263
Southpark
-
#171 Ppmmpppmfffmmffpmpmppfmp? -
Viking #170 Pmpmppppppppffm Fmppffmmmpppfmmpmfmmmfmpppfpff pfffmfpmfmppffp! :)) Mppffpffpmpppmf pmpfmfpmfmpmfmpfmfppppmp mppmfmffm mpfppfpfffmfppmppffmp pfmpmfmmmmpfppfpppmff ppmmmmmfmmmmfmmfmmmmmmfmppfpmpmmpmmm fmmpmpppfpffpfmmffppf7-fmpmpppmf! -
#169 Pppmpp pfmömmffmmöpmfpmmé :) -
#168 Ez egy pöcs-ség -
jah...én is kifekükdtem tőle -
#166 Szexuális zaklatás p. pandaaaa!
Totál kikészültem tegnap este. Én vagyok a Ne fogj mágnesrudat ha valaki bazi nagy ventillátort használ sólyom -
#165 ITT meg valaszeg az összes létező :). -
#164 ITT van pár SP game :))) (mint pl. a Kennys...tehát nem kennyngs, ahogy lentebb írtam) -
#163 Ha már említettetek SP játékot, akkor én is mondanék 2-t, amit a hevernálláttam 8mejd elhozom :). Az egyik olyan, mint a Giana Sisters (aki nem ismerné ezt, annak: olyan, mint a Mario Brothers, aki ezt se, annak olyan, mint a Superfrog), egyszóval platformjáték. A másik meg egy az egyben a Lemmings, csak itt nem lemmingeket, hanem Kenny-ket kell megmenteni :)))). A cime asszem Kennyngs, vagy valami ilyesmi. -
#162 Király az SP -
#159 csak racsaptam a billentyüre :) -
#158 mmmffp mmmffp mffmfmmmmffpmmmppp pmmppf mmpmppppppppmpp, mfpppfmfmffm ppfmpmmmm-fpmmfffmmfmmffpmmm mpfppfpffmpmmfffmp :)
fdxj bgdtcldvv - te ezt írtad... tudod, oda-vissza működik :) -
#157 mpfmpmfpfpmm mmpmfmmpmfmpmf mmfpmfmpmfpmfpmf :)))))
tok jo program :) -
#156 http://www.namesuppressed.com/kenny/
volt már? -
Sirius #155 Mi van gyíkok ma már senki se nézi ezt a szart? -
Sirius #154 Mi a fasz van? -
palace #153 feltettem egy játékot az oldalamra: south park pasziánsz!
nekem tetszik, szerintem egész jó, oldalam:
itt van
-
#152 laalee! Tedd már azt a király szlengszótárt a nyetre, asztán add meg a címet is ahova tetted!
Köszke!
-
#150 http://www.southparkhell.com/episodes/index.htm
Inenn teljes epizodokat lehet letölteni angol nyelven!!! Kb. 35 mega körül van 1 epizod .rm formátumban, jó minőségű, de kicsi a kép, de király!!!!
-
#148 A film király volt, csak kár, hogy feliratos.
Pletrix rulez! -
#147 South Park RULEZ!!!!!
A Filmet kötelező megszerezni CD-n!!!!!!!
www.southpark.hu
www.spcity.net
www.spstreet.com
www.totalsouthpark.com
www.southparkhell.com