Tomb Raider 5

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Kijátszottam, már nem kell segítség.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Vagy ha ötlete nincs senkinek, akkor ha esetleg tud küldeni mentést, ami szinte pont a legvége elõtt van, alküldené nekem? címem: [email protected]

fery02
Na, a legutolsó Red alert nevezetû pályán vagyok, a vége felé. Azért tudom, hogy a vége felé, mer van hozzá végigjátszásom, és ott már a szöveg végefelé járok. Ennek ellenére mégis elakadtam. Van az a rész, mikor van egy romos folyosó, és gyorsan végig kell rajta futni, mert közbe lõ ránk oldalt az ablakból egy helikopter. Majd megint visszakell futni ugyanezen a folyosón, természetesen lõ ránk megint a helikopter, de közbe lett egy üldözõnk is, egy emberszabású robot, akit át kéne csalni a romos folyosón, hogy aztán csapdába ejthessük. Ezen a romos folyosón amúgy árkok vannak, amiket természetesen át kell ugrani, hogy eljuthassunk a folyosó másik végére. Ez a robot is ugrál utánunk, viszont az utolsó árkon sehogysem akar átugrani icon_biggrin.gif És már nagyon idegesít. Ez most bug volna, vagy ennek így kell lennie? Mert így nem tudom csapdába ejteni az tuti.

By😛! Csak akkor írja ki "csak az aktuálisat" hogy ha a scripteket is bemásolod.
Válassz ki nyolc különböző szerkesztett pályát, amiknek különböző a .tr4-e, Pl: tut1.tr4, catacomb.tr4, cleopal.tr4, coastal.tr4, karnak.tr4, settomb.tr4, title.tr4, city.tr4 és akkor New game-nél választhatsz. Sőt, ha sorban teljesíted őket, akkor egy komplett játékot kapsz, mert egymás után betölti őket a játék. A scripteket ne rakd be. Át is nevezheted őket, de nem biztos hogy akkor műxik, mert lehet hogy láthatatlan lessz egy-két kapcsoló, mert minden pálya más textúrákkal dolgozik, és felcserélve nem yó.
Szívesen. :-)
Kell nála lennie egy lézeres távcsőnek, amit az Inventroyban kombinál a revolverrel, és akkor Numpad 0-val tudja megcélozni a harangot. De valszínű nincs nála, mert már használni kellett volna egy lakat lelövésénél. Nos, ott keresse ahol a revolver volt, ott egy ajtó előtt nyomjon egy ctrl, és akkor Lara berúgja az ajtót, és ott megleli.
Ha a rip verziót raktad fel, az unpack exe-t is indítsd el. Abban vannak a hangok.
Ugyanazt, win98-at.
Mit tettél fel helyette?
Végül is már két éve fent volt a win, épp ideje volt.
:-)))
Persze. Van két oszlop, ahol nincs üveg, ott pár lövés és annyi neki.
Persze, ez csak vicc.
Hazavágtad a géped? Hm... Remélem nem súlyos!
wasadam! Nem voltam tegnap mert újra kellett raknom a gépet, na de most már vagyok. :-) Csússz le, és a nagy teremben ugorj a korlátra, és egybõl tovább a másik korlátra. Itt addig forogj, amíg a szemközti láng kialszik. Ugorj át, és egybõl egyet hátra. Majd fordulj az ablak felé és ugrás át oda.
Újra itt vagyok úgy látom egyedül beszélgetek! Most már tényleg nagy problémám adódott.
Az összetört liftbõl amikor kimászok és onnan felmegyegyyek addig mig a rúdra át kell ugrani. a rúd ét végén belehet menii de nem tudok az egyiknél van egy üveg méreg. a másikoldalon pedig bemászok egy lyukba utána lecsúszok ott pedig vagy elégek mert mindig belecsúszok a tûzbe vagy em tudom mi az. Itt most tényleg elakadtam. merre menjek?
Na itt vagyok megint! nem is kell segíteni már az segít ha kérdezek amikor elkezdtem játszani elsõre sikerül. ( megállítani a liftet pedig azt hittem már megint mehal Lara. Na mind1! Bogi ha valami van majd kérdezek jobb ez így mint az iylen leírások.
Sziasztok! ( Szia Bogi ) bocs hogy itt írok ennyi erõvel irhatnék emilt is de mind1. már van hang a képen szereztem a kártyához lemezt. az Escape with the iris nevû pályán vagyok elakadva ott ahol bemászok a liftbe és van ott egy õr akivel nem tudok mit kezdeni ha megle megyek a másik liftel akkor agyon lõnek ha meg onnan a megint elindulok kezuhan a lift. Mit tegyek?
Igen Zolikaa, ezzel vége, de sok szerkesztett pálya van már a második lemezén levõ pályaszerkesztõhöz, és közülük sok jó is. Innen is letöltheted: www.tombraider.hu
Ojoba_1! Hát soxor. :-)))
Hát igen, ez egy bug sajnos. A helikoptert nem tudod kivédeni, a bugot pedig CSAK úgy tudod kijátszani, hogy onnan ahol kiérsz a helikopterhez, mentés NÉLKÜL kell megcsinálni addig, amíg a robotot be nem zárod, akkor utánad fog menni.
Na de miért nem tudsz kijutni? Ha bemész, az elsõ teremnél egyenesen át, a következõnél balra, ott megnyomod szemben a kapcsolót, megfordulsz, balra van az utolsó secret, vissza az elõzõ szobába, ott két katona támad rád, utána a következõ teremben jobbra, ott szemben van a kapcsoló, amivel a robotot (bezártad ugye?) elgázosítod, vissza az elõzõ terembe, ott jobbra, és kint vagy a gázkamrákból.
wasadam! Küldtem, eddig megvan benne az összes secret is.
:-((( a fenébe! na mindegy. [email protected]
erre a címre küldenél egy mentést rõgtön onnan ahol már bõr ruhába van azt nagyon megköszönném.
Hát igen, hallottam már ilyent, neki egy save-t küldtem, úgy tudott továbbmenni. Ha akarod.......
na itt vagyok megint, közben sikerült amúgy köszi hogy segítettél volna de most már végleg nem tudok mit csinálni. Átvittem az egész pályát és ott vagyok ahol Lara már bõrruhába van. hangom még nincs a gépemen mert...de úgy csinál a csaj mintha bszélne rádion de közben ttudok lõni csak mozdulni nem. és hááát most tényleg nem tudom hogy mit kellene tenni játékhiba vagy mi ez???
Jaa, és köszi, viszont kívánom. :-)
Háát ott idõre kell futni. megtekered, ugrás balra, futás, ugrás, elkapod a rudat, egyet pördülsz rajta, ugrás, és most pontosan így csináld, balra fordulsz, ugrás, így eggyel feljebb jutsz, futás a lassan lezáruló ajtóhoz, gugolás, és éppen át tudsz még kúszni alatta.
Egyépként Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok
na itt is vagyok! most lehet hogy elég szerencsétlennek nézel de már megint elakadtam az örödögöt siekrölt bezárni de nem tudom mit kell tennem a malomban megtekerem azt a kormányszeû valamit és nem tudo mit kell csinálni.
Menni fog az, bizti nem elsõre, de..... Elõtte van egy kis domb, ott elbújhatsz, amíg visszaindul a dög.
hááát megpróbálom de engem idáig mindig elkapott.
:-((
Háát Piroskára gondolsz ugye? Megvárod, amíg visszaúszik a kuckójába, és a világosabb homokon ott van a játékszere, szerezd meg, és dobd a ketrecbe.
Na én vagyok az megint csak közben játszottam egyet. sikerült de megint elakadtam uyganott az oldmill pályán. az a hülye ördög terrorizál most folyton. vele mit csináljak???
Bogi: megvan a kõ és a pajszer is de az a hülye lovas uyganúgy elhajít. ja és találtam egy fáklyát is azza mit kezdjek???
wasadam! Ne menj el addig, hanem menj le asszem balra és kiérsz egy szakadékhoz. Ott keresd meg a pajszert, a krétakövet, és azzal menj majd vissza oda.
Waterhorse
Hidd el egészségesegesebb leszel ha befogod a pofád!!!!!!!

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Sziasztok!!! A TpmbRaider 5 tel játszom és az oldmill nevû pályán vagyok elakadva ahol az a lovas mindig el hajítja Larát. Aki már tovább jutott az segítsen! Elõre is köszi!
Leírás itt: www.tombraider.hu
MERRE VAN ÉSZAK?????????????????
SEGITSETEK
Oldal 1 / 2Következő →