Vampire: The Masquerade - Redemption

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New York elõtt még London jön.

Így pontosan: Prága=>Bécs=>Prága=>London=>New York

Szia!
Ha jól emlékszem Bécs után les még egy rövid prágai rész és akkor vált. Csak azt tudod majd átvinni ami rajtad van az inventory tõbbi része elkallódik párszáz év alatt. Legalábbis így rémlik. Egyébként valóban nagyon jó játék, a patch-et felraktad?
Most megyek majd Bécsbe. Írja már meg valaki, hogy mikor vált a játék az új korba. Pontosan az érdekel, hogy mikor legyenek nálam azok a cuccok amiket át akarok vinni New Yorkba.
Újra elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Még mindig nagyon tetszik. Valaki játszik még vele?
hopsz es nem is skill ez hanem Diszciplina(Disciple) 😊

azon belül meg a spirit's touch 😊

Saint of Underworld N/Me

kell hozza skill...megpedig az AUSPEX 😊

Haliho! vampir the masquerade fullhoz jatekhoz kellene crack /nocd/ serial nem kell.segitsetek pls.

Nézd végig figyelmesen a padlót! Ott lesz egy szép kis gomb, amit megnyitva kinyílik elötted a kapu! Már ha ott vagy ahol én gondolom...

Csak veled...
Amugy megjegyzem,nekem sose csinált ilyet

Emberek, most ujra nekiestem a Vampire-nek... Namost megkerdem, hogy masnal is csinalta azt ez a ***** jatek, hogy HIABA KAPCSOLOM KI AZT, HOGY AUTOMATIKUSAN LOJE EL A VARIKAT, MEGIS CSINALJA? Az elobb ugy felduhitett, hogy kiteptem a hosszabitot a falbol! Csak velem ilyen rendes ez a rohadek?

Hát azt nagyon sajnálom hogy a fordítástból nem lett semmi. A lényeget kihámozom a szövegből, de azért magyarul lenne az igazi.
Üdv Ersiman
Simán megéri, kurvajó játék, el is kezdtem fordítani, csak abbamaradt...

Nikásze peeri menó

Üdv Mindenkinek!
Most láttam egy hirdetést Vampire: The Masquerade 1990 Ft. Hát remélem ez gondolkodásra késztet egy-két, eddig "biztonsági másolattal" játszó rajongót az esetleges megvásárlásról. Főleg ha szeretné kipróbálni a multiplayert.
Üdv Ersiman
Ime:
rac2-sal2-gat3-rad3-6545
Ha "biztonsagi masolatod" van, mukodnie kene...

Lehet, de civilekkel egyszer-kétszer megjártam és utánna már óvatos voltam.
Petyus: én a Celerity, Fortitude, Potence kombót használtam elõszeretettel a közelharcban. Ez is jó!
Hmuda
Szerintem felesleges karddal befejezni. Elvégre ha ellenséget szívsz ki akkor nem csökken a humanityd. Csak akkor ha nem alapból ellenséges lényt ölsz meg (pl.: civilek, rendõrök, miegymás).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Petyus_
Celerity, Blood Strenght, Blood Dexterity, és Christof lenyom mindenkit! 😊

(Lehet, hogy nem így van, tavaly nyár óta nem játszottm 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Hmuda: Így igaz magas szinten a Feed nagyon hatékony és fegyverként is használható, bár a Humanity miatt óvatosan kell bánni vele. Én ilyenkor általában egy kardcsapással fejeztem be az akciót.
Üdv Ersiman
Hmuda
Nade a vérszívás sem elhanyagolható. Elvégre magasabb szinten bárkibõl szívhatsz vért, még a teuthonic lovagokból is, páncélon kertesztül.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

KBB: ezek a szlávok igencsak kedvelhették a "Magasvár"-akat.
Az intelligenciát és a bölcsességet is érdemes felnyomni, fõleg ha nem csak a kardoddal akarsz harcolni. A diszciplínák közül nekem legjobban ezek jöttek be: Blood magic-bõl Theft of vitae (Vérlopás- a Te vérkészleted nõ, az ellené csökken) Cauldron of blood (Vérforralás) Lure of flames-bõl a Firestorm sokkal jobb mint a Fireball, Flamering az apró idegesítõ hopperek és pókok ellen hatásos. Presence: Majesty. Celerity (Gyorsaság)magas szinten nagyon hasznos.
Üdv Ersiman
Hmuda
azaz többért : )

Hmuda
Hát ha neked a játék egyik legjobb fegyvere az Ainkur's sword nem túl jó akkor nézd meg a tuljdonságait. Ha jól emlékszem ez az egyetlen fegyver amivel vért lophatsz az ellenségektõl, ami nem elhanyagolható dolog.

Szerintem ha sikerül felvinned a manipulationt 90-re akkor már tööbõrt adhatsz el tárgyar mintamennyiért megveszed : ). A legfontosabb szerintem az erõ meg az ügyesség. Ha ezek 100-100 on vannak akkor lehet a többit is fejleszteni. Szerintem legalábbis így jó.

Hmuda
Nincsmit. Amúgy én is valami hasonló használatra emlékszem.

KBB: Az inventoryban megfogod a spirit's touch scrollt a beazonosítandó cumóra viszed és jobbklikk, ha jól emlékszem. A többi is így mûködik berakod a scrollt a gyorstárgyakhoz, amikor használni akarod balklikkel megfogod a célra viszed jobbklikk.
Remélem tudtam segíteni, most nincs fenn a gépemen a progi úgyhogy csak az emlékeimre hagyatkoztam.
Üdv Ersiman
Hmuda
A spirit's touch varázslattal.

Aquli
Nem tudjatok ripet nem lehet letolteni valahol? Ha nem, akkor meg megiratom.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Üdv mindenkinek!
wolwerin: Én a Mediamarktban vettem 6000-ért.
I.C.ram
nem lehet csak ha eredetid van kaloz verzioval csak LAN-ban lehet
Üdv mindenkinek!
Algo: Nem jó neki bármilyen Elder Vitae. Menj vissza a University Heavenbe és Ecaterinatól kérj, õ majd ad a saját vérébõl, de ez nem látszik majd az inventoryban! Vissza a temetõbe beszélj újra Joseph-fel, be fog engedni.
Mielõtt bemész szerezz be jó sok vért és néhány Hightened senses scrollt, vagy fejleszd ezt a diszciplínát.
Jó szórakozást, nagyon jó ez a játék!
Üdv Ersiman.
Üdv mindenkinek.
spidey: Úgy tûnik a multiplayer eléggé korlátozott. Vagy LAN (ehhez nem tudok hozzászólni,hálókártyám nincs), vagy kizárólag a WON.net-en keresztül lehet játszani. A WON-on be kell jelentkezni, chatroomot választani, azonbelül már látszanak az éppen bent lévõ tagok és itt lehet egy már futó játékhoz csatlakozni, vagy újat létrehozni. Létrehoztam egy új chatroomot, próbáld meg elérni.
A meghívás természetesen az Éjszaka összes játékos kedvû Gyermekének szól. Esetleg aki megpróbál belépni az írhatna, hátha sikerül egyeztettni az idõt. Sajnos nekem csak modemes kapcsolatom van és nem tudom elég-e ez egyáltalán a játékhoz.
Ha elkészül a fordítás kérlek tudasd, honnan lehet letölteni. Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki azonnal belekezdene egy új már magyarított játékba.
Valaki megmondaná, hogy lehet a Prison of Ice-t megtanulni? Már találtam 3 Book of ...akármit, de azt nem ami ezt a diszciplínát tanítaná.

Üdv Ersiman
spidey forditas ?

Nikásze peeri menó

Üdv mindenkinek.

spidey: Az gyanus volt, hogy nem diszciplínák, de akkor mik? A boltban nem sokat adnak érte. Arra gondoltam, hogy valami bónusz scroll és én tudom meghatározni, mi legyen rajta, de "ráírni" sem sikerült semmit.
A multit én is szívesen kipróbálnám (de még én sem csináltam).
Üdv mindenkinek.
Találtam egy könyvet és egy scrollt, mindkettõnek 1 a töltése. Jobbklikkel tudom használni õket az inventoryból eltünnek, de nem látok semmi változást. Nincs varázslat, új diszciplinákat sem kapok. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?