FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Vágásról még nem hallottál? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
errõl beszélek,más az hogy örömautózik,meg más nyomás alatt. versenyben lehet 10-bõl 3x elbassza azt a kézifékes fordulót,de ha "csak" a kamerának csinálja,akkor 10-bõl 10x megcsinálja.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Black Ghost
Azért a 2.15-nél bemutatott, ill. az elbénázott kanyar közt, elég durva a kontraszt! 😄

Mentségére itt lefelé kellett menni, így biztos könnyebb. 😄
bardocz
Amit éppen eszik, azon ott van a 0 teteje.
bakkerman
19 - Tyres: ezt a kapcsolót a versenyzõnek mindig az autóra felszerelt guminak megfelelõen kell beállítania, mert ezzel jelzi a gumitípus-változást, ami olyan fontos beállításokra van hatással, mint például a sebességváltás gyorsasága vagy épp a nyomaték.

na ezt eddig nem ismertem

Ulvar
De én nem a hibája miatt szóltam le...A többieket nem tudom.

bakkerman
én 10/60-nak olvastam,mondom mi a fasz? de így már világos,köszi 😊 😄

desigo
A Lotus T128 kormánya

leírás a számokhoz
kemeny lehetett, ha a futam elott 9999-nel tartott es Vettel hibajabol adodoan lett meg a torta😄

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
10000 lead laps-nak tûnik nekem. Tehát ennyi vezetett köre volt eddig.
bakkerman
nem értem ezt a tortát,vagyis értem mivan rá írva,de nem értem mire fel 😄

kifli
dehát õ dzsimkánázik, megoldja helyben nem? 😄
Totti5
Egy versenyautónak bazi nagy fordulóköre van... utcai Focus RSnél is minden tesztbe elmondják hogy aki ezzel szeretne parkolni, meg forgolódni a városban az felejtse el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
nade 2x visszatolatni <#banplz>
desigo
Teljesen mindegy,hogy szeretjük vagy nem.
Forma 1 topik tehát nem ide való.
Ha már házigazda lettél ne neked kelljen magyarázni...
Totti5
Gomb úr ünnepelt

Hami csapatja

Totti5
Azon azért gondolkozzon el az a pár ember aki szimpla utálatból értetlenkedett, és megint azt teszi. Egyrészt nincs olyan pilóta a világon aki ne hibázott volna már, még Loeb is megforgott és összetörte megát jópárszor, másrészt 1 hiba miatt leszólni valakit...

bakkerman
😄DD

Ulvar
Hát te barátom sokat érthetsz a rallyhoz, inkább itt fejezd be a saját magad égetését. Tudtam hogy így fogsz reagálni, annyira tudtam!!! xDDD Ezeken tök jókat lehet ám röhögni 😄. Várjál el is mentem 😄.

bakkerman
nem egy elbaszott kanyar után kéne megitélni valakit,hogy "tanulhatna lõbtõl",nem lõb fosta a rallyt

bakkerman
neem,vicceltem,lõb for pres

Ulvar
Ezt most remélem nem komolyan írtad...

bakkerman
vagy fordítva

loebtõl vehetne pár órát<#vigyor5>

Ulvar
hm...

Falcon83
lol

desigo
Räikkönen ismét F1-es autót vezet

"egy roadshow keretein belül ülhet a Red Bull F1-es autójába ez év július 24-én"
Totti5
Hamilton F1el

Tony F1el

Totti5

a.carkey
Semmi extra. Geczi Berni látja, hogy hamarosan baszhatja a vébéjét, ha ez a Vettel gyerek legrosszabb esetben is "csak" második, így megpróbálja tiltatni azt, ami kapcsán azt hiszi, hogy ettõl a RB lassabb lesz, vagy legalábbis nem Vettel nyer/lesz második minden futamon. Szóval csak a szokásos Bernie féle szarkeverés.

A medve nem játék.

Palinko
pedig létezett nem?
bardocz
Igen, mert ezt a Cosworth motorokkal nem tudják megjátszani.
meglátjuk majd a Red Bull és persze a többiek gyorsaságán mennyire fog látszódni. Elméletileg ez a Williamsnek kedvez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
a flexibilis szárny "nemlétezik" ez pedig mint írja a cikk, a pilangószelep mozgása befojásolja az aero-t
ez a kipufogós difi szabályellenes? ott is emlékszem a csapatok hevesen tiltakoztak, tehát ezekszerint Brawn ötlete Newey flexibilis szárnyötletével egyenértékû?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
mert az nem volt szabályszegés, csak kiskapu

Amúgy a redbull az elsõ szárny magasságával trükközik valamit nem?
meglátjuk. Én csak azt nem értem a 2009-beli Brawn diffit miért nem tiltották be ugyanúgy? vagy azért, esetleg, mert már képtelenség volt átépíteni az autót? mi arra a logikus magyarázat?

Master91
Remélem legközelebb Hungaroringen lesz akkor 16. Bari ^^
Master91
Master91
Igen ezt olvastam. De nyilván tudják hogy picit azért jobbak a McLarenesek, és a Red Bullosok még mindig jóval elõrébb járnak. Mondjuk most kifog kerülni ez a hideg és forró befújásos diffúzoros téma, biztos lesznek meglepetések.
"Esõs versenyt akar valaki? Legyen Rubens Barrichello 16. a rajtrácson! Az utóbbi öt ilyen alkalommal esett a futamon. "

ez nagggyon kemény véletlen <#ijedt><#ijedt>

Master91
A 10. gyõzelmét arató Jenson Button az utolsó körben állt az élre, legutóbb Kimi Räikkönen nyert ily módon, 2005-ben Suzukában.

Kimit sajnálom hogy itt hagyta az F1-et, 2-3 évet még elnéztem volna.
-----
Vettel zsinórban kilenc nagydíj óta mindig célba ért, ez számára egyéni csúcsbeállítás. Nem mellesleg végig 1. vagy 2. volt.

Hoppá!
-----
Vitalij Petrov máris több pontot gyûjtött idén, mint a teljes 2010-es szezonban.

Jó látni hogy fejlõdik 😄 pedig õ is rallyzott eggyet Malajziában 😄
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Nem akarjátok békén hagyni végre Blockot? 😄 F1-rõl kéne mazsolázni!! Szerintetek mit fog csinálni a Ferrari? Hamarosan dönteniük kell hogy koncentrálnak e az idei futamokra, vagy már a jövõbe néznek...
pedobear
videó van errõl?

Nyissatok Ken Block imádó/nyaló topicot külön és fáradjatok át oda. Thx!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Falcon83
Ott bukta ez a dolog, hogy náéla a Rally is csak egy a sok sport közül amit ûz. A WRC-be csak azért megy mert hogy saját cipõmárkáját reklámozza. A Rally America meg egy pár versenyes show olyasmi mint a ROC, csak több versenybõl áll de nem egy komoly bajnokság.

Totti5
Jól értelemezed.

nearo
Csak nem bírom ki...
Ha jól értelmezem, akkor wrc-ben indult két futamon. Viszont írtak itt valami olyasmit, hogy amerikai bajnokság. Erre vissza lett írva, hogy az nem számít, mert huszadrangú a wrc-hez képest. Nem tudom, nem értek a rallyhoz, de ez kb úgy hangzik nekem, mintha focira azt mondanád, hogy csak és kizárólag azokat nevezzük focistáknak, aki a premier leagueben nyomják, a többiek legfeljebb csak kergetik a labdát, de nem fociznak. És itt a többiek címszó alatt nyilván nem egy magyar megyei hatszázadrangú meccsre gondolok, hanem mondjuk egy nb1-re, mert színvonalban még az is fényévekre el van maradva az említett premier leaguetõl. Akkor Magyarországnak nincsenek is úgy igazából teljes értékû focistái? 😞

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kifli
pont ezaz, hogy nem gyártom futószalagon a logokat, és nem is vagyok grafikus, úgy ahogy Ken is 2 futamon indult vagy mennyin...