folyt.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
ekkor arra jött Lezli El Lavrensz, aki mint tudjuk bogarász és begyûjtötte a csodabogarat
Guest
(csodabogarat)
Guest
akik szintén tanácstalanul szemlélték Bobót, hiszen õk sem láttak még efféle csodavogarat.
Astaroth
a dino elborzadt és...

Eye-scream
Így hát feltételezte, hogy megint be van szívva és elkezdett hülyén vigyorogni a dinoszauruszokra...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Guest
Se térben, se idõben nem tudta elhelyezni magát. Emlékei szerint Kõbánya alsón nem szokott ilyen párás meleg lenni, és ilyen túlméretezett gyíkot sem látott még.
Astaroth
és körbenézett hol is van?

Guest
Bobo csak nézett: "Ki ez a hülye buzi? Jaaa, csak Xboxman!"
de az író mégis úgydöntött ,hogy a továbbiakban fõszerepet kapok,ezért a Pirannyakat is megbasztam!

\"Life is around you and in you.\"

see.aakogh
vpéna = volna

see.aakogh
vpéna ha én is szerepelnék a történetben, na de én nem vagyok szereplõ ugyhogy nem tettem meg ezt.

erre odamentem és megraktam

\"Life is around you and in you.\"

Gladiator
és kivillant hófehér foghagymasegge

Guest
#2517-tõl: lecsúszott a nadrágja.
Guest
Meg akart fürödni egy közeli tóban ám...

tele volt pirannyával.

Azok viszont teljesen bepörögtek a dínóürüléktõl.

Kórust alapítottak, és elkezdtek cigányzenét játszani...

techno aláfestéssel.

Ennek a mûfajnak a neve: [ .: GyPsE^tEcHnO :. ]

Amikor vége lett a számnak, a legnagyobb piranha...

...nevetestöl fuldokolva fetrengett a to aljan, mert...

Bobo táncot lejtett a cigányzenére és eközben...

Mi nem értelmes?
see.aakogh
Na gyerekek mostan nagyon összekavarodtatok, így nem értelmes a történet!

Eye-scream
Bobo táncot lejtett a cigányzenére és eközben...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hunnenkoenig
OFF

Lehet, hogy csak almodtam! :-))

ON

...nevetestöl fuldokolva fetrengett a to aljan, mert...

Guest
Amikor vége lett a számnak, a legnagyobb piranha...
see.aakogh
Én NEM IS LÁTTAM a te hozzászolasodat ESKÜSZÖM!!

Hunnenkoenig
OFF

Miert tünnek el az en hozzaszolasaim es jelennek meg a te neved alatt? A Piranya az enyem volt! Csak en Piranha-nak irtam :-)

ON

see.aakogh
Ennek a mûfajnak a neve: [ .: GyPsE^tEcHnO :. ]

see.aakogh
techno aláfestéssel.

Eye-scream
Kórust alapítottak, és elkezdtek cigányzenét játszani...

Guest
Azok viszont teljesen bepörögtek a dínóürüléktõl.
see.aakogh
tele volt pirannyával.

Eye-scream
Meg akart fürödni egy közeli tóban ám...

see.aakogh
De most egy hétig elég volt neki ez az adag, ugyanis vagy 2 percen keresztül csak dinoszart kapott a nyakába.

Guest
Sõt, már hiányzott is neki.
see.aakogh
pottyantotta le az idõgép, és csupa szar lett szegény Bobo de ez csöppet sem izgatta mondván "õ már ezt megszokta"!

Eye-scream
Épp egy szarni készülõ brontosaurus segge alá...

Gladiator
aztán heppe-hippi-huppu-happa! hirtelen ott termett elõtte az idõgép, amellyel most a jégkorszakba utazott, de mivel kurva hideg volt, ezért inkább visszament dinók korába.

Gladiator
aztán heppe-hippi-huppu-happa! hirtelen ott termett elõtte az idõgép, amellyel most a jégkorszakba utazott, de mivel kurva hideg volt, ezért inkább visszament dinók korába.

see.aakogh
vattacukor.

CaviaR
de túl kicsi volt és sárga, ezért

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

see.aakogh
Ezért elment és vett egyet a kínai piacon.

Guest
De még nem volt bizonyítéka.
see.aakogh
Bobo leplezte le akkor is õt.. Most is ugy érezte itt van a közelben és mindez az õ mûve!

Guest
már Aladárként az emberek közé vegyült, hogy kihallgassa õket.
CaviaR
...gõzeke. Mindenki suttogva beszél róla, mert egyszer

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

shaba23
valamint ott lakik a titokzatos hóhányó
CaviaR
Ami köztudottan a védett faj, a kanapék és karosszékek lakhelye.

Guest
és ennek érdekében megszállták a Himaláját.
[Walaki]D`Lair
Aztán megjelent az Iraki hadsereg, hogy fölszabadítsa a Mátrix elnyomása alatt senyvedõ szegény amerikaiakat...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

see.aakogh
A mátrix rendszere felborult és hirtelen lila struccok rohangáltak NewYorkban FATAL ERROR felirattal.

Guest
Pedig ott virított az orra elõtt:

ÁLTALÁNOS VÉDELMI HIBA.
CaviaR
És ezért nem jött rá, hogy hiba van a mátrixban.

Guest
Viszont arra már nem emlékezett, hogy most mi fog történni.
see.aakogh
eszébe jutott hogy ez egyszer már megtörtént vele!

Guest
Szépen csendben a vízilovakhoz osont, és...