FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Lol egyik Williams nem tudott beállni kerékcserére?😄 Más is látta?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RelakS
Ja, az életükkel játszanak.
De mintha ezt tudták volna, mikor jelentkeztek pilótának, nem? Vezetni meg tudnak, ha minden igaz...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Akik meg azzal jönnek hogy hát az életükkel játszanak!! figyelmébe ajánlanám nekik hogy egy magyar tûzoltó kb 100e forintét rohan be az égõ házba...

matyi0323
Remélem Pereznek ezek után, ilyen idõben lesz egy jó versenye 😊)
Nagy kedvencem 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
kihúzhatna már a SC...
RelakS

Amúgy volt a How it's made-ben, hogy ezeket gránitból faragják, mindjárt két félébõl (az aljába ragasztanak egy keményebb vagy puhább betétet, a fene emlékszik már rá)

matyi0323
Értem, köszi.

Fárasztó sport lehet... de tényleg.
A karokat szerintem rendkívül megerõlteti az a gyors mozgás.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

zzeN
Karthikeyan behozza pont szerzõre😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Meg amelyik oldalon jobban sikálják ott "latyakosabb lesz", így lehet picit módosítani, hogy merre menken a kõ. Ami tényleg nehéz.

Þór vígi þessi rúnar

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

matyi0323
látom 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb. olyan, mint amikor nálunk nem mennek a vonatok a " rendkívüli hóhelyzet miatt"

Totti5
Törlik a pályát, jobban csúszik, mivel miliméterek is számítanak.

Az a kis súly közel 20 kiló ha jól rémlik!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nézd már meg ÖMLIK az esõ😄DDDDDDDDDDDD egy vicc....

matyi0323
és tényleg 😊

amúgy abba a kis súly vagy mi elõtt.. ahogy sikálják a jeget, azzal próbálják egyenesre vágni? vagy hogy mûködik ez? sose értettem..

Carlos
Júrósporton Curling. Izgalmasabb, mint ez a sátortábor. 😊

Þór vígi þessi rúnar

matyi0323
Még jó, hogy felkeltem nézni egy autóversenyt b+ -.- 😄

Norbi1990
Sportklubod nincs?
Itt szerintem lesz stream.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
streamet majd linkeltek?😊

I met God. She's black

Sajnos az...

Carlos
Az történelem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#taps>
Köszi! Azok legalább nem félnek versenyezni.

Þór vígi þessi rúnar

Prost az élen járna, hogy intsék le a versenyt. Õ annyira nem szeretett vizes lenni. Moncao, Prost vs. Senna és esõ. A történetet mindenki ismeri. Na az esõs verseny volt.

Sysfox
Én meg megõrülök ettõl a Mezei Dániel féle "Mercedes AMG"-tõl... Miért nem lehet sima "Mercedes"?

Ez nem AMG, hanem OMG! 😄

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ulvar
Este lesz IndyCar Sportklubbon 18:30tól...na azt még fasza lesz nézni 😊. (és valszeg minden futamot adni fognak szóval lehet örömködni hogy reggel délben este lesznek versenyek 😄)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Carlos
A forma 1 egy bohóckodás mostmár kezdem látni.
Nehogymár egy picit is izgalmas legyen a verseny...hûûû.megsérülhet. Basszák meg, ez a melójuk... szerintem ha ezt látná Senna kiröhögné õket... Prost meg épp csóválja a fejét, hogy ez mekkora bohóckodás.

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Nem volt kisebb esõ egyáltalán és arra válaszoltam hogy: "Mentetek már ilyen esõbe autóval 90el?". Igen. 110el is autópályán, illetve arra hogy máshol nem számít egy ilyen esõ... hallani lehet mennyire csúsznak a kerekek és mennyire nehezek a körülmények, ráadásul utcai pálya.

3:15-tõl érdemes ezt nézni.

Totti5
Ráadásul ablaktörlõjük is van<#banplz>

b-type
'szki motorral mentek már hasonló körülmények között (legalábbis az 500/250cc-s korszakban emlékszem...és az még kétütemû volt, elektronika nélkül).
Persze hogy veszélyesebb, nyilván az. Mi lesz a következõ?..ha nagy fúj vagy süt a nap akkor is leintik?!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Mit nézzek ezen? kevesebb az esõ, kisebb a tempó, lassú a pálya.

Amúgy nájszos elõzés volt<#eljen>

Ulvar

Aha...

Ilyen üresjáratokra szerzõdtetni kéne Palikot, hogy nyomja a stand up-ot. Verseny közben kussolna, de ilyen helyzetekben jönne kommentálni 😄

szabii98
Lotus twitter:
Lotus F1 Team

We can confirm we have replacement freezer filled with ice creams lest anyone wants one.

I met God. She's black

matyi0323
<#eplus2>

Én konkrétan esõben imádok vezetni ( persze tudom, ez össze nem hasonlítható egy ilyen mennyiségû esõvel és ilyen autókkal), mert a sok vezetéstudatlan hülye picsa otthon nézi inkább a tv-t, és lehet normálisan közlekedni 😄

desigo
mázlista nézõk
ugyanazért a pénzért kétszer annyi ideig lehetnek ott <#idiota>
Totti5
Minek veszélyezteténk egymást? itt most nem arról van szó hogy 1 ember végigúszik a páylán, hanem 24 versenyzõ. Látótáv 0, a tapadás 0, sok kanyarba olyan szinten álla víz hogy Mekitõl a HRTig mindegyik felúszik és kicsúszik.

szabii98

3 éve 😄😄😄

I met God. She's black

szabii98
Grojean azt nyilatkozta, Schumi találta el(!!) és Räikkönen miatt nem cserélhetett kereket. LOL.

Holvan Kimi a magnummal? biztos nagy a sor :SS 😄

I met God. She's black

Jo olvasni azon szagertok kommentjeit, akik inkabb otthon maradnak, ha el kezd esni...😊

http://gaborszantai.co.uk/

RelakS
Last Man Standing? Jöhet! 😄

desigo
A szerelõk kezdik már a hajókat építeni ? <#nevetes1>
Carlos
Azt, hogy 10 perc alatt hányan csúsznak ki.
Aki pályán marad, az nyer. Megérdemli.
De most az, hogy 9 kör alatt ki mit csinált nem mérvadó. ÉS KURVA SZÁNALMAS!

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Edzésen egyedül😊

desigo
egyedül üres pályán
lol
Totti5
Hagyhatjuk, de láthattad hogy ez elején is esett már a pálya egy rászén és engedték. Majd MÉG jobban elkezdett szakadni az már értelmetlen. Most versenyt akartok nézni, vagy hogy 10 perc alatt hányan csúsznak ki?

Norbi1990
Így kell menni esõbe.
matyi0323
Régen a versenyrõl szólt egy autóverseny, most (sajnos vagy kevésbé sajnos) a pénzrõl és a biztonságról..

Össze sem hasonlítható, akár már a 10 évvel ezelõtti F1-el, távolabbiról meg ne is beszéljünk..

😄DD na jó hagyjuk...😄

Mostmár sátrak vannak. Nem tudom hány millióért fejlesztették ki amúgy, de elég gyorsan felverték. 😄

szabii98
A HRTnek nem tellik sátorra

I met God. She's black