HKK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb lap a Gemina erdejéből:
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=25407
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=25407
Hali!
Én is találtam jó pár régi lapot kb 350 db.Akit érdekelnek írjon privben és írom pontosan milyen ritkák/félkész paklik vannak benne.
Én is találtam jó pár régi lapot kb 350 db.Akit érdekelnek írjon privben és írom pontosan milyen ritkák/félkész paklik vannak benne.
Hali mindenki.
Van pár nagytakarításból elõkerült lapom.
Szívesen eladnám forintokért ha érdekel vki. Régi lapok+ ÕV+ritka lapok, minden Ft-okért. Pár összeállított pakli.keressetek mailben.
[email protected]
Van pár nagytakarításból elõkerült lapom.
Szívesen eladnám forintokért ha érdekel vki. Régi lapok+ ÕV+ritka lapok, minden Ft-okért. Pár összeállított pakli.keressetek mailben.
[email protected]
én egy fél évre hagytam abba a játékot és ma azon gondolkoddtam h eladom a lapjaim, elõször én is ugy gondoltam h darabja 40 Ft ért eladom de amikor összesazmoltam egy 100 000 ft siman kijön ha mindet ár szerint adom el. szoval sztem ezt a 40 ft/ darabot gondold meg😛 de te tudod
Hali
Én 1 éve játszok vámpírral. Kira game.
Én 1 éve játszok vámpírral. Kira game.
Heló!
Én is sokáig toltam a játékot. Szerintem egész jól el lehet vele játszani.
Nekem is vannak eladó lapjaim, 40Ft/db.
Akit érdekel dobjon meg egy e-mail címmel, annak küldök listát e-mailban és válogathat. Semmi baja nincs egyiknek sem(nincs rajt kopás).
Én is sokáig toltam a játékot. Szerintem egész jól el lehet vele játszani.
Nekem is vannak eladó lapjaim, 40Ft/db.
Akit érdekel dobjon meg egy e-mail címmel, annak küldök listát e-mailban és válogathat. Semmi baja nincs egyiknek sem(nincs rajt kopás).
nekem csak egy 3/4 ig kész sárkány paklim van:S és így islegalább 23000ft áldoztam bele:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Üdvözlök mindenkit.
szeretnék írni egy HKK játékot, de sajna kellenének a kártyák képei, hálás lennék, ha akinak van kártyája bescennelné és elküldené nekem a [email protected].
A program motorja készülõben. Kártyákat hozzáadni lehet majd, de szeretném minél több kátyával feltölteni.
Ha segítesz és elkészül a game és kell elküldöm.
szeretnék írni egy HKK játékot, de sajna kellenének a kártyák képei, hálás lennék, ha akinak van kártyája bescennelné és elküldené nekem a [email protected].
A program motorja készülõben. Kártyákat hozzáadni lehet majd, de szeretném minél több kátyával feltölteni.
Ha segítesz és elkészül a game és kell elküldöm.
ez most mijen fórum? fan v. utálkozó fórum? eddig csak azt írták it nagyon, hogy milyen rosz. azt hittem ez egy fan oldal.
naon jó a játék szerintem. nekem éjfatty paklim van. az a kár vele, hogy kicsit drága(maga a lap is, és sok vp-ben is). De hát nem lehet minden tökéletes
szevasztok.. nekem van egy két lapom még régebbrõl 4-5 éve nem jáccottam vele.. van aki még tolja és hogy el lehet passzolni kis moniért??? THX
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
hi!
a beholder oldalról hogyan tudom letölteni könnyedén az összes hkk-s lapot jpgben?
a beholder oldalról hogyan tudom letölteni könnyedén az összes hkk-s lapot jpgben?
hkk??? hülye kártyák kártyajátéka??? 😄 haveromnak is van egy "kis" gyújteménye és az is megszálott dobálja ki a 20ezreseket
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
vannak, akik többet is költenek 😊 ösmerek én ojat!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nincs olyan normális ember aki ekkora gyûjteményt tart...1 45+20as pakli kell (már akinek), azt a többit lehet adományozni v. valami...de nem véletlenül nem veszik vissza sehol...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
150.000 egy kártyacsomagért... <#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#buck>#buck> No comment
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!