FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Nabazdmeg... miért kell SC mögül rajtolni? Nem hiszem el, hogy ennyire szarok a körülmények...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Minstrel
a francba a széftikáros rajtjukkal

http://topgearhungary.blogspot.com/

Istenem Safety mögötti rajt hol élnek ezek????

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Padock Klub érdekes
3 perccel a rajt elõtt kényelmes tömik a fejüket a sznobok...
jön a kedvenc pályám futama😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
bbc-n a pályán ugráló manus kicsit hiperaktív 😊 hol van nikó hol van????

http://topgearhungary.blogspot.com/

TommyC
XDDD

dixitque deus fiat lux

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Az esõ is csak akkor poén ha váratlanul jön és nincs rá felkészülve egy csapat se...
Count Adyn
lol bbc s mûsorba mutatják vettelék ép sétálnak a pályán, MS meg coulthard elmennek mellettük ien kis golfkocsival vagy mivel, és beszól Schumacher hogy így legalább egyszer megelõzlek😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pedobear
a második is kell 😛

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jelenlegi állapotok: 😊

tadam tadam

Palinko
még 47 perc?
Annyira nem lesz vészes.....

tadam tadam

pedig csak "lightosan" esik, én is élõ képen nézem.

tadam tadam

bardocz
Akkor láthatunk majd egy Sc utáni rajtot. Fasza.
Marci0115
élõképben nem csak csepeg az esõ

Ami 100%
Jelenleg gyengén esik az esõ a pályán, és ha el is állna nem hiszem, hogy felszárad a rajtig.
Sõt, még újabb csapadék fog érkezni a pályára.

90%, hogy nedves aszfalton rajtolnak el.

tadam tadam

Palinko
nekem off air
Norbi1990
3-as Streamen lesz!
<#levele>
Ezzel az erõvel tiltsanak be minden fejlesztést, hisz ha kitalálnak valamit, úgy is illegálisnak minõsítik....

tadam tadam

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ma már volt egy német himnusz autóverseny után :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
milyen kis vékony hangja volt 😄 😄 de a mozgása interjú közbe igazi Sumis
-------------------------------------
szóval futamra esõ várható. akkor a Mercedes megint benézte a dolgokat...
😊 már láttam, semmit nem változott szinte😄

Ulvar
LOOOL xDDD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
ez mekkora old xD

Az edzesek alapjan jo esely van ra... Ugytunik Rockenfeller meguszta nagyobb problemak nelkul... Az nemet Eurosportos fickok szerint kezserules (vagas?!), de tores, stb. nincs...

passatgt

passatgt
szinte tuti, hogy esõ lesz, szóval 100%😊

desigo
Valamiért rossz megérzés de F1-ben is valaki a falnak fog csapódni.
mcmoha
A csalad vaze. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hátha bejut a Kiss Pál Tomi pár év múlva, aztán jöhet ismét Szujó Zoli és az angoltudása, szakértõnek meg mellé (Eddie Jordan helyett) Baumgartner. 😊

Totti5
"Mikor fog az rtl valaha is interjukat késziteni a pilótákkal az idõmérõ közben ?"

Amikor lesz 5 magyar pilóta a mezõnyben...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Armagedown
Remélem a közvetitési jogokat elveszik tõlük , az m1 HDben is tudná sugározni.
Mikor fog az rtl valaha is interjukat késziteni a pilótákkal az idõmérõ közben ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

én mondtam...

Totti5
5 éve minden évben rácsodálkozik mindenki ugyan arra... most szólok hogy jövõre sem lesz élõbe😊

Armagedown
de jó , eddig legalább Forma 1 nézésre jó volt a tv , mostmár azt sem lehet nézni rajta élõben , a reteknek hála.
Amúgy kösz mindenkinek aki élõ streameket linkelt<#eljen>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

És ne felejtsük el, hogy a Red Bull-nak még mindig szar a KERS-e elvileg, anélkül ilyen gyorsak.

Épp most mondta BBC-n Button, hogy hülyeség ez az "esõre vagy szárazra van beállítva", mert a mai autóknál optimális beállítás van, ami minden körülmények között ideális, fõleg, mivel az esõt nem tudják megjósolni elõre pontosan, így verseny közben gyakorlatilag bármikor jöhet, vagy épp nem.

Totti5
Egész szoros, bár Vettel mindig tudott válaszolni egy kicsit jobb idõvel, de leglább nem fél mpvel nyerte. Remélem Alonso nyer, ha már a Mekiknek nem ment annyira...

mcmoha
Persze hogy Webbernek nem jo a KERS-e.<#wow3>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Erre nem lehet játszani... ha meg nem jön esõ akkor meg esélyük nem lenne semmire, szóval hülyeség.

meglátjuk majd...lehet semmire nem mennek vele, eddig még nem volt esõs futamunk:S

Máté94
f1-live.hu FB írta... Ki tudja, szerintem magyarázható vele.
kemény elkúrta a Villeneuve kanyart Vettel és még így is nagyot ment😄