10714
folytasd a sztorit...
lehetőleg ne legyen (nagyon) obszcén :)
lehetőleg ne legyen (nagyon) obszcén :)
-
#8619 Végre teljes kielégülést kaphatak... -
#8618 rögtönöztek belőle egy-egy vibrátort, amivel... -
#8617 Így a mindkét nő kiszedte az egyik oldalbordáját és.... -
Chief #8616 ...két nőnenek kevés az egy f@sz... -
#8615 ám hamarosan egy igen kellemetlen problémával kellett szembesülniük: -
#8614 Ekkor beizgult, és ő is beszállt a gyarapítási rítusba... -
#8613 a Föld benépesítésén fáradoznak... -
#8612 És rajtakapta őket ammint épp.... -
#8611 egy idő után gyanút fogott, és követte férjét a meghitt kis szigetre... -
#8610 Rendszeresen eljárt hozzá, vadászat ürügyén.. Ám a felesége... -
#8609 gyorsan gyártott magának egy szeretőt, akit elrejtett egy kis szigeten. -
#8608 De végül minden lecsillapodott, és ismét vosszatérhettek a történethez!
Tehát Isten életet adott 1 férfinak, és 1 nőnek. Ám a férfi unta magát azzal az 1 nővel, így az oldalbordájából.. -
Chief #8607 ...de ennek ellenére a sok kis hugyos jóska, össze baszta a topicot... -
#8606 Ja, akkor miért nem folytatod ahelyett hogy hozzám beszélsz? -
#8605 kuss ,folytassáTOK -
#8604 (lehet ,de már megint elszakadunk az eredeti történettől vazze ) -
#8603 Na ez már valami, pl lehetne így folytatni, nemkell rögtön durrogni! -
#8602 de Isten feltámasztott egy nőt és egy férfit ,akik basztak mint állatok,úgyhogy még van remény! -
#8601 (jó. De ha ezzel kinyírod a topicot, akkor értelemmszerűen átugorjuk) -
#8600 Látod fent a topikleírást??? "folytasd" - hát én folytattam, úgy ahogy nekem tetszik!!! -
#8599 (akkor miért beszél hülyeségeket. Ne rugaszkodj el a történettől, különben figyelmen kívül hagyjuk a hozzászólásaidat) -
#8598 Bazdmeg te. Visszaolvastam, kivagy te hogy megmond hogy ne szabotáljam a topikot??? Én folytattam a története! -
#8597 #8594-től: most viszont élvezték a természetes ízeket. Ez természetesen tovább növelte a bák ázsióját... -
#8596 (bazdmeg, Olvass vissza mielőtt dumálsz!) -
#8595 ezért elfogyott az összes élelem és mindenki maghalt. -
#8594 Atlantisz továbbra is sértetlen maradt.
A biotermékeket azért vitték mint a cukrot, mert egészen eddig csak szintetikus kaját ettek, mert nem vot aki megtaníthatta volna nekik a farmerkodást.... -
#8593 már szinte teljsen kihalt a Föld, mert az UFO-k eltakarták a Napot egy nagy "függönnyel" és ettől eljegesedett minden, de ... -
#8592 ahol nagy kereslet volt a "biotermékekre", hiszen... -
#8591 mindegyiknek adtak földeket, melyeken családjukkal műűvelhették, majd a termést eladhadták a piacon.... -
#8590 végül sikerült a 15 legtehetségesebb atlantiszit megtalálni. -
#8589 Felment a minimumhatár 95%ra, és így.... -
#8588 De még ezen a rostán is túl sok jelentkező jutott át, így... -
#8587 amin minden parasztnövendéknek minimum 85%os teljesítményt kellett nyújtania, hogy letehesse a vizsgát... -
#8586 a rendelkezésre álló földterületet figyelbe véve túlságosan is sok, így a bák felvételi vizsgát rendeztek. -
#8585 NAgyon sok tehetséges parasztnövendék volt a jelentkezők közt... -
#8584 és Atlantiszban rajtuk kívül más nem nagyon értett hozzá. Így első dolguk volt, hogy tanítványokat fogadjanak... -
#8583 Főfőldművelési igazgató, hisz ezen a téren nagyon sok tapasztalatuk volt... -
#8582 itt viszont tisztelték és szerették őket az emberek. Jánosbá és Gézabá tehát ezentúl a királynőnek dolgoztak, mint... -
#8581 (bocs. Félrenyomtam :P)
A 2 bá, úgy döntött itt marad Atlantiszban, és nekik dolgozik. Hova is mehettek volna, a föld felszíne megsemmmisült... -
#8580 (akik persze már állítólag csak ketten voltak ;)) pedig jutalmat kapott Atlantisz régi-új uralkodójától: