FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Úgy értem, hogy a defekt után mit tudott volna kihozni a versenybõl.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szerintem sima gyõzelem!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Nem Sumi tolta le 1. kanyar után Rosberget hanem Massa.
Master91
Hát mielõtt ki esett, abba az egyenesbe már láthatóan volt olyan 3-5 tized elõnye....
nearo
Azért sajnálom, hogy Vettelnek ki kellett állnia, kíváncsi lettem volna, hogy mit tud hozni így...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nem baj Lewis annak örülök, hogy részben a saját hibája miatt, de õ is kikapott a csapattársától, és tessék Button mostmár biztosan elõtte fog végezni😊

Most jöhetnek Tottitól a magyarázkodások!<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
Úgyvolt hogy még ma megmondják.

I met God. She's black

<#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Igazából ha ma mondják ezt be, akkor szerintem már a futam elõtt be mondták volna, nem ?
szabii98
Jön a Jégember vagy nem?

I met God. She's black

az nem gyenge honnan jött fel pontszerzõre...még 20. volt és végig Perez mögött volt majd a végén megelõzte😄 jó páros eléggé ez a 2 Sauberes...

Rosbergnek is grat, ma sajnos totálisan jobb volt Schuminál, pedig, ha az 1. körben SCH elõtte marad bármi lehetett volna...a többit nem kommentálom, mert a dobogóra nem bírok ránézni😄

Button pedig technikai gondokkal küzködött tõle ma csoda volt a 3. hely...Webbert sajnálom azér

Master91
Már várom a Vettel ellenesek kommentjeit <#idiota>
Ulvar
Futam negatív embere: Felipe Massa.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Futam embere: Kamui Koboyashi <#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

KÁROLÍN VÓZNYÁKI😄😄<#banplz>

Gyulán szakadok ma

Alonso lehet megnyeri

BBC-n meg Coulthard állandóan csak arról beszél a harmadik kör óta... 😄

Maldonado mekkora hülye😄 de Gyula sikítását se bírom😄😄

Master91
Maldonadón nem csodálkoznék hogy ha fekete zászlót kapna 😄
Most mondtak hogy a kers megjavult es egybol fastest lap 😊

Master91
Ja 😄 elnézést, volt 5 perc kimaradásom 😄
mar mondtak..
Master91
Hogy nem veszik észre, hogy Webber autójának a bal oldali részén alul valami lóg?
hmm bocs akkor félrehallottam a rádióüzenetet...én is steeringet hallottam...

Webber megint elqta év vége felé nem megy neki az elõzés, pedig év elején nagyon ott volt

Master91
Ahhoz képest tényleg marha jól megy.
Kers nem mukodik nala (bbc)

Button hõsiesen tartja magát, a szervo miatt lassabb valószínûleg, futam eleji info alapján...

igen nekem is gyanús, amióta vb lett Vettel azóta a rajtjai is tûrhetõek elég érdekes...amúgy pedig azt még el tudom képzelni reálisan h nagyon szenved a Pirelli gumik miatt

Totti5
"le van gyengítve azt autója"

A nap hsze a tied. ( ne legyél rá büszke )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
akkor egy barom állat ez a webber,idén világosan látszik,le van gyengítve azt autója,kb. Alonso ferrarija szintjén van,ott tesz keresztbe neki a csapat ahol csak tud,de õ ennek ellenére marad jövõre is...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lehet, mert a 12 sec érthetetlen volt vagy 6 sec Rosberghez képest a box elõtt...

nearo
box? eléggé a seggében volt a kiállások elõtt

Buemi se túl szerencsés, amikor jó helyzetben van rittig kiesik...Alger buzit nem tartom jobbnak nála pedig...

ez nem jön be ez a futam valahogy , Schumit sem értem hol elõzte meg Sutil

ha Buttont megelõzte volna simán utoléri az Alonso Hami párost...tudott volna gyorsabban menni, csak pont beragadt...és még el is szúrják a kerékcseréjét...

Totti5
Hát a nyeréstõl messze volt😄D

és persze h Webber kerékcseréjét elrontják...most végre nyerhetne és nem...pff ilyen nincs

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Gyula megint össze-vissza beszél 😄😄

zzeN
Gyula eltakarodhatna a picsába a hülye ordibálásaival... hátha jövõre nem lesz M1-nél.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nearo
pont erre gondoltam én is^^

De, ha csak a második elõzési zónában kezdené meg az elõzést, maradna 1 egész köre elõnyt szerezni.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Master91
Kurva nagy csata van az I. helyért, mit ne mondjak... 😄
Totti5
Állat csaták vannak. Poén ez a DRS zóna most😊

passatgt
nem lenne egyszerûbb, ha az 1. zónában nem elõzi meg csak a 2.-ban? <#rolleyes>

mekkora jó ez a Buemi Di Resta csata😄😄 mondjuk sztem hülyeség volt 2 elõzési zónát egymás után rakni pfff

bakkerman
Na ez egy jó futam lesz,eddig is jó volt,de izgi lesz még tuti 😊 hála fettel kiesésének,ismét az 1. helyért megy a harc

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ahogy látom a Hamilton-Alonso párosnak nagyon fekszik ez a pálya...Silverstone és Nürburgringen is hasonló volt a helyzet...

<#eljen>