folyt.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem õ hanem egy pingiv akit a kedves nézõk innen nem láthatnak.
Flöty,flöty,flöty,és ez így ment egy jó darabig.Bobo meg a fikás vénember pedig csak hallgatták és elmúlt ifjúságok emlékein merengve egy zsíros ,nagy könnycsepp gyûlt a szemükbe...
Flöty,flöty,flöty,és ez így ment egy jó darabig.Bobo meg a fikás vénember pedig csak hallgatták és elmúlt ifjúságok emlékein merengve egy zsíros ,nagy könnycsepp gyûlt a szemükbe...
elkezdett maszturbálni
amin bizony igencsak ragadós,''vendégmarasztaló''fikák csüngtek.Bobo ilyet még nem pipált úgyhogy...
Aztán rájött, hogy csak elájult az eséstõl, és emiatt képzelõdött. Ez akkor vált biztossá számára, amikor megbizonyosodd róla, hogy a vére mégiscsak piros. Ezután elkezdett azon gondolkodni, mit csinálhatna az öreggel, akinek a szakálla a lábára van tekeredve...
ám ez sesegitett, majd bobo szomaoruan lesutotte sze4mét és elindult kifelé, ám igy nem vehette észre az öreg 2 méteres szakálát és jol rá...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
a kurta farkú malacra hivatkozik,mint gyerekkori jóbarátjára ill.beígér neki egy pár milkát a szécsényi tervbû..
világ végén levõ üveghegyen tulra, ahol is egy ösöreg remete élt, aki örök némaságot fogadott, de bobo begbeszélte magának, hogy ö biza szora birja, mégpedig ugy, hogy...
Az egész kóceráj leégett!!! Az egész +d-s világ öt kereste!! az egész bolygót felforgatták volna BOBO ért ezért BOBO nak cselekednie kellett!!Igyhát elment ahhoz az emberhez aki segiteni tudna a visszajutásában,Szoval elment a.....
szelídsége ellenére kifakadt:Jajj ,a lábam te majom!!
A robot azonban nem értett hétmillió nyelven,még társalgási szinten sem ,csak az emócionális kisugárzásokat vette,és úgy ítélte meg hogy gazdájára a jajongó lény veszéllyel jár.Ennek örömére életbe lépett a védekezõ,elhárító és kerítõ mechanizmusa,begyújtva a beépített hidrogén bombát...
A robot azonban nem értett hétmillió nyelven,még társalgási szinten sem ,csak az emócionális kisugárzásokat vette,és úgy ítélte meg hogy gazdájára a jajongó lény veszéllyel jár.Ennek örömére életbe lépett a védekezõ,elhárító és kerítõ mechanizmusa,begyújtva a beépített hidrogén bombát...
ám a robot kifele menet veletlenul jol rálépett a kedves és szelid ember lábára, aki ettöl...
a következõ életében megvaltozik, ám addig is mi francot kezdjen magaval... jobb dolga nem akadván elment a közeli késdobáloba és rendelt egy melegsört, ám amikor elkezdte hörpintgetni eme nemesnek cseppet se mondható nedüt, ...
...Egy csaj képett közbe, hívta a mentõket és a palit elvitték! Megkérdezte a mellesleg elég széparcú perszóna, hogy ezt miért csinálta? Az õ világukban nincs helye az agressziónak és a vérengzésnek. Õk békében élnek, mert rájöttek, hogy a civilizációjukat, csak az viheti elõre, ha összefognak. Így aztán hatalmas technikai és társadalmi áttöréseket értek L. Megkérdezte Bobo-tól, hogy honnan jött. Bobo szétnézett és rájött, hogy nem csak õ van a 3D-bõl, sõtt látott olyan figurákat is akik sem a 3D-be, sem a 4D-be nem illenének, õk valószínû más dimenziókból való Emberek. A csaj elmagyarázta Bobo-nak, hogy nem éri meg úgy reagálni mindenre, ahogy csak õ akar. Tanuljon meg alkalmazkodni, úgy mintha a Földön egy idegen országban járna.
Ezzel a nõ lelépet, de még elõtte hívott Bobo-nak egy taxit. Bobo a txiban átgondolta a hallott dolgokat és rájött, hogy igaza lehet a nõnek, és tényleg nem kéne ilyen bunkó 3D-sként viselkednie. Eldöntötte hát, hogy...
Ezzel a nõ lelépet, de még elõtte hívott Bobo-nak egy taxit. Bobo a txiban átgondolta a hallott dolgokat és rájött, hogy igaza lehet a nõnek, és tényleg nem kéne ilyen bunkó 3D-sként viselkednie. Eldöntötte hát, hogy...
igy BOBO-letámadta az a barom!!!Mivel tudni illik hogy ö is buzult a megbizójával..sõt a 4.dimenzioba a felesége is volt amegbizonak....igy letolta gatyját és gyorsan lekapta BOBO-t!!
BOBO ellökte magûátol a buzit megtörölte a száját és fogta a faszi pisztolyát és szét lötte a :
BOBO ellökte magûátol a buzit megtörölte a száját és fogta a faszi pisztolyát és szét lötte a :
...Az jött, hogy a 4d-s palinak gõze sem volt, hogy mit mondott Bobo, mivel ott ilyen szavakat nem ismernek...
látott-e már 15 méteres broiler-csirkét? Mert õ ilyeneket termeszt, és árulja a Föld-lakóknak.
Szegény Bobo, csak nézett, mint hülye gyerek az anyjára...
Majd eszébe jutott valami, és azt mondta:
Szegény Bobo, csak nézett, mint hülye gyerek az anyjára...
Majd eszébe jutott valami, és azt mondta:
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
... Ki is próbálta, ám mivel féltette cép arcát a sérülésektõl inkább belehugyozott az elsõ konektorba amit az istálóban talált. Az eredmény - hááát azt most nem kívánom részletezni - a lényeg, hogy Bobo totál kiütötte magát ezzel a cselekedetével. A zsaruk esztméletlen állapotban találtak rá. Be is dugták a dutyiba. Bobo ott ébredt fel égetõ-viszketõ érzéssel a lába között. Kétségbeesetten gondolkozott a kijutásáról, de nem jutott semmi sem az eszébe. A börtönben eltöltött napok éveknek tûntek, ám egy éjszaka arra ébredt, hogy egy dimenzió kapu nyílt meg a merõleges (negyedik, a gyengébbek kedvéért) dimenzióból. Egy ember lépett ki rajta. Teljesen ismeretlen kultúra jegyeit viselte. Mind 1. Leült Bobo mellé a levegõbe. Elkezdtek beszélgetni és elmagyarázta Bobo-nak, hogy azzal, hogy kinyírta azt az embert aki gyakorlatilag irányította a idõ-és-tér-görbítõ-micsodát. Ez az ember volt a megbízója. Az eredmény, hogy nem tud visszamenni soha többé a saját korába. Ez a fazon azért jött érte, mert sokat tud a 3. dimenzióbeli Földrõl és ezek a tapasztalatok fontosak lehetnek a merõleges világokban élõ emberek számára. Megkérte tehát, hogy tartson vele. Beléptek egy olyan nyíláson, ami láthatatlan volt. Azt sem lehetett megmondani, hogy hol volt, de a másik ember tudta, hogy hol van. Mikor átléptek a kapun, rögtön át is értek a 4. dimenzióba. Fényes világ volt ez, ahol az emberek harmóniában éltek. Hatalmas birodalom egyik szegletében voltak. A birodalmat a Császár fogta össze, de az õ palotája nem a Földön volt. A figura egy magas épület (több 100 m magas) elé állította Bobo-t, és megkérdezte, hogy...
/_Marki: A topic lényege, hogy van egy történet, melyet mindig folytatgatni kell, persze a témával kapcsolatban, tehát ügyesen és kreatívan!!!/
/_Marki: A topic lényege, hogy van egy történet, melyet mindig folytatgatni kell, persze a témával kapcsolatban, tehát ügyesen és kreatívan!!!/
Közben a rendõrök a régi,jó 1200 zsigával már Bobo nyomában voltak,úgymond forrón...
Bobo kétségbeesetten gondolkodott hogy kerülhetne vissza saját idejébe.Egy gondolat villant az agyába:mi lenne ha a nedves orrát megpróbálná egy konnektorba nyomni...
Bobo kétségbeesetten gondolkodott hogy kerülhetne vissza saját idejébe.Egy gondolat villant az agyába:mi lenne ha a nedves orrát megpróbálná egy konnektorba nyomni...
hogy,hogy...nem most nem tudott értelmesen gondolkodni de még érezni sem...
Kétségbeejtõ!-gondolta és fejest ugrott abba a medencébe ami ép akkor materializálódott elõtte...
Kétségbeejtõ!-gondolta és fejest ugrott abba a medencébe ami ép akkor materializálódott elõtte...
... Azt utdni kell, hogy ez a tablatta halucinogén anyagokat tartalmazott. Az meg csak hab volt a tortán, hogy bevette a pirosat, és utánna a kéket is. Úgy érezte magát Bobo, hogy...
Bobo aztán mégis inkább a kék pirulát vette be,mert az érdekesebb formájú volt (egy élére állított kocka,rajta egy ''V'' betûvel).Nemsokára elkezdõdött a hatás is...
Szoval arra akarlak kérni hogy menj vissza abba az idõben amikor megismertem az apádat!!és hozd ide nekem kérlek!!
-De miért nem mész vissza te??
Azért mert én nem mehetek!!! Engem elraboltak az ufok..és a fél testem hologramból van... de a hologram gtenerló gép tul nagy hogy átvigyem magammal.. és abban az idõben ez nem létezett de a hozzá való eszközök sem!! igy téged kérlek meg hogy menj el!! de vigyázz ha odáig huzódika dolog hogy megszületnél ne találkozz szembe magadal mert az idõ tér kontiu..
-Tudom ,Tudom én is látam a filmet!!!
-Oké BOBO!!
szoval hozd ide nekem apádat !!!vagy ha nem akkor megöllek!!!
Nesze vedd be ezt a piros tablettát..minek ez???
-Láttad a Mátrixot??
-igen!!
-Na azé!!!
ekkor BOBO bevette a tablettát és.....
( nah a következõ hozzászólónak: menjen vissza az idõbe és ölje meg a hülye buzi hologrammos köcsögöt!!please!!
heeh )
-De miért nem mész vissza te??
Azért mert én nem mehetek!!! Engem elraboltak az ufok..és a fél testem hologramból van... de a hologram gtenerló gép tul nagy hogy átvigyem magammal.. és abban az idõben ez nem létezett de a hozzá való eszközök sem!! igy téged kérlek meg hogy menj el!! de vigyázz ha odáig huzódika dolog hogy megszületnél ne találkozz szembe magadal mert az idõ tér kontiu..
-Tudom ,Tudom én is látam a filmet!!!
-Oké BOBO!!
szoval hozd ide nekem apádat !!!vagy ha nem akkor megöllek!!!
Nesze vedd be ezt a piros tablettát..minek ez???
-Láttad a Mátrixot??
-igen!!
-Na azé!!!
ekkor BOBO bevette a tablettát és.....
( nah a következõ hozzászólónak: menjen vissza az idõbe és ölje meg a hülye buzi hologrammos köcsögöt!!please!!
heeh )
...És ott ült egy alak kényelmes testhelyzetmen 1 fotelben. Az arcát nám látta Bobo-mivel a személy háta mögött világító kandelláber Lvakíttta Bobo-t és a valaki arca árnyékban bújt L. Nos, ekkor Bobo úgy döntött, hogy...
de egy kurva sötét helyen találta megát, és egy nyikorgó ajtó becsukódott mögötte. Majd megszólalt egy hang:
Már régóta várok rád..
Már régóta várok rád..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
...Errõl aztán eszébe jutott a sok-sok oldallal ezelõtt elvesztett idõ-és-tér-görbítõ-micsodája (ha jól emlékszik), és az is, hogy van neki mégegy a fiókban, amit egyszer ali-tól kapott, aki azt egy katonától vette el, aki életet adott egyik testvérének, aki pedig... de ezt már nem tudta. De azt igen, hogy mit kell tennie. Így magához vette a könyvet, és elgörbítette magát 1900-ba, hogy ott aztán optimistán és gondok nélkül élhessen...
...de Bobo ekkor megláttott a polcon egy könyvet, amit még a dédanyjától örökölt, a címe ez volt: "Hogyan éljünk optimistán 1900-ben!"...
miután tessék-lássék visszgyömöszölte a beleit a hasüregébe,úgy döntött ennél már jobb a halál is..
ekkor bobo ujra felébredt és örömmel vette eszre hogy csak remalom volt, és valojaban meg mindig a bee reklam sokkhatasa alat van, bár azt nem ertette hogy ha csak az almaban volta pengekezü ember, akor hogyan lehet veres a hasa..
amint éppen a zsebei beltartalmát csekkolja.Rémülten próbálta azonosítani az arcot de nem jutott messzire mert azsebelõ nem szerette ha a zsebek izegnek mozognak és mivel a zsebek Bobo szerves részei voltak(ruhája nem lévén)így hirtelen hozzányomta bobo fejét az ólmosbotjához...
...Azonban Bobo már teljesen elvesztette a történet fonalát, így hát úgy döntött, hogy hazamegy és vesz egy jó meleg fürdôt!El is indult, haza is ért, amikor...
rendesen uzemelni, ami olyan meglepõ volt hogy mindenki panikba esett és fejvesztve menekült, igy bobo ottmaradt egy jo urhajon a büzfeljhõje és néhany fej társaságában.
...a pilótasüti FELROBBANT. Szopás. Ez volt wolf utolsó gondolata, mielõtt õ is a pilótasüti sorsára jutott volna. A hajó viszont eégsz jól megúszta. Csupán a hajtómû... elkezdet...
...Ekkor vette észre a pilótaaztal mellett álló Fi-Hi tornyon, hogy ott díszeleg egy dobos kisütatlen pilótasüti. Odadta wolfnak, aki kisütötte vona, de...
...bár ekkor õ lenne wolf? Nem? vagy nem csak bobo a hülye, én is...? 😊 Nem, aszondja inkább a hajtómûvét süti a fényes ûrcsónaknak, de nem meg, hanem szanaszerteszéjjel, szóval beröffentette a hiperplazmaterraerõmûvet és...
...azonban mielõtt bárki megkérdezhette velna tõle, mit is csinál, már el is ment, mert félt, hogy lemarad a 18 éven felülieknek szóló reklámról a tv-ben. A gondolat azonban nem hagyta nyugodni Wolf-ot, mert mindenáron ki akart sütni valamit. Eközben Bobonak lehetõsége adódott, hogy...
majd hirtelen dekódolta magát,bár hogy ez pontosn mit is jelentett az nem igazán volt számára világos,lévén hogy kódolatlanul is egy ''birka'' volt...
Anyád!-mondta végül Bobo és ölre ment wolfal.Kiegyenlített küzdelmüknek egy éppen arra járó atomeghajtású hibrid tehén vettett véget még pedig úgy hogy...
de nagynehezen kiköpte, amiko wolf hatbavagta a sütõlapáttal.
mer õ volt wolf aki mindig kisüt valamit...
Bobo kishíján megfulladt mert próbált trükkölni a szájában egy maroknyi krekingszel...
Bobo kishíján megfulladt mert próbált trükkölni a szájában egy maroknyi krekingszel...