FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mentségére itt lefelé kellett menni, így biztos könnyebb. 😄
na ezt eddig nem ismertem
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forma 1 topik tehát nem ide való.
Ha már házigazda lettél ne neked kelljen magyarázni...
Hami csapatja

"egy roadshow keretein belül ülhet a Red Bull F1-es autójába ez év július 24-én"
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy a redbull az elsõ szárny magasságával trükközik valamit nem?
ez nagggyon kemény véletlen <#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Kimit sajnálom hogy itt hagyta az F1-et, 2-3 évet még elnéztem volna.
-----
Vettel zsinórban kilenc nagydíj óta mindig célba ért, ez számára egyéni csúcsbeállítás. Nem mellesleg végig 1. vagy 2. volt.
Hoppá!
-----
Vitalij Petrov máris több pontot gyûjtött idén, mint a teljes 2010-es szezonban.
Jó látni hogy fejlõdik 😄 pedig õ is rallyzott eggyet Malajziában 😄
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nyissatok Ken Block imádó/nyaló topicot külön és fáradjatok át oda. Thx!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ha jól értelmezem, akkor wrc-ben indult két futamon. Viszont írtak itt valami olyasmit, hogy amerikai bajnokság. Erre vissza lett írva, hogy az nem számít, mert huszadrangú a wrc-hez képest. Nem tudom, nem értek a rallyhoz, de ez kb úgy hangzik nekem, mintha focira azt mondanád, hogy csak és kizárólag azokat nevezzük focistáknak, aki a premier leagueben nyomják, a többiek legfeljebb csak kergetik a labdát, de nem fociznak. És itt a többiek címszó alatt nyilván nem egy magyar megyei hatszázadrangú meccsre gondolok, hanem mondjuk egy nb1-re, mert színvonalban még az is fényévekre el van maradva az említett premier leaguetõl. Akkor Magyarországnak nincsenek is úgy igazából teljes értékû focistái? 😞
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(