2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#2239 Zalman GT1000 and 1000w PSU
Ezt ajanlom mindnkinek. -
#2238 ez milyen márka? -
#2237 ez meg az enyém :)
-
banánosdzsó #2236 Nekem ilyen van. Ha kell teszek be saját készítésű képet :)
-
#2235 nem FPS, hanem FSP
nem Tharmaltake, hanem Thermaltake -
#2234 A másik két gépházas topic lezárt, szóval ide írok, pedig nekem nem dizájnos ház kell.
Az igényeim: elférjen benne 4 vinyó 1 opikai egység egy nVidia 8600-as vagy esetleg egy 8800 GTS - hátha egyszer ilyen kártyám is lesz, szóval legyen belül elég tágas, mert a procihűtöm (Thermalrigh XP-120 + Papst 120mm) sem éppen apró.
Ezen kívül kellene hozzá egy csendes, de a fentieket kihajtó táp is. Én valami FPS tápot favorizálnék, mert jókat hallottam róla, és még relatíve olcsók is. (Pl.: FSP Bluestorm 400W, de lehet, hogy valami 450 W-os kéne.)
Nem kell semmi dizájn, világító ledek, átlátszó oldallap, digitális kijelző és egyéb csicsa se, de lehessen benne rendes légáramlást kialakítani (elöl-hátul 12 cm) és ne rezonáljon be, ha felpörögnek a ventik. Pl. ez a Tharmaltake Matrix elég jónak tűnik, de nem tudom, hogy egy termetesebb videokártya is elférne-e benne.
Jah és 30 eFt körül ne nagyon kerüljön sokkal többe az egész.
Köszi a tippeket előre is! -
#2233 Nagyon köszi szépen! -
izb #2232 radikalmod.hu
itt nézd meg a fórumot -
#2231 Jár erre valaki??? -
#2230 Sziasztok!
Szeretném a gépházam egy picit megmoddingolni.
De az oldala sima és ki is néztem egy plexi-t csak nem tudom hogy hogy lehet azt berakni majd.Mivel vágjam ki vagy mi???.
Pls help! -
MrPamacs #2229 Sziasztok.
Akit érdekel Airbrush házfestés vagy lézerrel vágott ventillátor rács akkor az látogasson el ide: Link
Képeket találtok a weblapon.
Bye -
XRV #2228 Abbaj, annak az usb aljzata és a kapcsoló gombjai lent vannak, nem fogok hajolgatni. :))
Köszi, ám a Chakrát megvettem már. -
#2227 én is nézegettem ezt a háztat, milyen hangosak azok a ventik? nem fura a btx-es megoldás? mesélj :) -
Rolesz #2226 Saját házamat csak ajánlani tudom Aerocool T40 kb 20ezer.Btx Midi Atx meg mitudomén.12centis venti van hátul.Oldalt meg rács.Nézz utána.:D -
XRV #2225 Sziasztok!
Két házat néztem ki, az egyik az Enermax Chakra a másik a Phoenix. Ami a lényeg nekem, hogy a gombok és az USB eszközök elöl és fent legyenek.
A Házra nem költenék sokat max 15 - 20e. Az oldallapi nagy venti nem kell, ugyanis az asztal jobb oldalára lesz téve. Szerencsére ezüstben is lehet kapni az ugyebár "nem porosodik látványosan" :-) A Chakra-t lehet kapni anélkül is.
(Esetleg ebben az árban és fent lévő gombokkal, USB-vel BTX-re alakítható ház létezik?) Kandalf :-) de sok a 40e.
Ha tudtok jobbat, akkor ne kíméljetek.
A végére persze a lényeg, a két első ház lenne. -
#2224 Hát nem tom, nem igazán érdekel, h milyen hangos a gép, mert vagy füles van rajtam, vagy hifiből szól a zene. :)
De tényleg halkak, az biztos. De ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia, h milyen hangos ventit visel el otthon. De a háznak ventik nélkül is jó a légáramlása szentem. -
#2223 vazz... kihagyom a lenyeget..
Ahogy latom neked vizhutesed van de azert megkerdem, a ventik tenyleg olyan halkak(15-17db) ahogy irjak?
Most talan ez a legpofasabb TT haz a piacon(szamomra). -
#2222 En ezzel szeretnem meglepni magamat karacsonyra:
TT -
#2221 TT Mambo? vagy ez már túl sok? :) -
PunkZoli #2220 hi nekem egy hasonló ház kéne ,csak matt feketében, és nelegyen rajta szószerint semmi ,csak egy fekete tégla legyen:P jojo lehet bekapcsgomb,de nagyjábol értitek:)
mutassatok szépeket! :D -
#2219 A kevésbé márkás tápot én sem javaslom. -
#2218 tápból ne vegyél gagyit. -
llw66 #2217 Sziasztok!
ASPIRE/APEVIA X-Cruiser vagy X-Pleasure házról van e valakinek tapasztalata. Egy pár hónapja szemezek egy X-Cruiser-rel, nagyon tetszik feketében, és ezért érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. X-Pleasure egy új ház, de azis tetszik(szintén feketében).
Előre is köszi az esetleges válaszokat!
Sziasztok!
-
#2216 a vga nem érdekel, wow elmegy a mostanin, mással meg csak ritkán játszom. ellenben sokat ülök a gép mellett és nagyon zavar a hangja. -
#2215 vaaaan péééééénzzz
egy házért képes vagy annyit adni, mint egy jobb VGA-ért ? komolyak a pénzköltési arányok :D -
#2214 szigorúan 50 ezerig melyik vajon a leghalkabb tápot is tartalmazó midi tower ház, aminek a kinézete is elmegy?
antec sonata2, nexus breeze? melyik halkabb?
esetleg vegyek egy kevésbé márkás házat meg egy zalman tápot aztán kész? (400W nekem bőven elég)
vagy egy Acousticase C-6607-t meg egy kevésbé márkás tápot?
vagy hagyjam az egészet a francba? -
#2213 bótban -
Rolesz #2212 Honnan szerezek ilyen házat: Aeroocool 3T?Hol lehet kapni? -
#2211 véleményem szerint vmilyen világos szinü (mondjuk sárga) UW-ra reagáló festéket hazsnálj -
#2210 300W? mire akarod használni, mitz akarsz beletenni? -
Tyrant #2209 Hello mindenkinek!!!
Lenne egy fontos kérdésem: Van egy Aerocool házam és az oldala plekszi. arra a plekszire hogy tudnék egy akármilyen alakzatot úgy rárajzolni hogy csak akkor látszódjon tisztán amikor meg van világítva (esetemben egy neoncsővel)? Működne-e ugy, ha mondjuk rá gravíroztatnám? vagy az nem oké? Válaszotokat elöre is köszönöm! -
#2208 hi!
nem csodálom hogy az előző kérdésemre nem tudtok válaszolni mert most jöttem rá hogy ez a ház amit az elöbb írtam az a cikkszám.az igazi háznak a neve:
AIOS 300W P4 Midi torony
szal ha van/tudtok erről a házról véleményeket mondani akkor írjatok
elég az is ha adtok egy linket,de ne olyat hogy leírják a méreteit, mert olyat már találtam..Minnél több infó van róla(esetleg egy tesz is) azt dobjátok már be.
előre is kösz a segítséget -
#2207 hi!
Egy gépet akarok venni amiben egy ilyen féle/típusú ház van:
COMBO HK-8009
combo ház....hallott már erről a házról vki?
a combo-nak mi lehet a honlapja??
ha vki talált vmi infót erről a házról akkor dobjon már meg egy linkel.
előre is kösz a segítséget. -
#2206 hát igen
ennek sose fog csökkeni,inkább nem fogják gyártani többet :( -
#2205 tartja az árát akkor -
#2204 30k felett biztos -
#2203 nem tom mennyi most, igazából azt se akkor mennyi volt :) -
izb #2202 kettő közül a dtk házat válaszd márcsak a táp miatt is.
a másik versenyző bár szebb házzal rendelkezik, a tápja nagyon gyenge. -
#2201 #2198-ban meg van adva két link ott :D
az ára is bejön? :P
-
#2200 hol itt?
amúgy nézegettem most az új cuccokat, de még mindig a TT Armor jön be :)