FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nagyon fejlõdött...Algersuari sem egy nagy szám, és nem sokkal jobb, mint Buemi...edzés eredményt tekintve Buemi volt a nyerõ, versenyben több volt a balszerencséje, egyik sem tett rám nagy benyomást, sõt Algersuari lehet Alonso utódja hisztiben és sportszerûtlenségben is...<#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ricciardo lesz a STR tesztpilotaja...

Szvsz hozna a ket versenyzo szintjet, Buemit en mar elkuldtem volna...

http://gaborszantai.co.uk/

Nincs kedvem keresni, de sejtesem szerint 2007-ben hasonlokat mondott az ev elejen a McLaren-rol, Raikkonen a Ferrari-rol...

PR duma, nem kell benyelni, ismerjuk mar a nagy Ferrari csaladot, aki szerette Schumachert, Raikkonent, Massat es Barrichellot... aztan az erzes elmult, amikor a szeljaras megvaltozott😊))

Totti5
De, 2005ben is, de a Rönó mint csapat /= Ferrari csapat/család.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

2005-06-os Rono nem kore epult?<#wow1>

Szerintem meg felszopoja is volt a motorhome-ban...

kifli
ráadásul ms is odajár kajálni <#idiota>
Totti5
Rönó egy jó csapat, de messze nem egy Ferrari, a McLarennél meg nem köré épült a csapat, illetve nem is tudta azt kiharcolni mert Hamilton gyorsabb volt. Teljesen jogos amit mond. A Ferrari nyilván profibb csapat mint a Rönó, és emelett köré is épül és megtalálta a helyét. Látszik hogy jól érzi ott magát és a csapat is jól teljesített csak az autó nem volt elég jó idén.

Kit--Kat
Lyúlly <#nevetes2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Airbus A380
Ha ért hozzá akkor miért ne?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Máté94
Azt megnézném 😄D
Peppus
Ha Bernie kinyiffan, akkor a lánya veszi át az irányítást? 😄

Armagedown

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Airbus A380
Azért mert eléggé kétértelmû az írásod, elõsször én is csúnyát akartam írni, bízom benne hogy ezt azért írtad mert komolyabb baj nélkül megúszta Bernie.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bakkerman
miért keltesz flémet,és miért személyeskedsz?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Remélem elüt holnap egy barom a zebrán, és akkor is hála a jó istennek van....

bakkerman
Hála a Jó Istennek én azt mondom!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tuti <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

2. Szerzõ: Gabriel Dátum: 2010-11-26 09:26
sztem 7 ponttal kevesebbet szerzett volna 😊

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Airbus A380
Azért 1 nyolcvan éves öreggel emberkedni... <#levele> ezt a cikket nem olvastam de az F1live-on az van hogy börni ellen állt és úgy sérült meg, ezt azért én kétlem ki tudja nem e nyomaték jeléül kicsit megkarcolták.

Apropó Bernie nem testõrökkel közlekedik ???!!

mcmoha
JGTC
RIP! Nagyon sok volt még benne... 😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

kifli
😞
Kit--Kat
89😉

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Ez nem 88volt, ahol ha a Ferrari nem füstölt el, azt megnyerték! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Persze, mert megoszlottak a két pilóta köztött a pontok.

A medve nem játék.

életem egyik legszebb pillanata lenne..

a két rágycsáló a ferrarinál...

kis pikének is lenne megint ülés, teljes lenne a csapat <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

104772#:

ez akkor mi?😉

104797#:

kárörvendés😊 gyerekes dolog

ezért nem érdemes személyeskedni😊😉

Ulvar
Csak szimplán igazam van, mert te úgy beszélsz mintha olyan rohadt egyszerû lenne 2. 3.nak lenni. És én vagyok a hülye...természetes.
A tipikus Magyarhoz lenne mit hozzáfûzni de inkább hagyom, élvezd csak hogy mondhattál valamit 😊.

Visszatérve.
Nézzük meg a Ferrari teljesítményét idén hol voltak õk a Red Bullhoz képest, és ehhez mérten még is tudtak valamit alkotni hogy az elsõ helyen volt a pilótájuk az összetettben. Marha érdekes. És ki ne felejtsem az ugyanilyen szinten kiszámíthatatlanul erõs és gyenge Mclarent.

Arról meg nem is beszélve hogy múltkor írta a motorsportál hogy kik indulhattak az elsõ 3 helyrõl a futamokon. 2x nem volt Vettel ha jól emlékszem. Ehhez viszonyítsunk.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

és Webber nem egyszer villantott edzésen úgy, hogy kb a 3. vagy 4. helyre kvalifikálta magát, addig a csapattársai sehol se voltak, kivéve Heidfeld...

2003. Brazília
2005. Malaysia
2006. Malaysia
2006. Monaco

jaa és mindenki elfelejti, hogy a korábbi szezonokban mindkét pilóta (Vettel, Webber) idõmérõ edzés menõnek számított...Webbertõl olykor olykor csoda volt, hogy 2007-08 as szezonokban bevitte a Q3-ba a Red Bullt, Coulthardnak csomoszor nem sikerült...Vettel pedig avval a kb 5-6. leggyorsabb Toro Rossoval is be tudott a Q3-ba kerülni, elõtte senkinek nem jött össze (Bourdais, Speed, Liuzzi...stb)

legtöbbször a Mclarennek volt erõs versenytempója, ez avval magyarázható, hogy a sok RB baki után vezették a táblázatot...Button is és Hamilton is gyors tudott lenni legtöbbször a futamokon...Abu Dzabit is így zárták

Kit--Kat
Webber mindig is tudott vezetni, csak vas nem volt alatta ami alkalmas lett volna látványosan nagy dobásokra.

A Red Bull pedig csak idõmérõn volt fölényben, a futamokon általában kicsi elõnyük volt, vagy még annyi sem.

csak vidéki xD

bakkerman
tipikus cinikus,irónikus magyar vagy.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a Red Bull ekkora erõfölénnyel is alig tudta megnyerni az egyéni vb-t. Elég csak megnézni a pole pozíciók számát, hidd el, nem véletlenül voltak olyan gyorsak minden pályán és ne mondja nekem senki, hogy Webber hirtelen megtanult vezetni, szóval az autó.. ehhez képest...😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ulvar
Azt a rohadt...milyen okosnak tetszik lenni! Kapitány, TÉNYLEG? Hát ha én ezt tudom ... hmmm. Hogy mik vannak. Holnap megdöntöm Schumaher összes rekordját mert én olyan ügyes vagyok.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
savanyú a szõlõ a ferkánál,muhaha 😊) elég lett volna 2. helyen bejönnie,és nem elbasznia az egész fuatmát,és akkor 3x vébé...

nem bírnak veszíteni...

mcmoha
Nem vettem eszre, hogy "vótmá". <#bohoc>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Te hatarozottan rosszat akarsz a Ferrarinak...<#bee1>

sose láttuk még ezt itt, annyira új ez a hír...<#idiota>

mcmoha

mcmoha
Szivattak egy kicsit Rosberget. <#nyes>

http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/nicobritneyrosbergpassport.jpg

Koztudott, hogy Alonso nem a haverom es a Ferrari sem a szivem csucske - meg a Raikkonenes evek alatt is kaptak tolem hideget-meleget - de szerintem jot tenne a csapatnak egy eros verfrissites, kezdve onnan, hogy Biatore-t allitanam a banda elere. Olasz, gatlastalan, Alonsot a fiakent szereti...

a.carkey
Sajnos az a röhej, hogy mindenki az utolsó nagydíjon nyújtott teljesítményre alapozva állítgatja, hogy EMIATT veszítették el ezt v. azt a vébét, mintha az évad nem is számítana. A nagy lópéniszt nem számít.

Inkább az a ciki, hogy míg a RB kétszemélyes csapat volt az utolsó nagydíjon IS, addig a Ferrarinál Massát ÉV KÖZBEN lehúzták a klotyón és Alonsonak rendelték alá, és még ÍGY SEM tudtak vébét nyerni.

A medve nem játék.

a.carkey
Mindent meg kell magyarázniuk. Lehet, hogy jövõre már nem áll alkalmazásban a fél csapat. 😊

A medve nem játék.