FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Sziasztok. Meg tudom nézni valahol a tegnapi idõmérõt? Sajna nem értem haza és így lemaradtam róla. De nem merem megnézni hogy ki nyerte. Mert végig szeretném nézni. De sehol sem találom :S Rtlklub/most on sincs fent :S

BattleTag: kabel15#2672

Dietrich
GP2 most itt:

http://www.firstrowsports.eu/watch/72616/1/watch-gp2-series,-great-britain---race-2.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Wéber írta fb-n:

Néhány gondolat a hétvégi befújt diffúzor tiltás/visszavonás ügyben:
- a csapatok május óta tisztában voltak a következményekkel,
- a Mercedes még a versenyhétvége elõtt kért kompenzációt, a Renault csak a hétvége megkezdése után,
- a tiltás eredetileg 10%-ra csökkentett pillangószelep nyitásra és az üzemanyagbefecskendezésra vonatkozott (motorfék közben),
- a Renault az elõbbire kért 50%-ot, a Mercedes az utóbbit akarta megtartani, a 2009-es állapotokra hivatkozva, amikor még nem használtak befújt diffúzort, de a motormûködés szempontjából számukra szükséges volt (leginkább a motorfék és a KERS töltés optimalizálása miatt),
- a Renault-ét elutasították, mert késõn adták be, a Mercedes-ét engedélyezték - ezen kezdõdött az egész vita, és ezért ülnek össze mégegyszer ma délelõtt, miután az FIA felajánlotta, hogy törli a tiltást, ha minden csapat beleegyezik.

Nehéz igazságot tenni, és valószínüleg lehetetlen is évközben. Viszont a Williams, vagy a Sauber szempontjából nézve ez egy remek alkalom borsot törni a többiek orra alá. A Williams-nek a saját érdekei, a Saubernek meg a motorszállítója érdekei miatt. És nem is lenne miért csodálkozni, végül is ez nem az üdvhadsereg.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jó hát nem két hete jár a szájuk, de régebben járt rendesen, persze lehet, h a firkászok is hozzá tettek. Sebaj. Én sem vok újszülött ebben a témában...

Visca El Barça!

Ket hete folyamatosan arrol van szo, hogy a McLaren es/vagy a Renault fogja a legnagyobbat szivni, de sebaj.

http://gaborszantai.co.uk/

Én már elõre röhögtem ezen a diffúzor tiltáson, h mindenki fél másodpercet akart lefaragni a redbull elõnyébõl. Hol a nagy mclaren, nekik járt a szájuk talán legjobban, most meg õk sírnak, h milyen rossz is ez...

Visca El Barça!

pedobear
ez izgalmasabb, mint az F1

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Pluskast
Hát nem tudom, de azért ez a matyó hímzéses ruci egy picikét túlzás😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

passatgt

desigo
Tiszta vicc volt ez az idõjárás elõrejelzõ rendszer.
Mutatta,hogy fél óráig nem lesz esõ erre 15 perc múlva szakadt.
lol
nemsemmi 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
"A második helyezett Vettel beismerte, hogy hibázott: "A változó pályaviszonyok miatt nehéz dolgunk volt, ugyanis nem tudtuk, hogy hol száraz és hol vizes az aszfalt. A gyors körömben hibáztam, ugyanis rosszul váltottam az utolsó kanyar elõtt. Ha nem hibázom, akkor talán sikerült volna megszereznem a pole-t."

😊

Elsõ etapból pedig nem lehet végsõ következtetést levonni, mert Alonson kívül mindenki átaludta a körét... 2. körben valószínûleg lett volna változás az elején is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Azért még nem kell levonni a következtetéseket.
Csak nekem furcsa, ahogy betiltották a fújt diffúzort, egybõl megverte Webber Vettelt...
Ulvar
Már miért nem? Csak úgy kell kialakítani a cockpitet...Sutil se pici ember 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

[NST]Cifu
Én is mosolygok rajta, de a másik fele meg az, hogy én például a 196 centimmel be sem férnék egy F1 autóba...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nemtom mért röhögök ezen a képen 😄

Master91
Mi a problémád, ki fejthetnéd.
Máté94
Te mit néztél? 😊
Master91
Tuti meg csinálta volna. 2 tizeden belül volt kb. Webbertõl
Rosbergre jobban lettem volna kíváncsi, 5-6 meg lehetett volna neki talán.
Hamilton 10.... létezik hogy elment a kedve az egésztõl?
Totti5
Jó lett volna 2. kör, Aloban volt még egy gyorsabb kör és talán befészkelhette volna magát az RBk közé.

Master91
Na, rosszabb idõmérõre számítottam, jó volt ez a kis esõ. Holnapi futam fasza lesz!
Master91
Mindenesetre a következõ Görbetükör biztos baromi jó lesz 😛
Master91
És megint Sumi húzta a rövidebbet 😞
Totti5
Hát igen az a fránya 3 tized amivel Rosberg gyorsabb a 5. helyet jelentette, MSCnek pedig a 12 helyet... ez elég karcsú.

Master91
Pontosan.
Totti5
Ezt itt most be is fejezheted, ha nem tetszik nézd a német RTLt, vagy az Angol közvetítést, de ez már milliószor el lett mondva.

Totti5
Nem a Lotus zseniális, hanem Kova... mindig õ húzza meg jól a saját taktikáját, Trulli pedig... szerintem az utolsó éve, egyszerûen Kova jóval erõsebb nála gyorsaságban is és taktikában is.

húúú, ez a gyula de idegesítõ már ... megfájdul a fejem tõle . Nem hiszem el, hogy a retekklub nem tud találni már egy komoly F1 szpíkert a gyula meg az a másik láma csávó helyett(aki mindíg úgy köszön be, hogy köszöntöm szépen a kedves nézõket! 0.o) mert már én szégyellem magam komolyan mondom . :-(

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bardocz
Kovaleinen!😄
Norbi1990
Master91
...és kezdõdik az idõmérõ. Szerintem nem sok újdonság lesz....

Még nem mûködik a link.
Nemeteknel van egy sorozat ADAC GT Masters.. R8-as Audik, SLS Mercik, Lambok, Porschek, Ferrarik... Eleg jo versenyeket nyomnak ami azt illeti.. Hetvegenkent 2 futam szombat-vasarnap.. Nemreg volt a szombati eloben a Kabeleins nemet nyilt muholdas adon..

banok
FORMULA-1
14.00 Brit GP - Idõmérõ edzés Silverstone
tv: RTL Klub, RTL de, ORF1
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewto​pic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Totti5
Reméljük a legjobbakat a hétvégére!

bardocz
Ez igaz, de ettõl még ezzel összeránthatják a mezõnyt.
Totti5
Tilthatnak bármit, Vettel nem csak attól gyors, ezt ideje lenne felfognia mindenkinek, így lehet sírni továbbra is hogy miért lesz ma poleban megint, amire elég nagy az esély😊

Nohab
"Nem vicc: mégis tiltják a Red Bull-diffúzort"

Aki ezek után is azt mondja, hogy a FIA a RBR mellett áll, az hülye vagy vak.

Barmi:
Mert aztán a 0.063 olyan nagy különbség, amivel már nem lehet csinálni semmit. Pláne a Ferrari ellen, ami versenyen jobban teljesít.
... ha betiltották volna ... :-(((

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

passatgt
ha betiltották volna azt a szart, rönó hol lenne?😄

Úgy látszik holnap megint hatalmas izgalmakra számíthatunk ... Pffff 😞(

A 3. edzés végeredménye :

:-(((

midzsabaj most jötme haza aszbekiztanbó opt nem közvetitik mizu a szitu most itten?
azt tudm h redbul uralom van!

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

én toyota fan vok ralf suminak szukolok a tojotámál

Jean Todt is francia😊

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
egyszerû a képlet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MaSzKa
A FIA azzal indokolta döntését, hogy a Renault fordult hozzájuk: a motor megbízhatóságát radikálisan csökkentené a tíz-húsz százalékos kihasználtság, ezért engedélyezték, hogy maradjon.

A Fia központja is Franciaországban van.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Totti5
Csak mindenki használja... ha nem így lenne ott pattogna a Ferrari, Merci és a Meki meg a Rönó ezerrel, de mint olvasható õk sem szeretnék a tiltást.

passatgt
rengeteg pénze van az energiaitalosoknak...