FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Van rengeteg markakupa, altalaban onnan kerulnek ki a tehetsegek. Gp2, Gp3, stb...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Palinko
nem is értem miért nincsenek ilyesmik, mert elég nehéz felmérni a szinteket a különbözõ kocsik miatt, még csapaton belül is van jócskán eltérés kocsiban sztem.
nearo
Egyébként szívesen megnézném, hogy a mai pilóták mit tudnának csinálni teljesen egyenlõ körülmények között (mondjuk egy szimulátorban). Mittomén, kapnának egy ismeretlen pályát, egy ismeretlen autót, meg 250 kört, és a legjobb idõ számít 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

allock
akkor a te felfogásoddal meg kéne nézni Vettelt, ALonsot, Hamiltont, Buttont egy HRT-ben.

#hhwnd

V43 1105
Balfasz.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

applecomputers
jól van okos vagy 😊 a 7x-es világbajnokról annyit, hogy megnézném mire jutott volna egy Jordan-el vagy egy Sauberel, azzal a Ferarival még Barichello is VB lett volna, ha megnézed szinte mindig ott volt az összetett 2. helyen. Jah és mi van a 7x világbajnokkal mostanában? Jah hogy mégis csak számít milyen vas van az ember alatt...de még mindig marad a kérdés, Rosberg hogy-hogy jobban teljesít mint a nagy öreg? 😮

antikarakter :D

mcmoha
Persze hogy van rola szobor. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Szobor van róla vagy 20 milliárd...a Ring elõtt is van pár tessék megnézni 😊)).

Meg hát végül is nem mindenki mondhatja el magáról hogy a saját nevével illette kanyaron száguldott át miközben aktív pilóta 😄.

Meg hát a motor erõ számít....nem a KERS DRS idén ááá....90es évek elején vagyunk ahol V8 V10 V12 van...nem ahol egységesítve és nem ott ahol a legnagyobb hangsúly az aeron van 😄. Mindegy...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szerintem van szobra😄 de felejtsük is el mit ért el.. egy noob fakezû... íróm ezt én aki nem szerette soha😄

applecomputers
nem volt könnyû helyzetben, az tény. de azért ne emeljünk már neki szobrot a vasárnap produkciójáért, ha nem muszáj.

applecomputers
Majd az adminok kitesznek, mert leírom a véleményem,hát arra kíváncsi leszek 😊 Mások sértegetése stb. tilos! te ezt megszegted, szerintem ha valaki búcsúzni fog innen az te leszel.

"... Ismét kérdezném, hol volt az amit Schumi tanult mikor jött Button? 😄"
egy valamit elfelejtesz momentán azt hogy Button nem Sumit elõzte meg hanem Lajost+Sumit .. suminak védekeznie kellett lajossal szemben ami ugyebár annyit jelent hogy el kell hagynia az ideális ívet ergo lassabb mint ha normális tempót menne ami értelemszerûen belassítja lajost is .. buttonnak meg csak simán jól jött ki hogy ezek ketten egymással vannak elfoglalva

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

applecomputers
spaban igencsak a motorerõ számít na mind1. azt úgylátszik,hogy te is elismered, ha nincs esõ és mind3 topcsapat pilótái célba érnek, schumi max 7 helyre jó. vagy 8-ra ha Rosberg megelõzi... viszont a többi autó gyengébb mint a Mercedes, így Schumitól következésképpen, mindig elvárható legalább a 8. hely. Nem ? 8.íként vagy annál elõrébb 6x sikerül beérnie idén a 13 futamból! Rosberg Pedig 8-5 arányban verte a futamokon. Úgy hogy mindketten célba értek, úgy pedig kemény 3x sikerült Rosber elõtt végeznie.

Ulvar
<#taps>

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyre jobb egyre jobb......azért tessékellek mert hülyeséget beszélsz és ahelyett hogy 400000 milliárd hsz. bejöjjön tök feleslegesen flémelés miatt...annak nincs értelme. De már látom milyen szinten vagy úgyhogy hagyom majd Totti vagy adminok tesznek a többirõl 😄.

Master91
1. és 2. szakasz a pályának mi?
Minek vitatkozol egy olyan retardált emberrel aki szerint egy 7x VB nem tud vezetni😄

applecomputers
te ki vagy itt, hogy kitessékelsz ? keltem a hangulatot? te feszengsz itt... szakértõ úr... valahogy sejtettem h kanadával fogsz jönni 😄 lehet nem néztél még f1-et, de az sem épp technikás pálya, fõleg hogy a felét teszi ki majdnem a hátsó egyenes.

Torzonborz
spa-ban nem a motorerõ számított . egyébként meg ha a feje tetejére áll akkor sem nagyon tud ennél jobb eredményt elérni feltéve ha
1 kiesnek elõle
2 esõs a futam

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ulvar
Jó elmehetsz most már a topicból köszi hogy benéztél 😄 Ilyen ember itt nincs szükség 😄.

Mentálisan retardált Kobayashi....hát öcsém... ehhez csak gratulálni tudok, na viszont látásra légyszíves, ne keltsd hülyeséggel a hangulatot.

Ja és Kanadában Schumi 4. lett szakértõ úr....motorerõ ide vagy oda....mert szakadt az esõ.

Master91
Win 😄 tényleg, nehogy már az legyen hogy Kobayashi lökte ki Hamit....
allock
<#sniffles>

#hhwnd

applecomputers
hú de megmondtad a frankót 😄 kobayashi egy mentálisan retardált ember, vitatkozhatunk a baleseten, nem hiszem hogy megtudnál gyõzni.
és hiába arcoskodsz, nekem ez a véleményem, majd ha schumi jó eredményt ér el egy olyan pályán ahol nem a motorerõ a fontos, és nem esik ki elõle legalább 2 ember, akkor majd talán máshogy fogom gondoloni

Ulvar
MI VAN!?????????? 3 szót olvastam el de ha Kobára gondolsz hogy kilökte Hamiltont akkor légyszíves távozz a topicból....könyörgöm...

A többi részt is elolvasva marha gyorsan teperj innen ember 😄. El is nevezlek szakértõnek innentõl kezdve 😄.

applecomputers
gondolom ha hamiltont nem löki ki az a félnótás, akkor schumi elõtt végez, akkor kapásból már csak hatodik, rosberget meg kemény1,2 tized másodperccel sikerült maga mögé utasítania, na meg massa belgiumban is remekelt 😄😄😄 így még egy hely "felszabadult" jah és belgiumban is eléggé a motorerõ dominál.

Ulvar
Én csak annyit írok hogy, végülis Belgiumban utolsó helyrõl lett 5. de ne zavarjon ez is tükrözi a te "szakértelmed" ahogy itt próbálsz valami okosat mondani 😊. (meg ahogy próbálsz beszólni másnak).

BTW Renault motor a legerõsebb.

Többit le se írom mert annyi lenne...nem pazarolom én itt az idõt ostoba felesleges flémek leküzdésével. 😄.

applecomputers
Ott a pont 😊 továbbá gratulálnék azoknak akik ezen vitatkoztak 😄
nem tudom mi volt veletek néhány éve, mikor nem voltak ritkák az olyan rajtbalesetek amelyeknek köszönhetõen a félmezõny búcsúzott az adott versenytõl. Kíváncsi lennék meddig rágódtatok az ominózus spa-i rajtbaleseten. 😄

passatgt
pontosan akkor jött be a boxba, szerintem már gumi sem volt alatta

de gondolom az elõzõ versenyen elért 5. helyezése is csak a véletlen mûve, illetve kiestek elõle

applecomputers
Hát ha jól emlékszem, mikor Button megelõzte Alonsot belgiumban, igen csak érzõdött a DRS hatása. Helikopteres képen kb állónak tûnt Alonso.

...más...
végig olvasva az 1. oldal kommentjeit, hát elég fura 😊
Schumacher szerez egy 5. helyet és máris õ a futam hõse? 😄 bezzeg ha kiesik vagy bénázik akkor meg napokig megy a fikázás, hát akkor hogy is van ez ? 😉
Egyébként ez is tükrözi sokak szakértelmét 😊 Schumi jó egy futamon, ami egy csak egyenesekbõl álló pályán zajlik, úgyhogy a mezõny legerõsebb motorja pöfög alatta, a kocsija pedig egyenesekre van hangolva. Hát mit n mondjak tényleg le a kalappal 😄 Vagy ha máshonnan nézzük a dolgokat... A Red Bull, McLaren,Ferrari hármas pilótáji esélyesek általában az elsõ hat helyezésre, mivel Webber kiesett, Massa pedig hátracsúszott, így csak az elsõ 4 hely volt fixen "lefoglalva" ráadásul Rosberg is kieset, így Schumitól kb ez elvárható volt az 5 hely, bár inkább úgy mondanám, h bárkitõl elvárható lett volna, aki a 7-es rajtszámú kocsiban ül vasárnap. Nem mondom h Schumi rossz pilóta, sõt régen nagyon ott volt a szeren, a kedvenc pilótám is volt amíg csak versenyzett, de amit most csinál, az szánalmas.Ezért az 5-helyért vagy azért mert feltudta tartani Hamiltot, valahogy nincs kedvem dicsérgetni õt. A körülmények ismeretében nem nagy mutatvány.. No meg hol volt a nagy védekezõképessége mikor jött Button ? 😄

"De amit a csávó ma Hamilton ellen mûvelt, az kers ide, drs oda, a mostani F1 talán legszebb küzdelme volt, és az öreg tanári módon viselkedett. Korrekt volt, kemény volt, agresszív volt, szinte látszott az autó mozgásán az üzenet: velem akartál mérkõzni 2007-ben? Tessék, csillagom, akkor mutatnám, hogy ezt még a legnagyobb példaképed ellenében tanultam... 😊"

... Ismét kérdezném, hol volt az amit Schumi tanult mikor jött Button? 😄

passatgt

Szerintem ez számít többszöri oldalváltásnak

M@TriX
durva, végig is néztem full képernyõn maxi hangal. 3. percnél van a durva, Hami jól jön be a célegenyesbe nagyon durván, lendület megvan DRS-t kinyit és Schumi legyorsulja 😊) azért nem semmi a Mercitõl.

Bár amikor néztem a futamot is, mintha a hátsó szárnyuk elég durvára lett volna belõve... Mintha pont erre élezték volna ki, hogy õket üldözni fogják.

A Meki meg nem tudom mit gondolt már jópár futammal ezelõtt is emlékszem tisztán látható volt, hogy elérik a DRS zónára majdnem a végsebességet és kinyitva a DRS-t nem tudnak tovább gyorsulni. Szóval nem nem mûködik nekik, hanem egyszerûen (nem vagyok szaki, de úgy tûnik) az áttételt cseszik el, nem marad lehetõség a DRS kihasználásra.

szép volt srácok, élvezet volt nézni a párbajt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

kifli
Lehet elsõre is látványosan elõzni, csak ahhoz agresszívnak kell lenni.

Button nem agresszív, õ szép csöndben elvan futam alatt. Míg sok más pilóta kerék a kerék ellen csatákat vív. Buttontól nem sok ilyet látni. Nem rossz tulajdonsága, mert jól megy.

MSC elõzése gyorsan ment de az se volt valami látványos, elment melette tök egyszerûen. Nekem az a látványos, mikor épphogy befér mellé féktávon, és úgy elõzi meg mondjuk.
Vegulis mindenkit a palyan elozget futamok ota, a kerdes, hogy mi a latvanyos:
- ha valaki korokig szenved, tamad, vedekezik, ezzel lekoti a nezoket
- megelozi 1-3 probalkozason belul az elotte haladot

Szoval Button nem latvanyos, de hatekony. Azt hiszem ez az, amit minden pilota elfogadna tulajdonsagkent.

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
 Hamilton azért nem panaszkodik, mert ugyanilyen agreszív tud lenni. Button már kevésbé, õ jobb szeret csöndben autokázva elõrelopózni (Többször volt olyan verseny, hogy eléggé hátulról került jó pozicíóba, csak épp nem valami látványosan 😄)
zseniális kommentálás😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezekre mind emlékszem...érdekesség, hogy mindkét esetnél Schumi nyert, sõt Ayrton Senna és az édesanyja halálakor is Schumi nyert😮 hihetetlen véletlen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear

Totti5
Teljesen mindegy hogy Senna, Petrov vagy Nick... itt csak a pénzen múlik a dolog és ezzel a Rönó szépen le is ér a lejtõ aljára. Kubica nem fog visszatérni azt továbbra is tartom, de ha mégis akkor messze nem lesz olyan mint volt, így a csapatnak nincs csak 2 közepes pilótája, akik elevickélnek néha a párt pontot érõ helyeken, már ha kijön a lépés. Ez a csapat nyomokban sincs már ott ahol Alonso/Briós idejében voltak és nem is lesznek.

S ha netán Kubica visszatérne és ha valami csoda folytán ott fojtatja ahol félbemaradt, akkor minden bizonnyal 1 év után el fog menni onnan, hiszen ott nem hogy VB, de a futamgyõzelem sem lesz meg neki... RB, Meki, Ferrari, talán a Merci... a többiek meg a középmezõny.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azert Nicktol ez inkabb elvaras volt, sot az alatti teljesites, mig Senna nem olyan rossz, mint gondoltuk.

Azert Sennat most kicsit tullelkesedik.. Nick kb. ezeket az eredmenyeket hozta, csak O vegiglopakodta a versenyeket..

Ulvar
..... ez a Melbourne-i tragédia 1 évvel késõbb... nem a 2000es Olasz...

pedobear

Ulvar
no shit sherlock...

Máté94
Hát... ma már inkább az autón múlik, és a Lotus-Renault az az épp a top 10-be tud beférni. Egy McLaren-el vagy RB-vel lehet tudna csodát tenni. 😄
Ki nem hisz neki?
En azt irtam, hogy Kovalainen mar azon a ponton sem hagyott neki helyet. Amit en nem ertek, hogy szerencsetlen Liuzzi buntetese utan ki almodott szebbeket tegnap ejjel.

pedobear
Itt egy pályabírót eltalált egy kerék, leszakadó alkatrész.

2000 Monza : A rajt utáni tömegbaleset egy pályamunkás életét követelte. Heinz-Harald Frentzen autójának lerepülõ kereke mellkason találta. A halál oka : Tüdõembólia.