FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majdnem Hakkinen-Zonta-Schumacher😊

http://gaborszantai.co.uk/

miért nekem mondod? én hsz-ekkel ezelõtt írtam le, hogy versenybaleset volt...cikázásnál hol hibáztattam Alonsot? sehol...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tavaly is szabálytalan volt csakúgy szólok...hirtelen felhívták a figyelmüket, hogy ezentúl jobban oda kell figyelni rá.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hát most ne nekem mondjátok meg ne is Alonsora hárítsátok a felelõsséget (sztem nem kelett volna büntetni) mert sztem éppen elég neki az is hogy eltalált egy bóját köcsög zsidaj csak megint ott esztelenkedett elõtte...

Az ne zavarjon, hogy azóta változtattak a szabályon...
visszanézem a futamot nem tudom hol cikázhatott mindenesetre tavaly nem büntették meg azért...

Marci0115
hát de alapbol nem értem miért büntetik a cikázást, versenyrõl van szó, jó hogy nem már egyböl el kell engedni ha jön mögötte valaki

a cikázásért lett megbüntetve nem azért mert Alonso belement

akkor nézd meg Massa 2008-as Hungaroringi rajtját az volt az Epic😄 vagy a tavalyi Hockenheimi rajt.

Kimi is jól tolta a rajtokat, de azért egy 2009-es Spa rajt azért ott volt, ami nem volt fair😄

a lényeg Ferrarisként sztem az utóbbi években ez a páros vett nagyon jó rajtokat...

Kit--Kat
Inkább Kimi, de ez azt bizonyítja, hogy mégsem szar.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SötétBarom
Vicc bazdmeg, egyszer van egy kis érdekes akció, adok kapok, erre megbüntetik a pilótákat. Hát elmennek ezek a faszomba. Lassan az elõzésért is büntetni kéne..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

konkluzio: tényleg szar a Ferrari rajt mechanikája😄😄 csakis Kimi és Massa rajtolt vele nagyot...

Kit--Kat
Nem is értem mi van vele, mert a Merciben tényleg jól tolja a rajtokat.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Schumi ma nem ment rosszul azért, elõzött is, ha kellett sokat volt harcban Kobával, Algert is leelõzte és a végén a pontért Di Restát is megette holott Rosbergnak nagyon nem ment még a 10-ben sem autozott...és még a csapat a hosszabb etapot választotta, ami taccsra tette az egész 7. 8. helyét amit eléerhetett volna, nem jó mindig várni az esõt, túl bizonytalan ehhez folyamodni...

Az azért ciki, hogy ferrarinal nem tudnak kereket cserélni. A Traubiszódások 2x olyan gyorsan megoldják😊
Amugy meg Schuminak mostanában kb csak a rajtjai jók.

azért voltak nagy rajtjai a mesternek is😄 amúgy amióta a Mercinél van nézd meg rendre lerajtol vagy 3-4 embert😄 múltkor is és ma is...és akkor nézd meg a tavalyi Valenciai, Suzukai rajtját. Zseniális😊

nem tudom, Alonso talán a tavalyi Kínai nagydíj óta rajtol szarul, Monzában is Button lerajtolta, Massa is Hockenheimben és Bahreinben igazad lehet...

Kit--Kat
Nem hiszem, hogy rossz lenne a rajt mechanikája, szerintem ez pilóta függõ ugyanis, 2010 elõtt leheettt jókat rajtolni a Ferrarikkal.
Ennek ellenére pl. Schumacher is inkább rosszakat rajtolt, mert ebben világéletében gyengébb volt.

Punker
"A felügyelõk megállapították, hogy Hamilton egynél többször változtatott irányt Alonso elõtt, míg a spanyol aztán nekiment a mclarenesnek."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

szar a Ferrari rajtmechanikája😊 látod a Lotus-Renaultnak a mai napig zseniális😄😄 úgy látszik a 2003-tól bevetett technológia megmaradt náluk😄

én mindig is mondtam, hogy Alonso túl vAN ÉRTÉKELVE szvsz sokkal jobban vezetett, amikor vb volt. mondjuk akkor is már alibizett, de azért mégiscsak 2x világbajnok...

lol az F1tippjátékot vezetem 101 ponttal 95 résztvevõ közül😄

Marci0115
édes jó istenem, csalonzó megy bele hamiltonba, és hamiltont büntetik meg? hát hol élünk?

Kit--Kat
Ha nem tarolja le Hamiltont. És itt jön a képbe megint a pilótájuk nincs hozzá.

Voltaképpen 2007-et leszámítva tavaly meg idén van úgy, hogy meg kell szakadnia minden helyezésért, ha Vb akar lenni.

Elsõ 2 vb-jét úgy hozta, hogy év elején bika géppel pole-ból kört adva a mezõnynek gyõzött, aztán az év további részében kivárásra elautózgatott a mezõnyben + 20 pontos elõnnyel, az ellenfelek meg úgy is elfüstöltek.

Amióta versenyrõl versenyre él, elég pontatlan Alonso, nagyon sok hibát ejt s ez ne is fér bele. Egyre csak kopik a fénye. Mindemellett amióta nincs a háta mögött a nyomatékos Renault motor, a rajtjai kritikán aluliak. Bár ez a probléma összetettebb, mert a McLarenben azért még jól rajtolt. Mi történhetett vele 2 év alatt?!

elárulom, ha nincs ez a hiba Alonso lazán hozza a 3. helyet sõt, Massa kerékcseréjét is elszarták szokás szerint, tehát ez a csapat számlájára írható. Az tény, hogy Alonso hibázott csúnyán, de azért sunyi módon hozhatta volna a 3. helyet a semmibõl...

elolvastam, mint kiderült Hamilton a célegyenesben cikázott ezért kapta meg a büntetését ( hol cikázott nem emlékszem rá?)

Kit--Kat
Rajtnál szvsz más szabályok vannak mint versenyben. Úgy mint SPA rajtnál is lehet használni a bukóteret.
De ha valaki tudja pontosan, javítson ki, de a levegõbe ne vagdalkozzunk.

Kit--Kat
Autója van, (ami idõmérõn lassabb, de futamon gyors) pilótájuk nincs hozzá. Van egy belassult és szanaszéjjelszopatott Massa és van egy Alonso aki gyors, de rajtolni nem tud. Az így elég sovány, hogy 5. helyekrõl indulva a 10. helyen fordul be, persze, hogy nem jönnek a dobogók...

alaptörvény mindig az szívja meg, aki hátulról talál telibe valakit...attól függ milyen szögben mindenesetre, ha vki itt hibás volt az csakis Alonso. Más kérdés, hogy ez inkább versenybaleset és úgy mint 3 éve nem kellett volna büntetést adni rá egyiknek se...

Dietrich
off

sportklubbon ferkák, lambok rajtolnak Monzaban most!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HTS s3rg1nh00
pont egy sikán után találta telibe ott is hamilton,mellesleg legalább 5x néztem meg és ott Alonso sokkal jobban ráhúzta a kormányt,mint Hamilton.
pedig nem is szurkolok egyiküknek sem<#nemtudom>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TomSolberg
pont az ilyen tizenéves gyerekek mint te, akarják a saját pilótáikat elõrébb hozni.

Murder3
baromság ez ekkora balfaxok iylen szabályt komolyan miért?
kb ez oylan mintha azt hoznák be h ha vki gyorsabb akkor azt versenybe is el kell engedned nehogy baleset legyen belõle😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bardocz
Hagyjuk már, rajtnál cikázik mindenki oda vissza...
én úgy tudom a rajtnál engedélyezett a többszöri irányváltás...

TomSolberg
Inkább az egész Mclaren csapatot ki kéne zárni.
Ez még belefért.

igen

Firerock
ha ezért nem büntetik meg ezt a szerencsétlent akkor biztos pénzelik a FIA-t!!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lotus Renault<#eljen><#taps>

Vettel cikazott???

ja bocs az egyik szituáció bahrein egyik egyenesében volt míg a mai malaysia egyik kanyarjában hát látod tényleg igazad van bocs 😄

Murder3
nem tudom mit számít ez nem mind1 hanyadikok?
úgyis vettel lesz a világbajnok, csak az a kérdés meddig fog tartani a rajt-cél gyõzelmi sorozata.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

na most akkor a hivatalos végeredmény micsoda?

röhej, hogy eltelt 2 futam és eleddig nem sikerült befejezni úgy egy futamot, hogy az ne változott volna meg a futam végén vmi szabálytalanság által...ez az FIA összevissza büntetget mindenkit:S hol a régi F1, ahol ilyenekért csak legyintettek?<#wow2><#mf2><#rolleyes>

szerinted ez a ket szituacio ugyanaz?
ugyanolyan felmeresi idoszakasz elozte meg mindkettot?

remelem nincs jogositvanyod, de ha van, akkor inkabb tepd szet...

Vettel vagy 3x váltott irányt a rajt után....

tavaly Hamilton valóban szabálytalan volt Petrovval szemben, egyébként sokat elõzött.

HTS s3rg1nh00
autóversenyzõ,ezért kapja a fizetését,nem azért hogy hagyjon maga mellett elmenni mindenkit...omg.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

én utálom Hamiltont, de ezen a futamon nem éreztem hibásnak sehol se. a kemény keverék által 1,5 kapott Vetteltõl körönként kihívták, visszament ismét keménnyel aztán jött Alonso, aki türelmetlen volt és szépen beleszállt Hamiltonba semmiféle cikázást ill lefékezés nem lehetett látható, ha mégis azt maximum a telemetriából lehet megállapítani. Viszont, ha Hamiltont hozták ki hibásnak akkor Alonso miért kapott pl büntit? nem versenybalesetnek kellett volna legyen ez??? úristen FIA neee...

TomSolberg
jaja az nagy mák vb volt!!!
De nembaj ilyen több úgyse lesz neki

És amikor Alonsoba ment bele Hamilton akkor mi volt? távollátó? vagy megint a kettõs mérce beszél belõled? Amit Hamilton szerzett na az a tipikus mákVB nem is csoda hogy sose fogja megismételni az ön jelölt Senna utód...

TomSolberg
nem lényeg, az a lényeg h hamiltonra már ráfért egy kuki, mert sokszor nem úgy vezet ahogy kéne.
Pl tavaly ugyanitt.

én ezt nem értem sima versenybaleset volt úgy mint 3 éve Bahreinben és büntetést kapott mindkettõ?😄😄😄 akinek itt büntit kellett volna adni egyedül Alonso, mert rosszul mérte fel a helyzetet...no comment