FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
remélem jövõre már csak ilyen szintû munkát kap a ferrarinál...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Grosjean nagyon jó pilóta ez nem kérdés... már eleget bizonyított más szériákban, viszont a Lotus nem biztos hogy az, csak az elsõ pár futamon. Ugye Petrov is összehozott egy dobogót év elején, aztán pár futam után elfogyotak. Reméljük most nem ez lesz.

Izgalmas futam lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tobias88
"Lehet, hogy nem hangszigetelt szobából adják."
-
Tuti hogy nem. Szerintem sokkal jobb volt, hogy itthonról közvetítettek ebbõl a szempontból.
matyi0323
Nem értem mit kell ezen lovagolni.
Ha tényleg annyira szar lenne a lotus, akkor Grosjean se lenne elsõ 5ben..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Count Adyn
Hát te tudod Forma 1 re fogadni szerintem alapból nagyon necces, a legesélyesebbre fogadni ráadásul külön butaság, nade nem az én pénzem, sok sikert hozzá:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bakkerman
16. Felipe Massa brazil Ferrari 1:27.497
17. Kimi Räikkönen finn Lotus-Renault 1:27.758

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

matyi0323
Mercik és a Lotusok is jók lesznek.
Kimi elbaszta.
De ahogy mondtad a Ferrari (szerintem) idén se lesz sehol.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bakkerman
Ricciardo,Vergne nagyon nagyot mentek,érdemes lesz õket figyelni,amit Mezei mondott,hogy valamelyikük fog átülni Webber autójába jövõre,van realitása! Raikkönen meg...ASD:ASDSAGSDG:ASASSDG:ASSDGSDG:ASSDSF:ASASF

Nem sokáig lesz ez így.
ha nem Hamiltonba lenne a pénzem egy része azt mondanám, hogy kiesik, de így szerintem simán megtartja, Vettel még feljöhet.

Volkswagen CC 4motion 2012 owner

bakkerman
na megnéztem az idõmérõt,jó volt,tetszett,fõleg a Q3. Csak annyit szeretnék hozzáfûzni,hogy a Ferrari mehet a levesbe,Vettel kutyuska,és LEWIS FOR PRES! Erre vártam már mióta,hogy Gomb és Lewis végre az elsõ sorból induljanak!!! Köszönöm nekik ezt az élményt! Holnap le kell alázni mindenkit!

ez eddig is nyilvánvaló volt.

zzeN
Ez h mûködik amúgy? Életemben nem fogadtam még:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én már megtettem a fogadásom Hamiltonra.

bardocz
RTL is mindig így kezdte, aztán az idõmérõt csak 2tõl kezdték adni.

#121020 : köszi!
pedobear
Forma1 fogadások, szorzók (akit érdekel):

Most lehet még nagyot kaszálni, mert nagyon kiszámíthatatlan

A logora kattintva!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

zzeN
Miért 2-tõl adná? 13:30-tól adják.

Kimi meg elb.szta.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bardocz
Kimivel mi lett? És az mtv miért nem 2tõl kezdte adni az ismétlést? Így csak Q2-t látom, meg Q3-at.
zzeN
Füles alatt én is a mikire gondoltam, mert gondolom 2 in 1:) csak rosszul fogalmaztam.

Norbi1990
Ez érdekes akkor.
Mondjuk szerintem a fulesnek semmi koze nincs ahhoz, hogy mi mit hallunk. A mikrofonnak inkabb, de abbol a hangtechnikusnak ki kellene szurnie az autok hangjat, vagy azt a savot visszabb venni.

http://gaborszantai.co.uk/

zzeN
Úgy látszik nem csak mi nálunk van ilyen probléma, belenéztem a Sky-féle qualiba és ott is ilyen gáz a hang.

Norbi1990
Lehet, hogy nem hangszigetelt szobából adják.
De egyébként az összes kommentátori fülke hangszigeteltnek kéne lennie nem?
Angol közvetítést nézte valaki? Ott is behallatszott az autók hangja?

Az is lehet, hogy egyszerûen a MTV-nél szarul állították be a hangerõket.
Master91
Nem fülessel van itt a gond :D Amit a kamera mutat egyáltalán nem hallani. Csak azt amit a kommentátoroknál bejön. Itt valami más baj van, nem fülesükkel van gond.
zzeN
Jaja, nem sikerült beszerezniük értelmes fülest...

tobias88
A kommentátorok a helyszínrõl közvetítenek?
Ez a folyamatos hang, hogy elhúznak elõttük az autók valami iszonyat, élvezhetetlenné teszi a közvetítést...
Kit--Kat
Troll#2

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

benõmenõ
flame helyett inkább nézzétek az ismétlést, ha már ennyire nem bírjátok egymást
Firerock
Bocsi hogy bántom az éppen aktuális kedvencedet,pedig csak egy cikket linkeltem be. Bár ez holnap már úgysem fog téged zavarni,mert kb Hamilton fog nyerni,és akkor jövõhéten már neki fogsz szurkolni.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
Na felébredt a Trollunk. <#smile><#kocsog>
Komolyan legalább ha a szánalmasságod mellé humorod is lenne, ehelyett dupla nulla vagy. :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Falcon83
A Ferrarinál addig nem fogják egyiket sem lecserélni, ameddig nem szabadul fel a piacon a jelenlegieknél jobb versenyzõ. A Lotus meg most hogy egy jobb csapat lett, lehet hogy a teljesítményt is figyelembe veszi, Csandhok meg nagy elõrelépés lenne Kimi után sztem, meg némi pénzt is tudna hozni.

sharpshooter
Szegény troll meglepõdött, hogy egyetértsz vele, a kétbites agya nem tudta kezelni a szituációt<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Chandok nem hoz penzt, akkor mar a FI-ban ulne.
Alonsora tippelek, amikor kirugjak a Ferraritol, akkor Santander ujra megveheti neki Kimi uleset.
Mondjuk a Santander vagy Telefonica jobban tenne, ha megvenne neki az osszes autot, bar akkor sem tudna dobogon vegezni:D

Falcon83
Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy mikor, na meg fõleg arra, hogy kire fogják lecserélni. Betippelek egy Candhokot.

Nem tudsz olvasni meg mindig?

Azt irtam, hogy a penz es nem a teljesitmeny miatt van itt.

Falcon83
Ja, mert Kimi az elképesztõ teljesítményével gyõzte meg a Lotust hogy beültessék. Meg is mutatta, hogy mit tud :P

Lehet igazad van.

Sokuknak nem kellene, megis itt van a 2006 ota semmit nem mutato Alonso is, mert sok penzt hoz a Ferrarinak. Lehet ezert kellett Kimi is a Lotusnak.

Falcon83
Hát ilyen alapon Raikonak meg nem kéne az F1-ben lennie. Ha már itt tartunk :)

Szerintem is.
De pedig régen pont azért kedveltem meg, mert szar autóval is jó helyezéseket tudott elérni.
Pl mikor 2007-ben volt a Kubica baleset, a BMW-nél Vettel helyettesítette õt a soron következõ Indianapolisi futamon, és ott is nagyon szépen terelte az autót, azt hiszem pontszerzõ is lett, rákövetkezõ évbe leszerzõdtette a Torro Rosso, azzal is nagyon jól ment, esõbe fõleg, meg is nyerte az olasz nagydíjat.
Aztán most meg az terjedt el róla, hogy nem tud elõzni.
Hát elsõ helyrõl nem is kellett eddig, most meglátjuk van-e ennek alapja.
Az viszont lehetséges, hogy kapkodni fog, mert nem ilyen autóhoz van szokva, ha valamit ki akar belõle hozni, elõrébb akar lépni nyüstölni kell, aztán lehet elszáll.-De ez az igazi verseny

Most derül majd ki, hogy Vettel mentálisan is világbajnok-e ( szerintem nem ), így hogy nem a legjobb autó van alatta szerintem eléggé el fogja bizonytalanítani, kapkodni és hibázni fog. ( még egyszer: szerintem )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
A 17 szerencsés szám.

Viccet félretéve legalább tisztább ív, ha bár itt ez nem sok elõnyt jelent.

wut?!

a szerencsejáték a hanyatló Nyugat ópiuma.
Master91
azta kurva :D
Vagy Vettel nyer, feljön 6. helyrõl, két meki kiesik :D
Most 6-os szorzó van rá, hozna 2100000-ret. :D

Master91
Kilökik egymást, Gorsjean 2 körön belül -2 -3 hely, Sumi win.
Problem? <#idiota><#taps><#pias>
Na most Hamilton vagy Button?
Ha az edzésekbõl indulok ki, Hamiltonnak nagyon fekszik a pálya, Q2 Q ba is gyorsabb volt Butonnál, de DRS zónába lehet elmegy Hamilton mellett, aztán kiautóz egy akkora elõnyt, hogy inkább hagyják Buttont nyerni..
De ahogy Hamiltont ismerem az elején el fog húzni, aztán Button boxban megelõzi, mivel jobban spórol a gumikkal.
Meg Hamiltonnak nem tudom mi maradt meg a tavalyi meggondolatlan formájából...
Csak össze ne akadjanak b+ <#vigyor3>

Kimi 17-ik helyrol, tiszta ivrol indulhat.

Perezt megbuntettek (+5 hely) valtocsere miatt.

Christian88
Szerintem csak a trükkjüknek köszönhetõ a gyorsaságuk. DRS nem lesz mindenhol versenyen :)

http://www.twitch.tv/hegii