Ide írd hány éves vagy!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
5. osztályos kisdiák. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de sokan sokkal fiatabbnak néznek. sokan mondják túl kölyök arcom van :/ kicsit zavar. na de majd idõsebben mindig tagadhatok a koromból! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
nemsokára 23
De nem akarok 23 lenni!
Már 22, sõt 21 sem akartam lenni vala.<#confused>#confused>
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
amikor kicsi voltam, óvodás,
énis csókolomot köszöntem a 25 éveseknek, vagy öregebbeknek.
Õk meg hiába mondták hogy:
" köszönjél ám csak bátran sziá -t nekem, nem vagyok még olyan öreg"
aztán persze továbbra is mindig csókolomot köszöntem. DDD
olyan kis gyerekek az utcán már kezdenek csókolomot köszönni nekem. D
Pedig még nemis vagyok olyan öreg. D
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Nekem is egyre többen köszönnek jónapottal, meg csókolommal a fiatalok, meg lassan a 18 évesek is. 😞
Múltkor bementem a suliba, ahova régebben jártam, és egy volt csoporttársam épp angol ZH-t íratott az elsõsökkel. Gondoltam megnézem már milyen egy ZH a másik oldalról. Szegények nem is tudták, hogy nem tanár vagyok, mert jónapotoztak, illetve ha akartak valamit, akkor folyton elnézést kértek. Leültem a tanári asztalhoz szigorú arccal (amúgy is ott ültem, mert épp kellett egy gép), és a srác kiment a terembõl, de elõtte elmondta, hogy figyeljem meg, mennyi idõ után kezdenek el beszélgetni, sugdolózni. Hát egy lépés nem sok, annyit sem járkáltam, de pisszenés sem volt. Úgy tíz perc után majdnem megszántam õket, és kishíján elmondtam, hogy semmi közöm az egyetemhez. De aztán visszajött felügyelni a cimbim. <#hehe>#hehe>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Ugye ez a kérdés csak férfiaknak szól???
Én nem árulom el a koromat.
................................................

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?