FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 kommenttel alatta, amire hivatkozott?

http://gaborszantai.co.uk/

akkor õ maga az ördög 😞(

....😄

Forrás? ezért szoktak linkelni😄 vagy ezt te írtad?😄

Fernando Alonso az elõzõ idényre visszamenõleg zsinórban négy futamot fejezett be anélkül, hogy felállhatott volna a dobogóra, a Ferrari versenyzõjeként ez a leghosszabb negatív szériája.

A 6. ferraris idényében járó és Alonso személyében a 6. csapattársát „fogyasztó” Felipe Massa az összes szabadedzést a 6. helyen zárta, a 6. rajthelyrõl indult (az idõmérõ második szakaszában is a 6. lett), a 6. helyen ért célba Sanghajban, és 6-os rajtszámú autójával a 6. helyen áll a vb-pontversenyben.

lol

ezt a linket szerettem volna😊

szerencsére változtattam a jelszón és, ezt igen nehéz lesz feltörni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

feltörte vmelyik baromarcú a regemet tuti...ez nem én voltam😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#banplz><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDD LOOOL LEBUKTÁL!! XDDD

na majd törlik ne aggódj 😊)).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nosztalgikus video, amikor még jóban voltak. Furcsa részegen kijött Anikóból mennyire is utálja Alekoszt. Itt megpróbált volna a bizalmába férkõzni. Meg kell hagyni ügyes lett volna...

elhiszem, hogy idegesítõ neki h Alek bújik túlzottan, de ezért ilyet mondani neki, hogy NEhogy te nyerd meg, akkor már inkább a Jerzy, hát fura😄 pedig itt mennyire jóban voltak

most jutott eszembe.

Sportolók hány éves koruk után részesülnek a nyugdíjból?😄 vagy náluk hogy mûködik ez az úgymond juttatás?

Totti5
Eladja a R25ös Rönóját és máris ott a nyugdíj😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt
1. bekezdés<#taps>

gercse
<#eljen>

„Úgy tûnik, hogy Fernando Alonso egész idõ alatt csak panaszkodik, legalábbis ezt mutatta az egész hétvége folyamán. Amennyire innen látszott, kicsit feladta ennél a pályánál. Azon gondolkodtam, hogy ez milyen rossz, miután három versenyen vagyunk túl és õ csak panaszkodni jön. Mindig csak magyaráz. Van egy barátom, aki szerint csak a nyugdíjhoz való pénzt jött begyûjteni a Ferrarihoz. – mondta Mika Salo, aki 1999-ben a Ferrarinál is versenyzett az F1-ben.

A második helyezett Sebastian Vettel-t is szemrehányással illette Salo.

„Ez egy kicsit rossz verseny lett Sebastian Vettel számára, annak ellenére, hogy második lett, de messze a legjobb autóval. Igen, a Red Bull messze a legjobb autó. Mark Webber jobban teljesített a versenyen, amikor szinte az utolsó kockáról a harmadik helyre került a megfelelõ taktikával. – mondta errõl Salo a finn MTV3-nak.

A Kínai Nagydíj gyõztesérõl, Lewis Hamilton-ról úgy véli Salo, hogy ez csak a Pirelli gumiknak köszönhetõen valósulhatott meg.

„Lewis Hamilton ezt megelõzõen egész mást mutatott a versenyeken. Õ általában már az elején meghal az abroncsokat illetõen, hamar elolvadnak alatta. Most egy könnyebb rajtot vett az elején, amikor a gumik még tovább tartottak. Most még Jenson Button sem tudta kihasználni az elõnyöket a saját vezetési stílusában, és Hamilton élt is a lehetõséggel.”

„A jelenlegi gyakorlat az abroncsokat illetõen õrülten jó, nem számít, hogy mennyire panaszkodnak a pilóták a tapadás hiánya miatt. Ha ez mind így is van, attól még minden ugyanaz, csak meg kell tudni, hogyan kell használni õket és megismerni azokat.”

ez qva nagy Mika Salo nyilatkozata xDDD

Webber részérõl teljesen jogosnak érzem...

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Az utóbbi pár kommented az a trollkodás csak szólok, én linkeltem egy nyilatkozatot alfonso mestertõl... azt hittem ez egy F1-es fórum bocsánat..

Totti5
Paliknak már semmi köze a ringhez. Talán jó lenne naprakésznek lenni mielõtt ilyen baromságokat összehordanak, de hát zõdek... õk a bolygó egyik legnagyobb söpredéke, mert ahelyett hogy érdemlegeset csinálnának az ugatáson kívül semmire nem jók.

Az a baj, hogy en az MS-Brawn duoban is kezdem elvesziteni a hitemet...
Lehet a kis francia volt aki osszetartotta a csapatot? Mar csak O volt a nagy harmasbol a Ferrarinal, mikor az utolso VB cimet megnyertek...

Totti5
Pirelli tartósabbra fogja csinálni a következõ futamra... remélem nem 1 kiállás lesz a vége pár hónap múlva. Érdekes hogy az RBnek meg a Mekinek nincs velük gondja, és a középmezõnybe sem nagyon sírnak.

bardocz
Már évek óta szánalmas, amit a boxban mûvelnek. Amióta se Todt se Brawn, azóta semmi különlegeset nem tudtak mutatni.
bardocz
Érdekes, másoknak megy vele a versenyzés. Lehet nem a gumiban kéne keresni a problémát. Sauber alatt mûködött eddig.
<#wave>

Peter1
Na jó. Nekem elég volt ennek a topiknak az olvasása. Egymást trollnak, retardáltnak stb. nevezitek. Pedig egyik 19 a másik 1 híján 20.
Azt hiszem -fav lesz ez a topik, amíg nem lesz házigazda. Pedig jó volt olvasni.
További jó szórakozást.
Sziasztok

Ide mit lehet írni?

A saját aberráltságod ne vetítsd ki másra szoktam olvasgatni a fórumot és TE vagy az aki minden futam után kárörvend ha Alonso betlizik ha meg éppen nem akkor meg valamivel "csipkelõdsz" ahogy említetted is... attól hogy nem reagálom le az összes retardált kommented még itt vagyok és látom mit csinálsz.

Ugy tudom, hogy iden a pilotak nagyban befolyasolhatjak a gumicserek idejet, igy ok kerhetik elobb vagy eltolhatjak kesobbre. Persze lehet ezt csak olvastam, hogy ezt akarjak elerni a radiozas betoltasaval es azzal keverem.

Totti5
Rosszat nem mondott, de a színfalak mögött minimum leordítottam volna már a stratégák fejét, mert nem igaz hogy addig kell kint maradniuk, amíg úgy elfogy alókuk a gumi hogy mindenki leelõzi õket... rossz taktika + nem nyerõképes autó = rinya és szenvedés.

te már csak tudod. annyira azért nem dobálóztam hazugságokkal flémhuszár

mcmoha
Ez a trollkodas fijug. <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ettol fuggetlenul amit Alonso csinal az siras, de Hamilton is ezt csinalta par hettel ezelott, tavaly Webber es Rosberg sincs elveszve, ha panaszkodni kell.

Valahol ertheto nyerni akarnak, nem minden mulik rajtuk, de az sem segit, ha a sajto elott huzzak le sajat csapataikat.

Kit--Kat
Na meg az, ha valaki buta és hazugságokkal dobálózik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem trollkodas, barki linkelhet cikket vagy tehet csipkelodo megjegyzeseket. Arre johet reakcio is, az is belefer.
Az undorito az amikor az egyik abbahagyja, a masik meg mindentol fuggetlenul minden kommentben megemliti/visszahivja azt, aki abbahagyna a vitat. Nah, ez a trollkodas.

trollkodás de mindenki magából indul ki tartja a mondás

ööö mivan? egy cikket linkeltem.. nem légbõl kapott dolgokat okádtam ki a számon....

Ha ez nem sírás akkor mi?

Firerock
miért kell megint kezdeni?
te mondtad hogy retardált troll és te ugyanazt csinálod...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

<#vigyor3>

élvezd ki amíg még lehet

Totti5
1 perc hírnév...

( azon kívül hogy eldobta az elsõ helyet magától, és megnevetette Brawnt semmi rosszat nem tett senkivel..., de lehet hogy 8 álltalános sem kell ahhoz hogy a kerékanyát feltedd a Forma 1be, akkor érthetõ hogy lehet olyan primitív buta barom valaki )

ja és múltkor pedig verte simán Rosberget...

1-1 az állás. látom nem is olvastál vissza, mi történt a DRS-ével a Q2 végén...

szubjektív vélemény, de ez csak a nagyon negatív gondolkodásúak álláspontja lehet😄 jajj csalni akart, elfelejtik h 2009-ben Algersuari is Abu Dzabiban eltévesztette a box utcát. Az igaz h õ Toro Rossosként a Red Bull boxba ment be😄

gúnyolódj csak...

bakkerman
neeem,én kérek elnézést,most kivételesen bevergõdte magát a 8. helyre.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Ti csak kvalit néztek? Vagy mi a fasz? A rajt az smafu volt tudom, meg a verseny szart se ér, mert a kvali a döntõ 😊... üljetek le mind ketten, egyes.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
jah,mostanában tényleg stabilan hozza a Q2-ket,én azért még adnék neki esélyt,hátha felveszi a versenyt a két Sauberral.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
Di Resta Schumacher helyén 2012-ben?

Pedig mostanában már stabil Q2-es résztvevõ!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"