Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

seAke
Hol vetted azokat a csõkábeleket amiben a tápkábelek futnak?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

K.András
az enyém még mindig ilyen:

http://druglord.buzz.hu/ ;)

fm
szvsz mindkettõ aluminium 😊 de értem mire gondolsz..

[Walaki]D`Lair
Nekem az aluminium tetszik de rettentõen...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Ilyen lesz nekem!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

M@TriX
Ezt láttátok már, atombrutál, cserélném is le a kis házamat. 😉

Ezt:

Ilyenre:

de inkább ilyenre. 😉

De sajna nettó 35600 Ft szóval inkább mégsem cserélem, de nagyon bruti. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gugger
Tök jó kis ház ez a 6066 a tetején van egy cooler gyárilag!

Gugger
hihi, nekem ilyen van! 😄

seAke at iskola
Lightos!!!!!!
Nekm elég egy is!

[email protected] [allstars]

M@TriX
Kell valakinek CDt írni? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dynamic
És valószínûleg a legcsendesebb venti díjra is jelölhetnénk😊
M@TriX
Na, szetinem itt nincs gond a hûtéssel. 😉

M@TriX
jah valaki nem tudja hol lehet esetleg postai utánvétellel ventillátor szettet rendelni, mert van egy hely a házamban és oda szeretnék elõre szerelni egy helyes kis ventit. 😉

seAke
Számból vetted ki a kivennivalót!

Blasta
Nézd meg a Unitel city-nél. Ott mintha láttam volna. De ez nagyker!

www.unitelcity.hu
Hívd fel õket.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M@TriX
ha 5percenként beírsz attól még nem tudja valaki, de akik idejárnak, azok ha benéznek majd szólnak ha tudnak segíteni. 😉
Én nem vagyok BPi azért nem tudok segíteni. 😉

lécci valaki!!!!

nem, csak bal oldalra

fm
😄 mind2 oldalra 😄

M@TriX
2 kell? 😉

Szeretnék venni codegen házhoz plexis oldallapot, ha vki tudja, hol lehet utánanézni, lécci irja meg!!!

Szeretnék venni codegen házhoz plexis oldallapot, ha vki tudja, hol lehet utánanézni, lécci irja meg!!!

fm
sry, nincs ötlet 😞

M@TriX
start menü leállítás... (és mondjuk 20ból 19x-er újraindul...)

fm
ha windows alatt benyomod a power gombot? vagy start-leállítás?

[Walaki]D`Lair
Mi maradjunk annyiban, hogy lehet ugyan, hogy nem olyan csilivili fos a házunk mint neki....nade ami benne van....😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

(Fourtyseven's Brand NEW Tripple A Machine....AMD ATI ABIT The best configuration ever bought aAa)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke at iskola
Nekem is...szerintem leszek akkora hülye és veszek egy olyat!
Tuti kéket veszek plexivel kék neon kék ventik...miegymás!

A Lanfire meg el van baszva sztem mer a házhûtõ a plexin akkora lett hogy szinte be se lehet látni a házba!

[email protected] [allstars]

Crazyn
Olyan mint az enyém (asszem Codegen 7002)

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Dynamic
Milyen nagy torony van 15-20k-ért, ami aránylag jól néz ki?
Van ez a Codegen 9xxx, de az nekem kicsit snassz😊Nem kell, hogy extravagáns legyen, de valami minimális dizájn nem ártana.
M@TriX
sztem tudnak rendelni vagy legalábbis én bementem egy boltba és rendelésre tudnak hozni...

M@TriX
Na egy probléma, mondhattok tippet:
Amikor le akartom állítani a gépet, akkor újraindul. Ez régebben a régi gépemen is elfordult, de most ezzel is. MI a hiba?

[Walaki]D`Lair
Foszforeszkáló cumó, amit megvilágít az UV csõ...

Nekem egy Chieftec Dragon van plexi oldallal meg 2db kék neonnal lcd kijelzõ meg egy pár venti.Nekem ez bõségesen megfelel és szerintem állat a ház maga is😊Azok a biciglik meg miegyéb ott abban a házban az mi?Hogy világit?Jah és hol lehet ilyet venni?Meg lécci mondjatok pár boltot vagy websitot ahol lehet ilyen cuccokat venni.Kösszi
[Walaki]D`Lair
Nemtom...nekem akkois egy Alu. Xaser III-ra fáj a fogam...😊 (nem a Lanfire, hanem az eredeti)

[Walaki]D`Lair
LOÁL...😄

Blasta
És vazze 10 rugó alatt van...
Csak a faszé nem standard már, hogy a 3,5-es helyek teljesen leérnek a ház aljáig. Ez az egyetlen, ami miatt lehet, hogy nem veszem meg. Kell a hely a sok hádédének! :-DDDD

[Walaki]D`Lair
Nem rossz...

Blasta

Blasta
Errõl mi a véleményetek?
Codegen 6083 L.

SZVSZ a legszebb Codegen ház eddig. Ha plexi oldala lenne, azonnal vettem volna egyet, de így csak jövõre veszem meg szerintem. És átrakom a mostani házam plexijét rá. Szerintem nagyon csinos, csak a HDD helyek lehetnének többen. De az a foggantyú, az MEGASÜTI, és a bekapcsoló&reset gombok is a tetjén.
Profi lanparty házikó...

Blasta
Ez a ház nagy álmom. Kurva annyukat, kibaszott drága, meg nem is kapni simán a házat, nem? Ezek elõre készített ALIEN konfigok??!!!
Majd csak lekoppintja v.mi tajvani köcsög és a piacon szórják ÖTEZERÉ :-DDD

Crazyn
oda is beapplikáltam a képeket

Pyx
Ez nagyon joooo!!!! link

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Crazyn

[Walaki]D`Lair
Hehh...ZIZON meg 26000 volt bruttó...bár én akkor vettem, amikor megjelent...😄

fm
az sztem korrekt..én a világítós házam(amin nincs lcd,csak egy plexi az oldalán ventivel) 11500ér vettem..boltban

M@TriX
hát, ha meghallod, akkor már nem is leszek olyan menõ. 😉
Eddig nem költöttem házra, csak ez tetszett meg nagyon, szóval megsúgom: 17.000
Biztos lehet még olcsóbban is én tisztán, legállisan, boltban vettem, bruttó.

fm
szabad olyant kérdeni ho mi péz vót? ha szabad ako írd meg lécci..thx

M@TriX
hoppsz, most látom, hogy nem egészen egyezik ezzel a házzal az enyém, de nagyából igen, csak nekem ott alul 5 kis gomb van a nagy kék alatt. Azzal lehet az LCD-t állítani...

M@TriX
hihiii, hát igen a kép nem a legjobb minõségû de jobbat nem találtam. Az ott egy LCD kijelzõ amin van, hogy a táp mennyire terhelt, hány fokos proci, mióta van bekapcsolva a gép vagy mennyi az idõ... Szóval nekem bejött a gép. 😉

fm
sztem csini..ott közép tájt,lentebb az a kék színû dolog,az matrica? vagy van vmi funkciója?