FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

faszom megint kilökték KPT-t...

Nigel Merkel pedig a SC miatt bukja el a futamot😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lol zúzás van😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
és utolsó lett mert kilökték

most megy az RTL-en a GP3, Kiss Pál Tomi 10.rõl indul és nedves igencsak az aszfalt...

passatgt
sajna a most érkezõ felett már nincs semmi, bár lehet hogy így is vizes marad a pálya a rajtra

jol van akkor szorri, lehetséges az ikertesód volt😄 pedig egyszer láttam rólad képet ilyen szõke hajad van és hosszúkás fejed nagy orral😄 elég jellegzetes arcszerkezeted van...

Ulvar
nálunk esik az esõ, kiváncsi vagyok h délutánra eláll e...

szabii98
Anyám ez óriási futam volt! 😄

I met God. She's black

Ulvar
Gyönyörû befejezése a futamnak!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem jártam a jászain és nincs hátizsákom 😄

Norbi1990
Az ászok hullanak ki elõl 😄
Grosjean idén is megnyeri.
Minstrel
egy kis víz a pályán õket is megzavarja rendesen, Silverstone-ban is jó volt.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Hát ezek a GP2sek hülyék...komolyan...ezt nézni kell...

Ulvar
Ez a Pic mekkora egy fasz....fogta simán kibaszta Bianchit....az...de...

Norbi1990
Nem hiszem, mert akinek a utolsó kanyarnál van jegye annak arra fele kell bemenni.
Minstrel
Ilyenkor Forma-1-kor meddig lehet elmenni tribünjegy nélkül? Mert tegnap is látszott, hogy a gold tribünökig vezetõ út melletti rácsnál tele volt emberrel. Az oké, hogy én WTCC-kor ott voltam, mert a tribünök megteltek, de most nem csak az mehet arra akinek oda van jegye?

Ulvar
Na SC.

Ulvar
Hát ja. Vannak páran ilyen hülyék 😄.

desigo
jájájj,hideg van4
megfáznak szegény kis pilóták 😊
Ulvar
Hát sokan nem tudják a pályát xDDDD Gp2 ben 😄 Többet vannak pálya szélén mint a pályán! 😄

remek hogy a magyar digin foci ismétlés van... <#levele><#zavart2>

Minstrel

Ulvar

szabii98
és amellett hogy jóarc, tegnap is megverte Heidfeldet.

I met God. She's black

A tegnapi palyabejaroja sem volt gyenge Coultharddal.
Meg azt is megjegyezte, hogy a magyarok regi, orosz helikoptereket hasznalnak meg...
Jo arc ez a Petrov nagyon😊

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
elsõ kép de ororsz 😄
hallod én esküszöm ma láttalak téged a Jászai Mari téren? jártál ott hátizsákkal? felismertem a fejed, de mondom a FAIL miatt nem szólítalak le

(BTW qva jó arc és név memóriával rendelkezem)

az te vagy..., messze a szezon vége. Mellesleg, ha Ros Schu elõtt végez az nemcsak Rosinak lesz köszönhetõ, hanem Schuminak, amiért túlbuzgó volt és elvesztegetett jópár pontot holott jobb volt Monacotól végig a futamokon... így lenne ez Hamilton és Button esete is, nadehát, õk élcsapat és több pontot tudnak szerezni, mint Rosbergék...

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Téged !

Volt kint vki a Lánchídnál (Gresham Palace) F1eseket várni ?
Kit vártak ott ?

Kit--Kat
Szerintem nagyon jól döntöttek, talán megspóroltak egy szett lágyat így.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nekem csak az maradt meg, hogy rendre nekimegy valakinek, miközben a csapattársa halmozza a pontokat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

😊 f1tippjátékon bejött a tippem és Vettelt tettem az élre...múltkori Webber pole is bejött...

Carlos
Nem jött be...

Þór vígi þessi rúnar

benőmenő
sry látom totti rendet rakott
benőmenő
Néha nem is tûnik olyan elborult dolognak, hogy jogosítványhoz/korhatárhoz kössék az internetet <#wilting>
Totti5
Jaja Vettel is sokat vesztett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Más beállítás. Hamilton idejéhez mérték ugye mind Alonsot mind Vettelt, õk az elsõ két szektorban voltak korábban is gyorsak míg Hamilton nem. Hamilton csak a 3.ban volt gyors de ott nagyon vagy 5-6 tizedet adott mindenkinek...

Master91
Nagyon jó futam lesz.
Webbót sajnálom, nem tükrözi ez a 6. hely a valódi tudását, hihetetlen, hogy szinte mindig õ nála baszakszik a KERS

van ez így😊 "õk" se hibátlanok ugyebár...

jó futam lesz a holnapi, nem 100 Vettel gyõzelme, de most ehhez nem csak az autó kellett...

szabii98
Mi volt a 3. szektorban? Vettel is mennyit veszített? -0,420-a volt 2. szektorban, kör végén már -0,185?

I met God. She's black

desigo
Alonso elronthatta a harmadik szektort mert elõnye volt az elsõ és a második szektor után is.
Hamilton is elrontotta a harmadikat.
Master91
Igen, igazad van, de jobban esne ha neve elõtt 6-os látnék pl. 😄
<#banplz> én a ring ding dinget vártam volna😄

desigo
Kár,hogy Perez nem jött ki a végére.
Master91
Tudom jól, én csak elõ jósoltam, hogy most Red Bull nyert még 1 idõmérõt, mindjárt jönnek a Vettel ellenes akciók. Mint ahogy szokott.