FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékeztek még a Jaguárra micsoda sikeres projekt volt, amikor õ csapatfõnök volt náluk?
Most h odament õ is kívánom h ne legyen a Merci soha a büdös életbe VB csapat.😊 Nem csak ezek miatt a dolgok miatt, régóta csalódás a csapat és most lehet engem ezért napraforgónak tartani meg divatdrukkernek, de a csapat rengetegszer ígérgetett amibõl semmi sem lett, mindig hitegették a szurkolókat betelt a pohár nem is véletlen h a Merci logót a múltkor levettem. Nyerjen a Sauber, a Red Bull, akik önerõbõl képesek felállítani egy privát csapatot. Sauber mindig is középcsapat volt, de örülnék, ha egyszer élcsapat válna belõlük, mint a Red Bullból 2009-tõl kezdve.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igy 6 versennyel a vége elött aki átmegy más csapathoz egy kicsit kivülállóvá válik sztem, nem mondanak el neki minden fejlesztést esetleg olyan dolgot amivel a végéig még jóbb eredményt érhetne el.De ezzel már a másik csapatot tudná elönybe helyezni a következö szezontól.
I met God. She's black
Petrov is lehet repül a Caterhambõl, mert az orosz támagatók nem nagyon jelentkeznek így Pic lehet a befutó ott.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
2008 JB Honda, nagyon szar verda.
2009 JB Brawn JP, kurvajó kocsi, vb cím..
lehet hami így gondolkodik?
2010-11-12 Mercedes AMG, gyenge autó eléggé, középmezõny inkább
2013 AMG GP vagy micsoda, a merci kivonul -> VB kocsi?😄
Perez viszont.....mától McLaren szurkoló vagyok <#idiota>#idiota> õs ferraris a családom, a schumaher idõkbõl, de azóta hanyatlik a csapat. Persze, valahol megmarad bennem a Ferrari imádat, de a két kedvenc pilótám Kimi és Schumi után, 1 helyen egy idõben??
I met God. She's black
akkor Massa hova is megy? 😊
Sumák meg szerintem nyugdíjba megy a F1-ból..DTM-ben lesz..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Button is elment inkább kihívást keresni a Mclarenhez a Brawntól mintsem ott maradt volna dupla annyi fizetéssel.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Van itt valami gebasz a háttérben, amirõl nem tudunk...
Most már jön a magyarázkodás.... már ez is Schumi hibája! <#wow2>#wow2>
Pastor fölött a KO kártya meg a Massa féle manõver hahahaha😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Bár a Merci tényleg PR csapat, fura lenne, ha sikerülne úgy fejlõdniük 1 év alatt h lehagyják esetleg a Red Bullt, Mclarent és a Ferrarit is...sút a Lotus és a Sauber is potenciális veszély a csapatra.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Montezemolo volt az, aki tudatosan kipaterolta Schumit
Ebben nagy igazság van. Remek példa erre az idei McLaren fejlesztések. Hol Buttonnak, hol Hamiltonnak kedvezett az autó.
Schumi nem fog maradni a Mercinél? Nem mint versenyzõ, hanem mint tanácsadó. Ha jól emlékszem még arról is szó volt, hogy segítené az utcai Mercik fejlesztését.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Saubernél tudatos csapatépítés van. Korrekt csapat és nagyon jó versenyzõk fordultak meg náluk mindig is😊
Algersuari nem kell oda õ még mindig lassú lenne Schuhoz képest...
Miért pont ehhez a vesztes csapathoz?😞, Ferrarinak jobban örültem volna. Szorongatta volna kissé Alonsocskát. Nem baj így is figyelemmel kísérjük a pályafutását. Bírom nagyon a mexikóit, Buttonnal nagyon hasonló a stílusuk érdekes lesz.
Schumi remélem nem így vonul vissza😞
1, Alguersuari tuti jön vissza F1be, kérdés melyik csapatba (valszeg Sauber), de lehet hogy Ferrari. Santandernek nem rossz reklám 2 spanyol egy csapatban.
2, MSC elmegy, Ferrariba az olaszok véleménynyilvánítása miatt reális hogy nem megy, viszont Massa ki lesz dobva, ez szinte 100, így még mindig reálisabb hogy Kovalainen megy a Ferrariba. Massa pedig nem elképzelhetetlen hogy megy az IndyCarba, követi Barichellot.
3, McLaren iszonyat jól gondolkodik, 2 gumikímélõ egy csapatban? 1 felé kell fejleszteni!
4, MSC vagy kikerül végleg az F1bõl, vagy keres valahol még egy helyet magának, amit elképzelhetetlennek tartok. Õ kisebb csapathoz nem fog menni. Majd kiderül az õ sorsa.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://gaborszantai.co.uk/