FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hírekben annyit mondtak valószínûleg kihagyja a szezonnyitó Bahreini nagydíjat...a szezon további részérõl nem esett szó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

óóó akkor még pólyás voltam, de azt hallottam, hogy valakinél a helikopter okozott balesetet, elmondod konkrétan, hogy a fenébe vághatja le vkinek a kezét a helikopter propellerje?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
massa is másfél vezet...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
én is csíptem õket '82 óta...evvan.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
off:
nem gyenge albumokat teszem hozzá, bár aztán fel volt szerelve az a dobcucc nem gyengén, de Steve halálát már nehezebben heverte ki a zenekar 😞 (nagy gitásor és pózör volt, csíptem nagyon)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fõleg mivel telepakolták mindenféle bisz-basz gombbal már a kormányt...

Dietrich
vagy a Def Leppard dobosa balesete után 1 karral dobolt..

de vélhetõen F1 autót nem lehet sérült kézzel vezetni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egyébként Zanardi lábak nélkül tudott vezetni..

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Dietrich
pedig anno elég sokat beszéltek róla..és még internet sem volt ebben a formában mint napjainkban.
régen nekünk nem volt más hírforrás mint az esti sporthírek vagy másnap a nyomtatott sajtó..ami eleve erõsen cenzúráztak

mcmoha
Szerintem is ez a harom a legjobb. Magyar oldalak kozul mast nem is olvasok csak ha rohogni akarok.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

azt nem is tudtam hallod, Nannini nem a Minardiban kezdett? aztán volt Benettonos is nem?

Legfrissebb: Robert Kubica sérült karját meg tudják menteni az orvosok, akik jelenleg is a mûtõben vannak. Amennyiben szükséges, a késõbbiekben a mikrosebészeten fogják további ellátásban részesíteni a kezét. A jelenlegi beavatkozás várhatóan este nyolc órakor fejezõdik be, ezalatt megpróbálják visszaadni kezének minden funkionalitását.

(motorsportal.hu)

Elvileg Este 8-ig mutik, akkor ujabb sajtotajekoztatot tartanak az orvosok.

http://gaborszantai.co.uk/

Falcon83
hsz-eket nem szoktam olvasni mert elég mély az értelmi szint. Egyszer láttam hogy a szerkesztõk eléggé szabadjára engedik ott a dolgokat. Az össze-vissza zsidózás cigányozástól kezdve minden volt. Néha még a szerkesztõk is beszálltak 😄. Ez aztán a színvonal 😄DD

a.carkey
Most hallottam. Remélem nem vágják le a kezét, az katasztrófa lenne. Megj. Nannini jutott azonnal az eszembe. Az õ F1-es karrierje is hasonlóan hirtelen ért véget. Neki egy helikopter vágta le a kezét. Azóta eltelt több év, az orvostudomány még inkább csodákra képes, de egy lábhoz képest egy kézlevágás egy F1-es autóversenyzõnél az szinte egyenlõ a karrier végével. 😞

Remélem felépül, és ha megtörten is, de újra versenyezni fog!

A medve nem játék.

engem a kommentelõ tinik idegesítenek. azt hiszik szakértõk...

Totti5
Ilyen problémával még nem találoztam. Ha csak 5 percel késõbb jelenik meg a hír az nem vág földhöz hisz mást nem olvasok, így nem is tudhatom hogy ott akármi is hamarabb lejött. Olyan meg nincs hogy valami fontos nem jelenik meg perceken belül ezeken az oldalakon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
"Kubica update: surgery set to finish at 8pm CET. No amputation of hand, but too soon to judge on functionality."
Falcon83
Az f1lájvval meg az a cink, hogy a fontos híreket nem hozzák le mert ahhoz hülyék hogy egy 3 mondatos hírt lefordítsanak hiba nélkül. Inkább nyomatják a rajongók által beküldött kimis cikkeket. Semmit nem hoznak le hamarabb mint a többi oldal csak egy nyilatkozatból csinálnak 5-öt és amit mások egyszer lehoznak azt õk ötször 5 féle ferdítésben. Nálam a színvonal nem itt kezdõdik.

Erzesem szerint lassu.

Totti5
Ha több helyen is mûtötték, kovácsolták, hegesztették a kezét akkor nem fog ebben az évben visszatérni. Ennél kisebb dolgok miatt is egy átlagembernek évek kellenek mire ugyan olyan lesz a keze és megszúnnek a gondok ( már ha megszûnnek, mert az sosem fog ha már foltozva volt ).

Ezekkel az a baj, hogy a masnapi napilapbol is elobb ertesulok uj tortenesekrol...

szabii98
Remélem tud versenyezni jövõre, vagy legalább félévkor betud szállni, mert nemtudom elképzelni milyen lenne a Lotus-Renault nélküle :/

I met God. She's black

Totti5
Ne olvassátok már a szarokat... A5, F1hirek.hu és Motorsportal. Ezekrõl mindent megtudok F1 kapcs amit akarok.

Falcon83
Na nem lesz darabolás, viszont nem tudják hogy mennyire tudja majd használni a karját. Este 8 körül tudnak majd konkrétumokat mondani az állapotáról.

Regen olvastad akkor, iden mar Alonso a cukipofi. En ezert nem olvasom napi rendszeresseggel, mert olyan, mint egy Fernando fan-blog.

Amugy Autosport-tal az a baj, hogy gyorsak, de gyakran elfelejtik frissiteni a hirt, ha valami valtozik.

b-type
jobb volt az Auto-Motor nyomtatott sajtó szvsz 😊
Ez a jelenlegi a hülye embereken való meggazdagodás, és a képesítés nélküli tömegtájékoztatás egyvelege.
saját vélemény, nem is kívánom megvédeni 😊

...nem is az bosszant ezen az oldalon hogy terelik a nyájat, hanem pl. az általad linkelt cikknél is amikor megszólalt az oldal képviselõje...nem ám elismernék a hibát, nem...még inkább megpróbálják megmagyarázni, hülyének nézve a saját olvasójukat.
fúú bazz komolyan lestresszel ha valamiért oda kell menjek (ritka).
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
Nem csak ez a két oldal létezik. Autosport.com-on általában ritkán írnak kamut és gyorsan lehozzák a híreket, de ez igaz a többi komolyabb külföldi F1 oldalról. Az efegylájvot meg nem nevezném híroldalnak. Egy nap van 50 hír abból 45 arról szól hogy kimi milyen cuki a másik 5 meg egy kamu hír 5 darabban lehozva.

Ez igaz, de mi a jobb: kapni bulvarszagu infokat, vagy mindenrol orakkal, napokkal kesobb olvasni?
Pl. Kubicarol is mar mindenhol lehetett ma olvasni, egyedul Motorsportalon nem.
Felelmetesen lassuak, raadasul ugyanugy beszoktak szivni a twitteres baromsagokat.

Ez az uj media, szeressetek!

ScarY MAN
Mondtam?😄 xD ... haver veled nagy gondok vannak 😄

...

Norbi1990
Jól van na 😄D
Firerock
rohadtul semmi rosszat nem tettem neked szerintem...

Dietrich
Hagyd már azt az oldalt összevissza irnak mindig. Le sem ellenõriznek híreket a nevét sem adja hozzá aki firkálja a cikkeket..kb. olyan hogy beír valaki angolul egy fórumba valamit azt leforditják és már tényként is tálalják.

Dietrich
A balesetben Kubica autója felakadt egy padtkán, majd egy darab szalagkorlát beszabadult az autóba, rendkívül súlyos sérüléseket okozva a teste jobb oldalán, a Francia TF1 tévé szerint "csak a bõr" tartotta a sérült testrészt a helyén. A legfrissebb infók szerint jó esélye van a gyógyulásra, de továbbra is fennáll az amputáció lehetõsége, ezen jelenleg is egy háromtagú orvoscsoport tanácskozik, jelenleg is várnak hogy a kórházba érjen egy neves végtag és idegsebész Igor Rossello.

freestyle666
Valószínûsíthetõleg mi a sajtó útján-módján fogunk értesülni a sajntótájékoztató lemenetélõr.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Peter1
Téves az elõz hsz. mert most kezdõdik.

Ide mit lehet írni?

Peter1
17:00-kor lesz a jatótájékoztató

Ide mit lehet írni?

freestyle666

csak úgy f1 után kis lazulás

freestyle666

Egy kis nosztalgia Scott speed barátkozik az új autójával!

ScarY MAN
jóltudom. egyszer-egyszer felbukkan kotekszik egy sort es eltunik. 😄

...

Norbi1990
F1 Live azt mondta 16.30kor lesz Magyar idõ szerint.
bardocz
Mást se csinál itt.
ScarY MAN
nem értem mire fel kelted a tüzet? 😊

...

Ulvar
irace.hu

"A csapat egyelõre annyit erõsített meg, hogy versenyzõjük többszörös törést szenvedett jobb karján, kézfején és a lábán. Kubica menedzsere, Daniel Morelli 16.30-kor (magyar idõ szerint 17.30) a Santa Corona kórház elõtt sajtótájékoztatót tart."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Firerock
szerintem csak egy alreg és kész.
Kb Usamen Power alreg.
TDU2 topikba ezt írta:
"szerintem én itt mindenki közül én vezetek a legjobban, az a precizitás, amit én képviselek, az autóversenyzõkéhez hasonlít, és nagyon érzem az autó, határait, tudom merre csúszik.
Aki azt hiszi jobb nálam szoljon."

WuFraZselic
+1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

HöfEE
Szerintem csak egy buta troll.

öcsém ha most leírnám amit gondolok rólad nem a fórumról tiltanának ki hanem a netemet is kikötnék.. <#gonosz3>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dietrich
16:30-kor tart sajtótájékoztatót Kubica menedzsere

matthias92
álljatok már le a negatívkodással. nem lesz semmi baja, jövõre pedig világbajnokot ünnepelünk! (: