Mortal Kombat 4

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy magyarul hol tudom megtalálni az ütési kombinációkat (kombókat)?
nem tudjátok honnan tudom leszedni a teljes MK4 pc verziót?
zvaragabor
Lehet még valahol kapni? Tesco és társai nem adják ilyen "Ezt ved meg!" verzióban?

Chaos Anno Domini

htr93
izé nem tudjátok hol lehetne olyan verzét leszedni ahol..nem kell azt a kis zöld kockás ikont ,,hozzáfûzni" a progihozXD mert a rendszergazda (én) letiltottaXDXDXD

mortal 4 ben a kivégzések benne vannak a moves list -ba (F4) de ennek ellenére nekem még sosem sikerült egy sem. csalással tudom megoldani: practise beállításoknál a difficulity ra mész és run+alacsonyrúgás, pár másodperc múlva elõjön a menü és ott az egyiket bejelölöd. ezután a le+magasütés megnyomásával magától kivégzed az ellent. remélem segítettem..
HElló szerintetek az ezutáni mortalokat amik ugye nem pc-re jöttek ki sehogy se lehet pc-n futtatni? Emulátor vagy ilyesmi.. KÖszi ha válaszoltok.
<#help>Hello nem-e tudja valaki hogy lehet fatalityzni?<#help>elöre is kösz.<#eljen>
helló csak reptile-vel tudom úgy kell hogy mellémegyek az ellenségemnek és megnyomom a fel felét.<#gun>A többivel nem tudom.<#nemtudom>
Ha valaki erre tévedne és tudja a fõkivégzéseket fel venném vele a kapcsolatot.<#eplus2><#integet2><#worship><#nemtudom>
Ha valaki erre tévedne és tudja a fõkivégzéseket fel venném vele a kapcsolatot.<#violent><#boxer><#falbav>
Haver! torrenten néz utánna
az a titkos karakter sector és aki tud vmit hogy honan lehet leszedni a mortal goldot az lényegtelen hogy fizetös vagy sem csak boztos az legyen mert a mortal 4 tul könyü az ucso oszlopot simán végig verm raidenel master 2 és kökemény
tom a neten láttam
Van a Mortal Kombat 4 Gold is.
Ugyanilyen,mint ez,csak régebbi karakter is vannak benne.SEGA DREAMCAST-ra van kiadva.Sõt Goro és Noob Saibot mellett van mégegy titkos karakter.
fõkivégzésnél a gombokat egy szere kell nyomni?
valaki nem tudja hogy van-e magyarosítása a játéknak
a filmekrõl nem tudok semmit !
kösz a jó tanácsot
mit értesz a küldetés szó alatt, a legyõzendõ emberekre érted?
A többieknek meg: torrent!(pl torrent.eval.hu)

van fegyvere: elõre, hátra, magas ütés(high punch)
ezen kivül nincs más spec. képessége>>
engem pedig érdekelne, hogy hogyan lehet egy karakternek megcsinálni a küldetéseit, ill hogy a Kombat Theaterben hogyan lehet megnézni a filmeket!

Valaki tudja milyen titkosabb ütései vannak raiden-nek párat tudok de nem hinném hogy ez az összes PL😞teleport,elkezdek repülni és falnak viszem,meg villámot lövök a kezembõl.
F2 nyomsz rámész az 1.-re utána PL:rámész a z-betûre és entert-nyomsz és megnyomod az s-betût és így ez az egy átálítás kész van
valaki mondja meg nekem honnan tom leszedni a mortal kombat 4 et vagy a 3 at!!!
Legend Killer
h a tökömbe lehet kivégzéseket csinálni?
sehogyse jön össze és ez a hk b fl meg mittoménmi ez így kurva nehéz, ráadásul nekem nem is így van.
Pls help.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Helló Mindenki!
Nyitottam egy Online
Mortal Kombat
Szerepjáték Oldalt.
Viszont még nem
sokan vannak rajta.
Be kéne népesíteni.
Számíthatok rátok? A
címe:
www.mortalkombat.extra.hu Elõre is
köszi mindenkinek.
Üdv: KuKeSz!

A legfrisseb hírek, cikkek, letöltések a Grand Theft Auto világából >>> www.gtarevolution.extra.hu

F=jobbra
B=ballra
D=le
U=urás
HK=felrúgás
LK=lerúgás
HP=felütés
LP=leütés
Fresh Duke
#84 -,-

A heavy cost. I pay it gladly.

szasztok milyen kivégzések vannak és mit kell hozzá nyomni?
vki megmondaná hogy sub-zeró-nál meg scorpionnál mi az a bk meg a b meg a f meg az ilyesmi?
szasztok
hol lehet átállítani a gombokat?
mer furcsa az irányítás
Tekken5
Benne hagytad a CD-t? 😄DD

Sziasztok kellene 1 kis segítség.
Feltettem a gépre a mk4-et, de nem reaál a billentyûkre.
Csak az F5 F4 stb... menüket tudom lehívni, és ott érzi a billentyûket, át is tudom írni a hozzárendelt mozdulatokat, de a játékban nem érez semmit. Nem tudok harcost választani stb...
Valaki tudja esetleg mi lehet a hiba? Elõre is köszönöm.
Mai gépeken még elmegy a Mortal 4?

a pl HK, HK f+LP, spear, f+LP, f+HP 41% 6-hits ban az az f mitjelent???
mert eddig egyik kombinácio se jott be de a goros sem😞
LordVenom
Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Fresh Duke
Lehet, hogy már írtátok, de nem olvasom végig az összes hozzászólást.
Pár dolog:
-a MK4-ben, ha csata közben megnyomod az F4-et, és rámész a 2.-ra, ott leírja az adott ember összes kombinációját.
LK-alacsony rugás
HK-magas rugás
LP-alacsony ütés
HP-magas ütés
BLK-védekezés
RUN-futás
-kivégzések:
menj a fõ menüben az utolsó elõtti menüpontra, ott menj a nehézségi szintre, nyomd folyamatosan az LK+BLK, míg nem történik v.mi, ott állítsd be a kívánt kivégzést. Aztán a verekedések végén nyomd meg a LE-t és a HP-t, és ott a kivégzés.
-Goro: az emberválasztás képernyõn menj a legalsó sórban(,ahol be lehet állítani, hogy véletlen szerû kiválasztás legyen,)menj a 3.-ra, a RUN gombal, nyomd folyamatosan, közban nyomd meg a FEL-FEL-FEL-BAL-BLK, azt a köv. csatában te leszel Goro
-Noob Saibot: ugyan ez, csak kétszer nyomd meg a Fel gombot

Jó szórakozást! NOOB SAIBOT RULEZ!!!!!!!

A heavy cost. I pay it gladly.

dc++
ciao honnan tom letölteni a mortal combat 4 et nem tudjátok?? léccíííha tudtok segítsetek
köszi
mindenki rulez<#eljen><#vigyor3>

datango
sub zero rulez!

scorpeeon
Scorpion rulez! 😄 jó ez a játék!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DCrõl

Hali!

Tudja valaki honnan lehet letolteni ezt a jatekot?
hát na jah

[HUN]FaTaL
miért single?

http://goo.gl/gd6Zi5

neked az multi?

Áthívod a havert, aztán beállítod a player 2 gombjait. 😊))

és nincsen semmien lehetõség hogy multizni lehessen?

értem.köszi

[HUN]FaTaL
nem létezik ilyen

http://goo.gl/gd6Zi5

Oldal 1 / 3Következő →