet remélek 😊
v • d • e
Virgin Group
Key people
Richard Branson
General
Active · Blue Holdings Limited · Cinemas · Credit Card · Digital · Drinks (Cola, Vodka, Wines/Vines) · Electronics · Experience Days · Fuel · Green Fund · Media · Money (USA) · Unite (charity) · Voucher
Travel
AirAsia X · America · Atlantic · Balloon Flights · Blue (Pacific Blue, Polynesian Blue, V Australia) · Express · Galactic · Holidays · Limited Edition (hotels) · Limobike · Limousines · Nigeria · Trains · Vacations
Publishing
and entertainment
Books (Losing My Virginity) · Comics · Interactive · Ouï FM · Radio · Radio Free · Records · V2 Records · V Festivals (Australia, North America, United Kingdom)
Retail
Brides · Cars · Megastores
Mobile
UK · Australia (Broadband) · Canada · France · India · South Africa · USA
Motorsport
Virgin Racing
Wiki szerint, azért ez kemény😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
aztán mehet a box a boxban <#idiota>#idiota>
Amugy 1 ponttal mar top10-es csapat lehet a Virgin, mivel 12 csapat van es ebbol 3-nak nincs pontja😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elvileg fél órával tovább fognak versenyezni a pályán mint az idõmérõ tartott. Szóval akkor még hûvösebb lenne az aszfalt. És így is alig kapott ki Hamilton Vetteltõl. Remélem a vége felé begyorsul Hamilton és gyõzelemmel fejezi be az idei szezont. ha már a VB cím elúszni látszik <#rinya>#rinya>
BattleTag: kabel15#2672