FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak így tovább hülyegyerek. 😉
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha segítségre van szükséged írj nyugodtan, ugyanez a nevem, vagy gyere a fórumra.
My Racing Career - Motorsport manager game egy játék, ahol az autóversenyzõk bõrébe bújhatsz. A karrieredet alacsony, a Forma 3 szériához hasonló szériában fogod kezdeni, de egy eredményes szezon után kapsz majd ajánlatokat magasabb szériákból. A csúcs természetesen a Forma 1, de lesz néhány speciális széria, ahol szintén indulhatsz, hasonlóak a Porsche Szuperkupához, DTM-hez, IndyCar-hoz vagy a NASCAR-hoz. A játék beta verziója elindult! Hozd létre a pilótádat, hogy gyakorolhasd a játékot!
Itt tudtok regisztrálni: http://myracingcareer.com/r1888/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
Webbernek az a szerencséje hogy a Meki és a Ferka egymást verik és hullámzó a teljesítményük, de még így is simán megelõzheti õt mindenki a 3 élcsapatból ( Massán kívül ) a pontversenyben, mert csak pár pontra vannak tõle.
Szeretném tudni ez milyen taktika😊)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mekkora egy baromállat ez a kanadai...raikkonen 2003-ban egy technikailag abszolút megbízhatatlan autóval tudott az utolsó versenyig partiban lenni a bivalyerõs ferrarival,sumaherrel,míg massa -leszámítva a 2008-as szezont- semmi extrát nem nyújtott eddig karrierje során
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://gaborszantai.co.uk/
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
de amúgy töklecsó hogy itt szavazunk, ha nem akarjuk annál jobban fogja ide rakosgatni azokat a szrokat.
I met God. She's black
vagy az utcai forgalomban egy Ganassi autó szlalomozik teherautók közt már említésre sem méltó? 😊
ez a film csak annak jó aki nem IC fan..teljesen elrugaszkodott a valóságtól..nem csodálom, hogy az F1 nem engedte a film elkészítését.
a német oválon (valamelyik gyár tesztpályája) látványos volt a bukás csak hogy ilyen a valóságban nincs. :p
Te tudod mirõl beszélsz? 😄D
2000-es CART szezon Reynard és Lola autóiról az igazi IC autókról 😄