EARTH 2150
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek! Nincsen senki, aki játszik ezzel a fantasztikus játékkal?<#conf>#conf>Nem szeretném, ha meghalna a topic. Vagy valahol máshol beszélgetnek a játékosok?
Tudtommal nem, de egy próbát megér.
Az earth 2150 escape from the blue el lehet indítani vistan?
Pedig ennél már csak nehezebbek jönnek😊. A játék elején a két hidat rombold le, ami a Dunán keresztül megy. A UCS képtelen áthaladni a folyón, legfeljebb a levegõbõl fog támadni, de annyira nem valószínû. Fejleszd fel magad,(ha jól emlékszem addigra Uralokkal is mehetsz), építsd újra a hidat, és tarold végig õket. Fontos, hogy rendezett sorokban haladj, mert a bázis nagyon jól védett. Lassan fogsz haladni, türelemjáték lesz az egész. Javítók legyenek, az utánpótlást ne felejtsd. Sajnos itt fogod a legjobban tapasztalni, hogy a játék csal. A nagy semmibõl elõ fognak tünni UCS egységek, amelyek nem is gyengék. Én szemtõl szembe nem tudtam õket legyûrni, csak ha egyenként, kisebb csoportokban támadtak. Sok sikert😊!
Hát Bulgáriánál el akadtam mert ott olyan masszívan támadnak hogy nem tudom hogy kell védekezni.
Huhh, már régen jártam ott, de megpróbálom fejbõl elmondani. Ha jól emlékszem a nyugati parton kell végigmenni dél felé. Majd találsz egy szétrombolt várost, onnan már nincs messze. Persze azért jönnek folyamatosan, szóval készülj fel, hogy eléggé megizzasztanak. Utána 2 felé lehet menni. Az egyik elvezet a fõ bázishoz, a másikra nem emlékszem.
Remélem segítettem, így 5 hónap után . Ha esetleg Kínában jársz/jártál az ED-vel a Lost Soulsban, megírnád, hogyan verekedjem át magam. Ha már itt tartunk a STALTH egységet hogyan kell használni? Egyáltalán mire jó?<#hehe>#hehe>
Remélem segítettem, így 5 hónap után . Ha esetleg Kínában jársz/jártál az ED-vel a Lost Soulsban, megírnád, hogyan verekedjem át magam. Ha már itt tartunk a STALTH egységet hogyan kell használni? Egyáltalán mire jó?<#hehe>#hehe>
Egy kérdés a Lost Soulsban az ED kampányban a Koreában hol kell támadni.
Ja, és a Lost Soulsban
Sajnos nálam a kódok nem mûködnek. Fejjel lefelé áll a kép, és a kódok használhatatlanok. Valami jó taktika nincs valakinek? Kínában vagyok az ED-vel
Hy.
nem tud valaki a Lost Souls-hoz kodokat.
Ui:Nem szoktam kodokat használni mert tönkreteszi a játékot+élményt.
De megakadtam egy küldetésben és nem bírom megnyerni.
az a szemét gép mindig tulerõben van<#violent>#violent>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
nem tud valaki a Lost Souls-hoz kodokat.
Ui:Nem szoktam kodokat használni mert tönkreteszi a játékot+élményt.
De megakadtam egy küldetésben és nem bírom megnyerni.
az a szemét gép mindig tulerõben van<#violent>#violent>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Van még olyan aki nyomul ezzel a nagyon jó játékkal? Én szívesen kipróbálnám multiban (GS-es eredetim van), ha esetleg van valaki akit érdekel a dolog szóljon 😊
Az új GameStar-ban a teljes verzió (peccselve) megtalálható! (plusz kiegészítők a 2. CD-n)Megvettem az újságot és nem egészen 1,500 HUF-ért egy fantasztikus játékot ismertem meg! Ajánlom mindenkinek! Látványban csak a S.W.I.N.E előzi meg. . .
Emberek UCS-Mozabique pálya, Neo nevû hackert kell lenyomni,de mindig elveszi az egységeket(átfösti a maga színére).Korábbi pályákon is volt ilyen de ott egyszer csinálta csak pályánként itt viszont többször.Tippek kellenének a továbbjutáshoz.
A helyzet:kiépítettem egy viszonlag tûrhetõ statikus védelmet de nem merek komoly mobil erõt állomásoztatni mert ha ellenem fordítják úgy már gázos.Gyakori bombázótámadásokat küld a gép,ill.pár nehéztankot.
Kérdésem:hányszor akciózik a hacker az egységek ellopásával?
A helyzet:kiépítettem egy viszonlag tûrhetõ statikus védelmet de nem merek komoly mobil erõt állomásoztatni mert ha ellenem fordítják úgy már gázos.Gyakori bombázótámadásokat küld a gép,ill.pár nehéztankot.
Kérdésem:hányszor akciózik a hacker az egységek ellopásával?