182114
  • kifli
    gondolom próbált olyan helyet keresni az alváshoz, ahol nem zaklatják, hát nem jött össze :)
  • Master91
    A röhögéstől :D Láttad ki csücsül az autóba??

Köszönöm amúgy, nem ma tartom :P

(csak póénkodok, Mester az igazi nevem...)

Isten éltesse a Legendát !
  • IXEMGabeo
    miért?

Amúgy ma van a mester születésnapja!!!
  • Master91
    szét szakadok !!!!

• sumi
  • Norbi1990
    Csak arra akartam célozni, hogy a pályán versenyzők sosem fognak bevállalni egy ilyen versenyt míg fordítva simán elképzelném, hogy pályán is megállják a helyüket akik így mennek ezeken az utakon.

Az, hogy összetörik magukat bárkivel megtörténhet aki motorra ül, főleg versenypályán, vagy a man szigeti utakon.

Én is szeretem a motorversenyeket, sőt ott jobb verseny megy mint a 4 kerekűeknél.

• Totti5
    Miért is bújhatnak el? magyarázd meg.

MAN szigeti viadalra olyanok mennek el akiknek nincs félni valójuk... más különben nem találok arra reális indokot hogy 250-300al, közúton házak közt 0 biztonség mellett száguldoznak. Ha ott marad akkor ott marad, őket nem érdekli. Az ilyeneket sajnálni nem tudom, ha yutubon látom vagy adott évben hallom hogy atomjaira törte magát. Ha ez kell nekik...

A profi versenyzés még a legmodernebb biztonsági rendszerek mellett is életveszélyes dolog... ugye nem kell senkit emlékeztetni... Simoncelli... de ő biztos nem volt elég tökös, mert zárt pályán bohóckodott.

Próbáltam visszafogott lenni...
  • Wlanseraf
    Egy ilyet kell megnézni amikor sírnak az F1-ben hogy jaj sok a víz a pályan meg hasonlók, lassan megbüntetik aki előzni akar...

Rossi volt kint a TT-n:)) this is madness:) kb ezt nyilatkozta és hogy esze ágában sincs menni itt egyet:DDDDD Bitter Gábor viszont Man szigeti lakos. aki jól megy meghívják oda:)
  • passatgt
    azon röhögtem, hogy szalmát raknak rá amikor 300-al megy el mellette, mintha olyan sokat számítana:D
  • Norbi1990
    Hát nem, de legalább ilyet is láttunk.
    Ezek mellett elbújhatnak a sarokba a MotoGP, Superbike sztárok :D
  • G_ArchAngel #133664
    Akkor sem normalis hazak es villanypoznak kozott 180-200 mph-val menni:)
  • Norbi1990
    Nem is fog, mert az 1. kört se élné túl :D

Ezek a srácok egész életükbe ezeken az utakon motoroztak, gondolom ismerik mint a tenyerüket.
  • Master91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még nem járt ott Grosjean
  • Botond #133661
    17. hely a kieső, 10+6 továbbjut Q2-be...
  • G_ArchAngel #133660

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bukótér? Gumifal? Vizes pálya?
  • repvez
    Ezzel tisztába vagyok ezért irtam, hogy nem volt kötelező , hogy törés legyen az orron , minthogy a mekin sem volt, viszont féltávnál ők is kacsacsőrre váltottak, csak nem olyan csúnya modon.
  • szabii98
    A mekinek sosem volt kacsacsőre, csak az első félévben meredekebb volt az orr(bocsi, nemtudom hogyan mondani xD), a másodikban meg aerodinamikáztak és kicsit jobb lett
  • a.carkey
    Íme
  • a.carkey
    Csak pihen! :D
  • passatgt
    eddig se volt az:D
  • repvez
    én 2 eshetöségre gondolok, hogy ha akarják akkor modosithatják a kacsacsőrös letörést az orrkupon , hogy ne legyen csúnya.DE ezt eddig is megtehették volna lásd Meki. ő is év közbe váltot .

A másik meg a Redbullos gumiorra gondolok, hogy igy probálják elkerülni a jelentgetéseket , ha megint csavarodik az orra az autónak
  • Carlos
    kacsacsőr nem kötelező.
  • passatgt
    - kozmetikai orrkúp borítás (opcionális)

ez mit takar? (szó szerint)
  • szabii98
    fontos változások majd jövőre lesznek, ez még csak a hal a tortán
  • IXEMGabeo
    tehát akkor a 16. hely már kieső lesz...

DRS használata csak a DRs zónában időmérőn nem tudom annak a szabálynak mi értelme, de ők tudják viszont sok változás nem lesz így hirtelen

amúgy 73 nap és újra kopnak a Pirellik:D
  • Totti5
    Gábor Wéber

Az Autosport megelőzött, de pont ezzel akartam nyitni: mi változik 2013-ra az F1-ben? Nem sok minden, de íme:

- dupla DRS betiltva (csak az aktív!)
    - DRS használat időmérőn is csak a DRS-zónában engedélyezett
    - 642 kg-ra emelt minimális tömeg a nehezebb Pirellik miatt
    - még szigorúbb első szárny teszt
    - szigorúbb töréstesztek
    - kozmetikai orrkúp borítás (opcionális)
    - vis maior szabály eltörlése az időmérő végi üzemanyagszinttel kapcsolatban (ezentúl 1liter + a boxig tartó út, az FIA számítása szerint)
    - 6-6 autó esik majd ki a Q1-ből és a Q2-ből is a 22 főre csökkent mezőny miatt
    See Translation
  • szabii98

Tamara kicsit többet ívott a kelleténél, Szilveszterkor :D
  • IXEMGabeo
    nagyon érdekes lista:)

Mondjuk régebben nekem is ez volt a választék annyi különbséggel, hogy én Sennát , Jackie Stewart elé tettem volna. A többi nagyjából reális
  • Totti5
    Konkrétan sehol nem lehet már! Szórakozó helyeken, kocsmákban, éttermekben tilos! Már itthon is. Csak az arra elkülönített kijelölt helyen lehet, már ha a tulajdonos rendelkezik ilyen helységgel, más különben nem.
  • Totti5
    Börninek mi köze van hozzá? az ő zsebét tömte a dohány és alkohol reklám... rakat pénztől estek el a betiltása után, ő is, csapatok is, F1 is, pályák is.

"Az 1992-es, dohányreklámok tilalmáról szóló törvény gyakorlatilag kifejezetten betiltotta az összes dohányreklámot Ausztráliában, ideértve a cigarettamárkáknak sport- vagy egyéb kulturális eseményekkel kapcsolatos anyagi támogatását is."

"Az Európai Unión belül 1991 óta mindenfajta dohányreklám és anyagi támogatás tilos a televízióban az televízió határok nélkül irányelv[85], illetve az azt felváltó audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv[86] alapján. Ezt a tilalmat a 2005 júliusában hatályba léptetett, a dohánytermékek reklámozásáról szóló irányelv[87] kiterjesztette a média egyéb formáira, például az internetre, a nyomtatott sajtóra és a rádióra is. Az irányelv nem vonatkozik a mozikban és plakátokon megjelenített reklámra, a nagykereskedők által nagyban, reklámozással történő értékesítésre, illetve az olyan pusztán helyi kulturális vagy sportesemények dohánymárka általi anyagi támogatására, amelyeknek résztvevői egyetlen tagállamból érkeznek,[88] mivel ezek nem tartoznak az Európai Bizottság hatáskörébe. Mindazonáltal a legtöbb tagállam úgy ültette át az irányelvet, hogy a nemzeti jogszabályok hatálya szélesebb körű lett, így magukban foglalják a helyi reklámozást is. A 2008-as európai bizottsági jelentés megállapította, hogy az összes EU-tagállam sikeresen ültette át az irányelvet a nemzeti jogrendszerbe, és hogy ezeket a törvényeket megfelelően hajtják végre."

• Master91
    Kétlem hogy lesz cigi reklám, Eu-ba itt-ott ugye már kocsmákba se lehet rá gyújtani.

Max. úgy lenne a reklám mint egy időbe, hogy nem Marlboro, meg West felirat, hanem csak 1 embléma.
  • a.carkey
    Bírnám. Megy Bernie, és visszajönnének a cigireklámok. :)
  • Master91
    Nem tudom, engem az a fél kör alakú kanyar valahogy hergel :D Aztán majd kiderül...
  • Carlos
  • Master91
  • V43 1105
  • Master91
  • szabii98
    Ma ünnepli 68. születésnapját a 8x-os futamgyőztes Jacky Ickx(f1: 1967-1979)
    Boldog születésnapot neki
  • repvez
  • Totti5
    Izgalmakkal, előzésekkel teli, változatos, sok győztessel, kiélezet pontversennyel (valamint haterkedés, sárdobálás, gyűlölködés mentes) 2013-as F1es szezont kívánok mindenkinek!

BUÉK!