FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Unalmas verseny várható?
Nem nagyon beszélnek az esõ lehetõségérõl most.
Pedig az folyt a csapból is, hogy most esõs izgalmas futam várható.
Kíváncsi leszek, holnap mi lesz a nagy harci helyzet.
Lehet, hogy csak az amúgy is gyér érdeklõdést akarták felspannolni.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ma csak 4 versenyzõ lesz a pályán, Vettel,Webber,Hamilton,Button. A többiek körözgetnek.

lassan csak sikerul osszerakni 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Minstrel
Nationwide <#nezze>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hehe, felcsereltek a rajthelyeket, Vettel indul jobb poziciobol, nem csinalhatja meg Hamilton, amit tavaly Vettel csinalt😊

Kicsi Sebastian nem hulye, nem akarta, hogy Lewis azt csinalja, amit tavaly O maga😄

Dietrich
múltkor még az volt eltekintenek a lépcsõzéstõl 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Kimi már megegyezett KB-ékkal, ha jól megy, akkor idén kipróbálja a Nationalwide-ot is.

Dietrich
lehet nem efegyeznie kellene akkor 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Jaja. Danica se ment Truckba azt hiszem.

Viszont ma olvastam, hogy Kartikheyan 2010-be ment 1 Truck versenyen és 13. lett a 30 akárhányból elsõre rövid oválon. Az nem semmi 😄
Dietrich
ezzel azt akartam csak nem mindig kell szamárlétrázniuk..
amcsi ow-bõl érkezõnek a truck kimarad többnyire.

Norbi1990
Ott mindig indul 😊
Dietrich
Kanadában Vili indult a Buscba/Nationwide
nekem marad elnevezésnek a nextel, busch,truck úgyis 😊

Norbi1990
Sokan szoktak visszamenni a Sprint Cupból így 1 hétvégén 3 futamot is letolnak.
Aki szinte mindig megy mind3 sorozatba az Kyle Busch és mind3ba ott van a top5be ha ki nem lökik. Õ aki felkészíti Raikkönent
Dietrich
truck a neve de pickup lenne a megfelelõ 😊
rangsorban elvileg ez a könnyebb..
Sprint cup a top kategória 1,5 tonna vas hozzá 750 ló nem alkalmas újoncoknak
Nationwild csak külsõleg ugyanaz viszont jóval kevesebb a ló (indycarból itt kezdenek vagy akiknek volt közük oválhoz pl. JPM is asszem itt kezdte)
Truck lassabb autó a felépítése miatt is ehhez 650 ló dukál (újoncoknak ez a belépõ szint)

ennél jobban nem tudom megfogalmazni.

Norbi1990
Ja szamárlétra van, mint a F1be, csak 3 lépcsõs. Van ez a Truck, van a Nationwide ami hasonlít a Sprnit cupos autókra csak gyengébbek, és van a Sprint Cup ami a legnagyobb kategória.

De sokan szoktak néha menni a Nationwide illetve a Truck szériában is, mert hiányzik nekik a versenyzés, és a pályát lehet tanulni illetve tapasztalatot is lehet gyûjteni.
desigo
Nascarban minden új belépõ pilóta ilyen platóssal kezd vagy miért ezzel csapat Kimi?
na és az 1998-as Belga és a 2003-as Brazíl nagydíjon nagyobb esõk voltak mégsem állították le a futamot, mondjuk a Brazíl nagydíjon anno vízátfolyások voltak de legalább elkezdték 14 kör SC után...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tmp
Ki az a Kimi Raikönnen?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

bardocz
Ja, ez kaka lett sajnos:S
Norbi1990
Barcelonára teljesen új kasztnit kapnak mert ez a új kaka lett.
Totti5
De ez nem függ(het) össze, hisz "csúcs" ( nyilván nem kapják meg ugyan azt, de majdnem ) teknikával mennek és ott kellene idegesíteniük a nagyokat elõl, mert 2 éve nagyon jó évük volt és gyorsak voltak... ennyire el lenne szúrva az aeró?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
volt már ilyen..itt nem esõ esik hanem monszun 😉

Di Resta mondjuk megverte Sutilt, de majd a holnap lesz mérvadó. Attól félek ha esõ lesz akkor leállítják a futamot a barmok:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
kérdéeben a válasz😊

Totti5
Force Indiával mi történt? amióta mercivel mennek egyre mélyebben vannak... STR veri õket.

bardocz
Ja. Elintéztem, hogy én ne a lebutított motorossal menjek, hanem a rendessel.
TomSolberg
idén megy valaki formula 1 es Jordan tesztvezetésre a Hungaroringre?

Dietrich

sztem Chandhok ügyesebb ennél a Karthikeyan gyereknél...

Malajzia mindig kiszámíthatatlan😊

tmp
Én szeretnék holnap egy félig esõs félig száraz futamot, lenne izgalom az biztos. Bár ahogy elnéztem a köridõkbõl az élmezõny egyáltalán nem nedves körülményekre állította a gépeket, holott szinte mindenki tudja, hogy esni fog (vagy nem). Kíváncsi vagyok melyik gép, hogyan viselkedik esõs körülmények között. (volt esõs szabadedzés?)

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Minstrel
hát Karthikeyan 6-7 éve se a tehetsége miatt autózott a mezõnyben és idén se, most még Indiai nagydíjat megvárja, ott minden Indiai összerosálja magát, hogy mekkora király a gyerek, aztán jövõre jön a helyére olyan aki többet tud fizetni 😊

Totti5
Elõtte sem volt nagy szám.

Norbi1990
Vagy mert kihagyott 6-7 évet, míg Liuzzi nem 😄
Totti5
Az se sok a körülményeiket nézve és ez csak jobb lesz. Nyilván Liuzzi a szint, õ jó kiindulási pont... India gyöngyszeme nem reprezentálja a kocsi gyorsasáságt tehát hogy mennyit kap lényegtelen, mert lassú mint pilóta.

bardocz
Hát ha a rosszabbik Virgintõl kapott fél sec alig valami, akkor igen. A jobbiktól viszont kapott majdnem 1sec-et Liuzzi, Karthikeyan meg kettõt.
igen bezony Liuzzi nem is ment vele rosszul

a Merci GP autója nem lett jó, és félõ, hogy úgy fognak járni, mint a Honda, BMW, vagy éppen a Toyota, mert kísértetiesen hasonlít ennek a csapatnak az életútja a Toyotáéhoz...1-2 dobogó, gyõzelem nélkül viharosan távozva...félõ h ez lesz, és biztos van ennek köze ahhoz, hogy gyári csapat pfff...

nem értem miért van az, hogy a Ferrari szinte az egyetlen gyári csapat (Lotuson kívûl), mely sikert sikerre tudott halmozni?

Totti5
Jól látom hogy a HRT bekvalifikálta megát és "alig" van elmaradva a sokat tesztelõ Viringtõl?

nyuny01
Rosbergnek Q3-ban volt gondja a hátsó szárnnyal.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

TomSolberg
Én meg úgy hallottam most szakad az esõ a pályán.
Remélem nem szárad fel holnapig.

TomSolberg
Na ezt nem kellett volna mondanod.
Ezzel még jobban lejáratod Schumachert.
Csak azért mert ha Rosberg is hibás autóval futotta a Q1 es körét, akkor nincs mirõl beszélni.
Nem a nyilatkozattal van a bajom, hanem a teljesítményével.
Régen am. én is Shumi fan voltam, mikor még ferraris volt, de azóta Vettel az új "Shumi" 😊

nyuny01
Ha ezt írta akkor ez van,nem tetszik?Akkor maradj csendben,nem kell itt bírálni a nyilatkozatait!Úgy hallottam Rosbergnek is gondja volt a szárnyal a Q3-ban!Am. hallottál Rosbergtöl olyan nyilatkozatot hogy minden tökéletesen mûködött?Szerintem nem...
Több van ebben az autóban,csak egy a gond sohasem tudják kihozni belõle a 100%-ot!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakkerman
remélem egy kiadós zuhéval indul a futam,aztán hirtelen felszárad,de pár kör múlva megint elkezd esni az esõ 😊 mekkora futam lenne te jóég...de jó lesz a sínautó is 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TomSolberg
Esik már az esõ a pályán?
Van valamilyen élõ kép?
Mi várható holnapra?

várjátok meg a futamot, ha megint kiszúrják a gumiját lehet szidni😉

Minstrel
ritka amikor azt mondják, hogy ez van szar voltam ma, emlékszek pl. Montoyás szinte sose tudta ezt mondani edzések után, vagy "poros volt a 7-es kanyar kijáratánál 3cm-en, vagy feltartottak, vagy az autó volt szar"

Schumachernek az egesz F1 problema, mert gyors. 7x VB, csodalatos karrirert tudhat maga mogott, ertem, hogy a vere hajtja, de miert nem ment DTM-be, vagy akarhova, ahol meg jo lehet vagy ha nem, akkor magyarazhato a teljesitmenye.

TomSolberg
Schumachenek minden idõmérõn meg futamon van valami baja.
Érdekes hogy már 1 éve mindig hivatkozik valamire.
Rosbrggel meg sosincs semmi baj.
Egyszerûen már vannak nála jobb pilóták, és vannak sokkal jobb kocsik is, ennyi.
Ha valaki hibázik be kell ismerni.