182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#134315 gondolom menet közben állítják majd, hogy mennyi kell összesen:)
az lenne a korrekt, ha nem érkezik elegendő tweet, akkor el sem indulnak a 2013-as idényben:) -
#134314 Lewis meg Rosberg ácsorog a verdán az ajtó mögött,mindkettejüknek már tökük kivan az egésszel,valamelyik kitweetelné hogy pörgessétek már emberek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #134313 Mindegy, mert ha keves lesz, akkor majd megoldjak, van eleg dolgozojuk smartphone-nal :D -
#134312 hát nemtudom hogy lőtték be a tweettek számát :D -
#134311 minek ez a kecmec meg hűhó? a pályán basszák oda a tudást -
G_ArchAngel #134310 Mekkora pofara eses lenne, ha alig nyilna fel?:) -
#134309 jajj... -
#134308 Boxutca
Kedveld ezt az oldalt · 26 perce
Ma 17 órától a Mercedes különleges módon fogja "felfedni" új autóját a rajongók előtt, amelyhez a www.mercedes-amg-f1.com és a www.twitter.com/mercedesamgf1 oldalak szolgálnak segítségül.
A csapat a következő instrukciókat mellékelte üzenetéhez:
„Az online bemutató sebességét a rajongók fogják diktálni azáltal, hogy Twitteren az #F1W04Reveal hashtaggal ellátott üzeneteket posztolnak. Az egyes tweet-ek aktiválják a weboldalunkon lévő garázs ajtaját, amely mögött az új W04-es rejtőzik. Tehát minél több tweet érkezik, annál több lesz látható az autóból.”
-
#134307 Itten van. 16 órától minél többen hashtaggelnek twitteren annál hamarabb láthatjuk. -
#134306 linkt! -
#134305 Honnan az infó.. ? -
#134304 Merci nem vár hétfőig, ma a neten leplezi le az új autót! -
#134303 :DD
-
#134302 FI-t leszámítva mindegyik tetszik nagyon! ha egyet választani kell akkor Meki -
G_ArchAngel #134301 Nekem a Ferrari hosszu elejerol es kicsit tompa orrarol az X-Wing jut eszembe... -
#134300 Egy biztos, a mostani Ferrari festése és kinézete számomra szívmelengető, mert 1990 óta nem volt ennyire király kinézetű az autó. Legalábbis szerintem ...
Amióta kötelezően átszabatták az autókat a F1ben azóta baszott unalmasak voltak. Ez viszont király. De mint mondtam, számomra az 1990-es a csúcs, szóval annyira nem dicsérném őket halálra. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De jó az irány a Ferrarinál. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#134299 Ferrarin furcsa az a bumszli orr.
-
Andruino #134298 Néhány képből én még nem vonnák le messzemenő következtetéseket. Az F1-ben lényegesebb az hogy egy részlet hogyan működik együtt az autó többi részével mint az hogy mennyire hasonlít a többi csapat megoldására vagy mennyire nem. A McLaren évek óta szembemegy az aktuális trendekkel és ennek ellenére mindig ott vannak az élmezőnyben. -
#134297 Lotus, nem Renault... bocs, valahogy eszembe sem jutott ők már rég nem Renault néven játszanak :S -
G_ArchAngel #134296 a Lotus kicsit felulrol van fotozva, igy azt kiveve a tobbiek kozul a McLaren eleg vaskos a cockpit labreszenel, ami nem biztos, hogy aerodinamikailag elonyos... -
IXEMGabeo #134295 Sauber tiszta olyan lett, mint a 2010-es HRT
legszebb autófestése pont a HRT-nek volt 2011-ben. Az a színösszeállítás bejött.
Esztétikailag a Force India és a Ferrari tetszik a legjobban -
Andruino #134294 Hát ja ez inkább csak rongyrázás a szponzorok miatt. Meg festésbemutató, de túl sok következtetést ebből kár levonni. -
#134293 Na egy utolsót még a Sauberről:
-
G_ArchAngel #134292 Szujo sokszor leirta a napokban, ezekbol a PR esemenyekbol jobb nem levonni akarmilyen kovetkeztetest. -
#134291 Nem tudnátok linkelni egy hasonló összeállítást, csak most felülről? Kíváncsi lennék mi változott ... -
Andruino #134290 Ha szabályos megoldásokat alkalmaznak akkor ettől nem kell félniük. De én inkább arra gondolok, hogy lehet hogy ők is komolyabban átvariálták az autót, csak a Ferrarival ellentétben nem akarták ezt még világgá kürtölni, bár a Ferrari esetében sem tudni, hogy bemutatott autón mennyi a kamu elem. -
paj01 #134289 Ah eddig a sauber a király:)Meki mindig szinte a legzurább mióta behozták ezt az ezüst fényezést, de már unalmas. FI szinek miatt nem gyere be a Lotus is fasza csak az a kacsacsőr... -
#134288 Hmm... kösz! Hülk végülis szimpatikus nekem, Gutiérrezt meg majd meglátjuk.
#134286 úgy legyen :) -
G_ArchAngel #134287 Amit majd betiltanak az elso futam elott 2 hettel, ha a Ferrari/Red Bull nem tudja lemasolni?:) -
Andruino #134286 A kacsacsőr semmilyen előnyt vagy hátrányt nem jelent. Meg van egy olyan érzésem hogy a Lotus sem ezzel az átfestett tavalyi autóval vág neki az idei szezonnak. Rejtegetnek valamit :) -
G_ArchAngel #134285 Valamiert nekem az az erzesem, hogy a Lotus latta mit rontottak el augusztusban es azt javitottak ki. Nalam az a gep inkabb tunik a tavalyi megerositesenek, mig a tobbiek visszaleptek egy eros kiindulasi pontra es onnan ujraepitettek, ezzel tobb kockazatot vallalva, mint ami 2014 elott szukseges lenne. -
#134284 Gutiérrez és Hülk. -
#134283 Egyébként egy kicsit aggódok emiatt, hogy egyelőre csak a Renault-nak van kacsacsőre... nyilván változhat ez még az első futamig, de azt az érzetet kelti bennem, hogy már most le vannak maradva a fejlesztéssel. -
#134282 Miért is a Lotus? Színben vagy sacc? -
G_ArchAngel #134281 Formara nekem a Ferrari, szinre a McLaren-nel szerintem nincs jobb egy evtizede, de a Lotus tunik a legerosebbnek.
Az egesznek valamiert steampunk jellege van az arany-fekete es az eltero forma miatt. -
#134280 Mivel elfogult vagyok "Himi"-vel, ezért őket nem nézem :D
A többi négyből nekem alakra és festésre is Sauber a fav. Milyen pilótapárossal indulnak idén? -
Andruino #134279 FI jön be eddig legjobban. -
#134278 mind tetszik, de a tavalyi Sauber festés jobb volt szvsz -
#134277 Kinek melyik? Nekem a Sauber és a Force India a favorit.
-
#134276 ez ilyen semmilyen szín, kicsit több fehérrel jobban nézett ki