Quake 3 Arena

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Ez azért van mert a szerveren frissebb verzió fut mint a steamesen. Ha bekapcsolod a beállításokban az automatikus letöltést akkor lehet hogy letölti a szükséges fájlokat. Habár nálam ez sem segített. Még én is küzdök vele...
Ravkin
Sziasztok segítség kellne !

Leszedtem a steamról a quake 3 team arénát, de meglepõ módon nem tudok multizni vele az internetneten. Amikor rámegyek egy szerverre elõször átmegy a q3-ba majd cd keyt kér aztán ezt írja ki : user interface 3 expected 6 . Keresgéltem interneten hogy hátha van megoldás de semmi, elég durvának tartom hogy megveszem közép árért ezt a régi játékot a steamen, de multizni sem tudok vele...

Windows 7

Steel Painter
Bár 4éve tolom a quake3 és annak modjait. (az utobbi idõben inkább map és player modelleket csinálok a game-hoz)

És bár neten is nyomulok,
de egy klán-nak sem vagyok a tagja.
"bár ez annak az oka hogy nem veszem komolyabban a játékot mint amien elvárásokat kell nyújtani 1 klán takságal"

Lehet hogy az lenne a leg célszerübb, ha magam csinálnék egy Quake3
modellekel foglalkozó oldalt, ahová bárki feltõltheti a saját modelljét.

Mert szerintem nem csak én csinálok a honfitásaim közûl mind a mai napig modelleket a quake3-ra!

JGTC
talán ha klántag vagy valahol akkor az Õ sitejukra, de azért belépni... <#nemtudom>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Steel Painter
Tud valaki olyan Magyar oldalt, ahová fell lehet tõlteni saját quake3 modelleket?

JGTC
Ezer kössz, átböngészem!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Steel Painter
hi JGTC
ha modelleket akarsz leszedni quake3-hoz, akkor a
"http://quake.ingame.de/models/models01.php"
az öszes edigi hivatalos quake3 modellt letoltheted regisztrálás nélkûl.

bár én is csinálok mind a mai napig modelleket, jó lenne ha 1 ehez hasonló magyar oldal is lenne ahova a saját modelleket fel lehet tõlteni.

'Napot!

Kérdés:
Hogy lehet megcsinálni,hogy a multiplayerben egymás utaán adja be a pályákt mint a 2-ben?

TommyC
Sziasztok!
Régebb volt valami kis fájlom a quakehez, aminek segítségével az ellenség csupa zöld vagy csupa fehér volt.De már új gépem van, smindez már nincs.Nem tudjátok h mi volt ez a fájl, vagy egyáltalán van valami ötletetek h hogyan lehetne rákeresni a googleba?....
Elõre is köszi !

dixitque deus fiat lux

JGTC
Hi.Ha tudtok olyan oldalt ahonnan jó modelleket lehet leszedni akkor légyszi segítsetek már! THX

#128 Kössz a segítséget minden F@sza !!

JGTC

JGTC
köszi próbálkozok

mert demo ja.Szedd le valami torrentröl vagy dcröl a fullt.Kell a legutolsó osp és az 1.32 es patch.Utána keresni kell egy tört szervert.Pl all see eye-al(magyarok általában azok)

JGTC
Hi emberek. Azt akarom kérdezni, hogy demo verzióm van , és azt fel lehet e nyomatni pár moddal???
Ja és hogy multyban miért csak 5féle modellt látok mindíg??(mert demo??????)
THX!

Sziasztok!

Tegnap elõtt leszedtem a netrõl egy ingyenes Q3A-t, de nem tudok vele neten játszani (pedig ezzel lehetne, mivel a haverom is innen szedte le, és neki tökéletesen megy).
Mi lehet a probléma?
Multiban internetre átállítottam módot, kiválasztottam a játékstílust (Free for All)és Refresh-eltem. A tûzfalamat beállítottam, hogy átengedjen, és mikor Reflesh-elek, akkor ki is írja, hogy 38/64/83/98 of 112 arena server found, de mire végig ér a számláló, már azt írja, hogy "No server found".
Már 2*újraraktam a játékot , de még mindíg nem megy.
Segítsetek plz!
Elõre is THX:

Axly
Aquir
van dc-d? van elég gb-od? ..
na akkor szerencséd van!

de cssss!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Lacc
De ezt nem szabad!
bazza
Hali! Nem tudnátok honnan lehetne leszedni a játékot? Tom, hogy ilyet nem szabad, de azért segítsen már vki!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sziasztok! Lenne egy kérésem; ha valakinek netán meglenne a Team Arena az írjon. Nagyon fontos, mert én sehogy sem tudok hozzá jutni!
Ha frame-et akarsz merni akkor azt igy valahogy asszem.Konzol le es ezekkel a parancsokkal.

/timedemo 1
/playdemo demo001

Regen jaccottam mar vele lehet hogy nem jol emlexem,ha nem igy akkor bocs.

http://silkiehun.atw.hu/

Stann
A tesztet hogyan lehet lefuttatni a játékban?
A 3dmark-ban nem bizok, mindig mást mtat, és ez gyorsabb is lenne.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Lord Novi
HOGYAN LEHET HASZNÁLNI A GRAPPLING HOOKOT A MULTYPLAYERBEN, ÉS MILYEN BILLLENTYŰZETET KELL LENYOMNI, HOGY MÜKÖDJÖN? (a grappling hook, amivel ellősz valamit, és eltudod magad húzni oda)
Sziasztok! Egy kis segitség kéne.Most sikerült modemet szerválnom és szeretném multiba nyomni a QUAKE3-et Kaptam egy 06-80 -as számot ahova ha felmegyek IP cim alapján tudok a haverommal jatszani. A szerverre sikerült felmennem a két IP cim is megvan de a Quake3-en belul nem tudom rendesen beállitani. A segitséget elore is köszi!!!!!!!! U.i: Please!
Hi!
Mondja már meg valaki, hogy lehet-e használni az s3tc-s pályákat Geforce2-on.
Elõtte egy savage4-em volt, és azon müködött.

Breathe me in I am forever Deep within I am eternal

l3alF1aKe
Nekem meg az kellene, hogy vagy adjon vki egy gyári cfg -t -), vagy pedig kellene az, hogy hogyan tudom láthatóvá tenni a fegyvert, mert azeltünt, és nem gyári a cd-m, aminek alapkonfigja is már állítgatott cfg.
Köszi

That\'s All Folk\'s

OliApa
Q3A lovesnyommegmaradasi ertek lelohelye kerestetik! Nem lehet igaz, hogy mar senki sincs kepben!
Hmuda
No nincsmit, amúgy attól, hogy nem a legújabb játék, még jókat el lehet stórakozni vele. Fõleg neten. : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

OliApa
A franc gondolta, hogy nem a gém opsönszben van, hanem a kontroll menüben... Koszi! Tudom, nem új már a játék, de elõ kellett vennem, mert megnyugtat a céltalan mészárlás. Megis jobb így, virtuálisan. Vagy neeeeem?!!! 😊
A lövésnyom ügyében még vár valakire 1 virtual choccolade!
Hmuda
A golyónyomokról csak annyira emlékszem, hogy valami g vagy s betûs opció. Tom, hogy semmit nem segít, de talán kizárásos alapon sikerülni fog.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A lövésnyomokat nemtom, viszont az automata váltást az options menüben lehet. Nem hitted volna mi? : )))

OliApa
shitfuck! Pl. itt: http://www.koth.hu/main.htm
Tudja valaki, hogy hol tudom beallitani azt, hogy ne legyen automatikus fegyvercsere? Regen mar mashol kerdeztem de nem tudtak a valaszt: hol lehet a lovesnyomok megmaradasi idejenek az értékét beallitani?
CSOCSO
dehülye vagy!
Ti is nagyon várjátok a Bid For Power modot a
Q3-hoz? Mert én nagyon!
gyenge ez a játék 4,5 óra alatt végignyomtam.
Oldal 1 / 3Következő →