Ms Office97

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Tökéletesen nem lehet. A mappák törlése után valamelyik registry takarítóval esetleg neki lehet esni ( pl.: JV16 ), de az eredmény elég kétséges. ( Szerintem az Office még akkor is hagyna elég jól ezt-azt ha CD-vel letelepítenéd. )
Fecske
Úgy döntöttem, uninstallálom az Office 97-et a gépemrõl. Sajnos nem jártam sikerrel, kell neki a telepítõ CD, ami nincs meg, mert elkallódott. Hogyan lehet rendesen leszedni (úgy, hogy ne hagyjon szemetet a registry-ben) installáló CD nélkül?
IMYke2.0.0.0
A neten rengeteg van... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudja valki,hogyan lehet az excelhez további függvényeket szerezni?
Laalee
szar a magyar office 97 nek a helyes-e je
ird be neki hogy apáméké azt lefagy...
van meg egyket ilyen aranyos szo..
gondolom neked is valami ilyesmi lehetett...
amugy htmlt miert word benirsz??? van ra szerkesztö progi, vagy ott a notepad

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Szerezz be egy memóriaoptimalizáló progit, vagy szerkesztéses napodon ne futtass sok progit.
A veremben maradt felesleges cuccok miatt veszett el minden. A verem az a hely, ahová a futtatott dolgok egyes utasításai beleíródnak.. na persze a win nem szokta ezeket kiszedegetni: nem érzékeli, hogy teli van.

Tehát két megoldást tudok:
Notron CrashGuard - BlueScreen meg Word fagyás ellen.
WinRAM-Booster 2001 ( vagy korábbi ).

Ehem, egy apró BUG, ha nem akarod regisztrálni utóbbit ( saját felfedezés ) -> az optimize után, ha jól emlékszem ( nézd meg a registry-ben ) egy -l is jár. Így a midndekori optimálás bármikor futtatható.

A fenti progik lényege: a verem és gyorsmemória ( Stack, Cache ) ürítésre kerül.

Egy igen fontos megjegyzés: Office97 -ben lehetõség szerint ne mentsd el 20 -nál többször ugyanazt a fájlt => mert ahányszor mented, az annyiszor segít az általad említett problémához közelebb kerülni ( az említett dolog akár túlcsordulás néven is ismert lehetne.. ). Javaslom az automentés kikapcsolását és mondjuk a 20. alkalom után más néven mentés.