FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg Nicki (Lizardmen) Lauda is az AMG kötelékébe került.😊

Emlékeztek még a Jaguárra micsoda sikeres projekt volt, amikor õ csapatfõnök volt náluk?

Most h odament õ is kívánom h ne legyen a Merci soha a büdös életbe VB csapat.😊 Nem csak ezek miatt a dolgok miatt, régóta csalódás a csapat és most lehet engem ezért napraforgónak tartani meg divatdrukkernek, de a csapat rengetegszer ígérgetett amibõl semmi sem lett, mindig hitegették a szurkolókat betelt a pohár nem is véletlen h a Merci logót a múltkor levettem. Nyerjen a Sauber, a Red Bull, akik önerõbõl képesek felállítani egy privát csapatot. Sauber mindig is középcsapat volt, de örülnék, ha egyszer élcsapat válna belõlük, mint a Red Bullból 2009-tõl kezdve.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

repvez
Ezeket az átigazolásokat nem értem miért most kell megcsinálni, miért nem lehet a téli szünetben leboltolni?

Igy 6 versennyel a vége elött aki átmegy más csapathoz egy kicsit kivülállóvá válik sztem, nem mondanak el neki minden fejlesztést esetleg olyan dolgot amivel a végéig még jóbb eredményt érhetne el.De ezzel már a másik csapatot tudná elönybe helyezni a következö szezontól.
szabii98
Senna jobb mint Maldonado, viszont kolumbiából(asszem onnan származik az a ...) több pénz folyik be. Én remélem hogy Bottas kap egy lehetõséget. De igazán Ricciardoban bízom, ha idén marad a Torro Rossonál, jövõre jó lehet Webber helyére. Azaz, 2 év múlva. Vagy esetleg Massa helyére, ott is megnézném mit mûvelne. Izgi lesz a dolog, a Hami, Perez tranzakcióval nagyon érdekessé vált ez a szezon vége

I met God. She's black

Bottasnak a Williamsben lehetnek jó esélyei, ha Sennát v Maldonadot kidobnák. Attól függ sztem Senna meddig pénzel a szponzorok segítségével a csapatnak.

Petrov is lehet repül a Caterhambõl, mert az orosz támagatók nem nagyon jelentkeznek így Pic lehet a befutó ott.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Remélem valami másik jóarc srác ül a megüresedõ Sauber helyre, tippem: Sutil, Ricciardo vagy Alguersuari és Koba. De Ricciardo-t nagyon megnézném egy Sauberben. A Force India pedig leigazolhatná Bottast vagy Biachi-t, az is komoly lenne

I met God. She's black

Firerock
Mindig is ellenszenves volt ez a Perez gyerek,és most hogy jópár futamot nyerni fog... Remélem nem õ lesz a következõ Fettel...:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
szegény Schumi...😞 Hamiltonnak tudnia kell valamit...nézzünk csak kicsit a dologkba.
2008 JB Honda, nagyon szar verda.
2009 JB Brawn JP, kurvajó kocsi, vb cím..
lehet hami így gondolkodik?
2010-11-12 Mercedes AMG, gyenge autó eléggé, középmezõny inkább
2013 AMG GP vagy micsoda, a merci kivonul -> VB kocsi?😄
Perez viszont.....mától McLaren szurkoló vagyok <#idiota> õs ferraris a családom, a schumaher idõkbõl, de azóta hanyatlik a csapat. Persze, valahol megmarad bennem a Ferrari imádat, de a két kedvenc pilótám Kimi és Schumi után, 1 helyen egy idõben??

I met God. She's black

desigo
Massa esélyes,hogy a Ferrarinál marad.
passatgt
szerintem 45-ig akar maradni

Dietrich
Birkáról meg azt beszélik vagy brazil stockcar vagy nascar jövõre :p
akkor Massa hova is megy? 😊
Sumák meg szerintem nyugdíjba megy a F1-ból..DTM-ben lesz..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nyuny01
Ezt õ érzi pontosan hogy mikor van az a pont hogy állj! Remélem nem most lesz az! Nehéz volt nekem a 2006-os idény év vége is, nem szeretném azt megint! <#rinya>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Elhiszem hogy MSC jó kondiba van, de nem hiszem hogy 50 éves koráig versenyezni akar, mert ennyi erõvel Niki Laudával is komolyan számolni lehetne.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

igen, viszont busás fizetést ajánlottak neki miután abban az évben Barrichelloval együtt azt mondták, hogy nem bánják, ha ideiglenesen csökkentik a fizetésüket. nem is tudom az "alig" 4-5 milliós fizetésrõl is lemondtak annyira elfogyott a pénz csapaton belül. Ilyen is volt. Jött a Mercedes 75%-os tulajdonrész->pénzügyi stabilitás pipa máris 28 milliót ajánlottak neki kb. Abban igazad van, hogy õ már tudhatta azt, hogy a csapattal nem lesz vb így elment a Mclarenhez, ahol szintén megkapja a fele pénzt és a karrierje se ment fuccsba. Igen valahogy így kellett volna régen is igazolnia neki.

bardocz
Button elment a brawntól, mert tudta, hogy csóró a csapat, az én második felében alig fejlesztettek, és látta, hogy jövõre versenyképtelenek lesznek.
desigo
Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

HTS s3rg1nh00
azért azt se felejtsük el,hogy MSC milyen támogatókat tudna hozni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hamár pénz kérdés, Schumi a világ egyik leggazdagabb sportolója, majd pont a pénz fogja érdekelni. Az igaz h a Merci sokat fizetett neki, de biztos fontosabb neki az, hogy helye legyen, mint az h éppen most 10 milkával többet keres.

Button is elment inkább kihívást keresni a Mclarenhez a Brawntól mintsem ott maradt volna dupla annyi fizetéssel.

nyuny01
Volt, és nem is alaptalan!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Akkor sem hiszem hogy tudna annyit fizetni Schuminak mint a Merga. Sztem vagy fizetõs embert keresnek, vagy a mezõny végébõl hoznak valakit.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

az nagyon fasza lenne, mert 2010-es visszatérésük óta a Sauber fejlõdött a legtöbbet. A csapat financiálisan sem áll rosszul és ahogy a Williamsnél is, a Sauber is leváltatta a csapatfõnököt és a vezetõséget. Persze ettõl még Sauber úr a háttérben tevékenykedhet minden esetre Monisháék jövõre is jók lehetnek. Koba-Schumi páros pedig pikáns lenne😊

Õ majd 40 évesen tér vissza.

bakkerman
Baumgartner

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

V43 1105
Volt hír, hogy Sauber simán leszerzõdtetné Schumit.. ha marad jövõre is akkor Sauber, egyértelmû ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Meglepne 😄 Sztem végleg veszi a kalapját...

nyuny01
Schumacher? 😊

Furcsa hogy ennyivel a szezon vége elõtt levajaztak mindent. Sztem Hamilton szépen visszaszürkül a középmezõnybe az új tragacsával. Perez baromi jó, de kell még neki 1-2 szezon mire VB esélyes lehet. Ki megy most a Sauberhez?

ez egy szar kiforgatott cikk...

Van itt valami gebasz a háttérben, amirõl nem tudunk...

Hamilton is kb 22 volt, amikor a Mclarenben debütált most Perez szintúgy 22-23 év környékén lesz amikor a 2013-as szezont elkezdi. Nem gyenge 3. idényében a Mclarennél

nyuny01
Schumacher bizonytalansága vezetett Hamilton leigazolásához?

Most már jön a magyarázkodás.... már ez is Schumi hibája! <#wow2>

Alonso varázspálcája😄😄😄

Pastor fölött a KO kártya meg a Massa féle manõver hahahaha😄

desigo
Montezemolo a fejét fogja a falba verni jövõre amikor Perezzel kell majd csatázni a világbajnoki címért a Ferrarisoknak...
desigo
bakkerman
azért a Ferrari más tészta,nem kell annyi területre koncentrálniuk mint a Toyota-Honda-BMW hármasnak,ráadásul utóbbi kettõ motorokat is gyárt.

az a csoda, hogy a Ferrari majd 60 éven keresztül még mindig ott vannak elõl és még mindig élcsapat. Nyilván egy óriási vállalkozás, aminek az alapjait Enzo Ferrari fektette le. Õ neki köszönhetõ még mindig h a Ferrari ott van ahol. Az eladások a reklámértékük még mindig a magasba emelik õket és amig van náluk pénz addig ott lesznek az F1-ben is.

Szerintem sem fog, ha megnézzük az elmúlt jópár évet akkor gyári csapat semmi cifrát nem tudott csinálni az f1 - ben. Honda, Toyota, BMW, Merci is tolta a pénzt a csapatba, de nagy durranás egyik sem volt, valahogy nem fekszik nekik a forma 1 évrõl évre változó szabályai. A régiek mint a meki, ferrari vagy az új de nem gyári csapatok valahogy jobban tudnak alkalmazkodni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

A brazil én úgy tudom azért volt a ferkánál (barichello szintén) mert Brazíliában jók a Ferrari eladások. Nem hinném, hogy a santandernek annyira biznisz a 2 spanyol, szvsz a legjobb spanyol pilóta megvan ha õ nem elég reklámérték akkor egy farvizen jövõ sem segít.

röhögnék egyet kínomban, ha hirtelen a Merci vb csapat lesz jövõre. És akkor Hamilton továbbra is elmondhatja magáról h csak versenyképes autóban ült pályafutása alatt.

Bár a Merci tényleg PR csapat, fura lenne, ha sikerülne úgy fejlõdniük 1 év alatt h lehagyják esetleg a Red Bullt, Mclarent és a Ferrarit is...sút a Lotus és a Sauber is potenciális veszély a csapatra.

Tyler1
Én nem látok logikát abban, hogy ennek most kellett kiderülnie. A McLaren és Hamilton is vb esélyesek voltak még. Innentõl viszont mindkét fél leszarhatja egymást a szezon hátralevõ részében, de az meg nem lehet érdeke egyiknek sem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
Hamilton távozása miatt egyik szemem sír,a másik örül,Hakkinen óta kedvenc csapatom a McLaren,Lewist pedig már 2006 óta kedvelem,mondhatni kedvenc pilótám,ezért szomorú vagyok hogy különválnak,de Perez egy roppant tehetséges pilóta,akiben VB cím/címek vannak véleményem szerint,és jó helyre került,egy jó csapattárshoz! Amit még kiváncsian várok,hogy mi lesz a Ferrarinal,lentebb írta valaki Alguersuari nevét a Santander miatt,érdekes elképzelés,annyit biztosan tudna hozni mint idén Massa,de nem Ferrari szint,véleményem szerint.

Archangel a múltkor belinkelte a cuccost.

Montezemolo volt az, aki tudatosan kipaterolta Schumit

Perez valszeg ilyen megfontolásból kerül a mekiben, hami button totál ellentétes módon vezet. Koba mehetne a ferkába, egyrészt fel kell futtatni a japán Ferrari eladásokat, másrészt Japánban csökkent keményen az f1 nézettség, fel kell futtatni. Raikonnen visszamehet a sauberbe, a svájci csapat visszafogott stílusa abszolút illik hozzá, ott nem kell napi rendszerességgel interjút adni. Akár be is szállhat tulajként. A lotusba kéne maldonado grojean mellé (vicces csapat lenne, építhetne a lotus egy tankot) 😊))

LeventeV
3, McLaren iszonyat jól gondolkodik, 2 gumikímélõ egy csapatban? 1 felé kell fejleszteni!

Ebben nagy igazság van. Remek példa erre az idei McLaren fejlesztések. Hol Buttonnak, hol Hamiltonnak kedvezett az autó.

Schumi nem fog maradni a Mercinél? Nem mint versenyzõ, hanem mint tanácsadó. Ha jól emlékszem még arról is szó volt, hogy segítené az utcai Mercik fejlesztését.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

ja és a helyzet az, hogy eddig fizetõs versenyzõ volt, mostmár egyre több lóvét fog kapni😊

gercse
bye bye Schumacher, kedvencem volt mindig, ezután is az lesz, de nagy hülyeség volt a forma 1-be visszajönni. DTM, WTCC vagy bármi más jobban feküdne neki szerintem.

ennyi<#eljen>

Saubernél tudatos csapatépítés van. Korrekt csapat és nagyon jó versenyzõk fordultak meg náluk mindig is😊

Algersuari nem kell oda õ még mindig lassú lenne Schuhoz képest...

azta kurva eget néztem is hogy lehet 39 hsz a topikban.

Miért pont ehhez a vesztes csapathoz?😞, Ferrarinak jobban örültem volna. Szorongatta volna kissé Alonsocskát. Nem baj így is figyelemmel kísérjük a pályafutását. Bírom nagyon a mexikóit, Buttonnal nagyon hasonló a stílusuk érdekes lesz.

Schumi remélem nem így vonul vissza😞

Ulvar
Na egy kicsit találgattunk haverral ezek után.

1, Alguersuari tuti jön vissza F1be, kérdés melyik csapatba (valszeg Sauber), de lehet hogy Ferrari. Santandernek nem rossz reklám 2 spanyol egy csapatban.
2, MSC elmegy, Ferrariba az olaszok véleménynyilvánítása miatt reális hogy nem megy, viszont Massa ki lesz dobva, ez szinte 100, így még mindig reálisabb hogy Kovalainen megy a Ferrariba. Massa pedig nem elképzelhetetlen hogy megy az IndyCarba, követi Barichellot.
3, McLaren iszonyat jól gondolkodik, 2 gumikímélõ egy csapatban? 1 felé kell fejleszteni!
4, MSC vagy kikerül végleg az F1bõl, vagy keres valahol még egy helyet magának, amit elképzelhetetlennek tartok. Õ kisebb csapathoz nem fog menni. Majd kiderül az õ sorsa.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://gaborszantai.co.uk/