FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
<#worship> dúrván tolják,az már más kérdés,hogy az F1 mezõnyét ilyen körülmények közt nem is mernék standing-bõl rajtoltatni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Helyes, ugyan ezen a streamen lesz, amit most linkelt Dietrich. (HDben..khm..). Lényeg hogy fél6kor legyél gépnél és nézd! 😊. Folyt. köv. V8 topic ha van kérdés.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
Sokkal durvábban nyomják, mint a WTCCsek, bár az esõ miatt sok SC volt.. Holnap tuti megnézem! 😄

I met God. She's black

Totti5
Egyesek átmentek rallyba😊 jó lehetett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
és milyen volt? nagyon más mint a wtcc? 😊
ha teteszett holnap reggel még korábban kell kelni 😄 05:40-kor lesz a rajt viszont hosszabb a táv.
összefoglaló..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
<#worship>
igaz nem az egészet, de szûk 40 percet láttam belõle 😄

I met God. She's black

Dietrich
akit érdekelne egy V8 versenyélõben de még eddig nem látott, a linken megteheti.
feltéve ha felkelt 😊
6:15-kor rajt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

passatgt
mert egy sumi-kimi párosnak jobban örülnék, azért

Firerock
Miért pont Rosberg?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

passatgt
rosberg helyett kimi, rosberg meg menjen williams-hez vagy a rötyóhoz

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
A Jégember szóba lett hozva a Lotus-Renualtal, és a Mercedes GPvel is(2013ra, Schuminak 2013ig, Rosbergnek '15ig van szerzõdése)

I met God. She's black

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

passatgt
remélem lesz belõle könyv is, tuti megveszem

Totti5
Nyugodtan csinálhatná ezeket a karikatúrákat, de szöveg nélkül... egy szavam nem lenne, mert ügyes grafikus, de ezek az erõltett szövegek teljesen leértékelik a munkáját.

bakkerman
egy világtalan ez a csávó

Carlos
<#wilting>
Ezt a barmot belökhetné már valaki egy lada véeftées alá, mert semmi humorérzéke nincs.

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
basszameg,elõbb olvastam egy fasza viccet,röhögtem rajta 5 percig,de ez a szar lelombozott mára

a.carkey
Ez éppolyan szar, mint volt. Nem kéne eröltetni ezt a Maksa híradót!

A medve nem játék.

Firerock
ha úgy nézed hogy van viszonyítási alapod tényleg nem rossz,de el kell olvasni párszor

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ez még eskü ahhoz képes egész jó, amilyen borzadványok születtek belõle

elsõ lettél, elsõ, aki kiestél , meg a hamarabb is összetörhette volna egy egész tûrhetõ poénocska...de azért még mindig 12+😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105
-.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

épp ez az, hogy azt se tudod mit szerettem volna írni😊 A látszat néha csal...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Harmadik tesztnap végeredménye:

1. Jean-Eric Vergne, Red Bull 1:38.917
2. Sam Bird, Mercedes 1:40.897 +1.980
3. Jules Bianchi, Ferrari 1:41.347 +2.430
4. Olivier Turvey, McLaren 1:41.513 +2.596
5. Max Chilton, Force India 1:41.575 +2.658
6. Esteban Gutierrez, Sauber 1:42.049 +3.132
7. Mirko Bortolotti, Williams 1:43.277 +4.360
8. Kevin Ceccon, Toro Rosso 1:43.686 +4.769
9. Alexander Rossi, Lotus 1:44.283 +5.366
10. Jan Charouz, Renault 1:44.470 +5.553
11. Stefano Coletti, Toro Rosso 1:44.545 +5.628
12. Nathanael Berthon HRT 1:45.839 +6.922
13. Robert Wickens, Virgin 1:45.934 +7.017
14. Charles Pic, Virgin 1:46.348 +7.431

ScarY MAN
...de hamiltontól igen <#buck>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
no offense... csak nem hagyhattam ki <#idiota>😄 inkább ne is reagálj rá 😄 vagy csak akkor, ha nem vetted komolyan 😄

...

bakkerman
én Vettelt még sose fikáztam úgy,ahogy már Hamiltont itt jópáran,én ha Vettelrõl véleményeztem eddig,akkor azt próbáltam kifejteni,hogy szerintem túl van/lett sztárolva,sok ember nagyobb tehetséget lát bele,mint amekkora valóban, Vettel top5-ös pilóta,de nem a legjobb. Nincs nekem olyan nagy bajom Vettelel,csak csupán nem vagyok elájulva tõle

FeikG
Egybõl felkaptad a vizet a semmire!
Látod pedig amikor te fikázod Vettelt,(aki még okot sem adott rá)akkor nem látsz magadba!!!

bakkerman
kétszer is elolvastam a cikket,de sehol nem találtam olyan megjegyzést Lewistól,amiért te írhatnád azt amit írtál,hogy "nem mondok semmit Hamiltonról". Lassan lekerülhetne egyes emberekrõl a Hamilton ellenes szemellenzõ,már nem divat fikázni,és utálni,amíg õ se fikázza Buttont(egyébként kurvajóban vannak,morálban az egyik legjobb duó),és nem tesz Button ellen semmi rosszat,addig alaptalanok a fikázások.

bakkerman
mégis izgalmasak nagyon a versenyek,hiába az F1-ben a rohadt biztonságos pálya,meg szabályok,ha senki nem mer 10%-ot se kockáztatnim,és vonatoznak egymás mögött 60 körön keresztül...nézõként az izgalom,a szórakozás a lényeg,ha adná a TV az argentín túraautó bajnokságot,telibeszarnám hogy milyen biztonsági cuccok vannak,ha élvezetesek a futamok

Alexease
Nem baj, de legalabb jo versenyek vannak😊
Termeszetesen a balesetekert, az embereletekert kar:/ De valszeg penz sincs ami megoldana a FIA elvarasait, es a rengeteg szabalyozas, foleg a FIA penzugyi erdekeltsegebe tartozo dolgok, rontananak a versenyhangulaton is...
Dietrich
olyan szinten vannak lemaramadva biztonság terén, hogy semmilyen FIA licenszük nincs se pályákra se versenyzõkre..

hmm ez érdekes cikk😊

egyelõre nem mondok semmit Hamiltonról...

Alexease
Azert a TC-hez tegyuk hozza, hogy az egyik legjobban kitalalt sorozat, rengeteg autoval, latvanyos palyakon, jol szervezett, bonyolitott, sok rovid elofutammal. Kizarolagos szerepe van a versenynek es a szorakoztatasnak!

Erdemes megnezni nehany videot: mindig telthaz van, brutalis hangulat, a futamok vegen tomeges ugralas, unneples, enelkes (ami meg a cockpitbe is behallatszik)😊

Teny, hogy el vanna maradva a bitonsag teren, de a sok sulyos baleset nem csak annak tudhato be. Ott 40, szinte egyforma auto versenyzik, egymastol centikre. Az nem Forma1, ahol az elso ket kanyar utan, mar csak koronkenti idokbol lehet latni ki mit csinal😉))
Dietrich
már a puszta elõzési gondolatért 😉

bakkerman
már azt büntetnék,hogy merészelt így bemenni egy ilyen veszélyes kanyarba,ezzel veszélyeztetve "versenyzõ" társa épségét 😊))

a.carkey
A F1ben már büntetnék, hogy levágta ... 😊

A medve nem játék.

bakkerman
jah,csak a piros autóból következtettem 😄

Dietrich
Zanardi..
Bryan Herta volt a szenvedõ fél
Vasser a bajnokságot nyerte azévben

Dietrich
Mellesleg a vérszagra gyûlt száni F1 oldalak még most is Wheldon esetében 2x IndyCar bajnokot írnak..pedig õ még az IRL-ben 2005-ben volt és csak 1x bajnok. 2008 óta a név újra IndyCar.
2x az Indy500-at nyerte meg ami csak 1 futam a bajnokságban...csak a leghíresebb.

ha már írnak valakirõl az lenne a min. utánajárnak a dolgoknak..ezért szar a hazai média többnyire tisztelet a kivételnek.

b-type
huh vzz, kicsit más szemmel fogom nézni a következõ futamot 'lagosban 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bakkerman
aztabüdös,szépen berakta Vasser

Dietrich
Argentin Túraautó Bajnokság.
nemzetközi nevén Turismo Carretera
honlap: http://www.turismocarretera.com/

azért írtam hogy csak a vér szagát látod benne de fogalmad sincs miféle bajnokság ez.
pedig ha tudnád évente min. 1 halálos balesetük van átlag, hogy a biztonság terén kb. 30-50 évvel vannak lemaradva, hogy olyan pályákon is mennek V8-as autóikkal, amiken nálunk max. hegyifutamot rendeznének õk meg nem felfelé hanem lefelé száguldoznak, már nem is meglepõ.
De ha ilyen hamar ráugrasz a témára 😊ajánlom a brazil kamionverseny bajnokságot..ott is halnak meg elég gyakran.
Ezt túlélték karcolás nélkül..egyikük Bruno Junqueira volt.

Dietrich
nascar birodalom kellõs közepén értelmetlenség is ilyen pálya megépítésének még az ötlete is..
Eccleston vén ember már talán megtanulja az USA-ban nem úgy mûködnek a dolgok mint Mo-n hogy majd az állam fizeti a beruházást egy építkezésen vagy a jogdíjakat neki.

Dietrich
igazad van ne menjenek oda, mert még azokat a pályákat is elbasznák Tilke modra..

amcsi ow-nek nem volt gond..sõt volt valaki a leghíresebb elõzését hajtotta végre az utolsó körben ott.

a.carkey
A Lotusé beszédes ...

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Bocsánat, hogy lemertem írni az "azt hiszem " szót, "asszem" ként. Retek klubbot csak akkor kapcsolok, ha F1 van. Blikket max, ha reggeli kávémhoz nincs más olvasni való. És az f1live.hu-ról szedtem a videót, ott csak annyit írtak, hogy argentín pilóta. Amikor a videót közzé tettem, 3 komment volt csak, idézek belõle kettõt:

everything happens on.....spanish?........italian­? tv?

computerconrad 2 nappal ezelõtt
@computerconrad Argentina

Ne kössünk már bele ilyen apróságokba kérem.....
De jogos, nem tudom milyen bajnokság volt ez. Kíváncsi vagyok, hogy miféle ?
b-type
sehogy, a dugóhúzó nem ezeknek az autóknak való (sajnos), én nagyon bírnám ha visszajönnének a Spa típusú pályák, és egy Laguna Seca is kötelezõ lenne, de sajnos erre semmi esély, végig lehet menni Nordschleife-n is, de kiélezett tempóban ezek az autók nem elég 'biztonságosak'..
Pedig van elõzési lehetõség Laguna-ban is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type