182115
  • a.carkey
    Még jó, hogy amikor Kimi ott volt, Massát is visszafogták ...

:D
  • mcmoha
    Ez nem egeszen igy van.;)

20.2 Drivers must use the track at all times. For the avoidance of doubt the white lines defining the track edges are considered to be part of the track but the kerbs are not.
    A driver will be judged to have left the track if no part of the car remains in contact with the track.
    Should a car leave the track the driver may rejoin, however, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any advantage.
  • szabii98
    +1
    ezt alonso már elkúrta :D:D
  • Palinko
    szerintem ahol tényleg verseny van az a McLaren. emígy Ferrari szurkoló vagyok de Mekit el kell ismernem ilyen téren főleg.
  • IXEMGabeo
    ez az indiai pálya pedig tényleg szar ám:)))
  • IXEMGabeo
    az speciel nem igen. Azt elszúrta a Red Bull és utána persze nem vallották be év végén h Vettelt támogatták. Red Bull sunyin csinálja, de valahogy mégis úgy sikerült feltüntetni magukat, mint, akiknél egyenlőség van csapaton belül. 2011-es év is rácáfolt...Idén viszont tényleg nem tűnt Vettel kivételezettnek Webber is nem egy időmérőn és futamon verte meg, csak kár volt a Silverstone utáni nullázásoknak az ausztrálnál:S
  • b-type
    A fehér vonal a pálya szélét jelzi, kivéve ahol kerékvető van, mert ott az a széle.
    Ez még szabályos.
  • HTS s3rg1nh00
    Vettel baromi unalmas versenyen nyer
    viszont ha lenne lóvém bwin-en...2,6-os a szorzója VET leggyorsabb körének :(
  • Ulvar
    Én semmit nem várok már ettől az évtől...amúgy én úgy tudom hogy 4 kerékkel vonalon belül kell lennie a gépnek, bár ki tudja mit beszélnek ezek Charlie bácsival meg és mit nem.

• Botond #130479
    Tökmindegy, idei évnek vége, Vettel megint a bajnok.
  • Master91
    Vettel gyors köréből (?)

_______

Amúgy én vagyok csak egyedül úgy vele, hogy semmit se vár a holnapi futamtól?
    Meg a New Yersi pályától se? :/

Brazíliát most!
  • a.carkey
    Ez így van. Vagy infarktust kap valamelyik lánya napi dolga miatt.
  • mcmoha
    Az oreget labbal elore viszik majd ki a paddock-bol.;)
  • Ulvar
    így van, nincs halálos eset hála az istennek. (már mint pilóta, mert pályamunkás ugyebár volt). De ahogy Dietrich is mondja, a versenyzésnek is nagyrészt lőttek. Kéne kompromisszumot kötni...talán majd Börni után lesznek olyan dolgok. (már igazán el...mehetne).
  • Dietrich
    ez már csak a véletlenen múlik melyiknek mi a vége..lásd Kubica Montreál, Webber repülése Valencia, vagy most is volt valamelyik rajtnál Alonso fejét éppen elkerülte a másik autó.
  • Dietrich
    meg hogy szép textúrázott pályán jól csillogjanak az autók FHD-ben
    az a baj ezzel megölték a versenyzést is..
  • Palinko
    de lényeg legutóbbi halálos már mikor volt... Massáé is technikai volt
  • Ulvar
    de a biztonsági mizéria miatt van.
  • Palinko
    akkor műfüvezzék le felét :D vagy legalább lenne beláthatatlan, dimbes-dombos

emígy nem valami hülye biztonságmánia miatt van ez?
  • Dietrich
    pályákkal is..minddel ami a modern Tilke jelzőt kapta.
  • Dietrich
    Zana klasszikus előzése? :)
  • Ulvar
    A hátránya az, hogy bűn unalmas. Olyan alacsony a hibázási esély a pilóták részéről, nevetve vesznek minden kanyart.
  • Palinko
    de ennek még mindég nem látom a hátrányát, gyorsabban lehet bevenni a kanyart és annyi.
  • Ulvar
    Nem az, csak itt kamionversenyt is szégyen rendezni olyan széles. A legnagyobb probléma amúgy nem a pályákkal van, hanem az autókkal.
  • Palinko
    ja igen mégtöbb monacot, nehogy már kerülést lássunk.....
  • desigo
    Ez a Laguna Secan videó nagyon komoly
  • Dietrich
    erre is mi szükség volt? billiárd asztal kell meg Tilke förmedvény...mikor van egy ilyen meg ilyen meg ilyen is
  • Chris Lowe
    Jaja baromi unalmasak már ezek a számítógéppel készített pályák. Ezeken kombájn versenyeket kéne rendezni olyan szélesek.
    Ötlettelen vackok.

Más : mi van a force india tulajjal? Hazament?
  • Dietrich
    újabb Tilke tepsi fos pálya..
  • contraste
    Teljesen egyetértek a mentalitásukról szoló kritikáddal. Én speciel Alonso drukker vagyok, nem különösebben érdekel melyik csapatban versenyez, de a Ferrarinal az latszik - mióta elmentek az agyak (RB, JT, stb.) - hogy azt se tudják merre hogyan kéne... Am Perezt én is bírom, remélem bejön neki a McLarennél.
  • desigo
    A Ferrari két, Indiában fogvatartott olasz tengerész miatt a haditengerészet zászlaját festette az autói orrára. A tengerészeket két halász meggyilkolásával vádolják, így a helyi sajtó felháborodott a csapat gesztusán.

• desigo
    Én azt remélem,hogy az időmérőn valaki a leintés után jobb időt menjen mint Vettel,ő meg ott duzzog az interjúkon.
  • Palinko
    elfogadható volt ám mikor lecsípték webber orráról a szárnyat :D
  • szabii98
    Az egész mentalitásuk rossz. Jó tudom, év végén már nem fognak fejleszteni, de a red bull még így is erősebb. Plusz Alonsot amúgy sem szeretem, csak a Ferrarit meg Massát, az igazi kedvenc Perez és Raikkönen :D
  • IXEMGabeo
    nem tiltott a burkolt csapatutasítás sem meg semmi. Sőt a Ferrari nem is tagadta igazából sosem hiába volt felháborodás...Red Bull, akik mindig sunyiskodtak e téren, bár ők meg megoldották másképp, ami még elfogadhatóbb...
  • Master91
    Gondolom Fernando gyorsabb nàlad vol.2
  • IXEMGabeo
    Na Szabikám fejtsd ki mi az oka? Pedig te bírod őket
  • szabii98
    nagyon unszimpatikus volt a ferrari az előző hétvégéken számomra, úgyhogy nagyon remélem hogy Vettel harcolni fog és meg is nyeri vb-t :D
    flame on
  • Palinko
    legújabb kipufogófajta? :D
  • repvez
    Biztos elvakarta a szúnyogcsípést :D