FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jövõre még elvileg lesz...Korea szállhat ki és az egyik spanyol futam talán Barcelona és Valencia évente váltanák egymást

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Nem úgy volt hogy török nagydíj nem lesz?
Semmi, 4-5 kiállás 😛 Aztán valaki majd prüsszögni kezd, hogy ez nem "költségkímélõ és környezet kímélõ" Azt majd azon kapjuk magunkat, hogy háborúznak,hogy maximum 2 kerékcsere / futam -.-
az jóféle mi lesz Kínában és Törökben majd?😄 ez a 2 pálya ette a gumikat leginkább

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Webber hogy nézne már ki... 😄 Marketing szempontjából is Vettel jobb.
<#eljen> ez úgymond kereskedelmi és marketing szempontból nagyon jó meglátás...sõt errõl jutott eszembe, hogy a Red Bull Mobile reklámhoz is Vettel adta az arcát és nem Webber

Ahogy én látom a red bull-nak abszolút az a jó, ha Vettel nyer. Egyszerûen õ európai, forma 1 fõleg Európában eladható illetve most már Ázsiában. Ennél is fontosabb, hogy német. Európa legnagyobb felvevõ piaca, egyszerûen jobban megéri a red bullnak, ha õ nyer, jobban eladható. Hogy valaki szerint ennek érdekében ténylegesen nem tesz a RB, az egy dolog, de az is elfogadható, hogy vannak, akik úgy gondolják nem véletlen, hogy Webbernél jöttek idén mindig elõ a technikai gondok, illetve az autója se tûnt olyan stabilnak.
😊 ez túlzás azért, tavaly mondták Vettelre sokan, hogy az új Kimi... Webbernek sztem szabotázsbeli hibái vannak, na erre varrjatok gombot <#finom><#buck><#idiota>

Master91
Emlékeztek Kimire a McLarennél töltött idõbe? Hányszor esett ki mûszaki hiba miatt? 😄 csóri olyan peches volt...mivan ha Webbert is elátkozta valaki, és most õ a szezon balfácánja? <#idiota><#idiota>
Alexease
A GP2-ben a pilotak versenyeznek, a Forma1-ben a csapatok (penz+fejlesztes) ES a pilotak.
Ezert az F1 olyan amilyen, gyakran uncsi. Bar vicces, hogy ilyen auto/technika kulonbsegek megengedhetok a palyan, amikor versenyrol beszelnek. Minek 20 pilota, amikor csak 3-4 versenyzik, a tobbi utban van, csak latvanyelemek😊

Ha az F1 valami valosag show lenne, ahol mutatnak a "valodi" versenyt is (szponzorok beszerzese, nyalasa, penzek tologatasa, fejlesztes, szereles, teszteles, kemkedes, csures-csavaras-kavaras stb.) meg talan erdekesebb is lehetne😊))))))
<#shakehead>

Massának mind1 volt, már az elejétõl fogva Alonsora építenek...nincs is meg a brazil régi tempója, ki tudja a balesete okán, fejben szét van csúszva...sajnos ez a párharc említésre sem méltó ellenben a Vettel-Webber párharc az, mert tavaly vérre menõ küzdelmet folytattak...

A Ferrarinal legalabb elismertek, hogy Alonso kore epitettek Maranellot.
Ma olvastam, hogy ugyanaz a szarny csapkodott Massa autojan, ami Alonsoen nem, ezert a brazil visszakapta a regebbit. A valaszt a Ferrari mernokei sem tudjak. Az f1 egy kibaszott okkult tudomany, ahol a mernokok nem talalnak erre sem valaszt.

En meg most megyek es ezt elhiszem.

http://gaborszantai.co.uk/

**Button felé sem volt

Akkor az en elmeletem:

Webber szetesett, feladta, de nem hiszi el sajat maga sem.
Tavaly jott ra az utolso futamon, hogy mar soha nem lesz VB. Nem gyengebb az autoja semmivel sem, Mark lett gyengebb. Nincsenek beszologatos nyilatkozatai, latszik, hogy gyors, akar menni, de erolkodik, csuszkal, olyan eseteket nem tud megoldani, ami tavaly rutingyakorlat volt a szamara.
Nagyjabol ugyanan a fazisban van, mint Hamilton (volt?), de nem balesetezik, csak erolkodik. Sajat magaval kellene elrendeznie elobb a dolgait.

A csapat a masik, mert az auto ugyanaz, de az ausztral technikai csapata biztos gyengebb. Ez pedig masodperceket jelent a strategiaban. Nem lenne Vettel csapataval sem az elen, de konstans dobogos lehetett volna. Ha valahol Webbernek onmagan kivul hatranya szarmazik, akkor az a monitorok elott ulok es a legkulcsot szorongatok kozott kell keresni.

Barrichellonál sosem volt olyan egyik évben sem, hogy Schumit megtudta volna közelíteni egyik évben...voltak jó futamai, de nem tudta vele tartani a lépést és most tekintsünk el 2002 Ausztriától...

Alonso - Fisichella sztori se tiszta, de most azt nem hozom fel az is furcsa volt

ez a Vettel - Webber eset akkor is furcsa. Egyik évben Webber valóban ott van Vettel nyomában, fõleg Barcelonától kezdve, idén pedig minden gond nála volt a taktikabeli, KERS és rajtolási problémák sokasága és majdnem minden edzésen 4-5 tized, ami tavaly nem volt meg...

Hamilton - Button páros nem változott pl, idõmérõn Hami stabilabb, de idén Button javult, versenyen pedig a Hungaroring után Button dominánsabb volt versenyen...összességében Hamilton eset szét fejben, Button pedig javult és megszokta a csapatot egyre jobban, ennek köszönheti, hogy idén elõtte végez, de én itt nem érzek semmiféle elnyomást mégsem és tavaly se volt Button felé...

Red Bullnál bármennyire is nem látszanak a dolgok, de érzek túlzott elnyomást, mégha nincs is totális bizonyítékom

Tudom.. ettõl függetlenül leülhettek és átbeszélték hogy ilyet még egyszer nem akarunk!

Bazz ezt írtam😊

RB tulajdonosa, õ a fõgóré mindenek felett

Tavaly pont Herr Mateschitz vedte meg Webber-t Marko-val szemben.

Hagyjuk egyébként mindenkinek megvan a véleménye.. de nekem ez sci-fi kategória.. én ilyen még nem láttam F1-ben de biztos nincs semmi.

Jobb is a szép és becsületes világban hinni😊

Jaja😊 Mateschitz-nek meg annyi a bele szólása hogy az van amit mond😊

Tehát te láttál már F1-ben olyat hogy két pilóta ezredekre van egymástól, oda vissza veri egymást a következõ évben meg fél másodpercel lassabb😄

Totti5
Mindegy, akkor menedzser. Kevertem a másik mókamesterrel a Mateschitz😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

😊)) ezzel csak saját magadról állítod ki a bizonyítványodat 😊

Nem pénzes bácsi de mindegy😊 õ keresi az új pilótákat😊

Jobbat nem találtam, de:
http://kimi-sebi.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1140715

Elég sok beleszólása van...

Totti5
<#idiota>

Totti5
Az elmúlt 10 évben olyat nem láttam hogy 2 csapattárs egymásnak feszült, akkor a köv évben kibasztak vele... szépen néznénk ki ha ez így mûködne.

Webber teljesítménye változó, van amikor jó van amikor nem. Tavaly pont jó volt, de nem volt jobb mint Vettel, de idén egy futamon sem tudta tartani a lépést, ami futamról futamra egyre kínosabb volt neki is és teljesen szétesett, mert õ sem érti Vettel sebességét, de amúgy ha bármi is lenne a kocsival azt Webber és a mérnökei látnák, mert a telemtrya nem hazudik és azt össze szokták vetni a csapattárséval... azzal nem lehet mit kezdeni hogy Vettel jobban vezet mint õ, ez tudásbeli különbség semmi más.

Helmuttal meg nem kell foglalkozni... mondhat bármit a médiában, mert kb annyi beleszólása van a csapat mûködésébe. Õ nem F1es szaki, csak a pénzesbácsi.

V43 1105
Webber magasabb és feljebb van a sisakja 😞 Azt tudtátok hogy Webber teszetlte a Schubert sisakját? De Newey bácsi azt mondta neki, hogy az Arai sisak sokkal jobb aerodinamikailag ? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Még ész érv mindig nem született 😊)))

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

FeikG
Már rájöttem!
Adrian Newey a geci,mert másik autót tervezett Webbernek..
A Renault a geci mert 7 hengeres motort csinált direkt neki..
A Total a geci mert szar üzemanyagot tankolnak csak neki..
A Pirelli a geci,mert csak az õ gumija nem tapad..
A Geox a geci,mert Webbernek olyan cipõt ad,amivel nem tudja tövig nyomni a gázt..
Ezeket sikerült kideríteni,de biztos van még<#idiota>

Igen, az RB szerintem kitûnõen ért ahhoz, hogy mentálisan tönkretegyék azt a pilótát, aki veszélyes lehet a kedvencükre, lásd tavaly Török, majd Angol nagydíj, majd az a kijelentés, hogy 4 futammal a vége elõtt nem álltak be Webber mögé, miközben, ha jól tudom, vezette a bajnokságot. Mielõtt bárki nekem támad, sok bajom nincs Vettellel, piszok gyors, de ehhez kell az az Adrian Newey - aki olyan kocsit tervezett, ami minden kanyarban ragad az úthoz, elképesztõ, - másrészt a támogatás Mr. Helmuth Darkotól😊

adalék.. tényleg elképzelhetetlen egy olyan csapattól ez a dolog hogy lassítják Webbert, ahol egy olyan ember van Helmut Marko!!! szerinte tavaly amikor kibaszták egymás Webber volt a hibás.. igaz hogy mindenki azt mondta hogy Vettel.. de nem szerinte Webber😄DDDDDDDDDDDDD

Nagyon egyszerû a válasz.. nem történik az mint tavaly? vagy már elfelejtetted amikor kibaszták egymást? mert Vettel azt hitte hogy neki mindent lehet?

Nem akarod érteni? de ugyan úgy drukkoltam neki mint Shuminak Canadaban idén...

Mert esõben fel megcserélõdik a dolog autó/pilóta nem 90/10 hanem mondjuk 50/50 sacc lényegtelen aki értelmes megérti..

ScarY MAN
<#unalmas>

...

Horner szted nem baszná át a te fejedet is? <#banplz><#hehe>

Montoya még azt mondta, hogy 80-20😊

Ulvar
Keverte az Eddie Irvine-t na.... 😊)))

nearo
Ervine... Ervinke 😄DD
Inkább Irvine 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Jajj te. Sumi és barichello? Barinak is "szar " volt a Ferrari? azért sokszor volt ott a dobogón! Ervine majdnem vb lett, mikor eltörte a lábát sumi, és nem adták oda neki Sumi autóját. Sõt, mikor vissza jött sumi, akkor még neki segített ahogy tudott...aztán Ervine elbazta, de ez más.
Millió példát fellehetne hozni, hogy ez hülyeség, hogy szarabba 2. pilóta kocsija. Segítik õt is, de hozzá teszem, persze nem úgy mint az 1. pilótát. De muszáj hogy jó helyen legyen a 2.es pilóta, hiszen sok lóvé jön be a szponzoroktól...
Totti5
Még nem sikerült elõállni olyan érvel aminek lenne 0,1 % alapja is.

Mi a jó abban egy csapatnak hogy az egyik pilótájuk magabiztosan nyer verenyt a másik meg még a dobogóra sem fér fel, nem ogy mögötte végezzen.

Nos? most már valami elfogadható dolgot találjatok ki erre...

Gondolod ha tényleg lassabb autóval menne, akkor nem úgy lõnék be hogy Vettel mögött érjen célba???

bakkerman
verd a fejed a falba egész nyugodtan,de velem maximum horner tudná elhitetni azt a dolgot,hogy webber "ugyanazzal" az autóval idén kalap szar,Vettel meg izzadás nélkül nyeri a futamokat,ha tényleg az õ autója szarabb mint a Vettelé,akkor üléscsere esetén Webber is nyert volna jópár futamot idén,ami elég lett volna neki is a VB címhez

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Ha jól sejtem, már bánod, hogy hg lettél itt😄
Totti5
"ha autót cseréltek volna,akkor most webber világbajnok"

<#falbav><#falbav><#falbav>

bakkerman
Vettel kibaszottul nem a legjobb pilóta a mezõnyben,de ott van a top5-ben,ezzel az idei RB-al Hamilton,Alonso,WEBBER(ha autót cseréltek volna,akkor most webber világbajnok,Vettel a 3. helyért küzd),Rosberg,Schumacher(igen,õ is VB lehetett volna ilyen technikával),Button,így kb ennyi jutott eszembe. Hamilton esetében lehet nem ennyi ponttal,mert õ hajlamos eldobni a vasat,de õ is hozott volna 8-9 gyõzelmet,legalább ennyi pole-al! Vettel nagyon fiatalon az F1 csúcsára ért,2x világbajnok,rekordokat döntöget,és amíg nem lesz drámai szabályváltoztatás,addig világbajnok lesz évrõl-évre,de ahhoz még NAGYON SOKAT kell tanulnia,fejlõdnie,és TAPASZTALNIA,hogy odarakjam Senna-Prost-Schumacher-Hakkinek mellé

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
1: nedvesség....F1-ben nagyobb dolog volt gyõzni nedvességbe,mint szárazon nem?
2:Szövegértés: utolsó 2 soromban, márt többes számban írtam
Ulvar
khmm...2005...khhmmm...

Ezt mondtam én is😊 de ez már elég régen így van, ez hozzá tartozik az F1-hez.. régen még jobban számított szerintem amikor több gumi szállító volt... ott még az is cumi volt hogyha jó volt az autó de szar a gumigyártó😊

Pont BBC-n is ezt mondtak a futam elott: 90/10 az technikai hatter (mernokok, auto, strategia), a tobbi a pilota.