FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Webbert én is sajnálom...nekem õ volt az idei kedvenc. Remélem jövõre valami frankó istállóhoz szerzõdtetik,és nem másodpilótaként kezelik.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Így van, most látszott igazán, hogy teljesen eltüntették a szélárnyékot...egyszerûen hihetetlen, hogy ekkora egyenesben semmi szívóhatás sincs...
Jó lenne, ha jövõre ez pozitív irányba változna.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Tehát te sem nem tudod hogy van a majom spanyolul...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
Aki egész idényben nem vezette a VBt <#mf1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

danikarate
Mit avatkozik be a vb sorsába? EZ EGY VERSENY! LOL...

LordVenom
Hihetetlen,hogy egy unalmas verseny után mennyire jókat nevetek a kommenteken...sokkal szórakoztatóbbak vagytok,mint a futam volt... 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

és Sebastian megcsinálta! az utolsó 2 futam alapján megérdemelte...Alonso pedig még mutogat a végén OMG😄 Red Bullnál mehet a buli...viszont Webbert sajnálom, mert a végére pszichésen totál kikészítették...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és miért?
A legszebb pillanat az volt, mikor egyutt mutattak Hamilton es Button baratnojet<#szeret>

A legnagyobb szopas pedig VB-t unnepelni alkohol- es szensavmentes pezsgovel<#pias>

Ami tetszett, hogy harom VB allt a dobogon es tudtak orulni<#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

danikarate
Wháhá nyert a legjobb bárki, bármit mond!
Aki meg szidja az kapja be! <#mf1>

baaka
ja.Nem kellett volna beleavatkoznia a vb sorsába.

Murder3
jövõre vb gyõztes lesz petrov😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ulvar
De szar volt ez a futam...semmi nem ment pályán...ezért lesz jó jövõre ha leveszik a difit. áhh mind1. Remélem jövõre több lesz pálya való elõzés.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
haha xDDDDDDDD
MEGVAAN GZ VETTEL! 😄

Valamit figyelmen kivul hagytak Alonsoek - Petrov uj manageret:

<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

és pontosan ezzel bizonyította... vagy õt kötelezõ lett volna elengedni?
Murder3
na de akkor meg kieset volna késõbb.

allock
nem furcsa

ferrari volt szar, ezen a futamon sehol se voltak, túlságosan elbízták magukat

#hhwnd

nearo
Ohh picsába...
Mondjuk ezt inkább Alo vesztette el (meg Webber). Haminak igazából már nem volt esélye, Vettel meg hozta a kötelezõt. GJ.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

meg ugye Börnibá is megmondta év elején valamelyik inrerjúban, hogy Vettelt szeretné bajnoknak 😊

matthias92
jó, de nekem most tényleg igazam van. Akkor sem petrov, sem rosberg nem kerül be Alonso elé. és akkor kubica sem tudott volna. nade nincs ha.

Punker
UNALMAS volt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hát senkinél nem volt 1 deci olaj hogy kiöntse vettel elé?😊
Tyler1
gratula Vettelnek, nem csípem, de inkább õ érdemelt vb címet mint az a Alonso 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

chalezlopez
Mit bizonyított be te szerencsétlen? Elmondta hogy a jó kurva anyádat meg fakoff azt ennyi. Te idióta.

Vamos Argentina!

desigo
meg a Mercinek is van egy kevés gubája
Murder3
nincs ha....

Black Ghost
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de nem furcsa hogy pont az a csapat javult fel az utolsó futamra, kinek motorját a bajnokcsapat is használja?

Mindettõl függetlenül hatalmas grat Vettelnek!
w77d
végre olyan csapat és versenyzõ nyerte a vb-t aki meg is érdemli!! szép volt fiúk!!

mondtam schumi elintézte vettelnek a VBt nem hiába vigyorogtak!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
amúgy ha nagyanyám csengetett volna, õ lett volna a villamos...
desigo
loool pont erre a nyomorék zenére kell ugrálni <#idiota>
Tikal
Toyota mögött is ott volt a multimilliard....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Palinko
jaja érdekel mi fog változni. A Pirellit ugye tudom azzal nem lehet számolni kinek elõny kinek hátrány, de az fix hogy a kocsiknál mi változik?
Tikal
Ja, ertem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifli
Hogy egy futamot számottevõ lassulás nélkül végig lehet menni 1 szet gumival, az!
matthias92
de szánt szándékból. Akár még most is lehetne Brawn, ha Brawn úr nem adja el a Mercedesnek.
amúgy, ha nincs Sumiék balesete, Alonso a vb 😄

Mono

bakkerman
MI UNDORÍTÓ??????

#104198: csak az RB mögött ott van egy dollármilliárdos,multi cég...ez a különbség tesó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Máté94
Teljesen más kocsi lesz jövõre, gumi. Nem lesz Red-Bull dominancia 😄
megbántott? 😞
bakkerman
el mondom neked,hogy az RB idõileg akkor lett nagycsapat,amikor Vettel odament...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Armagedown
Remélem én is , a Brawn GP is széthullott a sikerek után

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

desigo
36 magyar sportbíró <#eljen>
vége VBnek zárható a topik<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
kifli
ráadásul petrov kocsiján a gumi fent volt a 2. kör óta, ez is undorító dolog.
nem renault, LADA zsiguli!
bárcsak hallgathatnám reggelig...

kabel15
Jó most kicsit tele vagyok indulatokkal. Nem is írod ide most egy darabig <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672