2306
Na de tényleg...
-
VampireKing #985 Ehh..
Én meg azt hittem hogy én vagyok az egyik legfiatalabb(14)...
És az is vagyok sajna -
#984 jah és 26 leszek -
#983 én most megyek nyolcadikba -
#982 loller :DDDDDDDDD -
Easy Rider #981 attól hogy idősb vagy mint mondju én, nem kell leszólni a kisebbet, mert attól, hogy te okosabbnak akarsz láccani, vagy csak annak hiszed magad, ezzel csak rontod a képet magadról, és egy 30 éves embernek lehetne egy kicsit több esze és bölcsessége. uff - szóltam
-
Easy Rider #980 mike vegyééééé visssza ;]
-
davos80 #979 Még mindig 19. -
#978 én 18 vagyok -
#977 majdnem 23:(( -
Rudee #976 21 -
#975 I'm 22.5... -
#974 mindenki idősebbnek néz -
#973 sokkal idősebbnek gondoltalak -
#972 24 -
#971 24 -
#970 sajnos már 21 vagyok.. -
#969 22 de a külsőm alapján minusz 5 év
néha előny , néha hátrány -
#968 Váze!
Aszittem én öreg vagyok itt...de nem!
24 -
red_line #967 14 -
#966 így jártam! :) -
#965 kispöts :DD -
#964 max neked -
#963 tök jó, ide minden évben új számot írhatok :)
idén a 26 a nyerő -
#962 28 -
G_ArchAngel #961 mikor ma? azt nem mondom meg, de két év múlva 30:) -
#960 16 -
#959 nem, csak utalom, amikor vki alig ir ide, de rendezkedni, meg, hogy a forumban mi hogy legyen azt azonnal tud -
#958 mar ha kendteknek mond vmit az internetto
(nem a mostani, hanem az index elotti) -
#957 internettos stilus, ott szedtem meg fel anno -
#956 neked nem azert mondtam, hanem az allstars™ miatt -
#955 hát kb.
bebaszna ha ez így is lenne. -
DecenS #954 Erről van szó.
Véleménykülönbségek ütköztetésekor, nézeteltérések közben, világlátás és erkölcsi elvek - egyáltalán bármilyen alapú különbségek összetűzésében nehogy már az legyen a mérvadó, hogy kinek mennyi hozzászólása van.
Mindig kizárólagos és kötelező jelleggel annak legyen igaza, akinek több commentje van. Persze.
Mert attól lesz több esze, több tapasztalata, nagyobb tudása, hogy hányszor nyilvánult meg.
Ja. Kis töcs... -
#953 de persze azt ugye tudod hogy te nem szolhatsz be a nagy mike-nak mert csak 7xx hozzaszolasod van!!!
meg engem is kerdore vont hogy mi alapon szolok en be neki. pedig mar nekem is van 49xx. szal tudod mi maradjunk szepen csendben...
nc.
akar mennyi hozzaszolasa lesz egy embernek, ha nem tetszik a stilusa ugyis beszolok neki. -
DecenS #952 Mivel hogy a többezer hozzászólással rendelkezőknek már senki nem nyögi be, hogy "kussolj te kis vakarcs, ha csak ennyi-annyi hozzászólásod van".
Értelemszerű. -
#951 igyvan! -
#950 erdekes, hogy ezzel az ervelessel mindig azok jonnek, akiknek keves hozzaszolasuk van, nem a 20-30k-sok -
#949 nem hiszem, mert en nem veszem fel az ilyen dolgokat
veszekedeshez meg minimum ket ember kell -
KTC #948 Na innét is megyek, mert lehet, hogy itt van keletkezőben az újabb tűzfészek. :)) -
DecenS #947 'Hányas a lábad?' topicban volt egy kis flame, mire az egyik usernek a következőket írta Mike:
'2307 hozzaszolassal ne jartassa senki itt a pofajat, foleg ilyen hangnemben nem
Mike'
Erre utalva írtam Mike-nak az itteni hozzászólásom. Nem ő az első, aki a hozzászólások számának egymás mellé állításával rendez le egy-egy vitát. (Ha már mással nem tud, jobb híján ennyi marad.)
Nem komálom ezt a hozzáállást.
Mintha bárkinek is +20-szal növekedne az IQ-ja, és kevésbé büdöset sz@rna, amint eléri az Xezredik hozzászólását.
-
peet69 #946 h érted ???
fejtsd mán ki pls