FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon83
Ja kurváéra azért írták vissza mélben, hogy már tudnak a problémáról és dolgoznak rajta.
Csak így tovább hülyegyerek. 😉

bakkerman
pedig kurvára te készülékedben van a hiba,mert jópár hete játszok,meg a haverom is,google chromeba semmi hiba nincs,és nem is volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Falcon83
"Igaz nem értek a programozáshoz"
Akkor minek okoskodsz?

Igaz nem értek a programozáshoz, de ha több, mint 5000 embernél mûködik, és nálad nem, akkor lehet, hogy nálad a hiba. 😉
Nálam sincs semmilyen hiba, igaz, frissen regisztráltam - bár nem biztos, hogy ennek sok köze lehet hozzá. Firefox alatt stabilnak tûnik.

Falcon83
A hiba nem nálam van. Adatbázis hibát dobott nem egysze,r az nem az én hibán, nemis a böngészõmé, hanem azoké az idióta hobbiprogramozóké akik szarul kódolták ezt a gagyiságot 😉.

Nekem sem ad hibát, a hiba az ön készülékében van.
Norbi1990
Nekem nem ad semmilyen hibát. Firefoxot használok.
Falcon83
Én megnéztem és tényleg hulladék.Mielõtt publikussá tették volna nem ártott volna egy kicsit fejleszteni rajta, mert minden harmadik kattintásnál sql hibákat dobál. Meg ha nem lenne 100 másik ilyen játék, akkor azt mondanám hogy van értelme, de így...

Akkor ok. Kinek a pap, kinek papné...
meg. de már bánom hogy elbasztam rá pár percet..

Megnézted egyáltalán?
tiszta csöves. mégegy szarral több

Örülök, hogy tetszik. 😊
Ha segítségre van szükséged írj nyugodtan, ugyanez a nevem, vagy gyere a fórumra.
Norbi1990
Szerintem is jó. Már 2 hete játszok vele.
Ez marha nagy, kb két másodperc alatt a kedvenc játékom lett!!! 😄

Bocs az offért, de nem találtam neki jobb helyet, és remélem van, akit érdekel.
My Racing Career - Motorsport manager game egy játék, ahol az autóversenyzõk bõrébe bújhatsz. A karrieredet alacsony, a Forma 3 szériához hasonló szériában fogod kezdeni, de egy eredményes szezon után kapsz majd ajánlatokat magasabb szériákból. A csúcs természetesen a Forma 1, de lesz néhány speciális széria, ahol szintén indulhatsz, hasonlóak a Porsche Szuperkupához, DTM-hez, IndyCar-hoz vagy a NASCAR-hoz. A játék beta verziója elindult! Hozd létre a pilótádat, hogy gyakorolhasd a játékot!
Itt tudtok regisztrálni: http://myracingcareer.com/r1888/
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
Az 1.1 mm vastag fekbetet se semmi.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Total lifetime cost mit akar jelenteni? Mert pl elsõ szárnyból egy hétvégén nem használnak el tízet, ellenben egész évben meg többet is használhatnak, mint ahány verseny van, és ez sem a tízszerese.
érthetõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Egyszerû, fedõneve a 'Teknõs'.Vagy bejön vagy nem 😛 😄

I met God. She's black

brazil ujsagnak nyilatkozott😊

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
😄 Hát persze azért lett ótóversenyzõ mert nem bírja a harcokat. Webber meg nem taktikus hanem lassabb és amíg Vettel kihozza a maximumot a gépbõl, Webber a susánysba matat 40 mpre lemaradva sok esetben.

Webbernek az a szerencséje hogy a Meki és a Ferka egymást verik és hullámzó a teljesítményük, de még így is simán megelõzheti õt mindenki a 3 élcsapatból ( Massán kívül ) a pontversenyben, mert csak pár pontra vannak tõle.

Szeretném tudni ez milyen taktika😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
Egyszerû: Vettel csak elõl tud menni, az a szerencséje hogy õ gyors, míg Webber taktikás. Kiegészítik egymást, ezért vezetnek õk.

I met God. She's black

én azt nem vágom, hogy most miért nyalja Massa seggét villeneuvöcske, amikor csapattársak voltak ki nem állhatták egymást, mondjuk Vilike senkivel nem tudott jól kijönni még a nyugodt Buttont is rühellte

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

allock
ekkora ökörséget

#hhwnd

nem volt az a Ferrari bivalyerõs, mivel Barrichello kb sehol se volt vele olykor...egy egy futamon csak...fokkal jobb volt, mint a Mclaren, de a Williams is állítom h jobb volt akkoriban a Mclarennél bizonyítja Montoya 3. helye. Raikkonen az volt a nagy mákja, hogy kb 6x második lett abban a szezonban Schumi nyert vagy 5x-6x Raikkonen 1x és majdnem így lett vb a finn. Szidtam is rendesen az akkoriban vadonatúj pontrendszert...10 8 6 4 3 2 1...ez a mostani a legjobb. Gyõzelem jobban megvan becsülve

bakkerman
„Felipe sokkal jobban megérdemelte volna. Mindig is ügyesebb volt Räikkönen-nél, akit könnyû volt legyõzni.”

mekkora egy baromállat ez a kanadai...raikkonen 2003-ban egy technikailag abszolút megbízhatatlan autóval tudott az utolsó versenyig partiban lenni a bivalyerõs ferrarival,sumaherrel,míg massa -leszámítva a 2008-as szezont- semmi extrát nem nyújtott eddig karrierje során

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akkor Alonso sem érdemelte meg a 2005-ös címet se😄 és elvileg Button se a 2009-eset...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kit--Kat
És erre büszke vagy? <#idiota><#taps> Jújj 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Falcon83
Minden szavával egyetértek 😊

Szerintem Jenson szívesebben sikáltatná a 2006os herendi kupát, mert ez a mostani díj nagyon ótvarék volt...

desigo
13
Master91
Semmi vicc. Semmi tanulság. Semmi elgondolkodtatás. Vagy ha van is, akkor én nem értem. Azért gondoltam a linkest, mert ott aki kíváncsi rá az meg nézi, aki nem, az nem nézi. Egyszerû.
Dietrich
125

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

11

http://gaborszantai.co.uk/

LeventeV
ez egy elég jó köztes megoldás lenne. bár én ezeknek a képsorozatoknak nem értem a lényegét. milyen célból lettek ezek elkészítve? mert nem, hogy vicces, hanem ha meglátom jön, hogy megöljem magam.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Palinko
nah ez megvan 😄 ellenvélemény nincs? 😄
10

Master91
9.
Legalább linkbe tenné (?)
szabii98
8.
de amúgy töklecsó hogy itt szavazunk, ha nem akarjuk annál jobban fogja ide rakosgatni azokat a szrokat.

I met God. She's black

egyefene 7😊

Dietrich
F1-be is lesz "ráfutásgátló"? 😊

Dietrich
és az 5 centes trükk az már smafu Long beach utcáin? 😄
vagy az utcai forgalomban egy Ganassi autó szlalomozik teherautók közt már említésre sem méltó? 😊

ez a film csak annak jó aki nem IC fan..teljesen elrugaszkodott a valóságtól..nem csodálom, hogy az F1 nem engedte a film elkészítését.
a német oválon (valamelyik gyár tesztpályája) látványos volt a bukás csak hogy ilyen a valóságban nincs. :p

Dietrich
'87-es volt ha jól emlékszem..

Dietrich
de kb. Indycar verdáknak néztek ki azok a szarok meg ...

Te tudod mirõl beszélsz? 😄D
2000-es CART szezon Reynard és Lola autóiról az igazi IC autókról 😄